2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4260880 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

29 yaşında sayılır artık.

29 genç mi abi yapma gözüne sevem :D

ben 27 yaşındayım 7 sene önce nasıl koşabilirdim şimdi koşamıyorum kendimden yola çıkıyorum yaşlanıyorum artık :D 29 yaş da yaşlı :)
Lan nasi anlatacam banlatmak mi istiyon
Olm prifoesyonel adamla sen bir misin
Sen burazirstaki kel adam gibi yaoabilecen mi onun yasinda
Tecrube denen bisi var
Sadece kosmayla olaydi iki tane 10bin metreci atardik takima bak usayin bolt mudur nedir beceremedi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben katılmıyorum. Aboubakar'ı biz parlattık. Parlamış haliyle de 10 milyona alma şansımız vardı. Sakatlık yaşamasaydı belki şuan bambaşka bir yerdeydi. Bu tarz umutsuz lafları, kalıplaştırıp kabullenmek, ileriye doğru gitmenin önündeki en büyük engel. TR diye geçiştirmek yanlış. Burası Beşiktaş. Sergeni yetiştiren de biziz, Cenki parlatan da, Aboubakar'ı parlatan da. Ayrıca "avrupada geleceği olan hiçbir oyuncu" nasıl bir genelleme? Bugün dünya üzerindeki genç oyuncu veritabanı muazzam boyutlara ulaştı. büyük kulüplerin alabileceğinden, hatta büyük liglerdeki takımların alabileceğinden daha fazla genç yetenek var dünyada. Alıp, işleyip, parlatmanın önünde bir engel yok Beşiktaş adına. Geleceğin yıldızı olması garanti olan futbolculardan bahsetmiyoruz. Onlar zaten tüm dünyada listelerde. Ekstra bir aramaya gerek yok. Önemli olan senin alabileceğin seviyede olan potansiyel aralığı geniş, potansiyelini zorlayabilecek vasıfları olan futbolcuları keşfedip takıma kazandırmak. Bunu Abdullah Avcı varken yapamayacaksak ne zaman yapacağız? "gelecek vaad eden oyuncu tr'ye gelmez, kır dizini otur aşağı. getir ordan bi 30'luk" felsefesini artık rafa kaldıralım bir zahmet. Oğuzhan, Güven bizim kazanımlarımızdır. Gaziantepsporun Cenk Tosunu Türkiyeye getirmesi bir kazanımdır. Türk olduğu için daha kolay scout edildiği için, daha dar bir havuzda gözlemlendiği için bu oyuncular bulup getirilebiliyor. Eğer işini adam gibi yapan scout ekibi olursa aynı şekilde yabancı gençlerde kazandırılabilir. Bunun önünde hiçbir engel yok. Edin Visca'yı 8 sene önce 21 yaşında bosnanın köyünden tutup getiren ve bu günlere ulaştıran Abdullah Avcı değil mi? 17-18-19 yaşlarındaki futbolcuların verileri daha az olduğu için riski daha yüksektir, ve daha iyi analiz edilmesi gerekir. Bu yaşlardaki oyuncuları almak 21-22 yaşındaki potansiyelli yetenekleri almaktan daha kolaydır. Avcı varken geleceğe yatırım yapmayacaksak ne zaman yapacağız?

Aboubakar bize geldiğinde kaç yaşındaydı?
Cenk bize geldiğinde kaç yaşındaydı?
Ozzie'yi ne kadar parlattık?

TR futbol ikliminde genç yaştan alıp parlatayım dediğin oyuncu yaşamaz, bu kadar net.
Çünkü olay "yetiştirmek". Kilit kelime bu. Bunu oyuncuyu U-21 e gönderip yapamazsın.

Bak zamanında Tigana ne demişti;
"Ben bütün oyuncuların fundemental gelişiminin tamam olduğu ve sadece taktik çalışacağımızı düşünüyordum ancak şu an top stop etmeyi öğreniyoruz"  demişti.

