2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555183 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Gs ayni bizim yd donemine dondu. Ne plan var ne bisey son gun ellerine kim gectiyse bodoslama almislar.

Çevrimdışı Kemal

Sezer yarın Başakşehire imza atacakmış şimdi güzel haber lakin ,

Bu (Hakaret Yasak)₅ stadlarını vermiyor bize bunun üstüne bu adamı gönderip maaşını da ona rağmen biz ödemeyiz umarım.

Çağrı  adam yabancı değil kontenjan olsun neden hem maaşını verip hem gönderelim, bence direk maaşını öderler, bırak gitsin₁. Yanında Eneramo - Süzen 'i de götürsün.

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa'nın Beşiktaş atkısıyla resmi.

Çevrimdışı Haldun

G.Antep Belediye - Boluspor macini izliyorum, Muhammed Demirci topa degemedi, gercekten de cok büyük futbolcu olmus :D daha bunun 3.ligi var muhammed ama önemli degil saclari joleledin mi antepte gezersin.
bu alay niye anlamadim

Çevrimdışı eski inönü

@Çağrı Jose defansif olarak oguzhandan kuvvetli mi? Oyle gozukuyor sanki

Çevrimdışı Tolga

Sözüm ona Beşiktaş'ın ileri gelenlerinden biri de demiyor ki alın şu 500 bin, 1 miyon avro'yu arttırın fiyatı, bitirin Linnes'in işini.  :s20:
bizimkilerde demiyorlar ki arkadaş bu adamı alırsak ileride en az 2-3 katına satabiliriz diye bunu görebilseler 3ün 5in lafını yapmazlar zaten
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Oktay

G.Antep Belediye - Boluspor macini izliyorum, Muhammed Demirci topa degemedi, gercekten de cok büyük futbolcu olmus :D daha bunun 3.ligi var muhammed ama önemli degil saclari joleledin mi antepte gezersin.

Çalışır futbolunu ve fiziğini geliştirirse ne âlâ yoksa muâlâ  :evillol:

Çevrimdışı Haldun

bizimkilerde demiyorlar ki arkadaş bu adamı alırsak ileride en az 2-3 katına satabiliriz diye bunu görebilseler 3ün 5in lafını yapmazlar zaten
super ligde galibiyetin miktari 900 bin tl adam bir sezonda bize 4 mac kazandirsa zaten bonservisini karsiliyor anlamiyorum bazen bu isleri

Çevrimdışı Tolga

super ligde galibiyetin miktari 900 bin tl adam bir sezonda bize 4 mac kazandirsa zaten bonservisini karsiliyor anlamiyorum bazen bu isleri
yok arkadaş işte bu gerçekleri görmedikleri için bu transferler böyle geç kalıyor madem sosayı alacaktın ne diye bu kadar bekledin dimi linnesi de zamanında alsaydın moldenin son ana kadar seni oyalamasına maruz kalmazdın

Çevrimdışı ilhan mansız

Sözüm ona Beşiktaş'ın ileri gelenlerinden biri de demiyor ki alın şu 500 bin, 1 miyon avro'yu arttırın fiyatı, bitirin Linnes'in işini.  :s20:
Beşiktaşın ileri gelenleri para vere vere bu klüp bu hale gelmedi mi? Bütçe dahilinde alabiliyorlarsa alsınlar kimse bu şekilde para falan vermesin. malum bir ileri gelene kağıt üzerinde 103 milyon borcumuz var

Çevrimdışı ilhan mansız

yok arkadaş işte bu gerçekleri görmedikleri için bu transferler böyle geç kalıyor madem sosayı alacaktın ne diye bu kadar bekledin dimi linnesi de zamanında alsaydın moldenin son ana kadar seni oyalamasına maruz kalmazdın
satmazlarsa satmasınlar sonuçta adamlar zengin, gelirse de inşallah Beşiktaşımıza hayırlı olur

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaşın ileri gelenleri para vere vere bu klüp bu hale gelmedi mi? Bütçe dahilinde alabiliyorlarsa alsınlar kimse bu şekilde para falan vermesin. malum bir ileri gelene kağıt üzerinde 103 milyon borcumuz var
yav tamam da sen bu adamı alsan sana katkı verecek ve maç kazandırabilecek bir oyuncu başarılı olursan o borçlar erir başka türlü nasıl erimesini bekliyorsunuz almazlarsa almasınlar diyerek olmaz bu işler kalite katacak adam şart bu takıma

