2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4225768 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı huseyincelebi

U16 bizimkiler sözleşmelerini feshetmis. Renklileri yanılıyorlarmış.

hepsini fesh mi etmişiz  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimiçi Özgür Gültekin

alman medyasina da düstü bu haber, yerin dibine girdim utandim  :s20: :akuma:

Haber kaynağı Bild.

Konuyla ilgili yönetim geniş bir açıklama yapmak zorunda.

Çevrimdışı mylife1903

Off cocuklari linc ederler simdi
Yunan adalari acayip tabi havasindan mi suyundan mi acaba
Bahsisi onden vermislerdir insallah

Çevrimdışı cursedofdragon

insanların özel hayatına saygı yok sanane be sanane kardeşim adam sevişmicek mi enerjisini atmıcak mı ?

Türkiye den başka bir yerde göremezsin bu tarz haberleri.

Çevrimdışı ferdi1903

insanların özel hayatına saygı yok sanane be sanane kardeşim adam sevişmicek mi enerjisini atmıcak mı ?

Türkiye den başka bir yerde göremezsin bu tarz haberleri.
Ben alman medyasidan gördüm haberi, ilk önce kaynak türkiyeden sandim, ama bu haberi bild gazetesi kaynakli onlar ortaya atdi bu haberi.

Çevrimdışı doganay

sikinti neymis ki paralarini mi vermemisler  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben alman medyasidan gördüm haberi, ilk önce kaynak türkiyeden sandim, ama bu haberi bild gazetesi kaynakli onlar ortaya atdi bu haberi.

almanlar kendilerine baksınlar ilk o zaman her yerde yiyişiyorlar.

Bizim futbolculardan onlara ne ?

Çevrimdışı ferdi1903

almanlar kendilerine baksınlar ilk o zaman her yerde yiyişiyorlar.

Bizim futbolculardan onlara ne ?
Ben bi kac türk medyasina baktim böyle bir haber yok, bu bild zaten türklere pislik yapiyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kimse futbolcuların rahip hayatı yaşamasını beklemiyor.
Ne halt ederlerse etsinler ama bunu herkesin gözü önünde yapmasınlar.
Bu işlerin piri Ronaldo' dur ama adam sahada konuşuyor.

Kaldı ki 16 yaşında henüz prof sözleşme imzalamamış ve geliri henüz artmamış oyuncu prof sözleşme imzaladığında bütün İstanbul'u sıradan geçirir.

Bu arada kulübün açıklaması epey komik olmuş, biraz daha düşünüp güzel bir senaryo bulabilirlerdi.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi levitate

Fiziksel özellikleri zayıf yön olarak belirtmişler.
kampa sokarız sıkıntı yok

istanbul'daymış zaten belki özel olarak çalışmıştır kim bilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

kampa sokarız sıkıntı yok

istanbul'daymış zaten belki özel olarak çalışmıştır kim bilir
İçindede istek olacak ne kadar kampa sokarsan sok saha dışında beslenmesine(, vücüt kaslanma kuvvetlenmesinde çok önemli) ve gezip tozmasını dikkat etmezse bir gram ilerlemez.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

şenol güneş'in sonuna kadar tutulması gerektiğine inanan biri olarak abdullah avcı'nın da  varisi olduğunu hep söyledim
hatta içten içe avcının renklilerden birine gitmesi ihtimalinden de korkmuşumdur
ben bu değiş tokuştan buruk da olsa mutluyum esasında 

Çevrimdışı mellfred

bein de bugün robbenle bizi ilgimize dair haber gördüm
bir de biri lookman diye birini bize yazmış övmüş
yok mu hiç şıkırtı tıkırdı ?

