2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546271 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Murat abi bir orta yol buluabilir. İnsanların yazdıklarının silinmesi cidden foruma karşı soğutuyor İnsanları.
Sonuçta laf lafı açabiliyor kimi zaman.

Ben forumun selameti açısından biraz daha esnek olunmasından yanayım.. Konu dışı görülen  yazılar kırmızı ile işaretlenebilir silinmek yerine
bende aynısını düşünüyorum.yönetim biraz esnek yazarlar biraz daha dikkatli olursa sorun olmaz.transferde yönetim ve teknik direktör elbette konuşulur sadece beşiktaşlıya yakışır bir üslupla olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Gece 00.00 kadar zamanımız var değilmi :alala:
Evet hocam da o zamana kadar sağ beki bulacaksın kulübünü ikna edeceksin sonra oyuncuyu ikna edeceksin sonra İstanbul'a getirip sağlık kontorolünden geçireceksin imzayı attıracaksın çok zor yani transferi kapattık.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi murat

dua edin de yeni 20 milyon dolar süresi gelince bulup ödeyelim , yoksa teminatları(120 milyon dolar) temlik olacak.  :bawling:

benim mi kafam güzel oldu yoksa 4 milyon doların karşısında 30 milyon dolar mı yazıyor teminat olarak   :iscrewy:

nereyi okuyorsun ben birşey anlamadım.

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 18:30:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
25 Dakika Yorum Temizledim. Bu Bölüme Çok Sık Yazan Arkadaşlar da var Arada yazanlar da.

Yazdıklarım adam kayırmak olarak algılanmasın yalnız buraya daha sık yazanlar diğerlerine oranla çok daha tecrübeliler özellikle o arkadaşlara sözüm.

Burayı 1 aydır son derece iyi seviyeli bir şekilde sahipleniyoruz. Sadece 6 saat yoktum olmadığım süre içinde konu dışına çıkmak ve ikili tartışmaya girmek yerine benim kadar hassas olmanızı beklerdim.

Umarım bundan sonra bu tarz bir şey yaşanmaz. Burasının sadece transfer ve futbolcu piyasası konuşmak için oluşturulduğunu lütfen unutmayalım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Evet hocam da o zamana kadar sağ beki bulacaksın kulübünü ikna edeceksin sonra oyuncuyu ikna edeceksin sonra İstanbul'a getirip sağlık kontorolünden geçireceksin imzayı attıracaksın çok zor yani transferi kapattık.
belkide ikana etmislerdir son dakika golu simdi aciklamiyorlardir bizi kanser etme ozelligi transferde de var biliyosunuz son dakikada gelebilir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ibracadabra12

Musa muhamed icin gelecekte en buyuk sag beklerinden diyordu scoutlar, ozen istifasindan sonra cocuga'da yollamislar.

Çevrimdışı Tolga

artık bu saatten sonra transfer falan olmaz geçmiş olsun
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 18:34:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Musa muhamed icin gelecekte en buyuk sag beklerinden diyordu scoutlar, ozen istifasindan sonra cocuga'da yollamislar.

Musa'nın yollandığına dair somut bir haber var mı? Önce haberi doğrulatalım. Bu adamın bizimle 5 yıllık protokolü var kaldı ki 17 yaşında adamı yetersiz diye yollayacağımızı sanmıyorum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

beyler sosa yasin öztekine ne kadar çok benziyor :D

Çevrimdışı quentine83

eneramo,gökhan süzen ,uğur boral  3 lüsünden kurtulduk mu son durum nedir?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ibracadabra12

Musa'nın yollandığına dair somut bir haber var mı? Önce haberi doğrulatalım. Bu adamın bizimle 5 yıllık protokolü var kaldı ki 17 yaşında adamı yetersiz diye yollayacağımızı sanmıyorum
sence yollanmasi iyi mi oldu, ne dusunuyorsun ?

Çevrimdışı manyak1903

beyler şu imzamdaki bölümde , bütün futbolculara ait konular var.bilgi almak ya da hakkında yazmak için kullanabilirsiniz.

Siteye girince ikinci kısımda "TAKIMIMIZ" bölümünün en üstünde.

Çevrimdışı eski inönü

helal @Çağrı çok guzel yonetiyorsun başlıgı  :ok: düzen olması için boyle yapman şart

Çevrimdışı Tolga

eneramo,gökhan süzen ,uğur boral  3 lüsünden kurtulduk mu son durum nedir?
eneramo süzen sezer gittiler uğur boral kalacak takımda

yazabilirsin :evillol: aktar senden önce yazar demedi deme.birde kap bölümü yapalım transfer varmı diyen direk kap bölümüne baksın :D

@MURAT abi bugünkü konumuz sağ bek ve yeni transferimizi Sosa idi. Her iki konuyu içeren kısa bir şiir yazdım. Daha sonra uzun bir şiir yazacağım.

Sosa sende varmış bir asa
Hemen çıksa sahaya
Kullansa düşman Bursa'ya
Bilhassa merdivenlere uzansa

Yeni bir kartal yuvaya
Sağ bek gelse buraya
Para varsa masada
Hemen gelir Tsubasa
Öyle değil mi Sosa ?

Çevrimdışı manyak1903

helal Çağrı çok guzel yonetiyorsun başlıgı  :ok: düzen olması için boyle yapman şart
Çağrı yoktu da olan yetkililer o anda konuyu kilitleyip, son mesaja transfer dışı mesaj yazmayalım diye yazıp ,5 dakika ara dese, çok daha iyi olurdu.Onun yerine konuşarak gereksiz uzadı.

Çevrimdışı Tolga

Metin Albayrak: "Son dakika bir sağ bek transfer sürprizi olabilir."açıklamasında bulundu.

Kaynak:Kartalbakışı

Çevrimiçi murat

@MURAT abi bugünkü konumuz sağ bek ve yeni transferimizi Sosa idi. Her iki konuyu içeren kısa bir şiir yazdım. Daha sonra uzun bir şiir yazacağım.

Hemen çıksa sahaya
Kullansa düşman Bursa'ya

Yeni bir kartal yuvaya
Sağ bek gelse buraya
Para varsa masada
Hemen gelir Tsubasa
Öyle değil mi Sosa ?

güzel olmuş birdahakine akrostiş yap sağbeke. :evillol:

Çevrimdışı manyak1903

Hemen çıksa sahaya
Kullansa düşman Bursa'ya

Yeni bir kartal yuvaya
Sağ bek gelse buraya
Para varsa masada
Hemen gelir Tsubasa
Öyle değil mi Sosa ?
ben daha güzel yazdım :D SOSA başlığında imzamda bulabilirsin  :sevinc

Çevrimiçi Samet Ç

Metin Albayrak: "Son dakika bir sağ bek transfer sürprizi olabilir."açıklamasında bulundu.

Kaynak:Kartalbakışı
inşallah dua etmekten yapacak başka bir şey yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Hemen çıksa sahaya
Kullansa düşman Bursa'ya

Yeni bir kartal yuvaya
Sağ bek gelse buraya
Para varsa masada
Hemen gelir Tsubasa
Öyle değil mi Sosa ?
Güzel olmuş eline sağlık.