2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4259733 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Vardır başkanın ve Umut günerin bi planı demek isterdim ama işimiz şansa kaldı böyle topçularda 3 e 5 e bakarız, sonra pektemek gibi biri gelir şak diye 1.7 yıllık para veririz bonuslar hariç.

Pektonun sonraki maasini cok merak ediyom

Çevrimdışı cursedofdragon

Yahu hemen neden cemkiriyon belki portekiz taktigidir adamlar da gordu talibi var oyun oynuyorlardir
2 milyon verilmeyecek bir para degil pektoya 1.7 maas veren kulubuz yani
Ha baskan dediyse portekizlilere neden 2 milyon bi sene sozlesmesi kalmis neden 20bin degil kim belirliyor bu paralari falan diye onu bilemem

portekizin taktiği filan yok orta da adamlar başta 2 milyon € istediğin verip alıcaksın hemen bunun olacağını biz burdan "taraftar" olarak görüyoruz söylüyoruz başkan gerçi taraftar karışmasın diyorda.Beşiktaşı yönetenler bunu göremiyorlar.
love,negredo,pektemeğe veririz zaten anca.Avının istediği bir isimmiş boyd.Hocam boyd olmadı kadroda eksik bölgeler var sen pektemek ile idare etler avcı içinde geçerli diyor yönetim!
Dememe ihtimali yok 1 sene kaldı başka talibi de yok neden 200 bin € olmasın derken biri gelip 3.5 basar alır gider biz de arkasından bakarız.

Çevrimdışı cursedofdragon

300-400 bin € oynayacak herkes bizim gibi mi pektemek gibi oyuncuya 1.7 versin sözleşmesi de 1-2 yıllık olur sadece biz 10 yıllık sözleşme öneririz.

larine 1.6
pektemek 1.7
love 3
negredo 5
lens 3

ondan sonra battık biz yav  neden battık ki

Çevrimdışı 38life

Boyd'a gelen teklif 4.5 milyon dolarmış. Boyd teklifi reddetmiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Boyd bizi tercih eder ama maksimum 2 milyona bitireceğimiz transfer 2.5 milyonu bulur.

Çevrimiçi yaço58

Boyd'a gelen teklif 4.5 milyon dolarmış. Boyd teklifi reddetmiş.
kaynağı nedir bu haberin birde ne olursa olsun süreci uzatacaktır bu teklif

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman ve yönetiminin "pazarlık" kavramının ne olduğuna dair hiçbir fikirlerinin olmadığına eminim. Şimdi burada birşeyler yazasım var ama yazmıcam.

Çevrimdışı 38life

kaynağı nedir bu haberin birde ne olursa olsun süreci uzatacaktır bu teklif

"Beşiktaş İstihbarat"

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyd a MLS den geldiği iddia edilen teklif 4.5 m dolar..
Oyuncuya ise yıllık 800 bin dolar önerilmiş..
Oyuncu menejeri aracılığıyla gitmek istemediğini iletmiş..
Bugün de değindik..Boyd işinin henüz noktalanmamış olma nedeni kulübünün gelen tekliflerden ötürü oyalanıyor olması..

(Beşiktaş İstihbarat)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yaptığımız pek mantıklı değil. Khedira sıkıntılı bir sakatlık yaşadı. Kulübü bunun için istemiyor.Biz de her zaman olduğu gibi üstüne atlıyoruz  :tabe:

📌 İtalya basınında çıkan Beşiktaş'ın Juventus forması giyen Sami Khedira ile ilgilendiği yönündeki haberlerin ardından yıldız futbolcunun Instagram hesabını Siyah-Beyazlı taraftarlar, 'Come to Beşiktaş' yağmuruna tuttu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Bu kapasiteyle asgari ücret+yol yeterli olacaktır ama pırlanta gibi olduğu için yıllık 500 e oynar.

Çevrimiçi Akil Emre

Bu yaptığımız pek mantıklı değil. Khedira sıkıntılı bir sakatlık yaşadı. Kulübü bunun için istemiyor.Biz de her zaman olduğu gibi üstüne atlıyoruz  :tabe:

İtalya basınında çıkan Beşiktaş'ın Juventus forması giyen Sami Khedira ile ilgilendiği yönündeki haberlerin ardından yıldız futbolcunun Instagram hesabını Siyah-Beyazlı taraftarlar, 'Come to Beşiktaş' yağmuruna tuttu.
Bana çok sallama bi haber geliyor en çok azubukeyi alır ortasaha transferini bitiririz. Asıl yıldız sol stoper ve kanatlara lazım.

