2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4551397 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı manyak1903

hem lig hem avrupa oynayacagız. Kadro kalitemiz yukseldi ama derinlik yok. çok sorun çıkar
adam lazım orta sahaya ona bir şey demem.

şimdi baktım jones için tek taraflı 1.800 den 2 sene uzatma hakkımız varmış.zaten 2 sene olması işi bozuyor.

şimdi yabancı olarak  sağ bek + orta saha aldık mı ,sivok yerine de sakatlık konusunda sıkıntı yaşanmayacak bir stoper seneye.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı sağduyu

Yönetime destek: Veriyoruz

Para yok   : Anlıyoruz

Süreç yönetimi : Tasvip etmek mümkün değil. 10 üzerinden sıfır. Ağzını tutamayan yöneticiler, futbolcu ismi zikredince meşhur olduk zannedenler, imza attıramadıkları adamın ismini uluorta konuşanlar, iş bitirmekten ziyade ortalıkta gözükmeye çalışanlar...

Gelecek sezonun planlamasında 500 bin ucuza denke getirmekmidir bütün başarı. Sizin için belki öyle ama, tüm mesele 500 bin aşağı veya yukarı satmakmıdır Molde için. 60 gündür görüşüyoruz son gün sağbek nereden bulalım demiş adamlar. Madem ticaret yapıyorsun karşı tarafı da düşün biraz.

Transfer fiyaskoları; sadece bu örnekten ibaret değil; Be kardeşim herşey de yaparken öğrenilmez ki be kardeşim.
Dentinhoyu, Gökhan Süzeni v.s. geçtim. Ronaldinho görüşmelerinin naklen yürümesi, Diegonun menejerlerine meze olmalar, imza attırmadan basına ismini zikretmeler, daha iyisini almadan Hilberti, Egemen i göndermeler, kim izler, kim karar veriri, kim pişirir, kim işi bitirir belli olmamalar...

Yönetim kusura bakmasın, bu konuda öncelikle vizyon yok, sonra da sistem. Falanca pozisyon, filanca menejer, şu futbolcu "abi falancinyoyu getireyim size, çocuk süper 4 milyona kapatırız"..
Trama komiten olsun uzun liste sezon ortasında oluşsun, işe yaramayan yöneticiler bir işe yarayıp transferlerin altyapısını yapsın, yani sözleşme durumları, kulübün tutumu, hepsinden önemlisi futbolcunun kendisi, ailesi, milli takımdaki hocası ve sözünü dinlediği bilumum kişi bazında sempati oluşturulsun, zemin oluşsun, her mevki için 3-4 alternatifle görüşmeler 2 ay kala başla,..

Transfer sezonu başladıktan en geç 30 gün içerisinde bitir transferlerini.

Yok, bunların hiçbiri yok... Yönetimin endeklsendiği tek kriter 500 bin ucuza aldık. Kırkbeş maçın 5 i kaçtı, 5 i daha kaçarsa zaten maç başından % 15 içeridesin..

Ooofffff ulan ooffff.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı manyak1903

abi neden sıkıntı cekiiyoruz 1 senelik mukavele yapıcaktık zaten yaşlı oyuncu. Bu sene bize katkı saglardı seneye daha iyisini alırdık. Peki tamam diyelim yolladık begenmedik peki yerini niye doldurmadık ?
şöyle düşün ,jones ile birlikte 8 yabancımız olduğunu ve transfere 3-4 gün kala holosko ve eneramo hala bizde.sağ bek olması için göndermek zorundayız falan.oradan bir tırlatırdık :D düşün yani eneramo daha tam kesinleşmedi bile.

Çevrimdışı eski inönü

Yönetime destek: Veriyoruz

Para yok   : Anlıyoruz

Süreç yönetimi : Tasvip etmek mümkün değil. 10 üzerinden sıfır. Ağzını tutamayan yöneticiler, futbolcu ismi zikredince meşhur olduk zannedenler, imza attıramadıkları adamın ismini uluorta konuşanlar, iş bitirmekten ziyade ortalıkta gözükmeye çalışanlar...

Gelecek sezonun planlamasında 500 bin ucuza denke getirmekmidir bütün başarı. Sizin için belki öyle ama, tüm mesele 500 bin aşağı veya yukarı satmakmıdır Molde için. 60 gündür görüşüyoruz son gün sağbek nereden bulalım demiş adamlar. Madem ticaret yapıyorsun karşı tarafı da düşün biraz.

