2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565915 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

bencede yönetimdende kimse kalmasınşu stadla ilgilenen yönetici hariç onun kapalı kapılar arkasında ciddi katkıları oluyor ama saydığın projeler
önder özen değil yönetim projeleri o orda çalışan yönetim kararlarını uygulayan maaşlı biri öyle ciddi konularda karar mercii olması zaten sakıncalı o tür
mevkilerde olan insanlar bu tür kararı veren değil uygulayan olur ha bir fikri varsa öneri götürür kararı gene yönetim kurulu verir bence önder özeni gözünüzde
fazla büyütmeyin yapılanma için bence kesinlikle yabancı işinde uzman biri bulunmakı bu iş türklerle ve duygusal yaklaşımlarla olmaz türk koyarsan her şeyden
etkilenecektir ve işini doğru yapamayacaktır kim olursa olsun

Necmi abi laboratuvar projesinden pilot takımlara kadar tamamı Önder ÖZEN PROJESİ Bizzat biliyorum. Kaldı ki adm gittiği anda bu projelerin durduğunu düşünürsek bu olay daha da anlam kazanıyor. Haklısın sportif direktör bunu yapalım der yönetim de onaylar ya da onaylamaz ama bu yönetim projesi olmaz yönetim kararı olur. Zaten yönetim de başkan da dahil böyle projelerin fikir babası olabilecek , uygulayabilecek tek bir adam dahi yok olsa bu durumda olmazdık. Hepsi ya inşaatçı ya otobüsçü. Bunlar zaten anlamıyor futboldan anlamadıkları gibi transfer dahil anlayan adamların işine karışıyorlar.

Yabncı gelsin buraya iddaa ediyorum 1 yıl dayanır sonra 3 yıllık tazminatını alır gider.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

gökhan süzeni samet aybaba ısrarla istemişti.eneramoyu biliç istedi diyorlar sahipsiz kaldı sezeri başkan kendi insiyatifiyle direk aldı.başkanın kendi başına yaptığı tek transfer odur.yapılan hataların hepsi başkana yazılır bunu normal karşılıyorum yapılan iyi transferleri neden biliç veya önder özen e bağlıyorsunuz bunu anlamaıyorum.bu adamları getirende başkan.
Eneramoyu biliç istese oynatırdı adam kesinlikle şans vermedi ihale biliçin üzerine yıkıldı hasta adamı alıp tedavi edip kiraladılar oda bizi şl den etti
tamamen yönetim zaafiyeti öyle olmaz sen Başkansan durun demeyide bileceksin bu kulübü çalışanlar yönetmiyor sen tribünden gelen birisin Beşiktaş
geleneklerini en iyi sen bilirsin mazaret yok bu konuda hatalı olan baştaki kişidir

Çevrimdışı POSEİDON

bende göstermiyorum dany transferi olduğu gün benim için bitmişti dany transferinin sorumlusu oydu Başkan kesinlikle istemiyordu o zamanda dedim
danyle birlikte gider diye bu seferde kasımpaşalı oyuncu konusunda saçmaladı gitmesi iyi oldu yoksa bu güne kadar yeni saçmalamalarını görürdük
anlamıyorumki savunacak neyini gördünüz sanki Beşiktaşımıza büyük katkılar sağlamışda gitmesine üzülelim

Bu mantıkla gidersek ve başkanın doğru / yanlış envanterini çıkarırsak haftaya olağanüstü genel kurul yapmamız gerekir.
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Çağrı

Eneramoyu biliç istese oynatırdı adam kesinlikle şans vermedi ihale biliçin üzerine yıkıldı hasta adamı alıp tedavi edip kiraladılar oda bizi şl den etti
tamamen yönetim zaafiyeti öyle olmaz sen Başkansan durun demeyide bileceksin bu kulübü çalışanlar yönetmiyor sen tribünden gelen birisin Beşiktaş
geleneklerini en iyi sen bilirsin mazaret yok bu konuda hatalı olan baştaki kişidir