Çevrimdışı sefaköykartali

Halil trabzonluymuş. Ama çekip alabilsek çok iyi olur çok potansiyelli. Ayrıca kampa boyd, umut, douglas ı yetiştirmek lazım. Adalı da illa yıldız hediye edecem diyorsa gitsin adam gibi bir kanat alsın. Hatta yıldıza gerek yok Visca' yı ya da Trezeguet' i getirsin. 15 gole katkısı garanti adamların.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2019, 23:51:27 sefaköykartali ]

Çevrimdışı mylife1903

📌 İtalya basınında çıkan Beşiktaş'ın Juventus forması giyen Sami Khedira ile ilgilendiği yönündeki haberlerin ardından yıldız futbolcunun Instagram hesabını Siyah-Beyazlı taraftarlar, 'Come to Beşiktaş' yağmuruna tuttu.
Gs alsa dua ile himmet ile 5 sene oynar sikinti yasamadan biz alsak 3. Macin sonunda cenaze namazini kilar basin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dorukhan ---> Milan : 11 m Euro + 3 m Euro (bonus)

Haberleri var, bence ne olursa olsun Dorukhan bu sene satılmamalı ama  bu paralara geldiyse FO onu hediye paket yapıp kendi elleri ile götürür.

Aslında Güven' in sağ kanada evrilebileceğini düşünüyorum. Halil transferi yapılırsa Güven 3. Forvete düşebilir bu sezon 8 gol 4 asist yapmış genç yeteneği de 3. Forvete atmak olmaz. Hazır elde kanat kalmamışken denemek lazım.

Çevrimiçi murat

Bu boyd ile ilgili teklifler istenen ücretler sahih mi? Yoksa duyumcu sallamasyoncuların işimi? 2 milyon istemişlerde 1.7 vermişiz sonra 4.5 lik teklif gelmiş filan. 1.7 veren 2 yi de verirdi bence bizim bir teklifimiz olduysa bu oyuncuyla ilgili adamların istediği ücret hesin daha fazladır.sonunda pazarlık 3 milyona biterse ya aradaki farkı birileri yemiş olacak yada yönetim 300 ün hesabını yaparken 1 milyon kazık yemiş olacak. Ben varsa bir pazarlık rakamların doğru olduğundan şüpheliyim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Halil trabzonluymuş. Ama çekip alabilsek çok iyi olur çok potansiyelli. Ayrıca kampa boyd, umut, douglas ı yetiştirmek lazım. Adalı da illa yıldız hediye edecem diyorsa gitsin adam gibi bir kanat alsın. Hatta yıldıza gerek yok Visca' yı ya da Trezeguet' i getirsin. 15 gole katkısı garanti adamların.

Adamlar ailecek Trabzonlu ama genç oyuncu kendisine en uygun takımı seçmeli.

Trabzon'un zorunlu gençleşme projesi bence patlayacak, bu kadar genç oyuncuyu aynı anda oynatamazlar.
Kaldı ki iki maç kötü oynadı diye Yusuf Yazıcı' yı ıslıklayan bir taraftar grubundan söz ediyoruz, TS' den bu sene bir şey beklenmediği için ne yaparlarsa kardı ama seneye kaybedecekleri her puandan sonra onlar adına ortalık karışacak.

Çevrimdışı 38life

Aslında Güven' in sağ kanada evrilebileceğini düşünüyorum. Halil transferi yapılırsa Güven 3. Forvete düşebilir bu sezon 8 gol 4 asist yapmış genç yeteneği de 3. Forvete atmak olmaz. Hazır elde kanat kalmamışken denemek lazım.

Halil kanat oynamaya Güvenden daha çok müsait bir oyuncu. Öyle bir durum olursa Halil oynar kanatta. Fuleli bir oyuncu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Adamlar ailecek Trabzonlu ama genç oyuncu kendisine en uygun takımı seçmeli.