Çevrimdışı hic2222

Bu arada bi arkadaş ısrarla Eneramo, Süzen ve Sezer gitsin deyip duruyordu. Sanırım bu isteği gerçekleşiyor  :)
Birde Lines gelirse 5+3 ilk 5inde sorun yaşayacakmışız gibi,
Sonuçta Demba ba, atiba, sosa, motta, pedro ya bakarsak ediyor 5
Birini kesmek durumu doğuyor yada linesi.. Bu bakımdan da kadro planlaması açısından yönetim biraz daha rahat davranıyor olabilir..
Birde Sosa gelmiş hayırlı uğurlu olsun.
Bu konuda bir sorum olacak. Sosa yı takip eden bilen bir arkadaş var mı ? Orta sahanın ortası yada 10 numara mı yoksa kanat oyuncusu mu Jose SOSA...??
Ben incelemelerimde kanatta gibi okudum. Ayrıca defansa yardım eden birisiymiş. Bizim takım oyuncusu olan bir orta alana ihtiyacımız vardı. Anlatılanlara göre bu bakımdan sıkıntı yaşamayacağız..
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2014, 21:41:23 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı poedr

bu sosa da fena halde gs deki hagi etkisi yaşayacağız gibi bir his var içimde.
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Tolga

bu sosa da fena halde gs deki hagi etkisi yaşayacağız gibi bir his var içimde.
o kadar olabileceğini sanmıyorum ama ciddi katkılar verecektir :)

Çevrimdışı ilhan mansız

yav tamam da sen bu adamı alsan sana katkı verecek ve maç kazandırabilecek bir oyuncu başarılı olursan o borçlar erir başka türlü nasıl erimesini bekliyorsunuz almazlarsa almasınlar diyerek olmaz bu işler kalite katacak adam şart bu takıma
gerçekten mi? her transfer bu amaçlarla yapılır zaten ama sonuç bazen çok kötü olur. dikkat ettin mi örneğin werder bremen ruizi almaktan vazgeçti adamlar açık açık paraları olmadığını söylediler ki doğrusu da budur. sürekli borçlanmanın ve kredibilitenin bir gün sonu gelir ortada kalırız

Çevrimdışı Tolga

gerçekten mi? her transfer bu amaçlarla yapılır zaten ama sonuç bazen çok kötü olur. dikkat ettin mi örneğin werder bremen ruizi almaktan vazgeçti adamlar açık açık paraları olmadığını söylediler ki doğrusu da budur. sürekli borçlanmanın ve kredibilitenin bir gün sonu gelir ortada kalırız
linnese vereceğin para en fazla 3 m euro civarındadır zaten büyük ihtimalle sosa da taksitle alındı yani bu sezon için ayrılmış olan bütçe daha bitmedi kalan bütçe ile linnes alınabilirdi daha önceden şimdi adamlar linnesin performansı artınca satmayı göze alamıyorlar bu paralara ama söylendiği gibi 500 bin euro 1 m euro fark varsa böyle yetenekli bir oyuncu için moldenin ne karar vereceğini beklemezsin işi bitirirsin

Çevrimdışı Tolga

bu arada molde 1-0 yendi bakalım linnesin gitmesine izin verecekler mi  :iscrewy:

Çevrimdışı ilhan mansız

linnese vereceğin para en fazla 3 m euro civarındadır zaten büyük ihtimalle sosa da taksitle alındı yani bu sezon için ayrılmış olan bütçe daha bitmedi kalan bütçe ile linnes alınabilirdi daha önceden şimdi adamlar linnesin performansı artınca satmayı göze alamıyorlar bu paralara ama söylendiği gibi 500 bin euro 1 m euro fark varsa böyle yetenekli bir oyuncu için moldenin ne karar vereceğini beklemezsin
bütçeyi aşmasınlar ne yaparlarsa yapsınlar. 595 mil yon borcu olan bir takım tabi ki her kuruşun hesabını yapacak.

Çevrimdışı cartographer

Molde kazandı ve en yakın rakibine 11 puan fark attı, artık top yöneticilerde, umarım ikna ederler.

Çevrimdışı Tolga

bütçeyi aşmasınlar ne yaparlarsa yapsınlar. 595 mil yon borcu olan bir takım tabi ki her kuruşun hesabını yapacak.
söylüyorum işte bütçeyi daha aşmadılar diye ayrıca o borcu nasıl kapatmayı düşünüyorlar her sene şampiyon olup ş.ligine gidersen yani kısacası sportif başarı sağlarsan o borç erir stadın bitmesiyle borcun azalacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz

Çevrimdışı Tolga

Molde kazandı ve en yakın rakibine 11 puan fark attı, artık top yöneticilerde, umarım ikna ederler.
11 değil 8 puan oldu fark hocam :)

Çevrimdışı Özgür K.

Senerin sozlesme fesih bedeli nedir acaba bursaya son dakka golu olur mu?
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı capo di capi

Hibe şeklinde hediye babında dedim.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ilhan mansız

söylüyorum işte bütçeyi daha aşmadılar diye ayrıca o borcu nasıl kapatmayı düşünüyorlar her sene şampiyon olup ş.ligine gidersen yani kısacası sportif başarı sağlarsan o borç erir stadın bitmesiyle borcun azalacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz
öyle mi? salatasaray niçin eritemiyor borcu o zaman?