2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4257009 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş yönetimi, kanat oyuncusu arayışı kapsamında geçen sezonu Sivasspor’da kiralık olarak tamamlayan Fousseni Diabate’yi transfer listesine ekledi. (Fanatik)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

şu free sağ bek douglasa çökmek için daha ne bekliyoruz ?

+  Roma Kolarov ile yollarını ayıracak.
     1+1 düşünülebilir.

Çevrimdışı 38life

Youssouph Badji ile ilgileniyoruz. (Ajansspor)

Çevrimiçi Samet Ç

Stopere Victor Ruiz

Sol Beke Renan Lodi

Orta Sahaya Charles Kabore

Kanatlara Moussa Djenopo ve Nana Ampomah

16. Şampiyonluk Hayırlı Olsun.

Çevrimdışı murat

Youssouph Badji ile ilgileniyoruz. (Ajansspor)

Bursadan alınabilecek 2 oyuncudan biri.

Çevrimiçi levitate

Yahu ortaniz yok arkadas
Pedro firanko ikinci likte kadroya giremedi ne kotusu adam futbolcu degil
Iki kere milli yapip safin tekine soktular bunu. Teklif var dediler diye de serbest kalma bedelinden cok odendi buna.
Bunu alan onder ozen safi haber yaptiriyordu atletik departmana emir verildi pedrodan lugano yapilacak, diye

Taraftar da ayri cins bizim bunlari yiyor. Ulan lugano yapilacak olsa buna sokulmus lugano olsa sadece ciksrtmak lkalsa kolombiyali salak mi kendi ciksrtir sana mi verir, birinden bisi cikartmisin gibi

Taraftar agzi guzel kelime yapanlarin pesine takikiyor bi boh biliyor saniyor bunlari. Ridvan onder ozen falan boyle tipler bursanin da vardi boyle guzel laf salatasi yapan bi adami kume dustuler
niye yav liverpool maçlarında güzel oynadıydı

valencia 8 vermişti başkan yollamamıştı 

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş yönetimi, kanat oyuncusu arayışı kapsamında geçen sezonu Sivasspor’da kiralık olarak tamamlayan Fousseni Diabate’yi transfer listesine ekledi. (Fanatik)
leicester'da oynuyomuş vaaay be
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı murat

Çevrimiçi Samet Demir

bize attığı gol.
Bize hızlı teknik ve gol attıktan sonra böyle taklalar atan adam lazım. İç sahada taraftarın cosmasi lazım. Özledik valla en son töre vardı böyle dripling yapan

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yönetim takımdaki atletik zenci eksikliğinin sonunda farkına varmış gibi. Hayırlısı.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Yönetim takımdaki atletik zenci eksikliğinin sonunda farkına varmış gibi. Hayırlısı.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Yönetim değilde abdullah avcı varmış olabilir de ben hiç zannetmiyorum. Yani geçen senede bu kadar zenci transferi falan söz konusuydu gidip yine zenci olarak atibayı aldık  :lol:

Beşiktaş, Yasin Öztekin'i transfer etmek için Göztepe'ye Cyle Larin ve bir miktar para teklif etti. (TRT Spor)

Fernandes Menajerler aracılığıyla haber yolladı. Bonservisi elinde. Yönetim Fernandes'in Beşiktaşa emeklilik ikramiyesi gözüyle baktığını düşünüyor. Bu transfere olumlu bakılmıyor.

Çevrimiçi levitate

Fernandes Menajerler aracılığıyla haber yolladı. Bonservisi elinde. Yönetim Fernandes'in Beşiktaşa emeklilik ikramiyesi gözüyle baktığını düşünüyor. Bu transfere olumlu bakılmıyor.
uzun bir aradan sonra kafayı kullandılar oh be
bipbipbupbup

Beşiktaş, Yasin Öztekin'i transfer etmek için Göztepe'ye Cyle Larin ve bir miktar para teklif etti. (TRT Spor)
Birde üstüne para mı teklif ettik? Yok artık, pes doğrusu.

Portekiz A Bola gazetesinin haberine göre; Porto'nun Quaresma'yı transfer etmek için 3 şartı var.

▪️ Sergio Conceiçao, onay verecek.
▪️ Quaresma, ücretinde indirim yapacak.
▪️ Bonservis bedeli ödenmeyecek.

Beşiktaş yönetimi, Ömer Toprak'ı satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor. Ömer, Beşiktaş'a gelmeye hazır. (Sabah)

Çevrimiçi Sinan23

TS nin ilgilendiği estudientes li conti iyi sol defans. Bize de olurdu. Bir kaç defa izlemiştim ama 2 sezon önce.

Çevrimdışı 38life

Lucescu, Romanya basınına konuştu: "Beşiktaş ile görüştüm ancak işlerin istediğim gibi olmadığını gördüm. Ayrıldığım dönem gibi bile değildi. Ben de oraya gitmenin anlamı olmadığını düşündüm."

Moruklamış Lucescu bile böyle diyorsa vay halimize...

Bu arada yönetimin ilk tercih olarak Avcıyı değil, Lucescuyu istediğini de anlamış oluyoruz böylece.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Lucescu, Romanya basınına konuştu: "Beşiktaş ile görüştüm ancak işlerin istediğim gibi olmadığını gördüm. Ayrıldığım dönem gibi bile değildi. Ben de oraya gitmenin anlamı olmadığını düşündüm."

Moruklamış Lucescu bile böyle diyorsa vay halimize...

Bu arada yönetimin ilk tercih olarak Avcıyı değil, Lucescuyu istediğini de anlamış oluyoruz böylece.

Ben lucescunun ilk tercih olduğunu düşünmüyorum. Avcı yıllardır ilk alternatifi. Başakşehirin olası bi şampiyonluğunda avcı gelmeyebilir düşüncesiyle b planı olarak belki nabız yoklanmıştır. Ancak ciddi bir masa kurulduğunu sanmam.

Ekonomik durum hakkında söylediklerine bişey diyemem.

Çevrimdışı worns

Beşiktaş yönetimi, Ömer Toprak'ı satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor. Ömer, Beşiktaş'a gelmeye hazır. (Sabah)

Bence çok akılcı bi hamle olur. Güvenilir ve tecrübeli bi oyuncu. Hızlı değil ama artık arkada büyük boşluklar bırakarak değil daha kompakt hücum edeceğimizi düşünüyorum. Avcı da sıcak bakar toprağa. Vidayla sorunu çözerler.