2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539156 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yakup

O sitede nerede yazıyor baya inceledim göremedim kontrat ile ilgili bir şey

2011 yılından itibaren 5 yıl burada diye bir anlam içeriyor galiba.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Pascal

Linnes kendi kulübünde kalırsa hiç üzülmem, ben Kaderabek'in gelmesini daha çok istiyorum. Üstelik bizim sağ bek mevkisi Linnes gibi yakışıklı adamları kaldıramaz. Kaderabek Linnes'ten daha iyidir  :super:
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Kemal

Bölümüm açılmış, kılıçlarımızı bileyleyelim.  :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Bir adet sağ bek, bir adet çift yönlü orta saha almamız gerekiyor. Eğer almazsak şampiyon olamayız bu kadar da net. Duruma göre yerli bir stoper alternatifi de kadroya dahil edilebilir. Ama sağ bek ve btb olmazsa olmaz.

Çevrimdışı Tolga

stoper,sağ bek,ön libero hatta kaleci bile alınması lazım devre arası fakat ben transfer beklemiyorum açıkçası
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Sağbek alınacağı aşikar tek korkum Basın şimdiden Cicinyo diye yazmaya başladı, Linnesi alamazsak bize kakalamasınlar bu adamı, süper emeklilik yapar bizde, bizde deliririz.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Cicinhoyu aldında beğenmediğimiz kaldı..

Umarım alınabilir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yakup

Cicinhoyu aldında beğenmediğimiz kaldı..

Umarım alınabilir.

şener alınsın.  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

şener alınsın.  :ok: :ok:

Bizim bence en önemli sorunumuz skora katkı yapabilecek oyuncu türü..

Cicinho bu konuda belkide bu ligin en iyi ayaklı sağ beki. Bizdede rahat 6 7 asist yapar..

Maceraya gerek yok.

Beşiktaşın zaten 4 5 tane genç gelecek vaat eden oyuncu topluluğu var, birazda baskı ve zor durumda maç alacak oyuncu kadrosuna ihtiyacımız var..

Bunu Aslında Galatasarayda çok net görüyoruz..

Halen çok kötü takım olmasına rağmen Sabri gibi, Umut gibi, Hamit gibi oyunclar kadroya girdiklerinde kötü de olsalar oyunu bir yere kadar götürecek oyuncu yapısını oluşturuyorlar. Tabi bu dordmunda maçında belli olmasa da Karabük maçında ortaya çıkıyor. Oyuncular iyi olsa Dordmunda maçında da belli olurdu gerçi..

Beşiktaşın bndan sonra alacağı Sağ bek ve Stoper pozisyonu için ben son derece tecrübeli oyuncular bekliyorum ve bunların alınmasının doğru olduğunu düşünüyorum..

Lesscot keşke gelseydi sene başında, bu tarz oyuncular düştüğümüz maçlarda takımı ayağa kaldırabilecek durumda oluyorlar..

Fenerbahçe maçında da çok net gördük, golü yedikten sonra 20 25 dakika kendine gelemeyen bir Beşiktaş gördük sonra haraketlendik ama onda da kırmızı yedik..

Cicinho yu neden boş oyuncu görüyor Türk insanı bilmiyorum. Yaşlarına veriyorum çoğunun. Belli bir dönemin dünyanın en önemli bir kaç sağ bekinden birisiydi belkide en iyisiydi.. Çok rahat bizde de oynar..

Ama alamayız. Bunuda net biçimde söyleyeyim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Pascal

