Aynen oyle abi
Malzeme cesit cesit sizde hersey yetisiyor
Bayat ekmekten guzel oluyormus ama onu denemedim daha
Mayali mayasiz varis noktasi 40derece yani oraya varmaya calisiyon
mayalama ile 40 dereceyi bulamazsınki alacağın azami 15 derecedir
etil için 78 derece ısıda kaynatman gerekiyor 65 ile 78 derece arasında oluşan
metil olur. en verimlisi kuru üzüm kaliteli olsun diyorsan yaş üzüm yoksa her meyveden
alırsın fabrikalar genelde pancar kullanır bulamazlarsa şeker o kalitesiz olanlar geçmişde
hep şekerden elde ediliyordu
pancar bulamayınca şekeri basıyorlardı şimdi bir standart geldi
direk üzüm kullanıyorlar. o nedenle kalite standartını sağlayabildiler. tabi işin özel sektöre dönmesi
ve rekabetin önem kazanması kaliteyi arttırdı.