2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4256504 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

U18 milli takımımızın maçını canlı seyretmek isteyenler buyursun. İlk 11'de 5 futbolcumuz var.

fenerli Muhammed Gümüşkaya çok iyi. Bizden de Kerem Kalafat iyi oynuyor şu dakikaya kadar.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2019, 19:41:13 38life ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sergen neden getirilmedi sanıyorsunuz ?

Bunla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Ya da öyleyse evet Sergen yalçın daha kendini kanıtlamadı, adam her sene bir takım değiştiriyor. Önce bir sürekli başarı alsın, kaçıp gitmesin her yerden, sonra düşünülür.

Çevrimdışı 38life

U18 milli takımımızın maçını canlı seyretmek isteyenler buyursun. İlk 11'de 5 futbolcumuz var.

Başakşehir altyapısının Bucaspor altyapısından transfer ettiği Muhammed Arslantaş golü attı. Asist Oğuzhan Akgün. Kerem Kalafat gerçekten umut vaad eden bir sağ bek. Gökhan Gönül bıraktıktan sonra  Beşiktaş A takımında olmalı.

Çevrimdışı sozkul

Çok bilgi kirliliği var piyasaya saldılar zehirleri.100 de 90 menajerlerin yaptırdığı haberler. Biz bu zamanlar da transfer yapmayız zaten boşuna beklenti içine girmeyin.
Sosyakartal nerede tam onun zamanları şöyle duyumlara doyursa bizi

@sosyalkartal gelmez. O paralı dönemlerin duyumcusu.. Para bitti o gitti..

@sosyalkartal gelmez. O paralı dönemlerin duyumcusu.. Para bitti o gitti..

Feda diyecek duyumcuda arıyoruz sanırım abi  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Duyum vereyim
Pedro firanko tekrar gundemde

Duyum vereyim
zapatocny tekrar gündemde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah hoca Umut Meraş'ın gelişime açık olduğunu düşünüyor ve ona karşı olumlu görüş bildirdi. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Abdullah hoca Umut Meraş'ın gelişime açık olduğunu düşünüyor ve ona karşı olumlu görüş bildirdi. (via. Murat Özen)

rıdvan var alt yapıdan rıdvan onu değerlendirsinler.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı kyiv

U18 deki bekler Beşiktaşın geleceği.Takımda oynatmaya cesaretimiz yoksa hemen kiraya vermeli bu çocukları 2 side profesyonel müsabaka tecrübesi kazanmalı. Sağda solda bek arayana kadar 2-3 sene içinde bu çocuklar en azından yedek bekin olur. En az 3-4 milyon da cepte kalır.

Çevrimdışı mylife1903

rıdvan var alt yapıdan rıdvan onu değerlendirsinler.
Sergen diye genc topcu olsa fbde fbliler ne dusunur

Çevrimdışı kyiv

Son dakika gelişmesi...Sol açık Şekerbegoviç ile anlaşmak üzereymişiz.

Boşnaklar konusunda zaafım var. Takımı 11 Boşnaktan oluştursalar gıkımı çıkarmam.  :bandit:

Bu arada Ajdin Hasic ne oldu? Hiç haber yok. Vaz mı geçtik?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer yöneticilerin isteğine göre bazı kararlar alınıyor olsaydı, FO kesinlikle yakın arkadaşı Malbayrak'ın takıştığı Gökhan Keskin'i getirmezdi.
Bu nedenle bütün kararlar hocada bitecek diye düşünüyorum.

Murat Özen - Quaresma haberine de zerre inanmıyorum.

Umut Güner ve Şafak Yazıcıoğlu' nun pasifize edilmesiyle M. Özen'in haber kaynaklarının kuruduğunu düşünüyorum.
Neyse zaman herşeyi gösterecek.

Serdar adalı transfer patronu mu şuan ? Ve ilk defa mı transfer patronu oldu???

Çevrimdışı Oktay

Hayırlı forumlar arkadaşlar

Çevrimdışı Oktay

Serdar adalı yıldırım Demirören zamanında transferlerde aktifti hatta o dönem her konuda aktifti şimdi dud yemiş bülbül gibi varlığı yokluğu belki değil

Çevrimdışı levitate

adriano ile görüşülecek demiş murat özen ama adam brezilya'da? bence sallamış bugün
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Kerem Kalafat gerçekten umut vaad eden bir sağ bek. Gökhan Gönül bıraktıktan sonra  Beşiktaş A takımında olmalı.

:claps:

Çevrimdışı worns

Bugün de Danny Welbeck iddiası okudum. 2-3 gündür çok çılgın bi yelpazede haberler görüyoruz. Bir haftaya kadar hedefler bile netleşmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

adriano ile görüşülecek demiş murat özen ama adam brezilya'da? bence sallamış bugün

resmi imza daha yok demiş.

Çevrimdışı levitate

Bugün de Danny Welbeck iddiası okudum. 2-3 gündür çok çılgın bi yelpazede haberler görüyoruz. Bir haftaya kadar hedefler bile netleşmez.
çok karışık ortalık

eskiden fake atarlardı sonra alakasız haberi bile çıkmayan birini alırdık (marcelo, talisca, abou vs.) umarım o günler gibi yapıyoruzdur
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

resmi imza daha yok demiş.
bence kesin gibi artık

5000. mesajım buymuş yeey
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2019, 02:44:09 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

hayırlı bayramlar.

fazla transfere gerek yok. alt yapıdakilere şans verilsin vasatın bir tık altı oynasalar bile yeterli. sol açık yok ona parayı gömecen, sonra tamamen hakemlere oynıcan, her hafta baskı kuracan tabi bunu yönetimin yapması lazım, bu yönetimle de zor.

geçen yılki transfer başlığında da yazmıştım, transferi boşver hakem al diye geçen sezonki durumun daha barizi yaşandı. adamlar hakemlerle 2 sezonu aldı mı aldı nasıl aldığı belli ama unutulacak her zaman olduğu gibi.

Çevrimdışı caner.eryigit

İlk kombine aldığım zamanı hatırlıyorum 1 dk da bitmişti.şimdi kombine satışa girdim bir sürü boş yer var her kategoride.
Küsmüş herkes maalesef