olabilir ama sonuçta bunu yapmak için para alıyor bizdeki sorunda bu değilmi profesyonel tutarsın bir işi yapması için para ödersin
işini iyi yapıyorsa kalır yapmıyorsa gider neden gönderildiğini biliyormuyuz burda sadece dedikodu yapıyoruz getirende onlar gönderende onlar
getirirken nasıl saygı duyduksa gönderirlerkende aynı saygıyı göstermemiz gerekir demekki uygun biri değildi bir şeyler doğru olsa kimse ayağına kurşun sıkmaz
ben gönderilmesine sevinen tek kişiyim her halde hala dany transferini hazmedemiyorum benim için o saniye bitti isterse Beşiktaşı en tepeye taşısın
burda gs maçında maçı satar ipini çekerler dedim bunu ben görüyorsam onlarda görecek biz onu transfer ederek maddi manevi büyük yara aldık
bu gün gs nin kiralık gönderdiği ve gsye hizmet etmeyen bir oyuncu varmı heleki yarıştığın bir takımdan oyuncumu kiralanır adamlar aptalmı
seni güçlendirsinler varki menfaatleri gönderiyorlar içine turuva atı sokuyorsun bile bile sonrada pardon hataydı diyemezsin gs maçının ertesi günü kovulması gerekiyordu
tabiki butun konustuklarımızın hepsi dedikodu zaten,, ben genellikle baxzı iddalarda bulunurken baskanın azından anc nin agzından cıkanlarla cıktıgım sonucları yazıyorum mesela kendi istifa etti diyor,,mesela ben hızlı akarar alamadım diyor,,ancye gorede yalcın transferi istifayı getirmiş,, onlar bile bilmediğini soyluyorlar bu istifanın,, burada sartları yonetimin olusturmadıgı ortaya cıkıyor çnk o gittiğğinde duzen tamamen değişti demekki o kendi birseyler olusturmus yonetim değil,,,
dany olayını ben abi sana soyleyim,, terimle kanka olan bilic efendinin bir işiş bu,, adamdan iyi geri donus alınca tamam diyor baskana iletiyorlar oda mecburen tamam diyor ve alınıyor,,, biliyoruzki basarılar bilic ve takımının basarsızlık yenilgiler hatalarda onderin,, buradanda anlasılyıorki durum oyle değil,,, zaten bircok konuda yetersizdi basınla ilişkisi mesela en dusuk en pasif olay buydu,, cıktıgında ortalıgı dizginliyordu ama devamı gelmiyordu,,
@Necmihatta bir rivayet varki cok dogru olduguna inanıyorum
son gunlerde lucenin gs fb olayları dondugunde onder hocanın bilici sallayıp luceyi getirmek için haftalarda ugrastıgıdır,, bakın burdanda anlasılıyorki o danyler ve turevleri onunda sabrını tasırmıs heleki o menejer komisyon vs dogru cıkma ihtmalinide ortaya cıkaran bir iddaa yani baya baya karanlık işler var o tarafta egerki dogruysa