2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4546691 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kesh

Sosa maelsef savunma yönü çok zayıf bir oyuncu. maçını izledim. solda oynuyor. iyi çalım atıyor.. koşusu iyi

Pres yapan oyuncudan savunma beklemez kimse.

Çevrimiçi Necmi

millet emek veriyor silmeyin şu yorumları. O kadar konu dışı olur
salla pati sende az değilsin :bandit: stad başlığına geliyorsun transferden bahsediyorsun transfer başlığına geliyorsun başka
şeylerden bahsediyorsun :D

Çevrimiçi Necmi

konu dışı yorumların silinmesine karşıyım. Konu dışı yorumlar denetçiler tarafından işaretlenebilir. Okumak istemeyenler de atlayabilir bunları bir şekilde.. millet emek verip yazıyor direk siliyorsunuz keyfinize göre.
biz de biliyoruz konu dışı ama çok kişiye ulaşmak için yazıyoruz popüler konulara
o zaman sana işaretleme görevi verelim :evillol: kolay bir şey sanki tek tek okuyup işaretlemek :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Şu Musa Muhammet fıs çıkmasa iyice kendini geliştirsede Ocak ayına yetişse, Ekimde 18 yaşına geliyodu, 4 ay yemesin içmesin çalışsında derdimize derman olsun bari.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Eylül 2014, 18:10:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
millet emek veriyor silmeyin şu yorumları. O kadar konu dışı olur

Herkes kurallara uyacak  ve bize yardımcı olacak. En başından uyardık her gün yazıyorum burası transfer bölümü diye. Takımımız kısmında çok rahat konuşulabilecek konuların burada ısrarla konuşulması sürdürülmesi Bölüm sorumlusu olarak en başta bana sonra da yönetime saygısızlık. Yine rica ediyorum herkes her konuyu ait olduğu topiğe yazsın yorumların tamamı temizlenecek.

Ne Bilic'in Ne Demirören'in başarısızlıklarının sen stadın ne de KİŞİSEL TARTIŞMALARIN bu bölümle alakası yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

salla pati sende az değilsin :bandit: stad başlığına geliyorsun transferden bahsediyorsun transfer başlığına geliyorsun başka
şeylerden bahsediyorsun :D

abi başkan başlığına yazsak 3 kişi okuyacak :D

Çevrimdışı Efe

konu dışı yorumların silinmesine karşıyım. Konu dışı yorumlar denetçiler tarafından işaretlenebilir. Okumak istemeyenler de atlayabilir bunları bir şekilde.. millet emek verip yazıyor direk siliyorsunuz keyfinize göre.
biz de biliyoruz konu dışı ama çok kişiye ulaşmak için yazıyoruz popüler konulara
salla pati bilgi almak isteyenler ne olacak ozaman adam sayfalarca gereksiz yorum okumak zorunda kaliyor oda gelip bize salliyor olmaz bu sekilde konusunda yorum yapilmasi lazim herkes gerekli hassasiyeti gosterse bizde silmeyiz zaten silmek bizim isimiz degil uyariya ragmen yazarlarsa silinir olay bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Şu Musa Muhammet fıs çıkmasa iyice kendini geliştirsede Ocak ayına yetişse, Ekimde 18 yaşına geliyodu, 4 ay yemesin içmesin çalışsında derdimize derman olsun bari.
ona kaldıysak işimiz zor valla neyse ben daha birşey demiyorum ne desek nasılsa farketmiyor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

benim bildiğim profesyonel sözleşme imzalamamış oyucu sezon arası profesyonel sözleşme imzalarsa sezon devam ederken oynayabiliyor.devre arası transfer sezonunu beklemeye gerek yok diye biliyorum.altyapı futbolcusu olarak düşünebilirsin.

