2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4244063 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı atalay

Teknik direktörlere bakışım ekseriyetten farklı. TR'de böyle bir düzlem olmadığı için seçimler her zaman benim için törpülü oluyor. Fakat Güneş her ne kadar yalnızca tek sorumlu olmasa da iki yıldır bir seçim olabilecek noktada değildi. Yineliyorum: Tek suçlu değil. 3 yıl önce bir şeyler kazandıracağını ama miras bırakmayacağını yazmıştım. Nitekim öyle oldu. Umarım milli takımda genç oyuncuları geliştirir ve yeniden yarışmacı bir takım yapabilir. Avcı sürekli milli takım döneminden saha dışı dersler aldığını söylüyordu. Bence asıl sınavı da bu. Tribün, basın, yönetici bilumum faktörü dinlemeden inandığı ve doğru bildiği oyunu oynamalı. Elbette esnek ve pragmatik olmalı. Fakat doğru ve inanmaktan kastım: kolay yolu tercih etmek ya da sonuç alamadığında işin niteliğine bakmadan kendi doğrularından taviz vermek. Gerçekten dersler çıkarmışsa ve kafasındaki oyunu oynayabilecek oyuncu grubunu oluşturursa başarılı olabilir. Tabii başarı nedir? Mesela; bu sezon ligin şampiyonu olan ekip başarılı mıdır? Bunlar uzun ve çok önceleri suya yazı yazdığım konular. @Sir Alex Ferguson
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2019, 16:17:24 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı sol stoper istiyor. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

eylül de andora maçına yetişmez.

14 Ağustosta süper kupa finali var. Yetişmek zorunda.

Çevrimdışı atalay

Tamamen aynı düşünüyoruz. Bu tiplemeler detaylandırılır ama aşağı-yukarı bu beşli. Beşin üstü birer birer ekstra. Belki stoperden önce bir pivot orta saha. Beşlinin içindeyse ihtiyaca uygun stoper. (6) Bağlantı rolü alabilecek merkez forvet. (7) çok detaycı iseniz +1 kaleci (8) gibi. Elbette plan nedir? Kimler gidecek-kalacak bunları bilmiyoruz. @38life

Çevrimdışı Savaş

Çevrimdışı kyiv

Fotolar ne zamana ait? Hazirandan 20 gün, Temmuzdan 31 ve Ağustosta 15 desek 70 gün civarında. Bence yetişir.

Çevrimiçi levitate

ne alakası var olm saha bakıma alınmış işte ne adamsın yav :D
eylül'e zor yetişir demişsin ama ağustos'da süper kupa maçı var :D?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Bence stadın çimlerinde bir anormallik yok. Sanki çimin üzerine birşeyler serilmiş daha iyi uzasın diye olabilir.

Çevrimiçi levitate

Abdullah Avcı sol stoper istiyor. (via. Murat Özen)
marcos senesiiiiiiiiiii
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Tamamen aynı düşünüyoruz. Bu tiplemeler detaylandırılır ama aşağı-yukarı bu beşli. Beşin üstü birer birer ekstra. Belki stoperden önce bir pivot orta saha. Beşlinin içindeyse ihtiyaca uygun stoper. (6) Bağlantı rolü alabilecek merkez forvet. (7) çok detaycı iseniz +1 kaleci (8) gibi. Elbette plan nedir? Kimler gidecek-kalacak bunları bilmiyoruz. @38life

Avcı pivot ortasaha olarak Atiba'dan yararlanır diye düşünüyorum. Başakşehirde Emre için avrupadan özel fizyoterapistler getirtiyordu. Tabii ki alternatifi olmalı, orası ayrı. Ama Medeli de satacaklarını düşünürsek elde Vida'dan başka oynayabilecek stoper yok.

Çevrimdışı mrred

@atalay özlettin. Arayı çok açınca farkı kapatmak için baya döktürmüşsün . Kanat bekleri konusunda Fransa 2.liginde ve düşmemeye oynayan 1.lig takımlarında bir sürü bek var. Kanat forvetler için ise Güven'i bir opsiyon olarak umarım düşünüyorlardır. Ayrıca seyrettin mi bilmiyorum fakat Kerem Kalafat bana çok oturaklı geliyor. Herkes Rıdvan Yılmaz'ı övüyor fakat ben Kerem'i daha çok beğendim. Rıdvan biraz savruk ve pozisyonunu çok kaybediyor Kerem çok dikkatli ve pozisyon bilgisi iyi geldi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abdullah Avcı sol stoper istiyormuş. Bu iyi bir haber
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Olabilir elbette. Oyunun temposu da önemli. Topu geri kazanma süreleri konusunda metot önemli ama press kalitesi de önemli. Belki dört kenar dinamik-atlet ve press kalitesi yüksek olursa merkezi yumuşak tutmak da problem yaratmayabilir. Ki sürekli topa sahip olma planı varsa merkez topu koşturacak oyunculardan meydana gelmeli. @38life