Bundan birkaç hafta öncesine kadar Cicinho'nun transferi konuşulmuyordu. Ne zaman ki Rıdvan Dilmen yayın sırasında "Cicinho Beşiktaş'ın ilacı olur" gibisinden bir laf üfürdü Beşiktaşla dalga geçercesine, bizim renkli medya da eline fırsat geçmiş tabi, Cicinho'yu Beşiktaş'a allayıp pullayarak aldırtmak (kakalamak) için kampanyaya başladı. Ne yönetimin ne teknik ekibin aklında olmayan bir konuyu gündem yaratarak akıllara sokmaya çalışıyorlar. Taraftar da gaza geliyor. Neymiş efendim Beşiktaş Cicinho'yu alsa şöyle, böyle 3 asist, 5 gol hesapları... Bu hesaplar iyi tamam da adamın yaşını da hesaba katmak gerek. Gelmiş 34 (belki 35) yaşına, hala Beşiktaş alacak, ondan yararlanacak falan filan.  Bundan sonra oynasa oynasa daha kaç sene oynar bu adam? 1 sene 1,5 sene, daha fazla değil. Üstelik seneye ne durumda olacağı da belli değil. YD döneminde yapılan saçma sapan transferlerden sonra böyle şeyler Beşiktaşa yakıştırılmaya başlandı. Basının oluşturduğu suni gündem aldatmacasına kapılmamak gerek. Bize Linnes gibi, Kaderabek gibi geleceği olan oyuncular gerek, Cicinho gibi futbol hayatının sonuna gelmiş, yarını belirsiz transferler değil.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2014, 19:14:11 Pascal ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Kasım 2014, 22:05:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cicinho asla alınmamalı alınmayacaktır da. Katılıyorum kesinlikle medya pompalaması.

İstediği kadar iyi oynasın Sivas ile burası bir değil. Sivas'ı izleyin her topu sağdan oynuyorlar adam hedef oyuncu orada. Bazı kavramları karıştırıyoruz.

Buraya gelsin oradaki asistin 3 te birini yapamaz kaldı ki en az 2-3 milyon euro fiyat çekerler 35 yaşında adam için.

Adam da hayatında son kez iyi kontrat yapacak bir de yatmaya kalkarsa varın siz düşünün gerisini.

Kaderabek Linnes gibi adamlar varken asla düşünülmemeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

34 yaşındaki cicinho ya falan hiç gerek yok bir oyuncunun sivas ta iyi oynaması onun büyük takımlarda da aynı şekilde iyi oynayacağı anlamına gelmez.eğer illa 34 yaşında adam alınacaksa bari maicon gibi bir adam alırsın da verdiğin paraya değer yoksa onun haricinde anlamsız olur.

Bundan birkaç hafta öncesine kadar Cicinho'nun transferi konuşulmuyordu. Ne zaman ki Rıdvan Dilmen yayın sırasında "Cicinho Beşiktaş'ın ilacı olur" gibisinden bir laf üfürdü Beşiktaşla dalga geçercesine, bizim renkli medya da eline fırsat geçmiş tabi, Cicinho'yu Beşiktaş'a allayıp pullayarak aldırtmak (kakalamak) için kampanyaya başladı. Ne yönetimin ne teknik ekibin aklında olmayan bir konuyu gündem yaratarak akıllara sokmaya çalışıyorlar. Taraftar da gaza geliyor. Neymiş efendim Beşiktaş Cicinho'yu alsa şöyle, böyle 3 asist, 5 gol hesapları... Bu hesaplar iyi tamam da adamın yaşını da hesaba katmak gerek. Gelmiş 34 (belki 35) yaşına, hala Beşiktaş alacak, ondan yararlanacak falan filan.  Bundan sonra oynasa oynasa daha kaç sene oynar bu adam? 1 sene 1,5 sene, daha fazla değil. Üstelik seneye ne durumda olacağı da belli değil. YD döneminde yapılan saçma sapan transferlerden sonra böyle şeyler Beşiktaşa yakıştırılmaya başlandı. Basının oluşturduğu suni gündem aldatmacasına kapılmamak gerek. Bize Linnes gibi, Kaderabek gibi geleceği olan oyuncular gerek, Cicinho gibi futbol hayatının sonuna gelmiş, yarını belirsiz transferler değil.

Chelsea drogbayı aldığında sizin kadar düşünemedi sanırm ?

2 yaşta küçük Drogbadan..

Bu işleri geçeceksiniz arkadaşım..

Futbol yaşla oynanmaz , bilekle yürekle oynanır..

34 Yaşındaki Kuyt'un koştuğu kadar Türkiye de kaç oyuncu koşar..

Cicinho 6 oynar 1 sene oynar 2 sene oynar. Ne zaman oynamazsa o zaman gider..

Getireceğin her oyuncudan belki de daha çok katkı sağlayacaktır. Laf attığın Cicinho kadar kariyerli bir tane oyuncun yok kadronda. RealMadrid ve Roma görmüş kaç oyuncuya sahibiz ?