Neyse yine de umarım söylediklerinde sen haklı çıkarsın ben yanılırım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lan nasi anlatacam banlatmak mi istiyon
Olm prifoesyonel adamla sen bir misin
Sen burazirstaki kel adam gibi yaoabilecen mi onun yasinda
Tecrube denen bisi var
Sadece kosmayla olaydi iki tane 10bin metreci atardik takima bak usayin bolt mudur nedir beceremedi

bende fitbol oynadım benim neyim eksik lisanslı futbolcuydum :D

işin gırgırı bir yana abi gençleştirme deyip 29 yaşında adam alınmaz gençleştirme 18-19-20-21-22-23-24 hadi 25'e kadar yolu var.

Hollanda basınından ELF Voetbal'un haberine göre Peniel Mlapa, gelecek sezon gollerine Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla devam edecek..
Geçen sezonu VV Venlo'da kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki Peniel Mlapa, 32 maçta 15 gol kaydetti.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Şu pazartesi bir gelse de Avcı'nın imza törenini izlesek.Hem başkanın hem hocanın konuşacakları önemli.

Şu pazartesi bir gelse de Avcı'nın imza törenini izlesek.Hem başkanın hem hocanın konuşacakları önemli.

başkan konuştu ya işte daralmaya gidecez diye :D

yine aynı şeyleri duyucaz :D

2-3 transfer yaparız der 10-15 transfer yaparız 3 tane stoper garanti kesin :D

Çevrimdışı 38life

Kalecilik mevkii hakkında fikir edinilmesi en zor mevkiidir. Şöyle bi 15 tane 90 dakika maçını seyretmeden doğru bir kanıya varmak zordur. Ama yine de veri veridir :)

Serdal Adalı: “Biz şu anda santrfor arayışı içinde değiliz. Kadromuzda Burak Yılmaz ve Güven Yalçın var. Bu yüzden Mario Gomez’le ilgili bir girişimimiz yok. Böyle bir talep de yok.”

Çevrimdışı 38life

Aboubakar bize geldiğinde kaç yaşındaydı?
Cenk bize geldiğinde kaç yaşındaydı?
Ozzie'yi ne kadar parlattık?

TR futbol ikliminde genç yaştan alıp parlatayım dediğin oyuncu yaşamaz, bu kadar net.
Çünkü olay "yetiştirmek". Kilit kelime bu. Bunu oyuncuyu U-21 e gönderip yapamazsın.

Bak zamanında Tigana ne demişti;
"Ben bütün oyuncuların fundemental gelişiminin tamam olduğu ve sadece taktik çalışacağımızı düşünüyordum ancak şu an top stop etmeyi öğreniyoruz"  demişti.

Neyse yine de umarım söylediklerinde sen haklı çıkarsın ben yanılırım.

Bu örnekleri yaştan bağımsız verdim. Beşiktaşın göz önünde bir kulüp olduğunu, oyuncularını parlatabilecek seviyede futbol oynadığını belirtmek için. Konu bu olduğunda yaşın önemi yok. Ki bunu gördük zaten 30+ oyuncular da parladı burada.

Cengiz yaşamadı mı? Burada yalvardık biz yönetime Cengizi ne olur alın diye. Başakşehir aldı ve 15'e sattı. düşük de fiyata sattı. Bizde oynasaydı 25'e satardık en az. Bu çaresizlikten, eziklikten, umutsuzluktan kurtulmanın vakti geldi. TR diye başlayan hiçbir genellemeyi kabul etmiyorum. Burası Beşiktaş. Olay yetiştirmek diyorsun, ben de bunu diyorum zaten. Potansiyeli olan futbolcuyu alıp potansiyeline ulaştırmak. Şuan dünyada bir kulübü kalkındırmanın ikinci bir alternatif yolu yok. "Bunu asla yapamayız" diyip pes edeceksek kulübü satalım. Boşa kürek çekmenin manası yok. Yıl 2220 olur biz hala yerimizde sayarız. Türkiye liginde şampiyon olan takım UEL'e gruplara kalmak için 5 tane eleme oynar. Abdullah Avcıyı getirmişiz buraya, genç oyuncuyu yetiştirmemizin önünde engel nedir? Tesis mi yok? U21'e neden gönderelim. Genç yıldız adayı diyoruz. Camara gibi bir örnek veriyorum. Enzo Roco demiyoruz. Alıcaksın direkt ilk 11'e koyup oynatacaksın. Fire yok. Oyuncuyu potansiyeline ulaştırma yolunda birinci şart budur zaten. Larine verilen sürelerde ben ekran başında dizimi dövüyordum neden Güven oynamıyor diye. Alıcaksın, oynatacaksın. Önünde bir engel yok. Kulüpte futbola bilimsel yaklaşan hoca ve ekibi var. tesisler yeterli. Bence tek engel zihinlerdeki engel. "Öğrenilmiş çaresizlik"

