2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4565794 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

colman ts deki mi yoksa başka mı _?
yok yok yanlış geldin.bence 2 gün uğrama bu başlığa , acaba geç mi kaldım  :lol:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı murat

Sence bu olayı başkan tepki göstermesin diye kendi üzerine almış olabilir mi ? Keza bir yayında Beşiktaş'ın menfaatleri için yalan söyleyebilirim demişti.  :alala:
benim nazarımda her ne amaçla olursa olsun yalancı adam adam değildir.sen dürüst ol herşey yolunda gider.yalan söylersen bu duruma düşersin.vedat okyardı yanılmıyorsam rakibe küfür eder hakem sorar küfür ettinmi diye evet ettim der.niye yalan söylemedin derler o da cevap verir ne yapayım üzerimde beşiktaş forması var nasıl yalan söylerim.bize düzgün kişilikli adamlar lazım yalancılar değil.Beşiktaşta görev yapmış bir kişi için bunları yazmak istemezdim ama malesef yazdırdınız bana bunu.bizi fenerbahçe veya galatasaray ile karıştırmış.

Çevrimdışı eski inönü

ben ne gibi suçladım önder özeni.danny gelirken kramponunu alıp gelecek diyen o değilmiydi?
Ne yapsın Murat abi o koşullarda para yok Bilic de Dany işime yarar demiş en azından yarım sezon yararlanırız. Onder Ozen de olumlu yonden yaklaşıp biraz da taraftarın tepkisini azaltmak icin oyle konusmus olamaz mı. Yani oyle bi konusuyosunki Murat abi sanki Önder Özen özellikle Danny istemiş getirtmiş. Önder Özen de Fikret Orman da mevcut koşullarda ellerinden gelenin en iyisni yapmaya çalıştılar bu kadar basit. Önder Özen de kafasındaki yapıyı olusturamayacagını anlayınca onuruyla istifa etti tazminat falan da istemedi. Umarım ilerde daha iyi koşullarda yollarımız tekrar kesişir kendisiyle.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ts'deki hocam.
klup binasına gidip  :boom: fikret bey eğer böyle iş yaparsa ben gene ağzımı tutamam  :kop: şaka yapıyorlar aliii gösterim veli alıyorlar dalga geçiyorlar para yoksa transferi kapattık deyin zırto mırto colman ne alıyorlar

Çevrimdışı Çağrı

benim nazarımda her ne amaçla olursa olsun yalancı adam adam değildir.sen dürüst ol herşey yolunda gider.yalan söylersen bu duruma düşersin.vedat okyardı yanılmıyorsam rakibe küfür eder hakem sorar küfür ettinmi diye evet ettim der.niye yalan söylemedin derler o da cevap verir ne yapayım üzerimde beşiktaş forması var nasıl yalan söylerim.bize düzgün kişilikli adamlar lazım yalancılar değil.Beşiktaşta görev yapmış bir kişi için bunları yazmak istemezdim ama malesef yazdırdınız bana bunu.bizi fenerbahçe veya galatasaray ile karıştırmış.

Yok abi ben katılmıyorum. Türkiye'nin şartları dediğini yapmaya müsait değil. Eğer öyleyse Fikret Orman da tonla yalan söyledi en başta stad ve borç konusu olmak üzere. Bunlar yalan değil sadece algı yönlendirme ve yapılması da gerekiyor bizim insanımız gerçeğe beyaz yalanı tercih ettiği için. Arz talep meselesi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

klup binasına gidip  :boom: fikret bey eğer böyle iş yaparsa ben gene ağzımı tutamam  :kop: şaka yapıyorlar aliii gösterim veli alıyorlar dalga geçiyorlar para yoksa transferi kapattık deyin zırto mırto colman ne alıyorlar
geç kalmışım :D

Çevrimdışı Çağrı

Kendini yakma eylemi yap @SaLVaDoR  :kop: :kop: :kop:   :angryrazz:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

abi vedat okyar örneği çok güzel.
Seba başkan da şöyle yapardı , yaşarken size stat yapacağım, zaman alacak derdi.Beşiktaşlı duruşu gereği.Başkanlık seçiminde seçimi kazanmak için olmayacak ağustos tarihini vermezdi.Üstüne basa basa bunu da her yayında söylemezdi.Arada Beşiktaş duruşunu hatırlamak güzel.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 14:56:17 manyak1903 ]

Çevrimdışı manyak1903

ki zaten öyle gönderdiler.Fulya projemiz bitsin istediğinizi alacağız , istediğimiz gelecek derken bu hallere geldik.

Çevrimdışı ALI RIZA

Kendini yakma eylemi yap @SaLVaDoR  :kop: :kop: :kop:   :angryrazz:
en son yapacagım sizi bu zulümden kurtaracağım colman mış he

Çevrimdışı Çağrı

ki zaten öyle gönderdiler.Fulya projemiz bitsin istediğinizi alacağız , istediğimiz gelecek derken bu hallere geldik.

