2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4235841 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herhangi bir karşılaştırma yapmıyorum, dünkü kadronun omurgası Mert, Mahmut, İrfan ve Cengiz'i bugünlere hazırlayan hocamıza selam olsun

İrfan dün çok etksizdi, ama cengiz gerçekten müthişti. Kendine güvenen, hücumda sorumluluk almaktan kaçınmayan biri. Allah yolunu açık etsin bize karşı ise kötü performans sergilesin  :lol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

lens alındığında neler dediğini merak ediyorum.kadro kadro diziyor yerlere göklere sığdıramıyordun muhtemelen.

Yalan yok. Lens alındıgında cok cok sevinmiştim ben.
Zaten fenere gitmeden önce bizimde listemizdeydi Lens.
"Fenerde böyleyse bizde kimbilir nasıl coşacak " derdim kendi kendime.
Olmadı kan uyusmadı.  :bawling:

Çevrimdışı mrred

Everton sol kanadında birbirinden kıymetli oyuncular var
Richarlison
Bernard
Onyekuru
Lookman
Sağ kanatta ise walcott var sağ kanatta nikola vlasici oynatmayı düşünmüyorlarsa ya da transfer yapacaklarsa bu adamı kesinlikle ne yapıp edip iki seneliğine kiralamamız lazım çok tempolu bir oyuncu dorukhanın daha tekniğini ve toplu topsuz oyunda daha hareketlisini hayal edin... Orta sahaya mı düşünürüz yoksa sağ kanada mı düşünürüz bilmiyorum ama mutlaka alınmalı. Everton sol kanadında fazlalık var buradan düşenlerden birini mutlaka kiralamamız gerekiyor.Bernard maaşı yüksek richarlison zaten olmaz . En mantıklısı Lookman ya da Vlasic. İkisi de iki seneliğine kiralayabilirsek muazzam olur
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2019, 14:23:25 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı balkan-kartal

lens alındığında neler dediğini merak ediyorum.kadro kadro diziyor yerlere göklere sığdıramıyordun muhtemelen.
Hocam şöyle çıkmak bu kadar mı zor ya ?

Fabri

Gökhan       Pepe       Tosic        Adriano

Medel      Oğuzhan

Lens                                         Babel

Negredo    Cenk

Varsın bide bu kadro puan kaybı yapsın çık ya bu kadro ile çık.

Yeter vallahi billahi isyan ettim.

Her gün pilav yenir mi ? İnsan bi bıkar ya nalet gelsin.
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimiçi murat

Yalan yok. Lens alındıgında cok cok sevinmiştim ben.
Zaten fenere gitmeden önce bizimde listemizdeydi Lens.
"Fenerde böyleyse bizde kimbilir nasıl coşacak " derdim kendi kendime.
Olmadı kan uyusmadı.  :bawling:
benimde dediğim bu çok istersin alırsın uymaz.belki hocaya uymaz belki takım arkadaşlarına.kaç kişi lens gelirse faydası olmaz boş transfer dedi gelirken ,belki 2 veya 3 kişi .genel kanı çok güzel rotasyonlu kadromuz olduğuydu ve bence hala öyle ama aradan 2 sene geçmiş takım yaşlanıyor illaki değişiklikler yapılacak ve bunu şenol güneş veya bir başkası da yapsa yine yerine oturmayan taşlar olacaktır önemli olan en az maliyetle en verimli yapmaya çalışmak.hiç duydunuzmu şenol hocadan şu milli takım içinden burak hariç şunu isterim bunu isterim sadece geçmişte beraber olduğu oyuncu havuzundan istek yapıyor dışarıdan gelene de kapısını kilitli tutuyor kırıp geçmen lazım.talisca ve layiçe serbest vuruş bile kullandıramıyor yada kullandırmıyor.hep  zorlayarak hocanın inadı yıkıldı.dorukhan ve güvende mecburiyetten oynadı yoksa pektemek necip hocanın gözünde daha öndeydi dorukhan ve pektemeke göre.

Çevrimdışı cursedofdragon

ben öyle pek genelde yanılmam abi kendimi övmek gibi olmasında.

Herkes fabriye gömçürürken ben iyi diyordum.
Herkes yine aboubakar golcü filan değil derken ben tangaz abi necmi abi son ana kadar iyi golcü diyorduk.