Her oyuncudan para kazanma düşüncesi ile hareket edilmez. Kerimi aldık 2 sene geçti halen ha oldu ha olacak diyoruz. Alırsın cicinhoyu direkt olur ve katkı sağlar sonra da gider bu kadar net...
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 18:06:11
  • Beşiktaş / Bodrum

Getireceğin her oyuncudan belki de daha çok katkı sağlayacaktır. Laf attığın Cicinho kadar kariyerli bir tane oyuncun yok kadronda. RealMadrid ve Roma görmüş kaç oyuncuya sahibiz ?

Her oyuncudan para kazanma düşüncesi ile hareket edilmez. Kerimi aldık 2 sene geçti halen ha oldu ha olacak diyoruz. Alırsın cicinhoyu direkt olur ve katkı sağlar sonra da gider bu kadar net...

Mourinho kendi bildiği , güvendiği , motive edebileceğini bildiği oyuncusunu aldı kadroya. Aynı şey mi Cicinho ile?

Aynı hatayı biz defalarca yaptık şu ligde iyi oynayıp da aldığımız ve bizde iyi oynayan tek yabancı Ahmed Hassan'dır herhalde.

O zaman Aatif'i da alalım Sivas'tan adam gol kralı oldu.

Cicinho'nun istatistiklerine bakarsan böyle patlama sadece Türkiye'de oldu. Burada 1 senede yaptığı asistin yarısını o bahsettiğin üst düzey takımlarda toplamında yapamadı.

Adam 23 yaşında olur alır denersin ama 35 yaşında adamı deneme şansın da kalmıyor. Ver bonservisine 3 milyon euro adama da yıllık 1.5 tan 3 etti 6 milyon euro bir tutmadığını düşün 6 milyon euroyu 35 yaşında adam için hiç eden tek kulüp olarak tarihe geçeriz herhalde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Neyini deneyceğiz çağrı ?

Cicinho oynadığı her maçta muazzam oynuyor fark ettiriyor..

Atıf ile Cicinho olayı bambaşka bir olay..

Görüyoruz, seyrediyoeuz. Sadece adamın Galatasaray maçını seyretseniz yetecek zaten. Müthiş bir ayağı var adamın müthiş katkı sağlayacağına eminim..

3 milyon euro bonservis felan da vermez asla Beşiktaş. Sivasta istemez o parayı zaten..

Uluslararası tecrüyebeye sahip, ayağı çok iyi olan ve hiç bir risk bulunmayan bir oyuncu..

Türkiye deki halide Drogbadan felan çok daha diri..

Dediğim gibi zaten alamayız boşuna konuşyoruz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Kasım 2014, 18:39:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Neyini deneyceğiz çağrı ?

Cicinho oynadığı her maçta muazzam oynuyor fark ettiriyor..

Atıf ile Cicinho olayı bambaşka bir olay..

Görüyoruz, seyrediyoeuz. Sadece adamın Galatasaray maçını seyretseniz yetecek zaten. Müthiş bir ayağı var adamın müthiş katkı sağlayacağına eminim..

3 milyon euro bonservis felan da vermez asla Beşiktaş. Sivasta istemez o parayı zaten..

Uluslararası tecrüyebeye sahip, ayağı çok iyi olan ve hiç bir risk bulunmayan bir oyuncu..

Türkiye deki halide Drogbadan felan çok daha diri..

Dediğim gibi zaten alamayız boşuna konuşyoruz

Kaç isteyecek Volkan gelin alın 500,000 e mi diyecek ? Kapı 3 ten açılır 2 den aşağı da bırakmazlar zaten.

Aatif da aynı şekilde mükemmel oynuyor senin atladığın kısım orası Sivas. Sivas'a karşı oynanan oyunda Beşiktaş'a karşı oynanan bir değil.

Sadece ayağın iyi olması yetmez şuanki Beşiktaş'ta oynamak için her şeyden önce dinamik olacaksın. Takım 30 metrede top oynamay çalışıyor.

Sivas'ın yediği gollerin kaçı sağ taraftan bakmak lazım mesela olay sadece asistlerle bitmiyor ki.