Konuyu dağatmayalım ama eğer Fulya'yı Seba yapmış olsaydı Beşiktaş çağ atlamıştı çoktan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Ne yapsın Murat abi o koşullarda para yok Bilic de Dany işime yarar demiş en azından yarım sezon yararlanırız. Onder Ozen de olumlu yonden yaklaşıp biraz da taraftarın tepkisini azaltmak icin oyle konusmus olamaz mı. Yani oyle bi konusuyosunki Murat abi sanki Önder Özen özellikle Danny istemiş getirtmiş. Önder Özen de Fikret Orman da mevcut koşullarda ellerinden gelenin en iyisni yapmaya çalıştılar bu kadar basit. Önder Özen de kafasındaki yapıyı olusturamayacagını anlayınca onuruyla istifa etti tazminat falan da istemedi. Umarım ilerde daha iyi koşullarda yollarımız tekrar kesişir kendisiyle.
bunu o zaman bana söylemeyeceksin.danny yi başkan getirmiş de başkan tepki almasın diye önder özen üstüne almış olabilir diyene diyeceksin.ben zaten parasızlıktan bazı şeyleri istediği gibi yapamadığını ve yönetimdende yeterli desteği görmediğini söylüyorum.güllük gülistanlık bir ortamda çalışmıyordu.ama elin adamını bu kadar savunmanızıda anlayamıyorum.dürüst ama yalancı bu ne yaman çelişki.birşeyleri yanlış gidiyorsa düzeltmeye çalış düzeltmene izin vermiyorlarsa en kötü ihtimal kovulur yada istifa edersin.birilerinin hatasını neden üstüne alırsın.

Çevrimdışı Tolga

colman haberlerine inanmıyorum inanmakta istemiyorum colmanı alacağıma en azından daha fazla iş yapabilecek baroniyi alırım daha mantıklı yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı manyak1903

Konuyu dağatmayalım ama eğer Fulya'yı Seba yapmış olsaydı Beşiktaş çağ atlamıştı çoktan.
dağıtmadan , o yaptı sayılır da sonunu getiremedi diyelim.

konuya bağlarsak kol bozuk meeeeeen COLMAN  :busted_cop:

Çevrimdışı Kesh

Havayı dövüyorsunuz burada.

Çevrimdışı murat

Yok abi ben katılmıyorum. Türkiye'nin şartları dediğini yapmaya müsait değil. Eğer öyleyse Fikret Orman da tonla yalan söyledi en başta stad ve borç konusu olmak üzere. Bunlar yalan değil sadece algı yönlendirme ve yapılması da gerekiyor bizim insanımız gerçeğe beyaz yalanı tercih ettiği için. Arz talep meselesi.
bir fb liden gs liden ne farkımız var o zaman.

Çevrimdışı Çağrı

Havayı dövüyorsunuz burada.

Seni mi dövelim  :kop: Transfer yok  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

bunu o zaman bana söylemeyeceksin.danny yi başkan getirmiş de başkan tepki almasın diye önder özen üstüne almış olabilir diyene diyeceksin.ben zaten parasızlıktan bazı şeyleri istediği gibi yapamadığını ve yönetimdende yeterli desteği görmediğini söylüyorum.güllük gülistanlık bir ortamda çalışmıyordu.ama elin adamını bu kadar savunmanızıda anlayamıyorum.dürüst ama yalancı bu ne yaman çelişki.birşeyleri yanlış gidiyorsa düzeltmeye çalış düzeltmene izin vermiyorlarsa en kötü ihtimal kovulur yada istifa edersin.birilerinin hatasını neden üstüne alırsın.
Fikret Ormana gosterdigin anlayışın onda birini Onde Ozene gostermiyorsun abi işin ozeti bu. Geçmiş olaylar artık allah herkesin yolunu açık etsin. Gun olur devran doner gercekler ortaya cıkar o zaman daha iyi anlarız.

Çevrimdışı Çağrı

bir fb liden gs liden ne farkımız yok o zaman.

İmam cemaat olayı o zaman başkandan başlayacağız ki bir girersek çıkamayız boşver  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı manyak1903

"Kartalbakisi.com'un ulaştığı Beşiktaş'lı yöneticiler Colman transferinin kesinlikle gündemlerinde olmadıklarını açıkladılar."
inşallah haber de doğrudur , yöneticiler de doğru konuşmuştur.

Çevrimdışı eski inönü

İmam cemaat olayı o zaman başkandan başlayacağız ki bir girersek çıkamayız boşver  :ok:
:claps:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş, Önder Özen döneminde rapor edilen genç oyuncular Gökhan Artun ve Enes Durmuş'u kadrosuna kattı.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net