2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4270496 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Ben böyle raporlara falan hasta oluyorum ya  :lol: İşin içinde istatistik falan girince.
Ama gözümde asla geçilmeyecek gelmiş geçmiş en iyi td olan Alex Fergusonun dedikleri gelince de hevesim kaçıyor.
Sir Alex Ferguson - " İstatistik mini etek gibidir, çok şey gösterir ama en önemli şeyi göstermez"

En önemli şey verileri doğru değerlendirmek. İstatistiklerden görüntüyle elde edemeyeceğin bilgileri elde edersin. uzun süreye yayılmış top'lu aktivitelerinin ortalamalarını, oranlarını alırsın, karşılaştırırsın.
Video kesitlerini peşpeşe seyrederek oyuncunun yeteneğine dair fikir elde edersin.
90 dakika maçını seyrederek de topsuz oyununu, pozisyon alma becerisini, takım oyununa yatkınlığını ve sürekliliğini değerlendirirsin.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz bu adamları alacaksak transfer sezonu bir an evvel bitsin ve biz yeni yönetim için hazırlıklara başlayalım  :money: İnşallah yalandır bu transfer haberleri...

Mlapa,Doğan Erdoğan,Yasin,Olcay,Ertaç .. Bunlara okusam ve biri sorsa tahmin et hangi takımın transfer listesinde diye asla BEŞİKTAŞ demezdim.. Bunlarla mi şampiyon olacağız?! (@Cu_neytt)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Biz bu adamları alacaksak transfer sezonu bir an evvel bitsin ve biz yeni yönetim için hazırlıklara başlayalım  :money: İnşallah yalandır bu transfer haberleri...

Mlapa,Doğan Erdoğan,Yasin,Olcay,Ertaç .. Bunlara okusam ve biri sorsa tahmin et hangi takımın transfer listesinde diye asla BEŞİKTAŞ demezdim.. Bunlarla mi şampiyon olacağız?! (@Cu_neytt)

Yönetim beklentiyi düşürmek için bu isimleri medyaya pompalıyor da olabilir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:alala:

Abdullah Avcı’nın özellikle istediği isimmiş Peniel Mlapa (28, forvet).

Mlapa’nın bu sezon Venlo formasıyla ligde 30 maçta 15 golü, 3 de asisti var.

Not: Venlo, geçen yıl oyuncuyu Dynamo Dresden’den kiralamıştı. Satın alma opsiyonu da bulunuyor: 800 bin euro. (via. Miakil Serin - @srnmkl)

Adam yiyen bir tipi var yedek forvet olarak düşünebilir mi acaba.

Çevrimdışı levitate

:alala:

Abdullah Avcı’nın özellikle istediği isimmiş Peniel Mlapa (28, forvet).

Mlapa’nın bu sezon Venlo formasıyla ligde 30 maçta 15 golü, 3 de asisti var.

Not: Venlo, geçen yıl oyuncuyu Dynamo Dresden’den kiralamıştı. Satın alma opsiyonu da bulunuyor: 800 bin euro. (via. Miakil Serin - @srnmkl)
biliyorum bu elemanı gladbach'tan

meeeeh drmic'i alsalar daha mantıklı gelirdi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan23

Fransa u21 Belçika maçı var şuan hd1 de. Fransa takımının tamamı dünya yıldızı. Yedekleri de. Guendouzi falan yedek. Bu kadro dünya kupasına gitse şuan en kötü final yapar. Belçika da ise lukebakio dışında tanıdığım adam yok. Zaten vasat oynuyorlar. Fransa nın u21 c takımı varsa oraya bakalım transfer için belki alırız. Adamların en kazma oyuncusu messi ile ilk 11 oynuyor. Sağ bek dagba sol bek balo toure, sağ açık ikone müthişler.