Buna kesinlikle katılıyorum ama malesef bundan anlamak için de futboldan anlamak gerek. Oyüzden başkan keşkeeski futbolcu olsa diyorsun sonra bir de Seba geliyor aklına of diyorsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Bundan snra en fazla sağ bek gelir,10 numarayı 1 sene daha bekleriz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

bencede yönetimdende kimse kalmasınşu stadla ilgilenen yönetici hariç onun kapalı kapılar arkasında ciddi katkıları oluyor ama saydığın projeler
önder özen değil yönetim projeleri o orda çalışan yönetim kararlarını uygulayan maaşlı biri öyle ciddi konularda karar mercii olması zaten sakıncalı o tür
mevkilerde olan insanlar bu tür kararı veren değil uygulayan olur ha bir fikri varsa öneri götürür kararı gene yönetim kurulu verir bence önder özeni gözünüzde
fazla büyütmeyin yapılanma için bence kesinlikle yabancı işinde uzman biri bulunmakı bu iş türklerle ve duygusal yaklaşımlarla olmaz türk koyarsan her şeyden
etkilenecektir ve işini doğru yapamayacaktır kim olursa olsun
önder özenin de yanlışları olabilir ama onun yapmak istediği projelerin neredeyse tamamı kendisine aittir zaten bu yönetimde bunları yapabilecek adamlar olsaydı önder özene gerek kalmazdı hatta önder özen bunların bir kısmını türkiye şartlarında yapmaya çalıştı daha yapacağı çok iş vardı o fırsat maalesef verilmedi ama dany konusunda özellikle çok eleştirmiştim doğru bir hamle değil demiştim ve yalçını da buna katıyorum ama onun dışında faydalı icraatları da vardı bunlar hep göz ardı edildi sırf bjk camiasından değil diye
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

sağ beki de unutun bence
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Bana da tam tersi olacak gibi geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

para vermedik maaşını ödedik.
maaş para değil mi : ) 600 bin avro yerine 300 ödeyebilirdik , zaten almasaydık daha hayırlı idi.

geride kaldı  ,2 eylül olsa da önümüzü görsek bari.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı murat

bence önder özenin en iyi yaptığı şey konuşmaktı. :)

Çevrimdışı murat

maaş para değil mi : ) 600 bin avro yerine 300 ödeyebilirdik , zaten almasaydık daha hayırlı idi.

geride kaldı  ,2 eylül olsa da önümüzü görsek bari.
üste para alsaydık bari :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada ANÇ Büyük oynuyor. Eğer ki transferin son günü Anç devreye girdi Linnes'i aldı geldi derlerse tezler doğrulanacak.

Üyeliklerde onaylanmayı beklenenler listesinde 5 tane demir-çelik şirketi işçisi var. Çalışmalara başlamışlar 2016 seçimleri için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

üste para alsaydık bari :evillol:
alsak da kapamıyor ki farkı , adam bir penaltı ile dünyaları verdi  :lol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı eski inönü

Benim şu an dikkatle takip ettiğim tek kişi ANÇ'dir. Şu 1 seneyi guzel bir şekilde atlatırsak ve de onumuzdeki secimlerde adaylıgını koyarsa gozumu kırpmadan oyumu veririm ANÇ'ye

Çevrimiçi Necmi

anaammm:D abi yapma bunu,, adam diller dokerek yaptı bu rpojeleri yoneticilere ikna ederek:))
tamamen kendi projesi kendi tırnaklarıyla bunu ustlerine ikna ederek yaptı,,, paralarıda vermediler zaten cogu zaman surekli ileri tarihe aktardılar aynı saha cimlerinin yenilenmesi gibi