Transfer fiyaskoları; sadece bu örnekten ibaret değil; Be kardeşim herşey de yaparken öğrenilmez ki be kardeşim.
Dentinhoyu, Gökhan Süzeni v.s. geçtim. Ronaldinho görüşmelerinin naklen yürümesi, Diegonun menejerlerine meze olmalar, imza attırmadan basına ismini zikretmeler, daha iyisini almadan Hilberti, Egemen i göndermeler, kim izler, kim karar veriri, kim pişirir, kim işi bitirir belli olmamalar...

Yönetim kusura bakmasın, bu konuda öncelikle vizyon yok, sonra da sistem. Falanca pozisyon, filanca menejer, şu futbolcu "abi falancinyoyu getireyim size, çocuk süper 4 milyona kapatırız"..
Trama komiten olsun uzun liste sezon ortasında oluşsun, işe yaramayan yöneticiler bir işe yarayıp transferlerin altyapısını yapsın, yani sözleşme durumları, kulübün tutumu, hepsinden önemlisi futbolcunun kendisi, ailesi, milli takımdaki hocası ve sözünü dinlediği bilumum kişi bazında sempati oluşturulsun, zemin oluşsun, her mevki için 3-4 alternatifle görüşmeler 2 ay kala başla,..

Transfer sezonu başladıktan en geç 30 gün içerisinde bitir transferlerini.

Yok, bunların hiçbiri yok... Yönetimin endeklsendiği tek kriter 500 bin ucuza aldık. Kırkbeş maçın 5 i kaçtı, 5 i daha kaçarsa zaten maç başından % 15 içeridesin..

Ooofffff ulan ooffff.
abi o kadar da plansız degildi be yapma şimdi. belli bi liste vardı onun ustunden gittiler tum transfer sezonu. Demek onceden belirlenmişti isimler. Ama almadaki sıkıntılarda haklısın bazen pazarlıklar abartıldı o yuzden gec kaldık. Ama bugun bitsin yarın defteri onumuze koyalim bakalım.

Çevrimdışı eski inönü

şöyle düşün ,jones ile birlikte 8 yabancımız olduğunu ve transfere 3-4 gün kala holosko ve eneramo hala bizde.sağ bek olması için göndermek zorundayız falan.oradan bir tırlatırdık :D düşün yani eneramo daha tam kesinleşmedi bile.
abi elden cıkarmak kolay yap gs gibi maaşını biz odeyecez de bedava oyuncu butun anadolu klupleri saldırır:) ama bizim yonetim orda da pazarlık yapıyor maaşın en azından yarısını karşıya odetiyor kiralıklarda  :ok:

Çevrimdışı manyak1903

abi elden cıkarmak kolay yap gs gibi maaşını biz odeyecez de bedava oyuncu butun anadolu klupleri saldırır:) ama bizim yonetim orda da pazarlık yapıyor maaşın en azından yarısını karşıya odetiyor kiralıklarda  :ok:
işte kontenjan dolu olsa o maaşın hepsini sana ödetirler , 1.200  az para mı 1.100 az para mı.2.300 ün yarısından 1.150 .

ah işte bu 1.150 yi bas linnes bonservise :D

@manyak1903 sağ bek transferi yapılmazsa hemen bir aktara gidip kedi otu çayı al iç  :lol:

Çevrimdışı manyak1903

@manyak1903 sağ bek transferi yapılmazsa hemen bir aktara gidip kedi otu çayı al iç  :lol:
@aktar_ismail tadı güzel mi :D  tek bana değil de beşiktaşlılar olarak kedi otu stoklarını tüketiriz bu gidişle  :kop: :kop:

@aktar_ismail tadı güzel mi :D  tek bana değil de beşiktaşlılar olarak kedi otu stoklarını tüketiriz bu gidişle  :kop: :kop:
Hayatın boyunca böyle kötü kokan ve kötü tadı olan bir bitki çayı içtiğini sanmıyorum ama depresyona çok iyi geliyor :lol:

Çevrimdışı Ibracadabra12

Bizim bu ugurdan kurtulmamiz lazim

Çevrimiçi Samet Ç

Süzen, Sezer Öztürk ve Eneramo'dan kurtulduk hayırlı olsun.