Ben Cicinho Real'e transer olduğunda yeni Cafu geliyor sanmıştım. Olamadı tabi ama çok kaliteli tekniği olan bir oyuncuydu o zaman da. Ama kondisyon ve koşuları için aynı şeyleri söylemek çok zor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

ben cicinyoyu pek beğenmiyorum açıkçası
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Pascal

peki

Çevrimdışı Pascal

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci Korumalı Tweetler 7 dk.7 dakika önce

Çok şükür sağ bek sorunu az önce gelen haberle sonuçlandı. Kiralık olması ve satın alma opsiyonu çok iyi. Hayırlısı olsun.

Doğru mudur değil midir bilmiyorum, kimi kastettiğini de bilmiyorum ama, Cicinho olmadığı belli   :bawling:
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2014, 23:27:19 Pascal ]

Çevrimdışı Tolga

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci Korumalı Tweetler 7 dk.7 dakika önce

Çok şükür sağ bek sorunu az önce gelen haberle sonuçlandı. Kiralık olması ve satın alma opsiyonu çok iyi. Hayırlısı olsun.

Doğru mudur değil midir bilmiyorum, kimi kastettiğini de bilmiyorum ama, Cicinho olmadığı belli   :bawling:
yine sallıyordur inanmayın bence şu twitter duyumcularına.1 tane vardı bjk robinho ile görüşüyor anlaşıldı imza atılacak diye günlerce sıkıp durdu bjk olcan ile anlaştı diye yine sıkıp durdu en sonunda gsye imza atınca hesabı kapattı.bjkreport tu yanlış hatırlamıyorsam

Çağrı resmen bomboyı çağırdın  :lol: :lol:

Beşiktaş devre arası transferi için şimdiden kolları sıvadı. Takıma gol yollarında katkı sağlayacak bir oyuncu transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlı yöneticiler Sivasspor'un Fransa doğumlu Faslı yıldızı Aatif Chahechouhe için fiyat istedi. Ancak Sivassporlu yöneticiler bu transferle alakalı olarak Siyah-beyazlı yöneticilere şimdilik net bir cevap vermedi. Devre arasında bu transferi sonlandırmak isteyen Beşiktaş'ın Sivasspor'a takas ve bir miktar para teklif edeceği bildirildi.

M.Ali Sabuncu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Çağrı resmen bomboyı çağırdın  :lol: :lol:

Beşiktaş devre arası transferi için şimdiden kolları sıvadı. Takıma gol yollarında katkı sağlayacak bir oyuncu transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlı yöneticiler Sivasspor'un Fransa doğumlu Faslı yıldızı Aatif Chahechouhe için fiyat istedi. Ancak Sivassporlu yöneticiler bu transferle alakalı olarak Siyah-beyazlı yöneticilere şimdilik net bir cevap vermedi. Devre arasında bu transferi sonlandırmak isteyen Beşiktaş'ın Sivasspor'a takas ve bir miktar para teklif edeceği bildirildi.

M.Ali Sabuncu

bende az önce gördüm de haber kaynağı fanatik olunca pek umursamadım :D

Çevrimdışı Kemal

Peter C. ( Kiralık - satın alma opsiyonlu) (Cenk)

Linnes( Serdar)                  Ersan(Sivok)                  Pedro(Atınç)                       Köybaşı ( Motta)

Atiba(Necip)                     Noboa(Veli)

G.Töre                                                         Sosa(Oğuzhan)                      Olcay(Kerim F.)

Demba Ba( C.Tosun- Pektemek)

BAŞKAN BUNU BİZE SAĞLA !!!

Çevrimdışı Tolga

Peter C. ( Kiralık - satın alma opsiyonlu) (Cenk)

Linnes( Serdar)                  Ersan(Sivok)                  Pedro(Atınç)                       Köybaşı ( Motta)

Atiba(Necip)                     Noboa(Veli)

G.Töre                                                         Sosa(Oğuzhan)                      Olcay(Kerim F.)

Demba Ba( C.Tosun- Pektemek)

BAŞKAN BUNU BİZE SAĞLA !!!

cech,linnes ve noboa gelse bırakın ligi avrupa liginde bile en az yarı finali görürüz ama ne yazık ki bunlardan hiçbiri olmayacak.

Çevrimdışı Pascal

Benim de kafamda oluşturduğum ideal kadro şöyle:

[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 01:16:14 Pascal ]