2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4258009 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı sozkul

adriano ile görüşülecek demiş murat özen ama adam brezilya'da? bence sallamış bugün

Dün akşam Barcelona-Istanbul uçağındaymış. 23:00 civarı Istanbula inmiş.

Çevrimdışı worns

Adriano kalıyorsa caneri postalasak bari. En azından arkasına dinamik birini alırız.

Çevrimdışı KAP

Adriano'yla 1 sene + 20 Maç oynarsa 1 sene denenebilir, Caner varken tartışmam bile.

Q7 ile de artık profesyonel ilişkimizi sonlandırırız diye düşünüyorum, adam gazozuna olan son maçta bile trip atıp soyunma odasına gitti ki devre arası eşini çocuğunu da memleketine gönderip naz yapan da o,hala barınabiliyorsa ve faydalı olacağı düşünülebiliyorsa yuh artık.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Savaş

Bu saatten sonra 7 numaralı kişinin takımda kalmasını isteyen kişi Beşiktaş takımına ihanet etmiştir benim gözümde.

Çevrimdışı yigiter38

Quaresma kalsın dediğine pek inanmıyorum,inşallah Yönetim tarafından bir dayatma yoktur.
Hocayı rahat bırakması lazım Yönetim,korkarım Önder Özen...Serkan Recber gibi çekip gitmez

Çevrimiçi levitate

Quaresma kalsın dediğine pek inanmıyorum,inşallah Yönetim tarafından bir dayatma yoktur.
Hocayı rahat bırakması lazım Yönetim,korkarım Önder Özen...Serkan Recber gibi çekip gitmez
çekip giderse yönetimin sonunu getirir, her yerde baskı var diye haber çıkar yeni hoca falanda bulamayız ooof oof
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

fırat günayer dün birşeyler yazmış kısa özet:

-q7, lens gibi isimlerle yolları ayırmak istiyormuşuz
-doğan ve lokman hocaya bağlıymış
-ömer toprak düşünülüyormuş
-hoca kagawa'yı tekrar istemiş
-hamsik'i önermişler
-burak ve güven'e ek genç forvet istiyormuşuz
-atınç gündemde yokmuş
-gomez ve tosic haber yollamış
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

@sosyalkartal gelmez. O paralı dönemlerin duyumcusu.. Para bitti o gitti..

o transfer sezonlarının sonlarına doğru kızışmış ortamlarda şaapmayı sevior
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Duyum vereyim
Pedro firanko tekrar gundemde

doğru hamle aslında iyi oyuncuydu şenol güneş hiç şans vermedi tutturmuş bi hızlı stoper hızlı stoper yedi gül gibi çocugun başını
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abdullah hoca Umut Meraş'ın gelişime açık olduğunu düşünüyor ve ona karşı olumlu görüş bildirdi. (via. Murat Özen)

birisi avcıya yanlış semalarda uçtuğunu bursanın bize en az 4 fiyat çekeceğiini hatırlatsın

Çevrimiçi levitate

doğru hamle aslında iyi oyuncuydu şenol güneş hiç şans vermedi tutturmuş bi hızlı stoper hızlı stoper yedi gül gibi çocugun başını
valla ironimiydi bilmiyorum ama bencede çok kötü oyuncu değildi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

jarlan barrera diye bi arkadaş var baksınlar bi

madem ucuz kanat arıyorlar buyursunlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

kötü bile değildi kötü ötesiydi ben ismi ilk gündeme gelince hemen fiziğine baktım 182 cm yazıyor anında olumsuzluk belirdi gözümde günümüzde fizik çok ön planda özellikle defans oyuncularında stoperlerde, hiç görmeden kısa boylu ama fiziki nasıl hamleleri nasıl acaba bıçkın bir tip mi die vidyolarını buldum baktım kız gibi fizik var yumuşak stil bi eleman notunu verdim sağolsun beni mahcup etmedi. kısa bir stoperi ancak Roberto Ayala stili bıçkın biri ise takıma alırım aksi halde idman yeleği bile vermem.

