2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541477 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı scape_bjk

23:20 kap bekliyorum :) gerçekten ahir ömrümde tektir. Yahu sayın Albayrak Akşam akşam niye açıklama yaparak bize zulüm edersin.
Olmayacak bitti de üzme bu kadar adamı
ne dedi yaw ben kaçırdım?

Çevrimdışı FARUK

yazık bizlere ya sabahtan bu yana mouse elimde bekliyoruz beraber  :by2:

Çevrimdışı sallapati

SABRİ DE GS İLE ANLAŞMIŞ :D SABRİ SEÇENEĞİ YOK OLDU  :sevinc

Çevrimdışı ahmetx

Artık Necibi sağ beke koysunlar,Ismaili koymasınlar oraya tepem atıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı nurtaç

bir sağ bek almaktan acizis helal olsun moldeye iyi laf sokmuş 2 aydır napıyorsunuz diye çıksın şimdi ahmet çebi pynasın sağ bek.

Çevrimdışı ozan062

bugun aslında transfer yapmadık:))  :icool: bosuna butun gun kalbimizi yorduk sıkıdlık bunaldık gerildik,,,ama ben sunu anlıyorumki ancnin büyük faydası oldu 11den 16lara cıktı odediğimiz para belki parcalara ayırdık ama kullandık bunu,, bundan doalyı seney transfer beklemeyelim,,, dediya baskan gelecek seneninde paralarını harcadık diye :super: :ebebe:

sevinin bilic hocamız bize kakmadı vyntrayı
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 23:28:52 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

hayır bende sunu anlıyamıyorum bugun bjktvdede konusuldu bu konu birkaç saat once,, mottayı sanırım nadir begenenlerden biriyim,, hakikaten oyun içinde yaptıgı bazı hatalar dısında gayet iyi bir performansı var,, bellkide obur bekin kotu olusundan doalyıda boyle gorunebilir en azından ataga katılıyor,, ama onunde olcay oldugu zaman diğer türlü pek ileri cıkmıyor,,, savunmada tabi sacmalıyor  ama yinede iyi bir performansı oldugunu dusunuyorum

Motta çok bariz hatalar yapıyor, Mersin maçı sırf onun yüzünden 1-1 bitebilirdi, Feyenord 1.maçını hatırlatırım penaltıyı, Arsenal maçında vardı, çok dengesiz ve maç kritikken çok kritik hata yapıyor. Tamam takımda durur mu durur ama bence Uğur Boral yerinde kalır , mesela Holebas-Köybaşı-Motta olur. 

Ama sağbek alınmadığından Köybaşı sağbek bizde Mottaya kalacaz.

Çevrimdışı sallapati

son 30 dakika sağ bek?

Çevrimdışı sallapati

beyler hayırdır sağ bek mi bekliyorsunuz  :sevinc ?

Çevrimiçi Necmi

bari ilk avrupa maçı öncesi cumartesi veya pazar oynat.ilk maçı pazartesi niye yaparlar anlamadım.
@Efe maçlara gelebilsin diye yaptılar :D @MURAT

Çevrimiçi murat

@Efe maçlara gelebilsin diye yaptılar :D @MURAT
bir faydası o oldu zaten.binlerce efe gelemeyecek ama.

Çevrimdışı Anıl

Bildiğim kadarıyla federasyondan özel izin alınıp yarın falanda bir transfer yapılabiliyor. Ama bizim yönetimin öyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı Oktay

TRANSFERIN BITMESINE 20 dk KALDI DİYOLAR DOĞRUMU??

Çevrimiçi murat

Bildiğim kadarıyla federasyondan özel izin alınıp yarın falanda bir transfer yapılabiliyor. Ama bizim yönetimin öyle bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum.
çok fazla örneği yok bunun.özel bir durum olması gerekiyor sanırım.

Çevrimdışı Kemal

Hahahahaha , kardeşim benim haala umudunu kaybetmek istemiyo  :D :) :) :lol:

Çevrimdışı ozan062

bize özel tarife hayatta yapmazlar keske ama hiç sanmam kaldıki istemiyordur zaten bilic artık baska hamle biz oyle oturoyuz işi yapan o sonucta
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

beyler hayırdır sağ bek mi bekliyorsunuz  :sevinc ?

Şu fotoyu kaldırırmısın veya küçültsen :D Adam sağ bek olmayı o kadar kafasına takmış ki Arsenal maçı sabahı yapılan yürüyüşte bile sağdan sağdan yürüyordu.

Çevrimdışı ahmetx

Son dakika!Srna Beşiktaş'da diye biri şaka yapsa da en azından 5 dk sevinirdik.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada fb de Abdullah Kiğılı istifa etmiş. Sebebi ise başkanın işlerine çok karışması imiş.

Çevrimdışı Anıl

Hahahahaha , kardeşim benim haala umudunu kaybetmek istemiyo  :D :) :) :lol:
Yok aksine hiç umudum yok. Sadece böyle birşey var. Yıllar önce Fatih Tekke'yi aldığımızda böyle birşey yapmıştık :ok:

Çevrimdışı POSEİDON

Son 15 dk. Çok heyecanlıyım..
Yoksa beni mi bildirecekler borsaya...

Geçen hafta hüsnü abinin kaynı ameliyat olmuştu da gelememişti halısahaya.
Ben oynadıydım sağ bekte. Acaba orada mı gördüler?
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi Kartal Ç

önemli olan oyuncunun sözleşmesinin 23.59 a kadar federasyona ulaştırılması değil mi? kap gece 1 de 2 de de gelebilir neticede sözleşme imzalandığı anda eş zamanlı olarak kapa bildirilecek diye bir kaide yoktur sanırım.

Çevrimdışı scape_bjk

Transfer yapsalar borsaya görüşmeye başladık deyip 5 dk sonrada anlaştık diye açıklama yaparsak çok komik olur :D

Çevrimiçi murat

dayanın 15 dakika kaldı. :s19:

Çevrimdışı FARUK

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  4 dk.
Molde başkanı LİNNES'i vermedi. Bjk tranferi sağbek almadan kapattı. Kesin bilgi.. İyi geceler.