Çevrimdışı sallapati

salla pati bilgi almak isteyenler ne olacak ozaman adam sayfalarca gereksiz yorum okumak zorunda kaliyor oda gelip bize salliyor olmaz bu sekilde konusunda yorum yapilmasi lazim herkes gerekli hassasiyeti gosterse bizde silmeyiz zaten silmek bizim isimiz degil uyariya ragmen yazarlarsa silinir olay bu
eyvallah Kusura bakmayın beyler

Çevrimiçi murat

transfer başlığında çokta katı olmamak lazım.transferi haberleri açıp öğrenebiliriz.stad konusunda haklısın. :tabe:

Çevrimdışı sallapati

Sosaya tezahürat mı yazsak

Çevrimdışı mehmetthedum

Yahu şu kadar sayfa muhabbet olmuş, şaşırıyorum hiç konusu geçmemiş.

Bize acil sağ bek lazım.

:lol:

Şaka şaka , ismail, serdar, necip, atiba da idare eder orda. Hep söylüyorum. Bu sene avrupada çeyrek final, Türkiyede şampiyonluk yarışının içinde olmak ise bu iki hedef için kadro yeterli. Seneye stada güçlü bir karakterle, sağlam bir takımla ve az ve öz  transferle gitmek gerek.

Sağ bek gelirse, şampiyon olarak da gidebiliriz. Eeeey yönetim, 5,5 saatin kaldı.

Acil sağ bek.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi murat

yazabilirsin :evillol: aktar senden önce yazar demedi deme.birde kap bölümü yapalım transfer varmı diyen direk kap bölümüne baksın :D

Çevrimdışı manyak1903

Yahu şu kadar sayfa muhabbet olmuş, şaşırıyorum hiç konusu geçmemiş.

Bize acil sağ bek lazım.

:lol:

Şaka şaka , ismail, serdar, necip, atiba da idare eder orda. Hep söylüyorum. Bu sene avrupada çeyrek final, Türkiyede şampiyonluk yarışının içinde olmak ise bu iki hedef için kadro yeterli. Seneye stada güçlü bir karakterle, sağlam bir takımla ve az ve öz  transferle gitmek gerek.

Sağ bek gelirse, şampiyon olarak da gidebiliriz. Eeeey yönetim, 5,5 saatin kaldı.

Acil sağ bek.
konusu geçmemiş mi , imzam oldu imzam   :evillol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı sallapati

transfer başlığında çokta katı olmamak lazım.transferi haberleri açıp öğrenebiliriz.stad konusunda haklısın. :tabe:

Murat abi bir orta yol buluabilir. İnsanların yazdıklarının silinmesi cidden foruma karşı soğutuyor İnsanları.
Sonuçta laf lafı açabiliyor kimi zaman.

Ben forumun selameti açısından biraz daha esnek olunmasından yanayım.. Konu dışı görülen  yazılar kırmızı ile işaretlenebilir silinmek yerine

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cartographer

yazabilirsin :evillol: aktar senden önce yazar demedi deme.birde kap bölümü yapalım transfer varmı diyen direk kap bölümüne baksın :D

Bu yönetimle o KAP'ı doldurmak zor olur :evillol:

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail mesleği siir okumak değilki o bize  otların faydalarını anlatıyo  :D :D

Çevrimdışı ozan062

abi başkan başlığına yazsak 3 kişi okuyacak :D

ben neden kudurup kudurup stad sayfasını birde buraya bunları yazıyorum işte bundan doalyı:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

ben neden kudurup kudurup stad sayfasını birde buraya bunları yazıyorum işte bundan doalyı:D

vala iki ucu pislik bu konunun.. Adminler de kendine göre haklı biz de  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Transfer konusunda daha esnek olunabilir td başkan gibi konuların konuşulmasında.neticede transferi yapan başkanla td
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Sosa maelsef savunma yönü çok zayıf bir oyuncu. maçını izledim. solda oynuyor. iyi çalım atıyor.. koşusu iyi

genel olarak sağda oynuyor sana sol denk gelmiş :D

Çevrimdışı Efe

Gece 00.00 kadar zamanımız var değilmi :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

dua edin de yeni 20 milyon dolar süresi gelince bulup ödeyelim , yoksa teminatları(120 milyon dolar) temlik olacak.  :bawling:

benim mi kafam güzel oldu yoksa 4 milyon doların karşısında 30 milyon dolar mı yazıyor teminat olarak   :iscrewy:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası