2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4267031 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Santrafora artık gram ihtimal yok bu adam burak yokken forvet oynasın yokken de kanat oynasın diye alındı.
https://fmdataba.com/tr/19/p/23911/abdoulay-diaby/
kanat forvet olarak onyekuru profili var, bitiricilik sıkıntısı olan kanatlarımıza ilaç olabilecek birisi, ama birinci isteğimiz değil.
Asıl bence mühim olan gelme ihtimali olan(kendimi de kandırıyor olabilirim) 8 numara.

Berkay özcan başakşehir falan diyolar ama yalan olmuş olabilir, biz alabiliriz.

Öyle olursa hocanın istediği profilde bir santrafor almadan sezona başlıyoruz demektir.

Çevrimdışı tangaz

Herkes bardağın boş tarafına bakıyor ama dolu tarafına bakarsak ilk defa iki kanatta da siyahi hızlı topçumuz oldu  :tabe: İlk golü attıktan sonra açık veren tüm takımların korkulu rüyası olmaya adayız  :tabe:

ilk golü atmak için santrafor lazım o da yok halen koltuk değnekleriyle geziyor. bardağın dolu tarafına bakmak için önce elinde bardak olması lazım. bardak = golcü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hoca da çaktırmıyor ama ciddi ayak fetişisti çıktı :D Yok sol ayaklı sol stoper, sağ ayaklı sol bek, çift ayaklı ön libero, yumuşak bilekli 8 numara, kadife ayaklı 10 numara. Bu ne ya ayak koleksiyonu mu yapacak :D Ayağı bacağı bırakalım işini yapıyo mu o önemli.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öyle olursa hocanın istediği profilde bir santrafor almadan sezona başlıyoruz demektir.

Evet, hocanın istediği bir kadroyla başlayamayacağımız kesinde. Forvet olsa 8 eksik 8 olsa forvet eksik. Kaleci stoper konularına girmiyorum bile.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ilk golü atmak için santrafor lazım o da yok halen koltuk değnekleriyle geziyor. bardağın dolu tarafına bakmak için önce elinde bardak olması lazım. bardak = golcü
İlk golü atmak için orta sahada da yaratıcı oyuncumuz yok. Sistemin çok iyi oturup makine gibi oynamamızı bekleyeceğiz. Makine gibi olunca her türlü gol atmaya başlarız. Liverpool bile ilk golü atana kadar baya sıkıntı yaşayan bir takım ama ilk golü attıklarında gerisini getiriyorlar. Aslında son maçta öne geçecek pozisyonları da bulduk ama atamadık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Hoca da çaktırmıyor ama ciddi ayak fetişisti çıktı :D Yok sol ayaklı sol stoper, sağ ayaklı sol bek, çift ayaklı ön libero, yumuşak bilekli 8 numara, kadife ayaklı 10 numara. Bu ne ya ayak koleksiyonu mu yapacak :D Ayağı bacağı bırakalım işini yapıyo mu o önemli.

Hoca takıntılı biri, en ince detayına kadar hesaplıyor olayların. Futbolda ayaklarla oynandığı için bir teknik direktörün ayak fetişti çıkması da anormal değil  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet, hocanın istediği bir kadroyla başlayamayacağımız kesinde. Forvet olsa 8 eksik 8 olsa forvet eksik. Kaleci stoper konularına girmiyorum bile.
Sezon içinde patlama riskimizin en çok olduğu bölge stoper olacak. Yatıp kalkıp Ruiz'e bir şey olmasın diye dua etmemiz lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu arada aldığımız adam okakadan daha iyi bitirici vuruşu var gibi gözüküyor bu adamın çok iyi bitirici vuruşu olduğunu değil, okakanın çok kötü bitirici vuruşu olduğunu gösterir. Biz bunun da iyi bitireninin almamız lazımdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam futbolu bilmiyorlar diye teknik detaylara bile girmemiş çok net anlatmış biz gidip kimi almışız  :claps: :claps:
Kafasına göre aldı yani Ali Naibi ile Fikret Orman.

