2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4279629 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Kac para bonservis isterler vidal icin?

10 isterler pazarlıkla 8e düşerler ısrarlara dayanamayıp 5e bırakırlar öncesinde 1 yıl kira ücreti 2 aldıkdan sonra tabii  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşlar herkese günaydın.

Şili basınına göre Arturo vidal zu beşiktaş olmuş .

Hayırlı olsun diyelim  :ishock: :ishock: :bandit: :bandit:

Arturo Vidal, Türkiye'ye transfer oluyor! Resmen duyurdular

bence de alıcaz arturoyu sanırım kira+opsiyon+ödeme planında sıkı bi pazarlık var ve mantıklı olan da bu. geç transfere karşı olan biri olarak arturonun gecikmesi normal,sonuçta büyük transfer.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Arkadaşlar herkese günaydın.

Şili basınına göre Arturo vidal zu beşiktaş olmuş .

Hayırlı olsun diyelim  :ishock: :ishock: :bandit: :bandit:

Arturo Vidal, Türkiye'ye transfer oluyor! Resmen duyurdular
Kaynağında yazsana böyle bir habere denk gelmedim hiç

Çevrimiçi yaço58

bence de alıcaz arturoyu sanırım kira+opsiyon+ödeme planında sıkı bi pazarlık var ve mantıklı olan da bu. geç transfere karşı olan biri olarak arturonun gecikmesi normal,sonuçta büyük transfer.
Gs ve fbnin orta saha aradığı şartlarda vidali alırsak şampiyonluk şansımız baya artar tüm orta sahaların üzerinde bir orta sahamız olur vidal dorukhan ljajic boyd elyounisi Burak mükemmel bir hat olur savunmayıda oturuyoruz şu transfer olursa Uefa ve ligde şampiyonluk şansımız baya artar

Çevrimdışı tangaz

Gs ve fbnin orta saha aradığı şartlarda vidali alırsak şampiyonluk şansımız baya artar tüm orta sahaların üzerinde bir orta sahamız olur vidal dorukhan ljajic boyd elyounisi Burak mükemmel bir hat olur savunmayıda oturuyoruz şu transfer olursa Uefa ve ligde şampiyonluk şansımız baya artar

en büyük aday biz oluruz ancak listeye bir adet daha santrafor eklenmeli burakı yedekleyecek dinlendirecek bir profil, hatta bazı maçlara burağı kenara atacak dinlendirecek sene de 25 maç burak ilk 11 kalanında diğer sant. olabilecek bir oyuncu kadroda olmalı.

Çevrimdışı tangaz

bu arada...

"BEŞİKTAŞI ÜZMESİNLER"

ruhu şad mekanı cennet olsun...

Çevrimiçi yaço58

🔥 DIŞ HABER - Beşiktaş, Konoplyanka ile anlaştı. Oyuncu imza için Türkiye'ye doğru yola çıkmış olabilir. (WAZ)

🔗 https://t.co/aCtFiBsDH5 https://t.co/S7GEiB1J4I

Çevrimdışı savaş altay

🔥 DIŞ HABER - Beşiktaş, Konoplyanka ile anlaştı. Oyuncu imza için Türkiye'ye doğru yola çıkmış olabilir. (WAZ)

🔗 https://t.co/aCtFiBsDH5 https://t.co/S7GEiB1J4I
:bawling:

Çevrimiçi yaço58

en büyük aday biz oluruz ancak listeye bir adet daha santrafor eklenmeli burakı yedekleyecek dinlendirecek bir profil, hatta bazı maçlara burağı kenara atacak dinlendirecek sene de 25 maç burak ilk 11 kalanında diğer sant. olabilecek bir oyuncu kadroda olmalı.
Şu piyasada o profilde kim varki hem maliyeti ucuz yollu olacak çok zor bulması yoksa alalım benim gönlüm direk Scout transferi siyahı güçlü kuvvetli Bi genci kadroya katsak mükemmel olur

Çevrimdışı savaş altay

10 isterler pazarlıkla 8e düşerler ısrarlara dayanamayıp 5e bırakırlar öncesinde 1 yıl kira ücreti 2 aldıkdan sonra tabii  :money:
Biz ona 2 yildan 4 veririz kira surecinde arkasindan tamamlariz gibi geliyor  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Şu piyasada o profilde kim varki hem maliyeti ucuz yollu olacak çok zor bulması yoksa alalım benim gönlüm direk Scout transferi siyahı güçlü kuvvetli Bi genci kadroya katsak mükemmel olur

aslında oraya adam bulmak çok zor değil iş görecek profilde binlerce siyahı oyuncu çıkartırsın işini de görürler ancak vidal ciddi seviye atlatır benim çekincelerimden biri kart potansiyel çok yüksek ve malum bizim ligdeki hakemsilerin bize karşı tavrı ortada

