2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4249456 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı worns

Çevrimiçi Samet Demir

Lucescu, Romanya basınına konuştu: "Beşiktaş ile görüştüm ancak işlerin istediğim gibi olmadığını gördüm. Ayrıldığım dönem gibi bile değildi. Ben de oraya gitmenin anlamı olmadığını düşündüm."

Moruklamış Lucescu bile böyle diyorsa vay halimize...

Bu arada yönetimin ilk tercih olarak Avcıyı değil, Lucescuyu istediğini de anlamış oluyoruz böylece.
Milli takımda bizde onu gördük. Hiç eskisi gibi değildi. Bize bok atacağına kendine baksın yaşlı bunak.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

Fatih Değirmenci (kaleci)
Ersin Destanoğlu (kaleci)
Alpay Çelebi (stoper)
Ege Atlam (stoper)
Erdoğan Kaya (stoper)
Halil Duman (stoper)
Rıdvan Yılmaz (sol bek)
Kerem Kalafat (sağ bek)
Kartal Yılmaz (merkez orta saha)
Ilkay Işler (kanat)
Erdem Seçgin (ofansif orta saha)
Oğuzhan Akgün (forvet)
Serkan Reçber: "Bunu ciddi söylüyorum: Türkiye'de şuan en iyi şekilde altyapıdan futbolcu çıkartabilecek takım Beşiktaş'dır, hele hele U19-takımı muazzam."

Erzurumspor'un eski antrenörü Zafer Öğer: "Beşiktaş, Lokman Gör için Erzurumspor ile anlaşmaya vardı. Son sözü Abdullah Avcı söyleyecek." (Radyospor)

inşallah hayır der.

Çevrimdışı Mehmet57

Aslinda Diabate uygun oyuncu. Kontra atak oyuncusu diyenler olmus, lakin dar alanda cok etkili. Bence biz de kendini Avci gibi hoca ile gelistirebilir, ki maliyet acisindan cok uygun.

Çevrimdışı levitate

Aslinda Diabate uygun oyuncu. Kontra atak oyuncusu diyenler olmus, lakin dar alanda cok etkili. Bence biz de kendini Avci gibi hoca ile gelistirebilir, ki maliyet acisindan cok uygun.
elimizdekilerden kötü olamaz zaten :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Diabate, Lens'in yerine gelecekse razıyım ben. En azından 4637282 tane hücum faul yapmaz ve ara sıra da olsa tabela yapabilir.

Çevrimdışı worns

Biraz large bi arkadaşa benzettim ama yetenekleri var. Tekniği de o kadar kötü değil. Ucuza bitirilebiliyorsa denenebilir. Ama bence bonservisini almak lazım alıp parlatırsak bi daha leicesterla uğraşmayalım.

Çevrimdışı levitate

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda genç ve dinamik bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş yönetimi; Ricardo Quaresma, Jeremain Lens, Domagoj Vida ve Gary Medel gibi yaşlı ve maaşı yüksek oyuncuları gözden çıkardı.(Sabah)

e bu herif hani kalıyordu? medya kafayı yedi sanırsam
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda genç ve dinamik bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş yönetimi; Ricardo Quaresma, Jeremain Lens, Domagoj Vida ve Gary Medel gibi yaşlı ve maaşı yüksek oyuncuları gözden çıkardı.(Sabah)

e bu herif hani kalıyordu? medya kafayı yedi sanırsam
Medya sağolsun biz daha hocamızın kendi ağzından oyun planı ve hedefleri noktasında hiç bir şey duymadan yazıyor da yazıyor. Baksana yönetime verdiği raporu da ele geçirmiş basınımız helal olsun.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

Medya sağolsun biz daha hocamızın kendi ağzından oyun planı ve hedefleri noktasında hiç bir şey duymadan yazıyor da yazıyor. Baksana yönetime verdiği raporu da ele geçirmiş basınımız helal olsun.

