2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4566088 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat

DerinBesiktasJK

Beşiktaş Colman ile anlaşmaya vardı. Trabzonspor Colmanın bonservissiz gitmesine onay verirse bu transfer gerçekleşecek.

eğer doğruysa..
Kaynak çürük Allah'tan   :locked:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Deniz

Colmanı almazlar herhalde.takımın bütün disiplinin bozar nefret ediyorum o adamdan
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

şu twitter da yazanlara bu kadar hayrasanız ben devralıyım o işi :D nasılsa onların yazdığı da çıkmıyor.ben sallarım beni takip edersiniz ,en azından tutma şansı olur , olmasa da eğlenirik :D

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

Colmanı almazlar herhalde.takımın bütün disiplinin bozar nefret ediyorum o adamdan
Alcaklar görürsün bundan korkuyordum. Bıktım artık böyle kulübü saçma sapan yöneten insanlardan. :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Oktay A.

Ba peşin değil 1.5 milyon euro her sene ödenecek, Töre'ye de 2 taksit diye biliyorum. Bu sezon 5-6 milyon euro harcandı.
ben bunlar peşin demedim ki zaten yanlış bilmiyorsam bütçe o sene  harcıyacağın para değil o sene içinde yapacağın transferler için uzun ya da kısa vadeli ödeyebileceğin rakam diye biliyorum ben  :) :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı manyak1903

hayırlısıyla şu linnes bitsin de böyle olalım :D

Çevrimdışı hic2222

Eğer bu yönetim colman ve türevi böyle çıkma bir topçu alsın;
Burada yönetimi savunduğum için hepinizden özür dileyeceğim!
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı KAP

Colman Baroni vs ölümü gösterip sıtmaya razı etme haberleri mi acaba  :evillol:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Colman'ı alırlarsa ön liberoyu yedeklemek için alacaklar sanırım açıkçası çok maliyeti olmadan kulübede oturmasına hayır demem öbür türlü oraya Serdar Krutuluş'u çekecek Bilic sakatlık durumunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Colman Baroni vs ölümü gösterip sıtmaya razı etme haberleri mi acaba  :evillol:
Ölümü gördük de sıtma kim(ker) ola ki?  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı manyak1903

Eğer bu yönetim colman ve türevi böyle çıkma bir topçu alsın;
Burada yönetimi savunduğum için hepinizden özür dileyeceğim.
deme öyle bak colman gelsin diye istek geliyor  :lol: şaka bi yana allah korusun ne colmanı.yönetim o kadar yapmaz artık 2 senedir yaptıklarından sonra.

Çevrimdışı eski inönü

arkadaşlar şu derin merin saçma sapan hesapların yazdıklarına inanmayın artık. boyle yaparak onlara prim veriyorsunuz.

Çevrimdışı Oktay A.

TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı hic2222

deme öyle bak colman gelsin diye istek geliyor  :lol: şaka bi yana allah korusun ne colmanı.yönetim o kadar yapmaz artık 2 senedir yaptıklarından sonra.
:) Yönetime güvendiğim için rahat konuşuyorum üstad...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Deniz

Colman melo volkan ve emreden sonra ligteki en karaktersiz adam.Geçen sezon mustafanın ayağını kırıyordu her maç kırmızı yer takım içinde kavga çıkartır durur.colman demek rezillik demek nefret ediyorum karaktersizden.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Colman melo volkan ve emreden sonra ligteki en karaktersiz adam.Geçen sezon mustafanın ayağını kırıyordu her maç kırmızı yer takım içinde kavga çıkartır durur.colman demek rezillik demek nefret ediyorum karaktersizden.

Colman Trabzon'u oldum olası benimseyemedi Belçika'da böyle bir oyuncu değildi ben yedek olarak kötü olmayacağını düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni 10 numaramız Colman Güney Amerika'nın genç yıldızı ile anlaşmak üzereyiz. :bandit:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Colmandan çift yönlü orta saha yaratabiliriz  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Yeni 10 numaramız Colman Güney Amerika'nın genç yıldızı ile anlaşmak üzereyiz. :bandit:

10 numara için alırlarsa eğer ben de sağlam hatırlarını sorarıım  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

colmanı 1 yıllıgına alsaydık tamam ama iki yıllık oldugu için YONETİM İSTİFA :akuma:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Colmandan çift yönlü orta saha yaratabiliriz  :D
Buna gerçekten inanıyor musun hocam?  :alala:

Çevrimdışı CanEmre

Bu arada bugün GS KAP bildiriminde bulunmuş. Kap için pazartesiyi beklemek şart değil mi o halde???  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Çağrı

Bence Bilic artık gemileri yaktı adam her transfer döneminde perişan oluyor o yüzden herkese evet diyor başka açıklaması olamaz alın da çamurdan da olsun alın misali  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Buna gerçekten inanıyor musun hocam?  :alala:

Elbette.

Zten alınacaksa onun için alınır..

Colmandan hiç bir zaman 10 numara olmadı, olmazda..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net