2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264002 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

avcı ile savunmamız düzelecektir pasla çıkış pas oyunu ne yaptığını bilen bir oyun anlayışı ancak daha fazla hücumu düşünen bir oyun anlayışıda olmalı başakşehirde ki gibi olmaz bizde.

taraftar kanser oyun izlemek istemez sürekli topu orta yerde boşa çevirmek sevilmez skor 3-0 4-0 olduktan sonra olur da 2015'de de öyle yapıyorduk top bizde kalıyordu.

başakşehirin 4 sene de ki toplam gollerine baktım

2015 başakşehir 50 gol atmış biz 75 atmışız şampiyon olduk.
2016 başakşehir 63 gol atmış biz 73 atmışız şampiyon olduk.
2017 başakşehir 62 gol atmış gs 75 atmış şampiyon olmuş.
2018 başakşehir 49 gol atmış gs 72 atmış şampiyon olmuş.

genel olarak 70 üzeri gol atan şampiyon oluyor.

70 gol barajı için ;

Burak 25
2.ci santrafor 5
Adem 10
Sağ kanat & sol kanat 20
Stoper & Dos & Mos 10

Toplam 70 gol.

sağ kanat ve sol kanadın skorer olması şart mutlaka.

Quaresma gitmiyorum burdayım demiş.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaşımızın büyüklüğünün farkında olan, ilk şampiyonluğunda milli takıma yanlayıp sözleşme uzatmak için maaş zammı isteyecek karaktersizliği yapmayacak, konuştuğunda ne dediği anlaşılan, abuk subuk konuşmayan büyük takım teknik direktörü. Özlemiştik, hoşgelmiş

büyük takım teknik direktörü  :alala:

tabe tabe kariyeri madrid milano londra semalarında geçti hep

sen muhtemelen forum tarihinin gördüğü en nankör üye olabilirsin  20 küsür sene de 4 şampiyonluk yaşamışsın 2sini yaşatan avrupada rekorlar kırdıran hocaya karşı bu kadar saygısızlık olmaz ayıpayıp.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sözleşme fesih etmemiz için büyük ihtimal, sonraki külüpten imza parası alabilecek bunun sayesinde
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Sözleşme fesih etmemiz için büyük ihtimal, sonraki külüpten imza parası alabilecek bunun sayesinde

kendisini isteyen bir klüp olmadığı için olabilir.

Çevrimdışı balkan-kartal

Quaresma fenerbahce haberleri dolasmaya baslamis
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı mylife1903

70 gol barajı için ;

Burak 25
2.ci santrafor 5
Adem 10
Sağ kanat & sol kanat 20
Stoper & Dos & Mos 10

Toplam 70 gol.

sağ kanat ve sol kanadın skorer olması şart mutlaka.
Kadro belki degil daha yahu
Neden yaziyon
4231 oynatmayacak belki
Bi gorelim hazirlik maclarini adamlar bi gelsin
Hocayi bi dinleyelim
Burak 25 atarsa super tabi de cok zor 20ye yaklasirsa iyi insallah sakatlik falan yasamaz cocuk

Kadro belki degil daha yahu
Neden yaziyon
4231 oynatmayacak belki
Bi gorelim hazirlik maclarini adamlar bi gelsin
Hocayi bi dinleyelim
Burak 25 atarsa super tabi de cok zor 20ye yaklasirsa iyi insallah sakatlik falan yasamaz cocuk

atar atar.

4-2-3-1 oynatıyordu başakta da başka ne oynatıcak.

Çevrimdışı mylife1903

atar atar.