@Necmi
olabilir ama sonuçta bunu yapmak için para alıyor bizdeki sorunda bu değilmi profesyonel tutarsın bir işi yapması için para ödersin
işini iyi yapıyorsa kalır yapmıyorsa gider neden gönderildiğini biliyormuyuz burda sadece dedikodu yapıyoruz getirende onlar gönderende onlar
getirirken nasıl saygı duyduksa gönderirlerkende aynı saygıyı göstermemiz gerekir demekki uygun biri değildi bir şeyler doğru olsa kimse ayağına kurşun sıkmaz
ben gönderilmesine sevinen tek kişiyim her halde hala dany transferini hazmedemiyorum benim için o saniye bitti isterse Beşiktaşı en tepeye taşısın
burda gs maçında maçı satar ipini çekerler dedim bunu ben görüyorsam onlarda görecek biz onu transfer ederek maddi manevi büyük yara aldık
bu gün gs nin kiralık gönderdiği ve gsye hizmet etmeyen bir oyuncu varmı heleki yarıştığın bir takımdan oyuncumu kiralanır adamlar aptalmı
seni güçlendirsinler varki menfaatleri gönderiyorlar içine turuva atı sokuyorsun bile bile sonrada pardon hataydı diyemezsin gs maçının ertesi günü kovulması gerekiyordu

Çevrimdışı murat

konu transferden epey bir dağıldı. :alala: bazı şeyler düzeliyorsa(sponsorluklar ,itibar vs) bunuda tek bir kişi yapmıyordur.illaki işini doğru yapan yöneticiler ve profosyönellerde vardır.

Çevrimdışı murat

olabilir ama sonuçta bunu yapmak için para alıyor bizdeki sorunda bu değilmi profesyonel tutarsın bir işi yapması için para ödersin
işini iyi yapıyorsa kalır yapmıyorsa gider neden gönderildiğini biliyormuyuz burda sadece dedikodu yapıyoruz getirende onlar gönderende onlar
getirirken nasıl saygı duyduksa gönderirlerkende aynı saygıyı göstermemiz gerekir demekki uygun biri değildi bir şeyler doğru olsa kimse ayağına kurşun sıkmaz
ben gönderilmesine sevinen tek kişiyim her halde hala dany transferini hazmedemiyorum benim için o saniye bitti isterse Beşiktaşı en tepeye taşısın
burda gs maçında maçı satar ipini çekerler dedim bunu ben görüyorsam onlarda görecek biz onu transfer ederek maddi manevi büyük yara aldık
bu gün gs nin kiralık gönderdiği ve gsye hizmet etmeyen bir oyuncu varmı heleki yarıştığın bir takımdan oyuncumu kiralanır adamlar aptalmı
seni güçlendirsinler varki menfaatleri gönderiyorlar içine turuva atı sokuyorsun bile bile sonrada pardon hataydı diyemezsin gs maçının ertesi günü kovulması gerekiyordu
yalnız değilsin :s20:

Çevrimiçi Necmi

iyi o zaman ben de sezer eneramo gokhan suzen transferlerinden rahatsızım Demiorenden hesap soracaz deyip sormamasından rahatsızım . Başkan da benim için bitmiştir. hemen istifa etsinler. Bu mudur abi mentalitemiz?
aynı şeymi ikisi birinde alırsın transfer hatasıdır diğerinde seni yolundan edeceğini her Beşiktaşlının bildiği bir turuva atını içimize sokuyorsun
bunda bir gram iyi niyet aramam zaten emin ol Başkanda aramadı mecbur bıraktılar dany transferine zaten maça çıkmadığı an önder özenin işinin bittiğine
emindim sakın bir hataya düşmeyin Başkan hata yapsada Beşiktaşlıdır seçilerek gelmiştir eleştiririz ama suçlayamayız kötü Başkanlık yaptı der geçeriz yerine
başkası gelir ama maaşını ödediğin insanın sana ihaneti affedilemez bir şeydir burda dany de ihanet etmiştir onu getirende adam penaltıyı yaptırdığında sırıtıyordu ya
daha ötesi varmı ben dany e kefilim diyen bedelinide öder Beşiktaşımın menfaatleri söz konusuyken Önder Özen kimmiş