Çevrimdışı 38life

Şu Mlapa'ya bi bakıyim dedim karşıma ilk çıkan pozisyon bu  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Otur sıfır  :ebebe: Karşı karşıya kaçıran forvet mi olur? Beşiktaş oyuncu alıyorsa birinci şart budur  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Otur sıfır  :ebebe: Karşı karşıya kaçıran forvet mi olur? Beşiktaş oyuncu alıyorsa birinci şart budur  :ebebe:

Aynı maçta hat-trick yapmış. Biri kafa golü diğer ikisi çok kötü vuruş. Kaleci içine almış.

Çevrimdışı levitate

tam bir abou
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynı maçta hat-trick yapmış. Biri kafa golü diğer ikisi çok kötü vuruş. Kaleci içine almış.
Tek mantıklı açıklaması bu transfer eğer gerçekleşirse, bu oyuncuyu Başakşehir'deki Adebayor gibi kullanacak olmamız olabilir  :tabe: Gerçi bana öyle bile mantıklı gelmiyor. Transfer dönemi hayal kırıklığı olmaz umarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Tek mantıklı açıklaması bu transfer eğer gerçekleşirse, bu oyuncuyu Başakşehir'deki Adebayor gibi kullanacak olmamız olabilir  :tabe: Gerçi bana öyle bile mantıklı gelmiyor. Transfer dönemi hayal kırıklığı olmaz umarım  :tabe:

Daha çok başındayız ve şimdiden bi sürü isim düştü. Herşey olabilir. Bekleyelim görelim.

Videonun sonunda kadın sesiyle aşkım falan mı diyor  :lol: Ayrıca gol atmamayı geçtim yandakine pas vermemesi de yanlış. Biraz kafasız gibi duruyor  :lol:

Çevrimdışı worns

Bu mlapada tam Anadolu takımı forveti tipi var. Daha önce de dialloyu menayı filan bize yazıp malatyaya filan gönderiyorlardı. O tür bir menajer hareketi olabilir. Oyuncu bizim seviyemizin altında gibi. Yaş genç değil. Bundesliga 2de bile skor yapamamış doğru düzgün. Sivas, Antep yolcusu filan olursa şaşırmam.

Çevrimdışı 38life

Videonun sonunda kadın sesiyle aşkım falan mı diyor  :lol: Ayrıca gol atmamayı geçtim yandakine pas vermemesi de yanlış. Biraz kafasız gibi duruyor  :lol:

arkada tv açıktı onu da kaydetmiş :D

Muriç için 10 milyon euro istemişler. Bunlar çıldırmışlar ya, şuan avrupaya çık milyon tane murici daha ucuza bulursun. Bu adamın fazla overrated biri olduğunu düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2019, 23:44:35 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon açılmıştır dediğimiz haberlerden biri daha çıkmış  :ebebe:

Mario Gomez, Beşiktaş'a dönmek istiyor. (beİN Sports)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Muriç için 10 milyon euro istemişler. Bunlar çıldırmışlar ya, şuan avrupaya çık milyon tane murici daha ucuza bulursun. Bu adamın fazla overrated biri olduğunu düşünüyorum.
gs alsın ellerinde patlasın

balına 15 attı bişey olmaz ondan
bipbipbupbup

Çevrimdışı Arthur Dayne

Keşke gelse...

Çevrimdışı worns

Murıç fena forvet değil aslında da o paraları etmez.  en az 2 milyonluk kontratı da kapar al sana 16 milyonluk maliyet. O paralara çok daha kaliteli alternatifler getirilebilir. Tahminim gsnin alacağı yönünde. Seneye de yeni bir ekonomik buhran dönemine merhaba derler.

Çevrimdışı worns

Keşke gelse...

Burak kenara kaydırılıp nefis bi hücum hattı elde edilebilir. Diğer tarafa da Schürrle ayarı birini alırsak şampiyonluk yolunda büyük yol alırız.

Ama sanmıyorum bonservissiz gelse bile ciddi bir yıllık maliyeti olur. Bizim a planı her türlü Burak olur gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Savaş

Küme düştü dimi bu?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Küme düştü dimi bu?

Aynen yıllardır düşme hattında dolanıyordu, bu sene becerdiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Küme düştü dimi bu?

Evet kariyerine küme düşmeyi de ekledi

Beşiktaş Tarihi
★★★