Çevrimdışı mrred

Beklerde aradığımız ilk özellik tempo ise yaşı genç ve Türk olanlara bakmak lazım. Yabancı hakkımızı beklerde kullanmak pek mantıklı değil. Mert Müldür çift ayaklıymış bence önemli bir detay
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Merhaba @mrred Bizim gençler konusunda pek bilgim yok. Ama Ligue 1, Ligue 2'nin oyuncu havuzu geniş. Zaten bekler temiz savunma yapabilen-fizik kalitesi iyi oyuncular olmalı. Birinin topu ve alan boşaltmasını bilmesi-kurgusu-çıkış pasları iyi olması önemli. Diğeri kurgusu kötü olsa da motorik becerileri-atletizmi ile kompanse edebilmeli. Açıkçası önde toplu topsuz eksiltebilen koşucu -bir sonraki adımı çok planlayamayan-hızını kurgusu ile birleştiremeyen varsa arkada bir istasyon. Önde topsuz oyunu iyi oyunu da bilen bir kanat varsa arkaya daimi bindiren bir bek. Bana göre bir takımda 3-4 tane sol ayaklı oyuncu olmalı. En azından ters ayağı-zayıf ayağı güçlü oyuncular. Özellikle kenar oyuncuları için geçerli bu durum. Hem içe-dışa katederken hem de pozisyon icabı devrildiğinizde pas kanalı bulmayı kolaylaştırmak için.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2019, 16:51:35 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lokman Lookman dediler bak ne oldu şimdi  :ebebe:

Beşiktaş, Lookman'ı gündeme aldı. Kiralık istiyor. O bildiğiniz Lokman değil yalnız. Bu Lookman :) (via. Murat Özen)

https://www.transfermarkt.com.tr/ademola-lookman/profil/spieler/406040

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel hamle olur. @MUSTAFA_
1 haftadır Erzurumsporlu Lokman haberi görüyoruz. Bu transfer baya iyi olur dediğin gibi kiralayabilirsek. İnşallah 2 yıl kiralarız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Lookman'ı kiralayabilmek mümkünse müthiş olur. Çok zor bence.

Çevrimdışı mrred

Lookman mi? inanmak istiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

@atalay özlettin. Arayı çok açınca farkı kapatmak için baya döktürmüşsün . Kanat bekleri konusunda Fransa 2.liginde ve düşmemeye oynayan 1.lig takımlarında bir sürü bek var. Kanat forvetler için ise Güven'i bir opsiyon olarak umarım düşünüyorlardır. Ayrıca seyrettin mi bilmiyorum fakat Kerem Kalafat bana çok oturaklı geliyor. Herkes Rıdvan Yılmaz'ı övüyor fakat ben Kerem'i daha çok beğendim. Rıdvan biraz savruk ve pozisyonunu çok kaybediyor Kerem çok dikkatli ve pozisyon bilgisi iyi geldi

Caner'i seyredip cinnet geçirirken ben de Rıdvanın adını sık sık andım burada ama 90 dakika maçlarını seyredince Kerem Kalafat Rıdvan'dan çok çok üstün. Altyapıdan şuan A takıma en yakın isim Kerem Kalafat gibi geliyor bana. Gökhan Gönül ayrıldıktan sonra yerli sağ bekimiz olarak A takımda olmalı. Yedek veya ilk 11, o zamanki duruma göre karar verilir.

Çevrimdışı mrred

Caner'i seyredip cinnet geçirirken ben de Rıdvanın adını sık sık andım burada ama 90 dakika maçlarını seyredince Kerem Kalafat Rıdvan'dan çok çok üstün. Altyapıdan şuan A takıma en yakın isim Kerem Kalafat gibi geliyor bana. Gökhan Gönül ayrıldıktan sonra yerli sağ bekimiz olarak A takımda olmalı. Yedek veya ilk 11, o zamanki duruma göre karar verilir.
Oğuzhan Akgün'ü tam çözemedim ama savunma arkasına güzel koşular yapmayı biliyor. Bide şut kalitesi yeterli. Bunun dışında pek bir şeyi gözüme çarpmadı
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan Akgün'ü tam çözemedim ama savunma arkasına güzel koşular yapmayı biliyor. Bide şut kalitesi yeterli. Bunun dışında pek bir şeyi gözüme çarpmadı

O. Akgün'ün Baskı altındaki şutları bana pek iyi görünmedi. Çok fazla şut deniyor, istatistiğini yükselten bir faktör de bu. Neyse ki yaşı daha 17 ve istekli, hırslı bir oyuncu. Oyuna kendini veren, golü arzulayan ve biraz bencil bir oyuncu. Tam olarak ileri uç oyuncusu gibi oynamıyor, saha içinde mevkiisi ve rolü tam oturmamış gibi duruyor. Avcı bir el atarsa gelişimi daha da hızlanabilir. Potansiyeli yüksek görünüyor.

Çevrimdışı murat

Ezber bozan açıklamalar. Şenol güneşi yerip metin albayrak övülüyor.beşiktaş yönetimi altyapıda devrim yapıyor ama hoca engel oluyormuş gibi. Şimdi serkan reçber gömü zamanı :D