Çevrimdışı Çağrı

Bugün umarım Mersin'i farklı yenmeyiz hatta yenilsek yarın transferi olumlu bile etkileyebilir aaa galiba adam lazım diye amatörlüklerinden bunu bile düşündürüyorlar artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün umarım Mersin'i farklı yenmeyiz hatta yenilsek yarın transferi olumlu bile etkileyebilir aaa galiba adam lazım diye amatörlüklerinden bunu bile düşündürüyorlar artık.
Aynı kanaatteyim. Farklı yenersek transfer yapmazlar.Eksik varken de yenebiliyor muşuz diye bir düşünce oluşabilir kafalarında.

Çevrimdışı eski inönü

Ben lige gecen seneki gibi super başlangıc yapmayı tercih etmem şahsen. Beklentiler cok yukseliyo sonra tecrubesiz futbolcular eziliyor o baskıda. Dengeli bi şekilde gidelim istiyorum. Performans grafigimiz kademe kademe yükselsin

Bence yeni transfer bütçemizi aştığı için yapamıyorlar, sonuçta her gün borç ödeniyor, eski borçlar, inşaat masrafları, maaşlar vs vs, extra gelir bulmaya çalışıyorlar bu nedenle.

Çevrimdışı eski inönü

Bence yeni transfer bütçemizi aştığı için yapamıyorlar, sonuçta her gün borç ödeniyor, eski borçlar, inşaat masrafları, maaşlar vs vs, extra gelir bulmaya çalışıyorlar bu nedenle.
aynen ama bunu keşke daha once düşünüp 2 tane bonservisi elinde adamı kapsalardı. şimdi bulamazsın.

Çevrimdışı ozan062

tabiki butun konustuklarımızın hepsi dedikodu zaten,,  ben genellikle baxzı iddalarda bulunurken baskanın azından anc nin agzından cıkanlarla cıktıgım sonucları yazıyorum mesela kendi istifa etti diyor,,mesela ben hızlı akarar alamadım diyor,,ancye gorede yalcın transferi istifayı getirmiş,, onlar bile bilmediğini soyluyorlar bu istifanın,, burada sartları yonetimin olusturmadıgı ortaya cıkıyor çnk o gittiğğinde duzen tamamen değişti demekki o kendi birseyler olusturmus yonetim değil,,,

dany olayını ben abi sana soyleyim,, terimle kanka olan bilic efendinin bir işiş bu,, adamdan iyi geri donus alınca tamam diyor baskana iletiyorlar oda mecburen tamam diyor ve alınıyor,,, biliyoruzki basarılar bilic ve takımının basarsızlık yenilgiler hatalarda onderin,, buradanda anlasılyıorki durum oyle değil,,, zaten bircok konuda yetersizdi basınla ilişkisi mesela en dusuk en pasif olay buydu,, cıktıgında ortalıgı dizginliyordu ama devamı gelmiyordu,,   @Necmi

hatta bir rivayet varki cok dogru olduguna inanıyorum
son gunlerde lucenin gs fb olayları dondugunde onder hocanın bilici sallayıp luceyi getirmek için haftalarda ugrastıgıdır,, bakın burdanda anlasılıyorki o danyler ve turevleri onunda sabrını tasırmıs heleki o menejer komisyon vs dogru cıkma ihtmalinide ortaya cıkaran bir iddaa yani baya baya karanlık işler var o tarafta  egerki dogruysa
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 16:14:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eski inönü

Bilic hakkında çok ciddi iddialar ortaya atıldı ben inanmadım hala da inanmak istemiyorum. Ama Önder Özenin gidişinde etkisi var diye dusunuyorum. Onder Özen menajerleri klupte istemiyordu anladıgım kadarıyla ama Bilic menajer ilişkileri olan bir antrenor hatta abisi de menajer sanırım.