Adam medyayla kafa buluyor, nasıl forvet istiyorsun sorusuna verdiği esprili cevabı ciddiye alıp analiz yapıyorsunuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca takıntılı biri, en ince detayına kadar hesaplıyor olayların. Futbolda ayaklarla oynandığı için bir teknik direktörün ayak fetişti çıkması da anormal değil  :lol:
Abdullah Avcı da bir Quentin Tarantino değil şimdi, abartmayalım  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Kimi alalım abi, yedek santrafora kim gelmeli sence?

burağa güvenerek lige başlanmaz.Trabzon geçen sezon ilk yarı yaşadı bunu biz de aynı hataya düşmemeliyiz.

en az burak kadar kaliteli biri gelmeli bu sene  kulvarda yarışacağız çünkü.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada yeterince zemin eleştirisi yapılmamış başkan gitsin İBB ile anlaşsın Park ve Bahçeler Müdürlüğü bi günde seriyo çimeni pırıl pırıl :D Geçen sene de diyodum dinlemediler sökün şu hibriti atın gitsin elimizde patladı serin şuraya her maçtan önce Ekrem Başkan bedavaya yapar valla. Hatta sahanın ortasına çimenden şekil bile yapar kartal yaptıralım logo falan.

Abdullah Avcı da bir Quentin Tarantino değil şimdi, abartmayalım  :ebebe:

Douglası ortasahaya alarak illimunati üçgeni yaratıp şeytani güçlerden yardım istedi. Bunlar hep mason oyunları  :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Bu arada yeterince zemin eleştirisi yapılmamış başkan gitsin İBB ile anlaşsın Park ve Bahçeler Müdürlüğü bi günde seriyo çimeni pırıl pırıl :D Geçen sene de diyodum dinlemediler sökün şu hibriti atın gitsin elimizde patladı serin şuraya her maçtan önce Ekrem Başkan bedavaya yapar valla. Hatta sahanın ortasına çimenden şekil bile yapar kartal yaptıralım logo falan.

Benim de başka bir önerim var fenerbahçe'ye sorsunlar nasıl yapıyorsunuz bu işi diye bu kadar basit. Eğer kulüpleri için hayati sırlar taşımıyorsa elbet çalıştıkları firmayı ve firmanın yöntemini vs öğrenirsin.

Çevrimdışı tangaz

burağa güvenerek lige başlanmaz.Trabzon geçen sezon ilk yarı yaşadı bunu biz de aynı hataya düşmemeliyiz.

en az burak kadar kaliteli biri gelmeli bu sene  kulvarda yarışacağız çünkü.

aynen öyle bunu geçen sene burak gelirken yazdık. sağlıklı bir burak maç başı 0,75 gol ortalamasını sana garanti verir, hedefe kitlenmiş bir burak maç başı 1 gol ortalamasını da verir ama bunu 20+ maç yapabilir. oradaki + ise belirleyici kısım oluyor ve bize 15 maç burakımsı performansı verecek eleman lazım. bunu yapmadıkdan sonra istersen her mebvkiye 2 şer transfer yap hava civa kalıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dün fb standindaki zemin iyi olmasada bizim zeminden coooook daha iyi durumda oldugunu gördük, bu tamamen bakım ile alakalı. Sanki ispanyada yunanistanda yada italyada iklim cok başka, birde ordaki zeminlere baksınlar, hic büyük takimlarin bukadar kötü zeminin oldugu görünmüşmü?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglası ortasahaya alarak illimunati üçgeni yaratıp şeytani güçlerden yardım istedi. Bunlar hep mason oyunları  :lol:
Bu üçgenin sac ayağı Munas Dabbur olur alırsak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni kamp tesislerimiz hayırlı olsun  :icool:

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan bilgilendirme:

Beşiktaş JK, ülkemiz sporuna katkılarını profesyonel antrenman ve kamp tesislerinin hayata geçirilmesi özelinde de sürdürüyor.

Bu vesileyle 3 Eylül 2019 Salı günü, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve A Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın katılımıyla Bolu Gerede’de, Beşiktaş JK Bolu Gerede Kamp Tesisleri’nin açılışı gerçekleştirilecektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

gidip m.gomezi 1 seneliğine alacaktık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yerli bir forvet ile görüşüyormuşuz  :)

https://twitter.com/alperbah/status/1168447482533220352

Cenktir büyük ihtimal, başka kim var ? Burak ahh bi dakika o bizim oyuncumuzdu dimi bu sene hiç görmedikte  :upto:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★