Çevrimdışı 38life

Alpay Çelebi twitterdan kendi videolarını paylaşıyor. Geçen gün tweet'inin altına yazmıştım. "Hakkını ara, gerekirse yönetime çık konuş." minvalinde... Bence herkes destek olmalı bu çocuklara. Yedek oyuncu için transfer yapmaya ihtiyacımız yok. Ha daha iyi veya daha potansiyelli biri gelir o ayrı.

Çevrimiçi Mehmet57

Mlapa tuhaf bir oyuncu. Bundan 5-6 sene once Gladbach’da oynarken begeniyordum; uzun, guclu, hizli. Hizindan az da olsa kaybetmis gibi, dribbling konusunda yetersiz ve pas oyununda yetersiz kaliyor. Bunun disinda hava toplarinda etkili, oyunun icinde kalmaya calisan, fizik cok guclu bir santrofor.

Lakin, Bajic gelecegine Mlapa gelsin isterim.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2019, 12:46:37 Mehmet57 ]

Çevrimdışı arena_t2000

Denizbank tribünü güney üst 419 dan eşimle kombine aldık.Yeni stadyumda ilk kez maç izlemiş olacağız.Yer olarak umarım sorun yaşamam.İnşallah şampiyon oluruz.

Fırat Günayer: Hamsik’in Beşiktaş’a kiralık olarak gelebilmesi çok yüksek bir ihtimal.

Beşiktaş, Avusturya ekibi Rapid Wien’in 20 yaşındaki stoperi Mert Müldür’ü kadrosuna katmak için harekete geçti. Ümit Milli Takımımız’ın kadrosunda bulunan genç oyuncu için resmi temasların yakın zaman içerisinde başlaması bekleniyor. [fanatik]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@38life, "öğrenilmiş çaresizlik" tabirini kendi adıma kabul etmiyorum. İlk 11 de 6-7 genç oyuncu ile oynasak sonuna kadar desteklerim. Ancak elinde Alpay, Erdoğan varken Lokman, Dogan'in konuşulduğu yerde söylediklerin imkansız ötesi. Yine söylüyorum umarım ben yanilirim ama bu iklimi değiştirmeden zor.

Benim gözümde Beşiktaş kadrosu böyle şuan için ;

Karius
                                x
                             Ersin

x                     Vida          x              x
x                        x            x             x

x             x
                         x             x

x                             Ljajic                 x
x                                x                    x

x
                             Burak
                       Oğuzhan Akgün

1 kaleci yerli
1 sağ bek (yabancı) 1 yerli
1 sol bek (yabancı) 1 yerli
1 stoper (Yabancı) 2 yerli
1 Dos (Yabancı) 1 yerli
1 Mos (Yabancı) 1 yerli
1 sol kanat (Yabancı) 1 yerli
1 sağ kanat (yabancı) 1 yerli
1 10 numara yerli
1 santrafor yabancı

Bana göre 18 futbolcu lazım yeni bir Beşiktaş için.

Giden oyuncular ;

Tolga Zengin = Sözleşmesi bitiyor zaten.
Utku yuvakuran
Mirin
Roco
Caner
Gökhan
Necip
Medel
Atiba
Oğuzhan
Dorukhan
Orkan
Lens
Aras
Quaresma
Töre = Sözleşmesi bitiyor zaten.
Larin
Pektemek = Sözleşmesi bitiyor zaten.
Güven
Umut Nayir

Güven
Dorukhan
Oğuzhan 

gibi oyuncular ihtiyaçtan para getirebilecek tek oyuncular diğer bölgelere transfer yapabilmek için satılmalı.

