şener alınsın.

Bizim bence en önemli sorunumuz skora katkı yapabilecek oyuncu türü..
Cicinho bu konuda belkide bu ligin en iyi ayaklı sağ beki. Bizdede rahat 6 7 asist yapar..
Maceraya gerek yok.
Beşiktaşın zaten 4 5 tane genç gelecek vaat eden oyuncu topluluğu var, birazda baskı ve zor durumda maç alacak oyuncu kadrosuna ihtiyacımız var..
Bunu Aslında Galatasarayda çok net görüyoruz..
Halen çok kötü takım olmasına rağmen Sabri gibi, Umut gibi, Hamit gibi oyunclar kadroya girdiklerinde kötü de olsalar oyunu bir yere kadar götürecek oyuncu yapısını oluşturuyorlar. Tabi bu dordmunda maçında belli olmasa da Karabük maçında ortaya çıkıyor. Oyuncular iyi olsa Dordmunda maçında da belli olurdu gerçi..
Beşiktaşın bndan sonra alacağı Sağ bek ve Stoper pozisyonu için ben son derece tecrübeli oyuncular bekliyorum ve bunların alınmasının doğru olduğunu düşünüyorum..
Lesscot keşke gelseydi sene başında, bu tarz oyuncular düştüğümüz maçlarda takımı ayağa kaldırabilecek durumda oluyorlar..
Fenerbahçe maçında da çok net gördük, golü yedikten sonra 20 25 dakika kendine gelemeyen bir Beşiktaş gördük sonra haraketlendik ama onda da kırmızı yedik..
Cicinho yu neden boş oyuncu görüyor Türk insanı bilmiyorum. Yaşlarına veriyorum çoğunun. Belli bir dönemin dünyanın en önemli bir kaç sağ bekinden birisiydi belkide en iyisiydi.. Çok rahat bizde de oynar..
Ama alamayız. Bunuda net biçimde söyleyeyim