Lens konusunda ne yazdığımı hatırlamıyorum ama yanıldıysam da yanıldım diyebilirim ben bok sürdürmemek için kıvırmam...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

*Şu kadronun iş yapmaması imkansız Türkiye şartlatında.
Yeter ki atletik pırpır iki tane kanadımız olsun.
Atanımız zaten iyi, tutanımızda konsantre oldugunda neler yaptıgını biliyoruz.
Biraz başarıya, kupaya aç adam alalım lütfen.

Kral

Lookman         Ljajic(Vlasic)           N’jie

Dorukhan -   Mahmut

Bensebaini    Vida    Epureanu   Douglas

Karius
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2019, 15:11:59 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı balkan-kartal

Kral

Dorukhan -   Mahmut

Karius
tam da turkiye sartlarinda is yapmaz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

tam da turkiye sartlarinda is yapmaz

Hangi bölge yapmaz  :D
Söyle daha iyisini alalım .

Çevrimdışı balkan-kartal

Hangi bölge yapmaz  :D
Söyle daha iyisini alalım .
bi tane serkan cinar bize seviye atlatir

atletik pırpır iki tane kanadımız olsun.

O kadar açız ki şöyle adamlara. Bizde en son kim vardı böyle kanat hatırlamıyorum. Aboubakar geldiği senede atletik hızlı bir zenci forvet geldiği için insanlar çıldırmıştı :lol:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı levitate

ben öyle pek genelde yanılmam abi kendimi övmek gibi olmasında.

Herkes fabriye gömçürürken ben iyi diyordum.
Herkes yine aboubakar golcü filan değil derken ben tangaz abi necmi abi son ana kadar iyi golcü diyorduk.

Lens konusunda ne yazdığımı hatırlamıyorum ama yanıldıysam da yanıldım diyebilirim ben bok sürdürmemek için kıvırmam...
tangaz abi abou'yu sevmezdi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Kral

Dorukhan -   Mahmut

Karius
gidip fejsa kabore falan alacağımıza mahmutu takas artı parayla kadroya katalım dorukhan mahmut ljajic güzel bir orta saha kurgusu olur ljajic daha serbest olur hem hemde pres gücümüz yükselir dorukhanı şenol hoca hep baskı yapan ilk oyuncu olarak kullandı bizde vemilli takımda onu atiba gibi kullanmaya evirmek yerine bu rolde üzerine koymasını sağlamalyız ben mahmutu yoklamak lazım yeri gelir stoperde oynar gidip saçma bi stoper alcağımıza rotasyono mahmut acil durumda oynar yazdığın gibi douglas free çökmek lazım inşallah sağlam bir kadroyla ben avcıya güveniyorum şampiyonluk için

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İkiside aynı yaşta ama dünki maç Mahmutu izelememiz için cok iyi bir fırsat oldu.
Bizim taraftar dahil cogu kitle Mahmut'u küçümsüyordu @yaço58
fener'de peşinde takasla parayla halletmemiz lazım.

Çevrimiçi yaço58

İkiside aynı yaşta ama dünki maç Mahmutu izelememiz için cok iyi bir fırsat oldu.
Bizim taraftar dahil cogu kitle Mahmut'u küçümsüyordu @yaço58
fener'de peşinde takasla parayla halletmemiz lazım.
fenerde o bölgede adam tonla adam var adamlar yakında ilk 11 i sadece ortasaha oyuncularıyla oluşturcak bizde direk oynama şansı var ve abdullah hoca farkıyla bizi tercih eder eğer biz istersek gidipde fejsaya 3m verip yıllıkda 2 verceğimize mahmutu takas artı parayla bide daha uygun maaşla almamız lazım dün dorukhanla frekanslarıda müthişti avcı eğer ilerde pres yapcak bir takım oluşturcaksa bu 2li gayet ideal ilerde ljajic ve burağa 2 tane daha iş bitiren adam eklersin skor sorunu yaşamayız böylece ayrıca dorukhan mahmuttan dolayı daha rahat ceza sahasına girer ligde ve gol katkısıda alırız dorukhandan bakalım inşallah güzel bir transfer sezonu geçirriz

