2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547000 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

inşallah dua etmekten yapacak başka bir şey yok.
ben ihtimal vermiyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

brian ruiz için 7 milyondan aşağı inmemişler.3.4 e sosa akıllı bir seçim.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Yöneticisi Metin Albayrak: Transfer çalışmaları devam ediyor. Sağ bek transferi olmayabilir. Olma ihtimali daha yüksek /Radyospor

Çevrimiçi murat

ben daha güzel yazdım :D SOSA başlığında imzamda bulabilirsin  :sevinc
okumuştum.evet seninki daha iyiydi ama aktar kısıtlı sürede iyi iş çıkarıyor(hiç obitaşlı gibi değil)

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  40 sn.
Anlık BİLGİ
Linnes için bastırıyorlar ama zor,Linnesde sıcak değil
Cavanda için ilk kez görüşme yapılıyormuş anlaşma çok zor.

Çevrimdışı manyak1903

okumuştum.evet seninki daha iyiydi ama aktar kısıtlı sürede iyi iş çıkarıyor(hiç obitaşlı gibi değil)
rekabet olsun diye başlığa yönlendirdim aslında   :lol: yoksa kötü demiyorum emek var , kızışsın millet bakar dedim ama başlığa/bölüme bakan yok :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Tolga

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  40 sn.
Anlık BİLGİ
Linnes için bastırıyorlar ama zor,Linnesde sıcak değil
Cavanda için ilk kez görüşme yapılıyormuş anlaşma çok zor.
bu saatten sonra sağ bek transferi çok zor yazık oldu

Çevrimdışı Kemal

Ali Ece = Sağbek transferi yapılmayacak , devre arasında yapılacak dedi. Ntv spikeride onayladı.

Çok üzüldüm gerçekten, Beşiktaş Futbol Takımının 1 yıldır ihtiyacı olan bir mevkiidi, bu konuda yanlış yaptılar. Hayırlısı olsun takımımız için.

Çevrimdışı okansosa

Ali ece sağ bek transferi devre arası yapılacak dedi linnes alınacakmış
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

Ali Ece = Sağbek transferi yapılmayacak , devre arasında yapılacak dedi. Ntv spikeride onayladı.

Çok üzüldüm gerçekten, Beşiktaş Futbol Takımının 1 yıldır ihtiyacı olan bir mevkiidi, bu konuda yanlış yaptılar. Hayırlısı olsun takımımız için.
devre arasına kadar iş işten geçmiş olur zaten

16 milyon euro harcamışız toplam ama kanayan yaramıza çözüm bulamamışız  :by2: takımdaki tüm dengeleri sağ bek sorunu bozuyor  :by2:

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Forumda tansiyon had safhada. Saat 24.00 olsaydı hayırlısıyla.
Şampiyon olduğumuz 85-86 sezonunda forvet ali gültiken, 02-03 sezonunda forvet sağ kanatta savunmacı olarak oynamıştı. Acaba bu sezon pektemek i sağ bek mi yapsak? :)

Çevrimdışı Kemal

Dünyadaki tek sağbek Linnes mi bende buna kızıyorum, 2.3. alternatif olmalıydı.

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Forumda tansiyon had safhada. Saat 24.00 olsaydı hayırlısıyla.
Şampiyon olduğumuz 85-86 sezonunda forvet ali gültiken, 02-03 sezonunda forvet sağ kanatta savunmacı olarak oynamıştı. Acaba bu sezon pektemek i sağ bek mi yapsak? :)

Kaan Dobra yı yazmamışım

Çevrimiçi Necmi

Murat abi bir orta yol buluabilir. İnsanların yazdıklarının silinmesi cidden foruma karşı soğutuyor İnsanları.
Sonuçta laf lafı açabiliyor kimi zaman.

Ben forumun selameti açısından biraz daha esnek olunmasından yanayım.. Konu dışı görülen  yazılar kırmızı ile işaretlenebilir silinmek yerine
salla pati zaten küfür hakaret olmadığı sürece stad başlığı dışındaki başlıklara müdahale etmedik en fazla küfür ve hakareti siliyor yazanıda ikaz ediyoruz
stat başlığınıda geleceğe arşiv olsun diye konu dışıdan temizliyoruz diğer başlıklar mümkün olduğu kadar sohbet havasında ama insanların birbirlerine saygı göstereceği
şekilde olsun diye çaba gösteriyoruz yoksa diğer bazı forumlardaki gibi saçma sapan bir sürü ergenin egosunu tatmin edeceği bir yer olur çıkar burasını her tür düşünceye
sahip Beşiktaş taraftarının gelip birbirleriyle konuşabileceği fikrini söyleyeceği hakaret yemekten korkmayacağı bir platform olsun en azından burda insanlar birbirlerini
dinleyebilsin @sallapati

Çevrimiçi Necmi

16 milyon euro harcamışız toplam ama kanayan yaramıza çözüm bulamamışız  :by2: takımdaki tüm dengeleri sağ bek sorunu bozuyor  :by2:
şantiyede obitaş takımda sağ bek hiçmi yüzümüz gülmeyecek :ebebe:

Çevrimdışı A_Aydin

Kaan Dobra yı yazmamışım

Ertuğrul da sağ bek oynamıştı diye hatırlıyorum

Çevrimdışı manyak1903

millet yarı sezonun tarihi belli olan bir fikstür var mı ? @Efe sen tarihler belli olacak diyordun var mı öyle fikstür.

baktığım yerde  tarihlerde 15 hafta oynanıp ara verilmiş gibi gördüm de.

Çevrimdışı manyak1903

Ertuğrul da sağ bek oynamıştı diye hatırlıyorum
stoper, libero karışık diye biliyorum ben de.

Çevrimdışı Tolga

millet yarı sezonun tarihi belli olan bir fikstür var mı ? @Efe sen tarihler belli olacak diyordun var mı öyle fikstür.

baktığım yerde  tarihlerde 15 hafta oynanıp ara verilmiş gibi gördüm de.
lig 16. haftada bitiyor aralık başı falandır heralde

şantiyede obitaş takımda sağ bek hiçmi yüzümüz gülmeyecek :ebebe:

Obitaş bayramdan sonra şahlandı ve yüzleri güldürdü @Necmi abi, daha fazla ne yapması gerekiyor anlamadım  :alala:

Geceyarısına kadar vakit var, halen bir sağ bek ümidimiz var  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Obitaş bayramdan sonra şahlandı ve yüzleri güldürdü @Necmi abi, daha fazla ne yapması gerekiyor anlamadım  :alala:

Geceyarısına kadar vakit var, halen bir sağ bek ümidimiz var  :ebebe:
ama o sadece bir tebessümdü ben kahkaha atmak istiyorum :ebebe:

ama o sadece bir tebessümdü ben kahkaha atmak istiyorum :ebebe:
İnşallah onu da yapabilirler  :ok:

Sağ bek transferi yapılmış gibi yorumlar yapıp totem yapalım, belki uğurlu gelir bu totem  :evillol:

Harika bir sağ bek alıp kanayan yaramızı kapadık, bu sene rahat şampiyon oluruz  :evillol:

Çevrimiçi murat

ntvspora önder özen çıkmış.yorumcu olarak devam edecekmiş.