Çevrimdışı 38life

@38life, "öğrenilmiş çaresizlik" tabirini kendi adıma kabul etmiyorum. İlk 11 de 6-7 genç oyuncu ile oynasak sonuna kadar desteklerim. Ancak elinde Alpay, Erdoğan varken Lokman, Dogan'in konuşulduğu yerde söylediklerin imkansız ötesi. Yine söylüyorum umarım ben yanilirim ama bu iklimi değiştirmeden zor.

O konuda zaten hemfikiriz. Ama "yönetim böyle napalım" diyip dizimizi büküp oturamayız. Biz inatla doğru olanı, yapılması gerekeni talep etmeliyiz. Eğer biz de doğruyu talep etmeyi bırakırsak meydan hepten iş bilmezlere kalır.

Alp Pehlivan: “Taylan Antalyalı, Galatasaray'a göre Beşiktaş'a transfer olmaya daha yakın.”(TRT Spor)

Beşiktaş, West Ham'ın da istediği Gary Medel için bonservis bedelini 7 milyon € olarak belirledi. (Fanatik)

Serdal Adalı : Bizden ayrılan her oyuncu gibi Tosic’in de Beşiktaş'a geri dönmek istemesi oldukça doğal. Bütçeyi aşağıya çekeceğimiz için maliyeti az ve katkısı çok isimlerle ilgileniyoruz. Tosic bunlardan biri olabilir. (Fanatik)

takımı gençleştiriyoruz!

Çevrimdışı mylife1903

Karius
                                x
                             Ersin

x             x
                         x             x

x
                             Burak
                       Oğuzhan Akgün

Efsane kadro

Çevrimdışı mylife1903

Serdal Adalı : Bizden ayrılan her oyuncu gibi Tosic’in de Beşiktaş'a geri dönmek istemesi oldukça doğal. Bütçeyi aşağıya çekeceğimiz için maliyeti az ve katkısı çok isimlerle ilgileniyoruz. Tosic bunlardan biri olabilir. (Fanatik)

takımı gençleştiriyoruz!
Bu gidenlerin geri gelmesi ismael koybasina ladar devam edecek gibi duruyor
Sonra zorveyi de ydnin donmesi ile yapacaz ve kulubu kapatacaz

Çevrimdışı kahyaoglueren

Umarım dolar ve eurodaki yüzde 10 luk düşüşü ekonomik acıdan değerlendirebiliriz.

Çevrimdışı mylife1903

Umarım dolar ve eurodaki yüzde 10 luk düşüşü ekonomik acıdan değerlendirebiliriz.
Bizi baglamaz baskana gore butun gelirimiz tele

Çevrimdışı o2bucak

Karius
                                x
                             Ersin

x             x
                         x             x

x
                             Burak
                       Oğuzhan Akgün

1 kaleci yerli
1 sağ bek (yabancı) 1 yerli
1 sol bek (yabancı) 1 yerli
1 stoper (Yabancı) 2 yerli
1 Dos (Yabancı) 1 yerli
1 Mos (Yabancı) 1 yerli
1 sol kanat (Yabancı) 1 yerli
1 sağ kanat (yabancı) 1 yerli
1 10 numara yerli
1 santrafor yabancı

Bana göre 18 futbolcu lazım yeni bir Beşiktaş için.

Giden oyuncular ;

Tolga Zengin = Sözleşmesi bitiyor zaten.
Utku yuvakuran
Mirin
Roco
Caner
Gökhan
Necip
Medel
Atiba
Oğuzhan
Dorukhan
Orkan
Lens
Aras
Quaresma
Töre = Sözleşmesi bitiyor zaten.
Larin
Pektemek = Sözleşmesi bitiyor zaten.
Güven
Umut Nayir

Güven
Dorukhan
Oğuzhan 

gibi oyuncular ihtiyaçtan para getirebilecek tek oyuncular diğer bölgelere transfer yapabilmek için satılmalı.

Sence bizim yönetim cidden bu kadar transfer riskine girebilir mi?

Karius
                             Utku
                             Ersin

x                     Vida          X              x
Gökhan              x            Mirin         Caner

Dorukhan             x
                   Atiba                Oğuzhan

Orkan                         x                    x

Burak
                                 Güven
                          Oğuzhan Akgün