Çevrimdışı Akil Emre

Eksik bir görüş buda. Ben anlamıyorum şöyle tek bir suçlu çıkarma olayını. Tamam bende katılırım büyük suç yönetimdedir, ama şenol güneşte sütten çıkmış ak kaşık değildi onunda hataları vardı, bizim taraftar olarakta hatalarımız vardı. Ama herkes şunda hem fikir yönetim kendini geliştirmesi gerek. Onlarda farkına varmışlar ki düzelteceğiz diyor. Nabalım geçmişte mi kalalım ? Yönetim hataları yaptı ama elimizde en iyi olan bu. Hayat devam ediyor alınacak çok şampiyonluk var, dünden ders çıkartıp bugünlere bakmamız lazım.
Yönetim 7 yıldır başımızda, sokaktaki çocuğa gs yi sorsan fetö ve hakem bağlantılarını bilir, herhangi bir Beşiktaşlıya Namaoğlunu ve sabri çeliği sorsan bilir ama yönetim sindire sindire kendini geliştiriyor desene, 7 koca yıl 2 kupa , amatör branşları saymıyorum bile. Bu yönetimin derdi Beşiktaş değildir buna eminim, Şenol hocanın da hatalarına katılırım ama Başkanın yanında etkisi çok azdır.

Çevrimiçi yaço58

Yönetim 7 yıldır başımızda, sokaktaki çocuğa gs yi sorsan fetö ve hakem bağlantılarını bilir, herhangi bir Beşiktaşlıya Namaoğlunu ve sabri çeliği sorsan bilir ama yönetim sindire sindire kendini geliştiriyor desene, 7 koca yıl 2 kupa , amatör branşları saymıyorum bile. Bu yönetimin derdi Beşiktaş değildir buna eminim, Şenol hocanın da hatalarına katılırım ama Başkanın yanında etkisi çok azdır.

neyin koca 7 yılı ilk geldiğinde ne devraldı bu adam sanki ilk senesinde falan düzgün kadro vardı son 2 sezondur kötüler ama ondan önceki 5 senede fikret orman başarılıdır devraldığı enkazı nereye getirdi hakksızlık yapıyorsunuz koskoca 7 yıl diyerek

Buna kısmen katılırım ama yönetimi bu kadar yerden yere vurmayı da anlamam. Şenol güneşin etkisi başkanın yanında az tabi hataları ama çok çok falan azda değil yani. Bu yönetimin derdi Beşiktaş olmayabilir belki de ama daha iyi seçeneğimiz var mı ?? Kimse çıkmazken ortalara bu adamlar çıktı. Bir enkaz devir aldılar tamam öyle lüks böyle şaşalı bi yer haline getirmediler ama + - olarak dizdiğimizde de + kısımları daha fazla. - kısımlarını da söyleyip düzeltmelerini söylüyoruz zaten. Ama yerden yere vurmak sana bana değil diğer renklilere yarar.

Çevrimdışı Akil Emre

neyin koca 7 yılı ilk geldiğinde ne devraldı bu adam sanki ilk senesinde falan düzgün kadro vardı son 2 sezondur kötüler ama ondan önceki 5 senede fikret orman başarılıdır devraldığı enkazı nereye getirdi hakksızlık yapıyorsunuz koskoca 7 yıl diyerek
Başkanın takımı nerden nereye getirdiğinin farkındayım ama son 2 yıldır alenen gs şampiyon yapılırken suspus kalmasına, taraftara atar yapmasına, yönetime biraz çeki düzen isterken halen aynı kadroyu korumasına, gelirde zirve yaparken fıtbolcu ve basketçilerin paralarını ödememesine, kendi moralimin iyi olmasını beklemememize, amatör branşların nal toplamasına , karşıyım.

Çevrimiçi Necmi

Merhaba her kese. 2 gündür İstanbuldayım. Buraya daha önce gelmediğim için çok pişmanım. Bundan önce 2 kez Türkiyede bulundum, hep tatil köylerinde. Bu sefer dedim İstanbulu göreyim. Ne kadar büyük ve güzel bir şehir. Bu gün Vodafone Arenaya gitdim, çok başka bir heyrcen başka bir duyqu. Karar verdim buraya maç izlemeye geleceyim. İstanbula aşık oldum. Yarın Marmarise gidecem, rezervasiyonum olmasa gitmezdim burda kalırdım.