Çevrimdışı tangaz

Biz ona 2 yildan 4 veririz kira surecinde arkasindan tamamlariz gibi geliyor  :lol:

gelsin de parasını sonra düşünürüz  :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada chelseaden batshuayiyi neden zorlamıyoruz forvet transferi için, vidal batshuayi alsak başka transfere gerek kalmaz burakı sola atarız orda 25 maç oynasa yeter kalan 8-9 maçda lens q7 filan takılsınlar işte  :D

Çevrimdışı kyiv

Adı geçen oyuncular bizim istediğimiz koşullarda gelecek. Gözüken çok fazla talipleri yok en azından Avrupadan. Ben de santraforcuyum Burak Yılmaz'ın geçen seneki performansı gösterip göstermeyeceği meçhul ayrıca herşey yolunda giderse 50 veya üzerinde maç oynayacağız mutlaka siyahi bir santrafor lazım. Burak Yılmaz ve Güven Yalçın ile bir sezon geçmez. Oğuzhan Akgün konusunda tereddüt oluştu 3. santrafor olarak çok yetersiz kalır takım olarak iyi oynamadığımız takdirde.Önümüzdeki sene bolca maç oynayacağı 1.lig takımlarından birine kiralanmalı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gece duyumları uçakçı duyumcudan  :)

-Vidalin menejeri gece 4 te İstanbulda.

-Vidal için geliyor arkadaşlar.

-Bugün 04.00. Barcelona 1 senelik kiralık sonra bonservis diyor, bizimkiler 2 sene kiralık sonra bonservis diyorlar bu iş çözülürse iş bitecek.

-Uzatıp kiralanması için 2 sene diyorlar diğer sene opsiyon ödenemez diye.

Yav bu adam hala devam ediyor  :lol:

Şimdi burdaki arkadaşlar ortasaha vidal için ohoo süper falan diyorlar bekliyolar, bence yanlış yapıyoruz. Şimdi burada nasıl Pepe o kadar para verecek lüksümüz yok falan diyosa da aynı durum ortasaha için geçerli arkadaşlar, bu ligte bu kadar ortasaha için bu şartlarda para verilmez. Verilirse bir tek forvete verilir, umarım gelmez vidal falan.

Çevrimdışı tangaz

Adı geçen oyuncular bizim istediğimiz koşullarda gelecek. Gözüken çok fazla talipleri yok en azından Avrupadan. Ben de santraforcuyum Burak Yılmaz'ın geçen seneki performansı gösterip göstermeyeceği meçhul ayrıca herşey yolunda giderse 50 veya üzerinde maç oynayacağız mutlaka siyahi bir santrafor lazım. Burak Yılmaz ve Güven Yalçın ile bir sezon geçmez. Oğuzhan Akgün konusunda tereddüt oluştu 3. santrafor olarak çok yetersiz kalır takım olarak iyi oynamadığımız takdirde.Önümüzdeki sene bolca maç oynayacağı 1.lig takımlarından birine kiralanmalı.

güven sanırım kampta çok ışık vermedi hocanında özellıkle santrafor istemesi bunu gösteriyor şayet güven kampta parıldasaydı hoca bu kadar net santafor istemezdi, hazırlık maçlrında da güvende bi parıltı yoktu umarım ligde parıldar.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi burdaki arkadaşlar ortasaha vidal için ohoo süper falan diyorlar bekliyolar, bence yanlış yapıyoruz. Şimdi burada nasıl Pepe o kadar para verecek lüksümüz yok falan diyosa da aynı durum ortasaha için geçerli arkadaşlar, bu ligte bu kadar ortasaha için bu şartlarda para verilmez. Verilirse bir tek forvete verilir, umarım gelmez vidal falan.

vidali istiyorum ama bu bakış açısı da doğru

güven sanırım kampta çok ışık vermedi hocanında özellıkle santrafor istemesi bunu gösteriyor şayet güven kampta parıldasaydı hoca bu kadar net santafor istemezdi, hazırlık maçlrında da güvende bi parıltı yoktu umarım ligde parıldar.

Hoca santrafor istiyorum demedi aslında, burak 50 gol atıcak 50 maç oynayacak durumda olsa bile başka tarz bir santrafor istiyorum gibi bir şey dedi. Yani güven de burakta aynı tip futbolcular onları yedekleyecek birini arıyor hoca. Mehmet batdal, umut nayir tarzı topçu istiyor. O yüzden zenci hızlıdan ziyade zenci pivot olur en fazla.