Medya çalışıyor :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

şimdide diyorlar ki hocamız 4-1-2-3 oynatacakmış gideyim de hemen inanayım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Concecaio eski arkadaşını ister umarım. Bonservis zaten istemeyiz. Buyursunlar hayrını görsünler.
gerekirse maaşını biz verelim :D umarım yanında hayranlarını da götürür

çeşitli platformlarda bu adamı beşiktaş'tan büyük görenler var
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş yönetimi, Gary Medel'in ayrılma ihtimaline karşı devre arasında da ilgilendiği Charles Kabore’yi tekrar gündemine aldı. Burkina Fasolu oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor. (beIN Sports)

Beşiktaş yönetimi, Gary Medel'in ayrılma ihtimaline karşı devre arasında da ilgilendiği Charles Kabore’yi tekrar gündemine aldı. Burkina Fasolu oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor. (beIN Sports)

Çevrimiçi o2bucak

Fatih Değirmenci (kaleci)
Ersin Destanoğlu (kaleci)
Alpay Çelebi (stoper)
Ege Atlam (stoper)
Erdoğan Kaya (stoper)
Halil Duman (stoper)
Rıdvan Yılmaz (sol bek)
Kerem Kalafat (sağ bek)
Kartal Yılmaz (merkez orta saha)
Ilkay Işler (kanat)
Erdem Seçgin (ofansif orta saha)
Oğuzhan Akgün (forvet)
Serkan Reçber: "Bunu ciddi söylüyorum: Türkiye'de şuan en iyi şekilde altyapıdan futbolcu çıkartabilecek takım Beşiktaş'dır, hele hele U19-takımı muazzam."

Aslında Altay'ı satın alsak renktaşlar nede olsa, bu çocukları 1-2 yıl ilk 11 garanti oynatsalar ve tecrübe kazandırıp bize geri gönderseler.

Çevrimdışı 38life

şimdide diyorlar ki hocamız 4-1-2-3 oynatacakmış gideyim de hemen inanayım

Günümüz futbolunda *-*-*-3 şeklinde bir formasyon yok. Hiçbir takım 3 santraforla sahaya çıkmaz.  O 3'ün 1'i santrafor diğer ikisi kanat forvettir. Messi gibi, Hazard gibi, Onyekuru gibi vs. Ve bu pozisyonda oynayanlar ters ayaklı olur. Günümüzde büyük takımlar için en uygun formasyondur diyebiliriz. Zaten avrupanın büyük takımlarına baktığında bunu görebilirsin. Salah ters ayak, Mane ters ayak, Messi ters ayak, Coutinho ters ayak, Dembele çift ayak, Bale ters ayak, Vinicius ters ayak, Mahrez ters ayak, Sterling çoğu zaman ters ayak. Bu adamlar neden ters ayaklı kanat forvetler kullanıyorlar? Çünkü büyük takım oldukları için, rakipleri onlara karşı daha defansif oynadığı için, kapanan takımları açmanın etkili yollarından biri ters ayaklı kanat forvet oynatmak olduğu için. Biz de burada Şenol Güneşin çağ dışı futboluna katlanıyoruz kaç senedir. Sonra "rakipler kapanıyor yav biz napak?" modunda takılıyoruz. Ters ayaklı bi Babel'imiz vardı onu da çıkan bi problemde hemen harala gürele yolladık. "Abdullah Avcı Babel'in geri dönmesini çok istiyor" başlıklı haberleri görüyoruz son zamanlarda medyada. Bunun sebebini sanırım anlamışsınızdır. Muhtemelen sağ kanata da sol ayaklı bir oyuncu talep edecektir. Başakşehirde Visca vazgeçilmez olduğu için sağ ayaklı olarak sağ kanatta oynuyordu. Ama solda Elia ve Napeloeni ikisi de ters ayaklı. Töreyle ipler tamamen kopmasaydı muhtemelen onun da kalmasını isteyecekti, çünkü o da sol ayaklı bir sağ kanat. Velhasıl 4-1-2-3 oynatacakmış haberi muhtemelen doğrudur. Dediğim gibi böyle bir formasyon zaten yok. Kastedilen ters ayaklı kanat forvetli sistem.