Trabzon'un zorunlu gençleşme projesi bence patlayacak, bu kadar genç oyuncuyu aynı anda oynatamazlar.
Kaldı ki iki maç kötü oynadı diye Yusuf Yazıcı' yı ıslıklayan bir taraftar grubundan söz ediyoruz, TS' den bu sene bir şey beklenmediği için ne yaparlarsa kardı ama seneye kaybedecekleri her puandan sonra onlar adına ortalık karışacak.
+Avrupa’da oynayacaklar en kilit oyuncuları Sosa 34, Nwakaeme 31, Pereira 35 yaşında
+en iyi forvetleri Rodallega sözleşme yenilemiyor galiba
Transfer yapmazlarsa seneye kesin fena patlayacaklar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sEuL

Bu boyd ile ilgili teklifler istenen ücretler sahih mi? Yoksa duyumcu sallamasyoncuların işimi? 2 milyon istemişlerde 1.7 vermişiz sonra 4.5 lik teklif gelmiş filan. 1.7 veren 2 yi de verirdi bence bizim bir teklifimiz olduysa bu oyuncuyla ilgili adamların istediği ücret hesin daha fazladır.sonunda pazarlık 3 milyona biterse ya aradaki farkı birileri yemiş olacak yada yönetim 300 ün hesabını yaparken 1 milyon kazık yemiş olacak. Ben varsa bir pazarlık rakamların doğru olduğundan şüpheliyim.

Katiliyorum, Twitter'i olan yaziyor!
Kasinti sozde habercilerin takipci kazanma ve insanlari kendi sitelerine yonlendirme arzusundan baska birsey degil. Bugun kendi yapmis olduklari haberi yarin hicbirsey olmamiscasina yalanlayip tam tersi bir haberi sitelerine girebiliyorlar. Klubu 2'ye satmak istiyormus ama bir klup 4.5 milyon euro onermis - tamam. Bu heriflerin yazdiklari ile yola cikip yonetime giydirmenin bir anlamida yok. Bugun yonetime atip tutarsin, yarin adam ile anlasilir sonrada ooo buyuk yonetim.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Halil kanat oynamaya Güvenden daha çok müsait bir oyuncu. Öyle bir durum olursa Halil oynar kanatta. Fuleli bir oyuncu.
Halil için külübü 2 milyon Euro istiyor diyorlar, o paraya Halil’e vereceğine Bir iki milyon üstüne ekle Erkan’ı al
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2019, 00:33:36 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Doğrudur zaten hayalimde gelecekte liverpool ileri üçlüsü gibi üç forvetli bir sistem var. Halil yüksek toplarda daha etkili gibi geldi bana o yüzden söyledim. Daha kanada hasic de gelecek zaten.

Çevrimdışı 38life

3 milyon kazık rakam değil Boyd için. Ama adamlar 2'ye vermeye niyetliyken Başka kulüplerden gelen ilgi adamların ayılmasına sebep olur. Aynı durumu FM oynarken ben de yaşıyorum bazen. Oyuncuma teklif geliyor. Teklifi beğendiysem rakamı biraz yükseltip ilgili kulüple anlaşıyorum. Sonra patır patır başka kulüplerden daha yüksek teklifler gelmeye başlıyor. O zaman anlıyorum ki bu oyuncumun ederi benim sandığımdan fazlaymış. Gelen yüksek teklifleri de kabul ediyorum ve sonuç olarak oyuncum eğer anlaşırsa yüksek teklif veren kulübe gidiyor. Burada önemli olan değerinin altında veya değerine mukabil rakama satılan bir oyuncu bulduğunda hızlı davranmak ve pazarlığı kısa tutup imza aşamasına geçmek.

Bazen de oyuncular daha yüksek teklif veren kulüpler olmasına rağmen kendi çıkarlarını düşünerek daha düşük teklif veren kulübe gitmek için ısrar eder. Umarım Boyd da bu şekilde davranır.

Çevrimdışı 38life

Guimaraes Kulübü Başkan Yardımcısı Armando Marques, Tyler Boyd transferi için @ortacizgicom 'a özel açıklamalarda bulundu.

💬"Evet, Beşiktaş bir teklifte bulundu.Ancak birkaç MLS kulübünün daha avantajlı teklifi var. Beşiktaş'ın ne kadar teklif ettiğini söyleyemem, etik değil"