Çevrimdışı manyak1903

Hayatın boyunca böyle kötü kokan ve kötü tadı olan bir bitki çayı içtiğini sanmıyorum ama depresyona çok iyi geliyor :lol:
o zaman içmemek için bahane yapalım.geçen sene sağ bekte serdarı izledik , bir sağ bek o kadar dokunmaz beşiktaşlı adama , hem necip var ismail var atiba var olcay ı da oraya yetiştireceğiz olmadı mustafa olur :evillol: sağ bek neymiş  :kop:

Çevrimdışı eski inönü

Aktar bugun transfer bitsin de bize bi şifalı falan bişeyler ısmarla  :D

Aktar bugun transfer bitsin de bize bi şifalı falan bişeyler ısmarla  :D
Tabiki Umut, akşam gel stadın oraya muhabbet edelim orada sıcak su alır kendi bitki çayımızı demleriz  :tabe:

Çevrimdışı eski inönü

Tabiki Umut, akşam gel stadın oraya muhabbet edelim orada sıcak su alır kendi bitki çayımızı demleriz  :tabe:
abi fırsat bulursam gelicem söz

Çevrimdışı Deniz

öğlen oldu kap gelmedi hala  :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hakan Bilgin

sosa için diyorsan sağlık kontrolleri daha bitmemiştir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı manyak1903

hazır elimiz değmişken sağ beki de yazalım diyorlar sanırım  :icool:

değişik bir bakış ile de sağ bek olana kadar bekleyelim , yoksa 1 eylül barış gününde savaş çıkaracağız diyor da olabilirler  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Hedo

Son Sosa transferiyle birlikte Türkiye ligi standartlarına göre kadro derinliği analizi yaptım kendi çapımda. Resimden inceleyebilirsiniz. Uzun uzun yazmayayım diye böyle yaptım. Sağbekte çok iyi adamımız yok, stoper, merkez ortasaha ve ofansif ortasaha da da bir-iki oyuncuya bağımlı durumdayız. Golcü olarak ise Ba ve bir parça Tosun var. Diyelim transfer sezonunu böyle kapattık. Sonraki ara transfer veya önümüzdeki sezon takımın temel ihtiyacı şöyle gözüküyor. İhtiyacın önemine göre;

1-Sağbek
2-Kesici sert bir stoper
3-İki yönlü merkez ortasaha
4-Kendini geliştirmiş bir Muhammed Demirci
5-Kendini geliştirmiş bir Ömer Şişmanoğlu

Çevrimiçi Samet Ç

Belki sağ bek ile birlikte KAP'a bildirebilirler. Linnes'ten saat 14:00 gibi olumlu veya olumsuz bir cevap alacakmış yönetim.

Çevrimdışı eski inönü

Son Sosa transferiyle birlikte Türkiye ligi standartlarına göre kadro derinliği analizi yaptım kendi çapımda. Resimden inceleyebilirsiniz. Uzun uzun yazmayayım diye böyle yaptım. Sağbekte çok iyi adamımız yok, stoper, merkez ortasaha ve ofansif ortasaha da da bir-iki oyuncuya bağımlı durumdayız. Golcü olarak ise Ba ve bir parça Tosun var. Diyelim transfer sezonunu böyle kapattık. Sonraki ara transfer veya önümüzdeki sezon takımın temel ihtiyacı şöyle gözüküyor. İhtiyacın önemine göre;

1-Sağbek
2-Kesici sert bir stoper

abi guzel çalışma. Umarım şu sag bek gelir bugun devre arası da bi tane çift yonlu orta saha. Digerleri de seneye :D

Çevrimiçi Samet Ç

1-Sağbek
2-Kesici sert bir stoper

Hocam eline sağlık güzel çalışma olmuş. Linnes gelirse bu sene yeterli bir kadro olacaktır. Seneye de yedek olabilecek yerli bir sağ bek Dede tarzında tank gibi bir stoper ve Mbia tarzında sağlam bir libero ile çok iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

sosa için diyorsan sağlık kontrolleri daha bitmemiştir
Eneramo,Süzen,Sezer kapları da gelmedi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Belki sağ bek ile birlikte KAP'a bildirebilirler. Linnes'ten saat 14:00 gibi olumlu veya olumsuz bir cevap alacakmış yönetim.
fiyat yükseltsek de alsak bari.ismaille bir sezon sağ bek geçmez  :s20:

Çevrimdışı Yakup

ilk kap tsden geldi.  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....