Çevrimdışı huseyincelebi

2 Senedir Orta Sahamız Olmadığı İçin Kaybediyoruz Şampiyon Olduğumuz Senelerde Guinti Ernst Atiba Gibi İsimler Vardı Şimdi Formu Düşmüş Yaşı Kemale Ermiş Atiba Her Topa Giden Medel Var

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

vidali istiyorum ama bu bakış açısı da doğru

Vidali istemeyen yoktur zaten, kalben gelsin falan diyoruz da sonra pepe muhabbeti gibi olacak, zamanında nasıl pepeyi istediysem uçağını takip ettiysem şuan da vidal içinde aynısı yapılır ama daha tecrübeliyiz artık ve şampiyonlar ligi gelirimiz yok iki senedir şampiyon olamıyoruz ve mali bakımından daha zor bakımındayız. Yoksa vidali istemeyecek hiç bir kimse yoktur burda, resmen ortasahaya çağ atlatıcak biri ama şampiyon olmak istiyorsak bu mali durumda isek bu biraz lüks kalıyor, forvete ancak bu kadar paralar verilebilir, çünkü yakın zamanda mario gomez gibi bir örnek var.

Çevrimiçi yaço58

Vidali istemeyen yoktur zaten, kalben gelsin falan diyoruz da sonra pepe muhabbeti gibi olacak, zamanında nasıl pepeyi istediysem uçağını takip ettiysem şuan da vidal içinde aynısı yapılır ama daha tecrübeliyiz artık ve şampiyonlar ligi gelirimiz yok iki senedir şampiyon olamıyoruz ve mali bakımından daha zor bakımındayız. Yoksa vidali istemeyecek hiç bir kimse yoktur burda, resmen ortasahaya çağ atlatıcak biri ama şampiyon olmak istiyorsak bu mali durumda isek bu biraz lüks kalıyor, forvete ancak bu kadar paralar verilebilir, çünkü yakın zamanda mario gomez gibi bir örnek var.
Pepe geldiğimde forvet yoktu şimdi Burak Yılmaz gibi ligin bugunu bilen her türlü golü atan bir forvetimiz var ilerde negredomız olsa bende istemezdim ama şimdi ilerde Burak var şartlar aynı değil

Çevrimdışı tangaz

volki babacan için son bir "sen gelme ulen ayı" sözcüklerini kullanmak istiyorum  :D

Beşiktaş'ın aradığı futbolcu Konoplyanka

Konoplyanka bunu çözebilecek özellikte bir oyuncu. hem orta saha gibi oynar, hem pasördür, hem asist yapar, hem de gol atar. Konoplyanka sanki Beşiktaş'ın aradığı futbolcu. Bolasie de yetenekli bir futbolcu ama tümden Beşiktaş'ın sorunun çözebilecek kanat forvet tanımına uyan bir oyuncu değil. Muhammed Beşiktaş için doğru bir isim. Bana göre Türkiye'nin gelecekteki en iyi kaleci olabilecek adayım. Ayaklarını geliştirmeli.

Serkan reçber bunları demiş.

Çevrimdışı tangaz

dediklerin doğru ama eksik pepe alıyorsun vida alıyorsun sol bek adriano defans dünya karması gibi sonra gidp lens gamsızı alıp santrafora da negredo mantarını getirince şampiyon olamayıp patlıyorsun bu ligde santraforun çakan elemansa iş görüyorsun o nedenle pepe transferine dönmemesi için önde burakın yanına adam koymak lazım yoksa evet o risk var.

Pepe geldiğimde forvet yoktu şimdi Burak Yılmaz gibi ligin bugunu bilen her türlü golü atan bir forvetimiz var ilerde negredomız olsa bende istemezdim ama şimdi ilerde Burak var şartlar aynı değil

Burak bu sene hiç ışık vermedi, ayrıca abdullah avcının elinde ne yapacağı da belli olmayan biri. O zamanki mali şartlarda aynı değil, bu kulüp yeni anlaşma yaptı maaş konusunda falan büyük bir çoğunluğunu ortasahaya vermek benim açımdan soru işareti.

volki babacan için son bir "sen gelme ulen ayı" sözcüklerini kullanmak istiyorum  :D

Bu sene hep korkutan transferler üstüne konuşuyoruz lokman gör falan  :lol: Bu adam başakşehirin en iyi döneminde şampiyonluğu kaybettirdi kesinlikle gelmemeli, hiç bir kalecilik meziyeti yok, hocanın istediği profildede değil.