2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566037 defa] 2014/15 Transfer Sezonu
Parasızlıktan Colman'a kaldıysak anlarım fakat 1,4 milyon euro çok fazla, 500bin euro versen gene gelir.

Çevrimdışı Çağrı

Buna gerçekten inanıyor musun hocam?  :alala:

Colman zaten çift yönlü ortasaha yalnız. Şeno lGüneş döneminde de öyleydi Belçika'da da , son 3 yıldır da öyle Trabzonda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

10 numara için alırlarsa eğer ben de sağlam hatırlarını sorarıım  :D
Öyle olacak gibi duruyor şu pozisyonda. Yönetimi çözdüm ben nerde beleş oraya yerleş diyorlar şu durumda. 10 numara olarak Colman gelirse iddia ediyorum. Yaptıkları stada başkan olarak giremezler. :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Bu transfe dönemi Allah korusun 2 gün daha uzun olsaydı burada sağlıklı insan kalmazdı herkes kafayı yemek üzere  :iscrewy: Emeği geçen tüm yöneticilerimze teşekkürlerimizi sunarız.  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Colman nerden çıktı birisi bana izah edebilir mi ?

Çevrimdışı murat

Colmandan çift yönlü orta saha yaratabiliriz  :D
colman zaten çift yönlü ortasaha hemde dengeli bir ortasaha. hücum özelliği ile savunma özelliği eşit derecede.tek sorunu hem hücum hemde savunmada yüzde 30 luk bir oyuncu.bize lazım olan yüzde 60 savunma yüzde 80 hücum.benim gözümde colman =baroni=çöp

Çevrimdışı CanEmre

Colman nerden çıktı birisi bana izah edebilir mi ?
Kaynak sağlam Efsane Spor  :kop: :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Colman zaten çift yönlü ortasaha yalnız. Şeno lGüneş döneminde de öyleydi Belçika'da da , son 3 yıldır da öyle Trabzonda.
Çift yönlü orta saha tamam ama katkı vermez. Daha önce örnekleri var Sezer'i aldılar fos çıktı, Dany'i aldılar fos çıktı, Enaramo aldılar yedeğe göndermeye yer arıyoruz ve bunların üstüne hala daha çöpleri doldurmaya çalışyoruz. Gerçekten yazık bu taraftara feda dediler destek verdik. Bunları hak etmediğimizi düşünüyorum. Colman falan gelecekse transfer yapmasınlar.

Çevrimdışı manyak1903

biri twitter da linnes transferi ile ilgili yorum yazmış  :kop:

‏@murtazailker 2h
hocam haber yapın!serdarı verelim kiralık bir yıl!sağ bek sorunları çözülür?yada tam çöker!

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ozan062

colman zaten çift yönlü ortasaha hemde dengeli bir ortasaha. hücum özelliği ile savunma özelliği eşit derecede.tek sorunu hem hücum hemde savunmada yüzde 30 luk bir oyuncu.bize lazım olan yüzde 60 savunma yüzde 80 hücum.benim gözümde colman =baroni=çöp

kırmızı kartları sever,, fener maclarına ayrı motive olur bundan doalyı bir seneden fazla yapılan sozlesme tambir fiyaskodur,,

yoksa bende kabul ederim lig için gayet iyi bir alternatif

demekki boxtobox iki yonlu alınacak ama zaman kalmadıgı için eldeki imkanlarla birseyler yapılıyor olsun bunu dusunmeleri beni memnun etti
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Colman Trabzon'u oldum olası benimseyemedi Belçika'da böyle bir oyuncu değildi ben yedek olarak kötü olmayacağını düşünüyorum.
colman TR ye geldiğinden beri her sezon en az 3-4 maçta kavga ediyor nefret ediyorum resmen çirkef.kesinlikle kulübün kapısından bile girmemeli
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Bu transfe dönemi Allah korusun 2 gün daha uzun olsaydı burada sağlıklı insan kalmazdı herkes kafayı yemek üzere  :iscrewy: Emeği geçen tüm yöneticilerimze teşekkürlerimizi sunarız.  :biggrinking:
+1903 pazartesiye kadar Colman falan gelirse ziyaretime gelirsiniz Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastahanesine. :super: 

Çevrimdışı murat

3 ay önce böyle haberler çıkmış yeni bir haber yok nereden çıktı bu kol-man ?

Çevrimdışı ozan062

alın bir fiyasko daha,,,

jose holebası begenmediler olympiacos ta bakın adam romaya transfer olmus demekki sorun bizim futbolu bilmeyen yonetici ve teknik etkipte

ugrastılar alamadılar jimenez atletico madride gitti,, daha bu sekilde baya sayarız arkadaslar,,, emre can vs vs

bunlardan 3tanesini alsaydık bizi kimse tutamazdı
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 13:42:11 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

alın bir fiyasko daha,,,

jose holebası begenmediler olympiacos ta bakın adam romaya transfer olmus demekki sorun bizim futbolu bilmeyen yonetici ve teknik etkipte

Beğenmediler değil pazarlık yaptılar ve 300.000 eurodan dolayı anlaşma sağlanamamıştı  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Kaynak sağlam Efsane Spor  :kop: :kop:
yemin ediyorum bizim camia kadar kaosa meyilli bi camia daha yok. Bi yerden bi haber çıkıyor ortalık karışıyor. Allah bize akıl fikir versin.