Çevrimdışı tangaz

jarlan barrera diye bi arkadaş var baksınlar bi

madem ucuz kanat arıyorlar buyursunlar

nerden buluyosunuz böle kesme tipleri yok mu şöle kalıplı yardıranspor profiller hem bu elemanın baş mevkii 10 numeroymuş

Çevrimiçi levitate

hany mukhtar diye bir eleman var bronddby'de buna da bakabiliriz beeeelki

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

nerden buluyosunuz böle kesme tipleri yok mu şöle kalıplı yardıranspor profiller hem bu elemanın baş mevkii 10 numeroymuş
hangi kanada baksam boyu 1.70 kilosu 60 abi ben nabayım :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

orta saha arıyorlarsa midtjylland'da evander var beğendim ben maşallah

1:34'e dikkat çok hoş hareket :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

hangi kanada baksam boyu 1.70 kilosu 60 abi ben nabayım :D

yanlış yere bakıyorsun öyleyse al sana 183lük sağaçık hemde leblebici

https://www.transfermarkt.com.tr/robert-skov/profil/spieler/270393

Çevrimiçi levitate

yanlış yere bakıyorsun öyleyse al sana 183lük sağaçık hemde leblebici

https://www.transfermarkt.com.tr/robert-skov/profil/spieler/270393
klübü kapıyı 5 milyondan açmış teklifer 13'e kadar çıkmış

başkan veriyosa gelsin dağıtsın buraları
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

klübü kapıyı 5 milyondan açmış teklifer 13'e kadar çıkmış

başkan veriyosa gelsin dağıtsın buraları

o zaman 15 verir alırım 2seneye totnıma 35e  satmazsam forum kariyerimi sonlandırırım  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Yahu ortaniz yok arkadas
Pedro firanko ikinci likte kadroya giremedi ne kotusu adam futbolcu degil
Iki kere milli yapip safin tekine soktular bunu. Teklif var dediler diye de serbest kalma bedelinden cok odendi buna.
Bunu alan onder ozen safi haber yaptiriyordu atletik departmana emir verildi pedrodan lugano yapilacak, diye

Taraftar da ayri cins bizim bunlari yiyor. Ulan lugano yapilacak olsa buna sokulmus lugano olsa sadece ciksrtmak lkalsa kolombiyali salak mi kendi ciksrtir sana mi verir, birinden bisi cikartmisin gibi

Taraftar agzi guzel kelime yapanlarin pesine takikiyor bi boh biliyor saniyor bunlari. Ridvan onder ozen falan boyle tipler bursanin da vardi boyle guzel laf salatasi yapan bi adami kume dustuler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keşke oyunlar oynamasaydık  :ebebe:

Necip Uysal, önümüzdeki sezon Abdullah Avcı'nın planları arasında yer almıyor. Necip ya satılacak ya da kiralık olarak bir takıma gönderilecek. (Hürriyet)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

7 senede sadece 2 şampiyonluk kazandırmış son derece yetersiz bence bunu başarılı bulmak vasatı kabullenmektir ki bu daha tehlikeli takımı küçültmeyi kabullenmektir. küçültmek kelimesini sıksık kullanması da ayrı bi yetersizlik ayrıca.  sonra taraftarına sürekli gider yapmak mesela taraftar yusuf namoğlunum tam ümüğünü sıkacakken adama destek çıkması filan saçma sapan davranışlardı.

türkiyenin en iyi por yöneticisi a.albayraktır herif 6 sene çalışmış 6 şampiyonluk kazandırmış adam iğrenç bir karakter ama başarılı tanımına bakacaksak başarı şampiyonluktur gerisi züğürt tesellisi
olayları lafzıyla değerlendirirseniz aalbayrak en başarılı yönetici, terim imparator, zeki müren sanat güneşi ve hatta b.ersoy Diva olur, oysa ki öyle değildir...

Çevrimdışı kyiv

Sezonu ne zaman açıyoruz? Altyapıdaki gençleri çarık,çuruk transferler yapılmadan hoca bir görse, izlese belki de gereksiz transfer yapılmasına gerek kalmayıp buradan yapılacak tasarrufla ilk 11 e alabileceğimizden daha kaliteli oyuncular katarız.

Çevrimdışı cursedofdragon

şu free sağ bek douglasa çökmek için daha ne bekliyoruz ?