Bir şeyi ciddi ciddi merak ediyorum. Şu toki arenada oynayan renkliler hiç mi akıllanmazlar.
Adamların transfer politikası sadece alalım üzerine kurulmuş. Bizim başkan ise uefa kriterlerini bildiğinden akıllıca hareketler yapıyor. ama adama cimri iş bilmez deniliyor. bakın şimdi örnekleri vereyim kimse bana bu renkliler bunu karşılar falan demesin hemen sorum hazır ne ile?
* amrabat sessiz sedasız 8.5 a alındı eleman 1 e kiralandı yine satın alma opsiyonu 3.5. ispanyollar salak mı o kadar parayı versin. senin ülkenin durumunu biliyor seneye şişecek kadron bekleyecek onlar.
* danny granadaya kiralandı. açıklama kısmı çok ilginç 390.000 euro granada bedel ödeyecek. ama danny alacağı 750.000 euroyu gsden alacak.
* ontivero antepe bedelsiz kiralandı. ama toki renklileri 750.000 euro yıllık ücretini kendisi ödeyecek.
* tarık çamdal 4.5 milyon + umut (500 e alınmıştı) bonservisiyle.
* transfermarkte göre dzemali 4.5 milyon euro bugün açıklanır onuda öğreniriz.
* yasin 2.5 milyon euro
*prandelli 2.3 milyon euro
*olcan 4 milyon euro + salih dursun 2 sene kiralık
Bizim başkan'ın dediği gibi transfer yapmak kolay verirsin parayı alırsın ama bunun için sağlam kaynak lazım diyordu. toki renklileri uefadan ceza almalarına rağmen eski hamam eski tas gidiyor. biz 16 milyon euroya takımın eksik yerlerine nokta transferi yapıyoruz hemde vadeyle

başkandan hemen transfer bekleniyor belki haklıyız ama önceden elimizde bir sürü yıldız vardı ama başarı mı vardı koca bir HAYIR. Arsenal maçında sosa yada sağ bek olsa o golü yemezdik der gibisiniz ama o zamanda başka bir şey olabilirdi.
Başlık transfer olduğu için yazdım. ama her transfer döneminde transfer yapmak zorunda değildir takım bunu atlamamak lazım. Şimdi kadro kurduğunuzda 18 kişiden bile kadro derinliği olacağından kerim frei bile 18 dışına konabilir. transfer yapmak değil birde bunları küstürmeden oynatmak gerek. biliçte bu sene ben böyle bir izlenim yakaladım. mersin maçı arsenal maçından değişik kadro. tolga degaj yapmadığı sürece oynayabilir durumda ama cenkin aklına şu soruyu sokmuyor. tolga ölmediği sürece ben oynayamam. sivok röportaj veriyor her zaman hazır beklemek durumundayız hocamızda bunu istiyor zaten. bu ahenk ve SAĞ BEK olduğu sürece bu sene çok rahat ligi atarız.