4-2-3-1 oynatıyordu başakta da başka ne oynatıcak.
Senol gunes gibi sabit fikirli biri degil bence
Adam yanlis yapmis gibi gozukse yahut degerlendirilse bile adebayor demba bayoc falan varken robinyo ile oynadi cok saplantili birine benzemiyor
Bi dinleyelim hele hocayi bi vaatlerini gorelim

Senol gunes fb magduruydu
Abdullah avci gs magduru olarak geldi. Bunlardan iyi faydalaniyoz biz luce de gs magduruyordu tokatlamistik sampiyon oluruz olmayiz o is fazla bize bagli degil de bu gsyi tokatlasak kafi ilk sene icin, bu sene butun isaretler oklar falan fbyi gosteriyor

Senol gunes gibi sabit fikirli biri degil bence
Adam yanlis yapmis gibi gozukse yahut degerlendirilse bile adebayor demba bayoc falan varken robinyo ile oynadi cok saplantili birine benzemiyor
Bi dinleyelim hele hocayi bi vaatlerini gorelim

Senol gunes fb magduruydu
Abdullah avci gs magduru olarak geldi. Bunlardan iyi faydalaniyoz biz luce de gs magduruyordu tokatlamistik sampiyon oluruz olmayiz o is fazla bize bagli degil de bu gsyi tokatlasak kafi ilk sene icin, bu sene butun isaretler oklar falan fbyi gosteriyor

şenol güneş sabit fikirlimiydi ?

Şenol hocada sanki kenarda messi duruyordu da hoca oynatmıyordu.

saplantı olup olmadığını bilmiyoruz ki belki adebayor ile tartıştı o yüden onu oynatmadı yoksa adebayor gibi oyuncunun oynatılmaması entrasan.

Aynı şekilde adeabayor,ba,bajic varken robinhonun ısrarla santrafor oynatılması daha entrasan.

neyse bekleyip görücez.

Fikret Orman : "Son 2 şampiyonluğumuzda futbolun hep içindeydim Beşiktaş'ta. Son dönemde ise değildim. Bu sezon yeniden futbolun içinde daha fazla olacağım. Hocamızla birlikte tabi."
(TRT Spor)

bu açıklamanın açılımı şenol güneşi göndermek için Beşiktaş'ı 2 yıldır yalnız bıraktım.

Hoca'yı,oyuncuları,taraftarı 2 yıldır haramilerin önüne attım.Hocayı göndermem için başarısız olması şarttı demek.Bu yüzden taraftara atar gider yaptım hoca ne derse tersini söyledim demek.Hocayı gönderme uğruna şampiyonluğa veda ettim demek.

Sergeni de bu sebeple getirmedi.önüne geçmesini istemiyor kimsenin...
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2019, 12:53:47 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ya malum şahıs sülük gibisin ya bi git allahını seversen ya, bu takımda gram işe yaramıyorsun, ben artık senin ortalarından, triplerinden, sinirlenince koşup kırmızı kart yeme ihtimalini falan yaşamak istemiyorum.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Quaresma fenerbahce haberleri dolasmaya baslamis
Hadi inşallah 🤲🏼
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman : "Son 2 şampiyonluğumuzda futbolun hep içindeydim Beşiktaş'ta. Son dönemde ise değildim. Bu sezon yeniden futbolun içinde daha fazla olacağım. Hocamızla birlikte tabi."
(TRT Spor)

bu açıklamanın açılımı şenol güneşi göndermek için Beşiktaş'ı 2 yıldır yalnız bırakıyorum.

Hoca'yı,oyuncuları,taraftarı 2 yıldır haramilerin önüne attım.Hocayı göndermem için başarısız olması şarttı demek.Bu yüzden taraftara atar gider yaptım hoca ne derse tersini söyledim demek.Hocayı gönderme uğruna şampiyonluğa veda ettim demek.

Sergeni de bu sebeple getirmedi.önüne geçmesini istemiyor kimsenin...
Sanki 4 senedir baskan
Senol gunes gelene kadar 3 sezon icinde miydi acaba

Çevrimdışı doganay

quaresma yeni sezon basinda 36 yasini doldurmus olacak , artik futbolu birakmayi dusunmuyor mu acaba  :alala:

🔥 Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, Shinji Kagawa'nın yeniden kiralanmasını istiyor. Stoper pozisyonu için ise siyah-beyazlıların gündeminde Ömer Toprak var. (Fatih Doğan/TRT Spor)