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk
fazla kalma sonra insanda bağımlılık yapıyor :D
bu arada hoşgeldin. stadı dışardan görmekle içinde maç izlemek bambaşka heleki şl maçı yada derbi maçıysa @Liquidator

Çevrimiçi Necmi

“iki sezondur futbolun dışında kaldık artık yeniden kolları sıvayacağız” diyip Şenol Güneş’i paketleyenlere selam
yazık oldu bu adamın emeğini mafyatik terime yedirdiniz
Yarınlarımızı çaldınız
sorun iyi hoca olup olmaması değil 120 km koşan takım aldı 100 km koşan takım bıraktı
sorun burda işde aldığı takım sürekli düşüşe geçiyor bu diğer takımlardada böyle oldu
milli takım onun için iyi çünkü oyuncu hazır geliyor onun vereceği tek şey taktik
peki dürüstce konuşalım ne taktikle oynadı milli takım. diri oyuncular sürekli bastılar fransayı bozdular
pas yaptırmadılar tamamen güce dayalı bir oyun vardı sahada bizde ilk senesinde olduğu gibi
ver eline bu takımı iki sene çalıştırsın iki sene sonraki halini gör. ben burda 3 senedir bunu söylüyorum bu takım her sene güç kaybediyor
istediğin kadar iyi oyuncu ol güçlü değilsen düşüyorsun oyuncu alıyoruz ilk sene zımba gibi ikinci sene kayboluyor
işde medel örneği. yoksa takıma verdiği kazanma hırsına kimse birşey demiyor. ilk geldiği sene deli gibi pres
yapan takımdan artık eser kalmadı. presi yetenekle değil güçle yaparsın gücün yoksa yapamazsın biz son sene artık rakibin üç metre inünde duruyorduk yanaşmıyorduk bile istedikleri gibi top çeviriyorlardı. milli maçta neden yapışarak oynadılar.
bizde ikinci yarı temaslı oynayan bir burak vardı neden çünkü güçlü geldi antrenman yapmadığı halde mevcut oyunculardan daha güçlüydü.
120 km koşan takıma karşı 100 km koşarsan 11 e 9 oynamış olursun biraz koşan avrupanın köy takımları bile gelir seni dağıtır
ve bu sene koşan diri her takım bizi dağıttı. ilk sene takım güçlü ve şampiyonluğa açtı en iyi yaptığı işi yapıp motivasyon kledi şampiyon olduk
ikinci sene takım düştü ama o zamanda abou ve talisca gibi iki yeteneğin ve aptal bir başak vardı karşında geçmek kolay oldu
sonra karşına biraz dişli gs çıkınca bütün defolar ortaya serildi işde. zayıf olunca motivasyon yetmedi.

Çevrimiçi Necmi

yedi yıl dediğin 4 senesi ffp ile mücadele ile geçti 3 yıl stad yapımıyla geçti
sıfır gelirle dağ gibi borçla aldı yönetimi. o kupalardan kat kat değerli şey bıraktıki bunun kaymağını çok uzun yıllar yiyeceğiz
anadolu takımı seviyesine inmiş takımı her sene şampiyonluk ayağındaki iki takımdan biri haline getirdi.
başarı sadece kupayla ölçülmüyor. fetö hakem bağlantılarını bilsen ne olur al işde zamanında sende
yöneticilik yapmış insanın gs şampiyonluk kutlamalarındaki yüzüne bir bak birde senin şampiyonluk kutlamalarındakini yüzüne
kimle mücadele edeceksin hangi biriyle. biri gidiyor diğeri geliyor al işde federasyona biri gitti daha kötüsü geldi
biliyor olman neyi değiştiriyor şu anda devletin mücadele edemediği yapıyla başkan nasıl mücadele etsin.
evet son senesinde benide soğuttu kendinden ama sizin baktığınız pencereden değil o konularda hak veriyorum
bir sözüm yok başarılımı kesinlikle başarılı. ama başarısız olduğu konu bizi yönetimde saçma sapan insanlara mahkum bırakması
taraftar gruplarına teslim olması yıllardır yaptıklarını yıkmaya başlaması. belki bu seçimde toparlar dedim değişen birşey olmadı.
tek yapabildiği metini dışarda bırakmak oldu bu zaten belliydi. uzun zamandır pasifize olmuşdu.
şu anda yönetim iyimi hayır değil ama bu yedi yıldır yaptıklarınıda yok saydırmaz bırakın artık kırk yıl seni sırtında taşıyıp bir gün indirince tukaka etmeyi. yanlış yaptığında eleştirmek insanların iyi yaptığı işleri görmezden gelmeyi gerektirmez doğruyu alkışlayıp yanlışı eleştirebilmektir doğru olan

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...