Çevrimdışı Volkan Başaran

3 ay önce böyle haberler çıkmış yeni bir haber yok nereden çıktı bu kol-man ?

Derin Bjk diye fiyasko bir adam var twitterda

Ara sra heyecan veriyor buraya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı murat

iki gün öncede emrah kayalıoğlu bizim sağbek galatasarayın solbek sorununu çözmüştü.sabriyi biz alalım ismaili onlara verelim transfer tepkisinden çekinmeye gerek yok diye atıp tutuyordu.bu renkli basına göre kadro yapsak sabri, colman, baroni ile oynarız.

Çevrimdışı Çağrı

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz Fikret Orman'ın bir şey anlaması gerek.

Arroyo'yu gs'ye 400.000 dolar satmak demek kar etmek değildir.

Kaliteli oyuncuları 300.000 fazla vermemek için almamak da kar etmek değildir.

Vizyonsuz kelimesini hiç sevmem ama vizyonun türkçe karşılığı ileriyi görmektir. Malesef göremiyorlar tüccar mantığıyla transfer politikası güdülmez. 300.000 fazla verip alacağın adam sana ligde 1 puan getirse zaten o parayı çıkarıyorsun şunu anlamdılar gitti. Linnes 5 gol 5 asist yaptığında şuanda vermediğin 500.000 euronun 3 katını getirecek sana. Gerçekten yetti artık yetti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

iki gün öncede emrah kayalıoğlu bizim sağbek galatasarayın solbek sorununu çözmüştü.sabriyi biz alalım ismaili onlara verelim transfer tepkisinden çekinmeye gerek yok diye atıp tutuyordu.bu renkli basına göre kadro yapsak sabri, colman, baroni ile oynarız.
Valla hocam ben bu yönetimden herşeyi beklerim şu saatten sonra beni şaşırtmazlar colman baroni falan 10 numara olarak gelirse.

Çevrimdışı eski inönü

Vizyonsuz kelimesini hiç sevmem ama vizyonun türkçe karşılığı ileriyi görmektir. Malesef göremiyorlar tüccar mantığıyla transfer politikası güdülmez. 300.000 fazla verip alacağın adam sana ligde 1 puan getirse zaten o parayı çıkarıyorsun şunu anlamdılar gitti. Linnes 5 gol 5 asist yaptığında şuanda vermediğin 500.000 euronun 3 katını getirecek sana. Gerçekten yetti artık yetti.
hocam sakin ya seni de kaybedersek işimiz zor. Hele bi ayın 1i gelsin o zaman degerlendirelim enine boyuna

Çevrimdışı ozan062

Valla hocam ben bu yönetimden herşeyi beklerim şu saatten sonra beni şaşırtmazlar colman baroni falan 10 numara olarak gelirse.

bak dunden bu yana fikret baskan iki kez cıktı telefonla baglandı ikisindede sesi ve yorumları üzgün ve yorgundu,,,

sebeblerine gelirsek bu soylediklerimizin cogu onun kulagına gidiyor,,,aynı sekilde baya bi karamsarlıga burundugunu hissettim,,,

bunun tek sebebi yok ama en buyuk nedeni sosyal medya,, sagolsun  bazı konularda baya faydalı oluyor mesela serdar,,sezer,suzen,dany,ba,colman,baroni, gibi bircok transferde iyi kotu rol oynadık,,,
ama bir diğeri ise buyuk baskı ve buyuk stres yaratıyor,, bunu cozerlerse ki cozum basit,, cok rahat onlerine bakarlar

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam basketbol takımına yaptığı olay basketbol şubesini bitirdi tüm yabancılara fazladan 2-3 milyon dolar verecektin takımda tutacaktın yine şampiyonluğun en büyük adayı olcaktın ama başkan bunu yapmadı hepsini gönderdi koç dahil ama yeni takım kurarken de koç dahil yeni oyunculara 2-3 milyon dolar harcadın. Çok saçma bir olay madem 2-3 milyon dolar harcıyacaktında niye şampiyon olan kadroyu bozdun diye sorarlar adama. Kafamda deli sorular. :alala:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2014, 13:52:04 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

hocam sakin ya seni de kaybedersek işimiz zor. Hele bi ayın 1i gelsin o zaman degerlendirelim enine boyuna

Hocam çok birikti artık. Şu dakikadan sonra kim gelirse kaça gelirse gelsin bu büyük hata. Ben taraftara yaşattıklarını geçtim 25 gündür yapamadıkları işi 2 günde mi yapacaklar? Bu mu profesyonellik? Bir başkan istiyor diye Sezer diye bir adam bu kulüpte kalıp yattığı yerden sırf Ercan Saatçi rica ediyor diye 1.2 milyon euro alıyor.

Sevmesem de Toraman'ı yolluyorsun Sezer'i tutuyorsun reva mıdır? Çok fazla şey var söylenecek destek oluyoruz forma alıyoruz kombine alıyoruz ama bu rezillik artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Biz çok fazla susuyoruz ama yeter artık ayın 1'i geçsin ben susmayacağım altalta koysak 10 milyon euro fatura çıkacak hata varken biz hala takım iyi olsun diye sabrediyorken insaf. 2 aydır Bi Ruiz bi Linnes bitmedi bu nedir ya böyle. Ödeme planıymış. Taksitmiş. Sezer elimizde patladı elimizde kimse bunu konuşmuyor bilerek göndermiyorlar ricacılar yüzünden!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli