2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552255 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

ben bir tek baroni alınabilir demiştim ön liberodaki eksikliğimizden dolayı
baroni bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu değil.elimizdekilerden tek artısı biraz şutları iyi onun haricinde neresinden baksan daha kötü.tempo yok ,top kapma zayıf baroni olacağına colmanı tercih ederim oyunculuk olarak ondada karakter zayıf.bunlar artık çöp hiçbirinden fayda gelmez.

Çevrimdışı Deniz

Bu sene öyle bişey söylemem dedi. Yemedi. Beşiktaş adama etek giydirir.
Yok yok yinede (hakaret yok) o.oyle (hakaret yok) kolay bulunmuyor :)
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 02:59:35 Necmi ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı capo di capi

:D bu iyiydi. (hakaret yok) herif.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 03:00:05 Necmi ]
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi murat

o zaten normalde (hakaret yok) aslında şampiyon olduğumuzda (hakaret yok) bıraksa daha iyi olur.böyle bir teklif yapsak fena olmaz :D
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 03:00:50 Necmi ]

Çevrimdışı Deniz

Sag bek olarak linnes alinsin son 10 senenin en iddiali kadrolarindan birini kurmus oluyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

o zaten normalde (hakaret yok) aslında şampiyon olduğumuzda (hakaret yok) bıraksa daha iyi olur.böyle bir teklif yapsak fena olmaz :D
Dagdaki (hakaret yok) adam olur ROK tan olmaz  :icool:
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 03:01:19 Necmi ]

Çevrimdışı eski inönü

Wenger kulübün iç dinamikleriyle kendi takıntılarını tutturamadığı için olabilir  :evillol:
guzel analiz. Arsenal taraftarı nasıl dayanıyor artık o adama anlamıyorum. genç ve hırslı bir hocaya ihtiyacları var bence. Looser'lık adamların üzerine yapıştı komple. taraftar da alııştı heralde  :)

Çevrimiçi murat

guzel analiz. Arsenal taraftarı nasıl dayanıyor artık o adama anlamıyorum. genç ve hırslı bir hocaya ihtiyacları var bence. Looser'lık adamların üzerine yapıştı komple. taraftar da alııştı heralde  :)
ortasahaya o kadar adam dolduracaklarına iyi bir golcü alsa aslında mancerter united dan da chealsea dende iyi kadroları var.birde ortasaha oyuncularının özellikleri birbirine benziyor.çok fazla taktik deneme şansları yok dikine hızlı oyun dışında çok seçenekleri yok.

Çevrimdışı okansosa

Sosa atletico da hangi mevkide oynadı sağ kanat mı forvet arkası mı ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Efe

yarın sağ bekte gelecetir ama linens olmayacak gibi sanki başka biri gelecek ismini transfer döneminde hiç duymadığımız bakalım neler olacak yarın
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Firefox'tan girin sorun olmuyo..Sorun Chrome'da yaşanıyo

Çevrimdışı Tolga

Firefox'tan girin sorun olmuyo..Sorun Chrome'da yaşanıyo
evet hocam haklıymışsın sağolasın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

linnes için en son önerilen fiyatın üzerine 500 bin euro daha çıkılarak yeni teklif yapılacağı söyleniyor ne kadar doğru acaba :alala:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Herkes sallıyor @burhanaltıntop1903

Boşver yarın akşama kadar bekleyelim..

Linnes üzerinde gereksiz duruyoruz bence..

Ve malesef birileri 3 milyon euroluk adamdan alves çıkacağı izlenimi yarattı basında..

Eboue ile Linnese bakış açısı Yurt dışından..

Çok uzatmanın anlamı yok..

protekizli sağ beki alsınlar gelsinler..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Volkan Başaran

Buda Joao Pereira

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Özgür K.

Saka maka suana kadar sosa 4m varsayarsak transfere odedigimiz rakam 16 m euro. linnes 2m gelecegine dair umidimizi korursak 18. Bu yoklukta bence oldukca iyi bir rakam olur. Baskana cimri demicem bir daha 😀
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Tolga

Herkes sallıyor @burhanaltıntop1903

Boşver yarın akşama kadar bekleyelim..

Linnes üzerinde gereksiz duruyoruz bence..

Ve malesef birileri 3 milyon euroluk adamdan alves çıkacağı izlenimi yarattı basında..

Eboue ile Linnese bakış açısı Yurt dışından..

Çok uzatmanın anlamı yok..

protekizli sağ beki alsınlar gelsinler..

tamam pereira olsa o da yararlı olur da eboue demişsin tamam kötü oyuncu değil ama artık eski performansında da değil linnesi herkesin istemesinin sebebi takımın hücumdaki gücünü arttırabileceği olasılığı ki bu da mümkün dengeli bekleri genelde daha çok severim fakat bizim takım zaman zaman anadolu kulüpleriyle iç sahada oynadığımız maçlarda özellikle kilidi açamıyoruz o yüzden kanat beklerinin hücumsal gücü yüksek olmalı ki bu sorunu halledebilelim o yüzden linnes ısrarla olmalı diyorum ama olmazsa da mutlaka sağ bek şart linnes gelirse de bu sezon adından çokça söz ettirecektir ben her oyuncu için bu lafı kullanmam kolay kolay ama bu sefer emin gibiyim

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar siz burda insanlara hakaret edince silinip gidecekmi sanıyorsunuz internet suçları denen bir şey var birine hakaret edemezsiniz
hem siteyi kapattırırsınız hem biz mahkemelik oluruz hem siz mahkemelik olursunuz bunlar çocukça şeyler birine eşek demenizle eşek olmaz
ama hepimizin canına okur bu işleri oyunmu sanıyorsunuz @Deniz @capo di capi öyle her canınızın istediğini yazamazsınız

Çevrimiçi Necmi

şaka bir yana ciddi derin bir kadroya sahip olmaya başladık her mevkiide mutlak oynayana yakın denklikte
yedeği oluşmaya başladı sakatlıklar kartlar bu sene bizi geçen seneki kadar etkilemeyecek saldıran ısıran bir takım
oluştu ön libero yedeklemek gerekiyor veli ve atiba en dayanıklı oyuncularımız ama ikisininde yedeği yok birde
stoperde bir sakatlık durumunda zorlanırız ama ön libero daha önemli gibi duruyor sağ beki atiba yedekler ama onun
boşalttığı alanı dolduracak kimse yok Necip bu sene kendisinin üstüne çıkmazsa orda sıkıntı yaşayabiliriz

Çevrimdışı Yakup

Bir şeyi ciddi ciddi merak ediyorum. Şu toki arenada oynayan renkliler hiç mi akıllanmazlar.

Adamların transfer politikası sadece alalım üzerine kurulmuş. Bizim başkan ise uefa kriterlerini bildiğinden akıllıca hareketler yapıyor. ama adama cimri iş bilmez deniliyor. bakın şimdi örnekleri vereyim kimse bana bu renkliler bunu karşılar falan demesin hemen sorum hazır ne ile?

* amrabat sessiz sedasız 8.5 a alındı eleman 1 e kiralandı yine satın alma opsiyonu 3.5. ispanyollar salak mı o kadar parayı versin. senin ülkenin durumunu biliyor seneye şişecek kadron bekleyecek onlar.

* danny granadaya kiralandı. açıklama kısmı çok ilginç 390.000 euro granada bedel ödeyecek. ama danny alacağı 750.000 euroyu gsden alacak.

* ontivero antepe bedelsiz kiralandı. ama toki renklileri 750.000 euro yıllık ücretini kendisi ödeyecek.

* tarık çamdal 4.5 milyon + umut (500 e alınmıştı) bonservisiyle.

* transfermarkte göre dzemali 4.5 milyon euro bugün açıklanır onuda öğreniriz.

* yasin 2.5 milyon euro

*prandelli 2.3 milyon euro

*olcan 4 milyon euro + salih dursun 2 sene kiralık

Bizim başkan'ın dediği gibi transfer yapmak kolay verirsin parayı alırsın ama bunun için sağlam kaynak lazım diyordu. toki renklileri uefadan ceza almalarına rağmen eski hamam eski tas gidiyor. biz 16 milyon euroya takımın eksik yerlerine nokta transferi yapıyoruz hemde vadeyle  :lol: başkandan hemen transfer bekleniyor belki haklıyız ama önceden elimizde bir sürü yıldız vardı ama başarı mı vardı koca bir HAYIR. Arsenal maçında sosa yada sağ bek olsa o golü yemezdik der gibisiniz ama o zamanda başka bir şey olabilirdi.

Başlık transfer olduğu için yazdım. ama her transfer döneminde transfer yapmak zorunda değildir takım bunu atlamamak lazım. Şimdi kadro kurduğunuzda 18 kişiden bile kadro derinliği olacağından kerim frei bile 18 dışına konabilir. transfer yapmak değil birde bunları küstürmeden oynatmak gerek. biliçte bu sene ben böyle bir izlenim yakaladım. mersin maçı arsenal maçından değişik kadro. tolga degaj yapmadığı sürece oynayabilir durumda ama cenkin aklına şu soruyu sokmuyor. tolga ölmediği sürece ben oynayamam. sivok röportaj veriyor her zaman hazır beklemek durumundayız hocamızda bunu istiyor zaten. bu ahenk ve SAĞ BEK olduğu sürece bu sene çok rahat ligi atarız.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu güzel haber bu arada haber1903 ün ana sayfasına giremiyorum tek sorun ben de sanırım bu sorun son 2-3 gündür var daha önceden yoktu sadece ana sayfaya giremiyorum onun dışındaki her habere bakabiliyorum :iscrewy:

tarayıcı geçmişini sil düzeliyor  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer için son 7 saat  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yakup

Transfer için son 7 saat  :uyucam:

neden ?

gece 00:00 a kadar değil mi transfer dönemi?

Çevrimdışı Yakup

Ronaldinho, Hindistan Süper Lig takımlarından Team Chennai ile el sıkışmak üzere. Chennai başkanı Prashant Agarwal, yıldız futbolcunun transferini bitirmek üzere olduklarını söyledi.  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

hindi kızlarıyla havuz fotolarını atmayı unutma ronaldinho  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

neden ?

gece 00:00 a kadar değil mi transfer dönemi?

Mesai saati bitimine kadar  :uyucam:

Beşiktaş Tarihi
★★★