2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4251784 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Adriano: "Umarım bir gün Beşiktaş’a teknik direktör olarak dönerim."
Iki gun parasi yatmayinca tesislere gitmekicin evden  cikartmaz karisi bunu

Çevrimdışı cursedofdragon

West Ham, Hasan Ali ve Medel ile ciddi şekilde ilgileniyor. Medel gitmek istiyor. Kulübe iletilen teklif 5m civarı Beşiktaş teklifi yükseltilmesini bekliyor

via : btd

📌Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ilk transferini Antalyaspor'da forma giyen Nazım Sangare'yi kadrosuna katarak yapmak istiyor.(Milliyet)

Çevrimdışı levitate

West Ham, Hasan Ali ve Medel ile ciddi şekilde ilgileniyor. Medel gitmek istiyor. Kulübe iletilen teklif 5m civarı Beşiktaş teklifi yükseltilmesini bekliyor

via : btd
hasan ali mevzusunu şaka sanmıştım ama ciddiymiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı basın toplantısı Pazartesi 15:00 da. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

@atalay dortmund ve leeds noobluklarını konuşturdular :D

leeds'i seneye araplar alacakmış ve 300 milyon civarı bütçe vereceklermiş bakalım ne yapacaklar
bipbipbupbup

hasan ali mevzusunu şaka sanmıştım ama ciddiymiş :D

medel konusunda da ciddi olsunlar lütfen teşekkürler.

Abdullah Avcı basın toplantısı Pazartesi 15:00 da. (via. Murat Özen)

neden bu kadar uzatıyorlar bayram bitti neden bugün yada yarın yapılmıyor hemen transflere başlanmıyor.

Bizim milletin huyu böyle yumurta totosunun ucuna gelicek ondna sonra yandım allah son 1-2 saat kala transfer yapmaya calısırız.

Çevrimdışı AigleBordeaux

İki üç gün önce Raul de Tomas yazmıştım bugün haberi çıkmış umarım gerçekleşir bu transfer Burak’la forvette iki götürür 
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

İki üç gün önce Raul de Tomas yazmıştım bugün haberi çıkmış umarım gerçekleşir bu transfer Burak’la forvette iki götürür

bunu alırsan burakla beraber güveni çürütürsün , güveni satacaksak başka yok güveni satmayacaksak oyuncuyu heba etmenin anlamı yok güven de bunun kadar oynar.

Ayrıca öncelik santrafor olmamalı takımda kanat yok.

Çevrimdışı levitate

medel konusunda da ciddi olsunlar lütfen teşekkürler.
7 verseler tamamdır bence
bipbipbupbup

7 verseler tamamdır bence

5 rakamları dolaşıyor piyasa da direk satılmalı maaşını ve yaşını düşününce.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Quaresma'yı takımda tutmak gibi bir hata yapılırsa yönetim kendi getirdiği hocayı bozuk para gibi harcar. Kerejma bulduğu ilk fırsatta hocayı taraftarın önüne zevkle atacaktır, taraftar bunları yemez diyemiyorum çünkü stadda çok tutarsız bir ortam var

Çevrimdışı levitate

5 rakamları dolaşıyor piyasa da direk satılmalı maaşını ve yaşını düşününce.
ne kadar koparsak kardır reyiz

devre arası 8 milyon vermişlerdi keşke kabul etseydik
bipbipbupbup

SON DAKİKA - TFF yöneticisi Servet Yardımcı: "Andorra maçını Vodafone Park'ta oynayacağız."
-
Vodafone Park'ta ilk kez A Milli Takım maçı oynanacak.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

SON DAKİKA - TFF yöneticisi Servet Yardımcı: "Andorra maçını Vodafone Park'ta oynayacağız."
-
Vodafone Park'ta ilk kez A Milli Takım maçı oynanacak.

Türkiyenin en iyi stadında oynamak varken niye başka yerde oynasınlar ki zaten?  :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

@atalay Şenol güneş ve Abdullah avcı arasında bir tercih yapcak olsan hangisini seçerdin ? Abdullah avcının bizde başarılı olacağını düşünüyor musun ?

Çevrimdışı 38life

Flood'a doyduk @atalay . Sağolasın.

Beşiktaşın en az 1'i oyun kurucu özelliğe sahip ve en az 1'i atlet 2 bek'e,
En az 1'i hem çizgide hem içeride verimli olabilen 2 atletik kanat oyuncusuna,
Ayağı düzgün 1 stopere

ihtiyacı var diye düşünüyorum. Avcı bu 5 transfer ile istediği oyunu kurmak için yeterli zemini bulur. Sen ne düşünüyorsun? Gerçi zaten yazmışsın 4 tane atletik kenar isterim diye.

Kulübümüzden Açıklama:

Son günlerde yeni Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın takım kaptanlarımızdan Necip Uysal'ı takımda istemediği yönünde bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır.
.

Bu algının gerçekle ilişkisi olmadığı gibi sözleşmesi biten oyuncular dışında takımdan ayrılacak oyuncular konusunda da henüz net bir karar verilmemiştir.
.
Necip Uysal takımımızın kaptanlarındandır ve kadro planlamasına göre yeni sezon hazırlık kampında takımımızla birlikte olacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Beşiktaş JK

necip ile kanser olmaya devam.

Çevrimdışı bordele

Yıllardır dilimizde tüy bitti. Altyapıdan herhangi bir oyuncu şu an daha faydalı ve ekonomik olur

Av zamanı

Çevrimdışı atalay

Evet, BVB bu sezon şampiyonluğu kendi elleri ile verdi. Çaylak olmanın bedeli. Fakat bu sezona da geçen sezon ki gibi doğru transfer hamleleri ile girdiler. @levitate

güya süper kupa maçı olacak burada rezalet

ne alakası var olm saha bakıma alınmış işte ne adamsın yav :D