Çevrimdışı levitate

evet öyleydi

2 sene boyunca işe yaramayan orta-kafa-gol taktiğinde inat etti abi allah aşkına. eleştri geldiğinde "uzun oynuyoruz diye kızıyorlar ama oyunda sıkıntı yok şanssızız" dedi

taraftar baskısı olmasa fabri'yi oynatmayıp sezonu tolga ile bitirecekti

aralık ayına kadar güven ve dorukhan'ı oynatmadı, en sonunda zorunda kaldığı için oynatmaya başladı

daha çok var böyle başka hatırlayan varsa eklesin :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Beşiktaş aşkındandır. Sözleşmesi de var en doğal hakkı. Yalnız Abdullah Avcı bunu antrenmana almaz. Özel hoca ile sezonu tamamlar.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı worns

Ömer Toprak alınabilirse vida Ömer mirin rotasyonu stoper meselesini çözer. 6 numaraya gelecek mahmut gerektiğinde stoper oynayabilir diğer alternatif olur. Milli takıma bir türlü adapte olamasa da Ömer Toprak tsl için gayet iyi stoperdir. Eskisi gibi sahada dev boşluklar bırakarak oynayacak olsak derman olmazdı ama avcıyla olur.

Tosic haberinin yalan olduğunu düşünüyorum. Bence gerek de yok.

evet öyleydi

2 sene boyunca işe yaramayan orta-kafa-gol taktiğinde inat etti abi allah aşkına. eleştri geldiğinde "uzun oynuyoruz diye kızıyorlar ama oyunda sıkıntı yok şanssızız" dedi

taraftar baskısı olmasa fabri'yi oynatmayıp sezonu tolga ile bitirecekti

aralık ayına kadar güven ve dorukhan'ı oynatmadı, en sonunda zorunda kaldığı için oynatmaya başladı

daha çok var böyle başka hatırlayan varsa eklesin :D

neyse siz öyle bilmeye devam edin aynı şeyleri dönüp dolaşıp konuşmanın bir mantığı yok yeni bir sayfa açtık artık.

Çevrimdışı worns

Şenol hocada sanki kenarda messi duruyordu da hoca oynatmıyordu.

saplantı olup olmadığını bilmiyoruz ki belki adebayor ile tartıştı o yüden onu oynatmadı yoksa adebayor gibi oyuncunun oynatılmaması entrasan.

Aynı şekilde adeabayor,ba,bajic varken robinhonun ısrarla santrafor oynatılması daha entrasan.

neyse bekleyip görücez.

Orada adebayor ve Ba ile ilgili sıkıntılar vardı. Adebayor fitken bol bol kullanıp verim almıştı ama başakşehir büyük takımlar kadar göz önünde olmadığı için adebayorun düşüşü farkedilmedi. Son dönemde oynadığı hiç bir maç verimli olamadı ve saldığı ya da yaş kaynaklı bir düşüş yaşadığı belli oluyordu. Ba nında sakatlıklardan sağlam dönebildiği söylenemez. Bajici kullandı ama o da çok top seviye bi adam değil.

Son sene başakşehir oyun olarak önceki 2 senenin gerisindeydi. Kadro dinamizmini kaybetmişti. Yoksa avcının 16-18 arasında büyüklere kök söktürdüğü gsyi 4lediği 5lediği bizi de çok kez canımızdan bezdirdiği dinamik, topu kontrol eden bir hücum yapısı kurmuşluğu var. Son sene bu temposuzluğu daha statik bir kontrol oyunuyla halletmeye çalıştı. Yine de iyi sonuçlar aldı bakmayın. Son döneminde orta sahasında bizim 2 sene önce bunun işi bitmiş diye postaladığımız inler falan oynuyordu.

Bence bizde hedefi çok daha akıcı bir oyun olacak. Kadromuzda doğru takviyeler gelirse buna uygun.

Neyse hakikaten bekleyip görücez :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Adriano sao pauloya gitmiş.

Çevrimdışı balkan-kartal

quaresma yeni sezon basinda 36 yasini doldurmus olacak , artik futbolu birakmayi dusunmuyor mu acaba  :alala:
Adam king 38-39a kadar rahat oynar

Çevrimdışı balkan-kartal

Adriano sao pauloya gitmiş.
Kendisi yesil renki cok seven oyuncularimizdandi bu sene hic katki yapmadi yolu acik olsun