2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4265359 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine hiç bir muhabir bilemedi.

Transferleri eleştiririz falan, ama transferlerdeki süreç çok iyi yönetildi bu sene.

Çevrimdışı 38life

Günaydın gerçekler

https://twitter.com/tribunbesiktas/status/1168279265474940934
Taraftarla dalga geçiyor bu şahıs

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı huseyincelebi

@38life wyscoutu sen mi kullanıyordun  :alala: gol pozisyonlarını foruma atabilir misin diabynin  :pray:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı doctore

Abou ya niyet Diaby e kısmet. hep bi hevesimiz kursağımızda kalıyor. bu kalibredeki topçuları almak için transferin son gününü beklemeye gerek yokki. elim boş dönmeyim transferi gibi geldi. neyse hayırlısı olsun bakalım.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün geliyormuş  :tabe:

Siyah beyazlılar, Sporting'den Abdoulay Diaby'yi kadrosuna kattı.

Kiralık olarak transfer edilen Diaby'nin evrakların yetişmesi durumunda bugün öğle saatlerinde Türkiye'de olması bekleniyor.

Ne diabisi aloooo net santrafor diyorlar. Abdullah Avcı ya troll yapıyor net santrafor diye ya da bizimkiler dalga geçiyor. Bu adam kanat ne santraforu aloooo, santraforda aynı güven gibi olur bu. Kanat bu aadam.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben bu yönetimden bıktım artık, gercekden sabrım tükendi, sırf kendi cıkarları icin o koltukda oturan Besiktası gram düşünmeyen bir Başkanımız var malesef.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı 38life

Şuan kaç yabancimiz var ?

Çevrimdışı tuncaboylu

@38life'a iş çıktı yine

Çevrimiçi tolga1903

Abdullah Hoca Robinho'yu santrafor oynattı geçen sene, benzer tip bir transfer.

Ben beğendim, Burak gelince sağ kanada da koyabiliriz.

Bizim direk bunu sağ kanada atıp gol atabilecek birini daha almamız lazım açık ve net.

Adam futbolu bilmiyorlar diye teknik detaylara bile girmemiş çok net anlatmış biz gidip kimi almışız  :claps: :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı karaoğlan

Boyd ve Nkodou'ya 7.5-8 milyon civarı bonservis verip transferin son günü bir kanat daha almak...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şuan kaç yabancimiz var ?

Şu anda 12 yabancımız var Hasic'i saymazsak  :tabe: Diaby gelirse 13 oluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

8 nerde 8 ?????

Oğuzhan ve ljajic mi oynayacak 50 maç ???? Bir allahın kulu yok orda başka oynayabilecek ofansif özellikli ortasaha

Dorukhan demeyin dorukhan en fazla 6 olur, kilit açıcak biri değil.

Çevrimdışı tangaz

Boyd ve Nkodou'ya 7.5-8 milyon civarı bonservis verip transferin son günü bir kanat daha almak...

aslında 7,5 değil 12,5 demek daha doğru zira enkudunun yarısına 5 verdik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

8 nerde 8 ?????

Oğuzhan ve ljajic mi oynayacak 50 maç ???? Bir allahın kulu yok orda başka oynayabilecek ofansif özellikli ortasaha

Herhalde Hasic gelince onu orada kullanacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

8 nerde 8 ?????

buraksız bir layiçin aslında hiç bir şey olmadığını da ekleyelim oraya
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Şu anda 12 yabancımız var Hasic'i saymazsak  :tabe: Diaby gelirse 13 oluyor  :tabe:

O zaman santrafor da gelebilir. gece yarısına kadar bekleyelim bi bakalım.

Herhalde Hasic gelince onu orada kullanacağız  :tabe:

Valla herkes öyle bir karakter yaratmış hasic diye bu adam atanamamış messi, böyle gelir gelmez mükkemel performans bekliyor falan ama bence daha çok erken yani. Öyle de olabilir tabi ama yani herkesin bu konuda bu kadar net olması falan ilginç.

buraksız bir layiçin aslında hiç bir şey olmadığını da ekleyelim oraya

Daha fazla depresif olmak istemediğim için sokmadım  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes bardağın boş tarafına bakıyor ama dolu tarafına bakarsak ilk defa iki kanatta da siyahi hızlı topçumuz oldu  :tabe: İlk golü attıktan sonra açık veren tüm takımların korkulu rüyası olmaya adayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

sahi birde hasiç vardı sol ayaklı sağ kanattı (tıpkı şimdi gelen eleman gibi) devre arasından sonra onu monte ediyorduk uçacaktı kaçacaktı (beklentiler en azından burada öyleydi).

O zaman santrafor da gelebilir. gece yarısına kadar bekleyelim bi bakalım.

Santrafora artık gram ihtimal yok bu adam burak yokken forvet oynasın yokken de kanat oynasın diye alındı.
https://fmdataba.com/tr/19/p/23911/abdoulay-diaby/
kanat forvet olarak onyekuru profili var, bitiricilik sıkıntısı olan kanatlarımıza ilaç olabilecek birisi, ama birinci isteğimiz değil.
Asıl bence mühim olan gelme ihtimali olan(kendimi de kandırıyor olabilirim) 8 numara.

Berkay özcan başakşehir falan diyolar ama yalan olmuş olabilir, biz alabiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla herkes öyle bir karakter yaratmış hasic diye bu adam atanamamış messi, böyle gelir gelmez mükkemel performans bekliyor falan ama bence daha çok erken yani. Öyle de olabilir tabi ama yani herkesin bu konuda bu kadar net olması falan ilginç.
Okuduğum Hasic ile ilgili bir kaç değerlendirmede Abdullah Avcı'nın onu kanatta kullanmaktansa 10 numara bölgesinde kullanacağını söyleyenler vardı. Onlara istinaden böyle yazdım. Şu an kadroda Hasic dışında Ljajic'e yedek diyeceğimiz kimse yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

yahu ne ataması ne messisi hikaye bunlar dediğin gibi şişiriyor herkes ama tek bir maçını izlemeyenlerde aynı şeyi yapıyor. geçen burada yazdım misal reboocho (bir iki kişiyi tenzih ederim) adamın tek maçını izlemeyen sadece 3 dk.lık vidyosunu izleyende vay hoca nasıl caneri oynatır diyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sahi birde hasiç vardı sol ayaklı sağ kanattı (tıpkı şimdi gelen eleman gibi) devre arasından sonra onu monte ediyorduk uçacaktı kaçacaktı (beklentiler en azından burada öyleydi).
Çok yüksek beklenti oluştuğu için ilk aşamada istenileni vereceğini düşünmüyorum. Sabretmek lazım, yetenekli oyuncu olduğu açık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★