Çevrimiçi levitate

İçindede istek olacak ne kadar kampa sokarsan sok saha dışında beslenmesine(, vücüt kaslanma kuvvetlenmesinde çok önemli) ve gezip tozmasını dikkat etmezse bir gram ilerlemez.
instagram hesabına baktım haklısın pek güven vermedi :D

hoca etki eder belki bilemeyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

Yahu silmisim Alman medyasini, isin icinde zerre kadar skandal bir taraf yok. Almanya'da 'age of consent' iliskiye girmeye karar verebilme yasi yasal olarak 14, Yunanistan'da 15, bu cocuklar 16 yasinda. Yok ailelerine haber verilecekmis de, ulan size mi kaldi milletin yapacagi cinsel aktiviteye karar vermek bunu takip etmek. Sorsan Avrupali ayagina yatacak, sunu bir Alman sporcu icin yazsa sen kimsin de bunu sorguluyorsun derler adama. Alman sporcu gencler gittikleri turnuvalarda 15-16 yasinda catir catir sevisirken hicbir haber yok, laf yok. Besiktas olunca dev seks skandali diye yazmislar bir de. Bild yemin ediyorum (Hakaret Yasak)₅ oglu (Hakaret Yasak)₅, buradaki renkliler de atlamis tabi olaya.

Acik soylemek gerekirse tek garip nokta organizasyon akabinde bunu yapmis olmalari. Baslarindaki adamlarin isguzarligi, hatta hiyarligi. Turkiye'de bu isi yapan profesyonel mi yok da yunanistanda bunun pesinden kosuyorsunuz. Bence hocalarini ve kafiledeki yonetime bagli elemanlari kovmak lazim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

sikinti neymis ki paralarini mi vermemisler  :D
Bahsisini onden verecen yoksa alsan alsan babel performansi alirsin

Çevrimdışı mylife1903

Yahu silmisim Alman medyasini, isin icinde zerre kadar skandal bir taraf yok. Almanya'da 'age of consent' iliskiye girmeye karar verebilme yasi yasal olarak 14, Yunanistan'da 15, bu cocuklar 16 yasinda. Yok ailelerine haber verilecekmis de, ulan size mi kaldi milletin yapacagi cinsel aktiviteye karar vermek bunu takip etmek. Sorsan Avrupali ayagina yatacak, sunu bir Alman sporcu icin yazsa sen kimsin de bunu sorguluyorsun derler adama. Alman sporcu gencler gittikleri turnuvalarda 15-16 yasinda catir catir sevisirken hicbir haber yok, laf yok. Besiktas olunca dev seks skandali diye yazmislar bir de. Bild yemin ediyorum (Küfür Yasak)14 oglu (Küfür Yasak)14, buradaki renkliler de atlamis tabi olaya.

Acik soylemek gerekirse tek garip nokta organizasyon akabinde bunu yapmis olmalari. Baslarindaki adamlarin isguzarligi, hatta hiyarligi. Turkiye'de bu isi yapan profesyonel mi yok da yunanistanda bunun pesinden kosuyorsunuz. Bence hocalarini ve kafiledeki yonetime bagli elemanlari kovmak lazim.
Asipor kanalina iyi ekmek cikar butun camia yunan adalarina gitsek keske, sonra yunan ligine katiliriz hakkimiz bukadsr yenmez enazindani

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hatırlatma  :)

Yeni teknik direktörümüz Abdullah Avcı için saat 15:00’da Vodafone Park Basın Toplantı Salonu’nda imza töreni düzenleyecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Liquidator

fazla kalma sonra insanda bağımlılık yapıyor :D
bu arada hoşgeldin. stadı dışardan görmekle içinde maç izlemek bambaşka heleki şl maçı yada derbi maçıysa @Liquidator
Dün geldik Marmarise. Rezervasiyonum olmasa Istanbulda kalırdım. Maç izlemeye gelicem Vodafon Parka. Büyük ihtimal derbi maçına

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı İhsan

bu ne şimdi  :akuma:

https://www.internethaber.com/besiktas-u16-takimi-seks-skandalina-karisti-2027369h.htm

Kamp önemli.
Biz hep söyleriz, hele bir kamp görsün diye.

Bak bunlar kamp görüp hepsi milli olmuş  :D  :biggrinking:

ben fazla büyütmeyin bu işi derim. Parayla kadın getirdiklerine inanmıyorum. Bir iki kız arkadaş edinmişlerdir, o kadar.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

alman medyasina da düstü bu haber, yerin dibine girdim utandim  :s20: :akuma:
bu haberin neresinden yerin dibine girdin 16 lı yaşlarda gençler
gayet doğal bir durum. doğrumu değil tabiki. zaten doğruysa en büyük ceza ailelerine
söylemeleri olmuşdur :D