Çevrimdışı Mehmet57

4-1-2-3 sistemi 4-3-3’un orta saha ucgeni geriye donuk; tek on libero, iki ofansif orta sahali sistem. Schone, hafif onunde De Jong ve Van de Beek gibi.

Çevrimdışı Mehmet57

Hollanda basini, PSV’nin stopperi Nick Viergever’in Besiktasin radarinda oldugunu yazdi. Begendigim bir oyuncu. Ayagi cok iyi, topla cikmayi seviyor. Ayagi okadar iyi ki, solbek de oynayabiliyor.

Lakin, defansif acidan yetersiz buluyorum.

Ajax’da oynarken Ajax TV Viergever’in FIFA skills oyunlarini realitede oynadigini gostermesti. O konuda cok iyi.

Rakip santrofora bacak arasi atan stopper

Muthis sol ayagi

[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2019, 23:30:58 Mehmet57 ]

Çevrimdışı 38life

Schürrle de ağırlıkla sol kanatta oynayan sağ ayaklı bir kanat forvet. Tesadüf değil...

Beşiktaş altyapısından müthiş goller..

Semih Kılıçsoy (2005)
Demir Ege Tıknaz (2004)
Ahmet Emir Özbay (2002)
Gürkan Varlık (2002)

via : badem

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Böyle çok yetenekli çok büyük işler yapıcak falan diyince aklıma hep muhammed demir batuhan karadeniz falan geliyor. Maalesef son zamanlar torpiller ve oyuncu yetiştirmemeyi bilmememiz bu konuda bizi çok geriye attı.

Çevrimdışı kyiv

Yaz kampı diyorum başka birşey demiyorum. Temmuz başı gibi başlayacak antrenmanlarda altyapıdan gelecek gençlerin fırsatı değerlendirmelerini umuyorum. Ne yalan söyleyeyim transferde adı geçen hiçbir futbolcu altyapıdan gelecek gençler kadar beni heyecanlandırmaz. Bu jenerasyon belki de ilk defa bu kadar kalabalık göz önünde olacaklar. Mutlaka Hocayı etkileyecek çalışmaları yapmaları lazım.Takımın haricinde ekstra çalışmaları şart.Muhtemelen 1-2 sivrilmiş isim haricinde bu kamp dönemi ilk ve son şansları olacaktır.

Çevrimdışı levitate

Hollanda basini, PSV’nin stopperi Nick Viergever’in Besiktasin radarinda oldugunu yazdi. Begendigim bir oyuncu. Ayagi cok iyi, topla cikmayi seviyor. Ayagi okadar iyi ki, solbek de oynayabiliyor.

Lakin, defansif acidan yetersiz buluyorum.

Ajax’da oynarken Ajax TV Viergever’in FIFA skills oyunlarini realitede oynadigini gostermesti. O konuda cok iyi.

Rakip santrofora bacak arasi atan stopper

Muthis sol ayagi

çok saçma hatalar yapmadığı sürece sıkıntı olmaz bence

ben veltman'ı isterdim daha derli toplu duruyor sanki
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol hoca hep genelde yaşları belirli oyuncuları parlattı yani şöyle söyliyim branşı daha çok bunlardı.
Abdullah hocada böyle oldu genç olarak bi cengiz ünder vardı.

Ama abdullah hocanın bi alt yapıyı antrenörlüğü falan var. Ama başakşehirden bu sene harici kimse şampiyonluk beklemedi, bundan önceki seneler genç oyunculara neden ağırlık vermediğini anlamadım. Sonuçta genç oyuncu yetiştirmek için inanılmaz bir imkandı, taraftar baskısı yok, yönetim baskısı yok, ligde şampiyonluğa oynamıyorsun.