ağzımdan 1.ci santrafor diye bir şey cıkmadı ki
Yalnız Burağa bir şey olursa gözümüz arkada değil ondan bahsettim
Rize maçnda burak çıkınca öldük artık golü kim atacak şimdi filan demiyoruz arkada GÜVEN veren bir GÜVEN var
Larin ile Güven'i karşılaştırmak güvene küfür etmek gibi bir şey.
Genel söyledim zaten direk sana değil.

Demin spor toto başlığına da baktım taraftarda bir gençleri abartma durumu seziyorum ya o tarz düşünenler çok yazıyor son zamanlarda ya da o yönde değişim var bilmiyorum tam. Denge lazım. Ne takımı veteran karması yapmak lazım ne de gençlere bu kadar ihtimas göstermek lazım. Güven kötü oyuncu değil zaten ama 22 maç iyi kötü forma şansı buldu. 2 hat trick i çıkarınca 2 gol 4 asist hücum oyuncusu için iyi bir tabela değil yayması lazım maçlara Gomez gibi Burak gibi o zaman çok daha katkı alırız. 2-3 sene sonra olur ama şuan hala 3. forvet ya da 2 veya 3. kanat olarak düşünülmeli.
Dorukhan için öyle demem mesela iyi para getirirse ekstra satılsın ama yoksa seneye ilk 11 de çıksa gözüm arkada kalmaz. Şampiyonluk hücumcuların tabelasından geçiyor çünkü dorukhan atiba falan bunların attıkları ekstra bal kaymak gibi bakıyorum. Burak a seneye o ayarda biri şart. Güven iyi paraya satılabilir. Oynayacağı bir yere kiralanabilir. Ya da dediğim şekilde kullanılabilir.
Tabi ben de dahil hepimiz şampiyonluk hedefi için kendimizce kadro düşünüyor hayal ediyoruz. Belki planlama bu sene farklı olacak ki öyle duruyor. O durum da Güven i de ilk 11 görebiliriz. Hatta Oğuzhan Aydoğan, Ege veya Alpay vs. O durumda da laf etmem ekonomi yeni hoca yapılanma falan. Yeter ki bizi salak yerine koymasınlar. Şampiyonluk için takım kurulacaksa ona göre kurulsun. Yok tam yapamayacaklarsa hiç yapmasınlar. Yıpranıyoruz bu sefer öyle olunca maddi manevi.