Çağrı burda birisi sana yetersiz₁, is bilmez, vizyonsuz, beceriksiz derse bunu eleştiri olarak mı görürsün yoksa assagilama mi?
Transferin gecikmesini kimse istemez tamam da neden gecikiyor bilmiyorum ki?
Herhalde nakit sıkıntısı var yada para dönmüyor vb. kulübün muhasebecisi gelip bunlar varlık içinde yokluk cektiriyorlar dese bırak is bilmezi gerizekalı bu yönetim derim. Ama biz olayın çok dışından yorum yapıyoruz
Ben anlatamıyorum sanırım hala sebebini bilmiyorum diyorsun. 8 ay be kardeşim insaf. AL o zaman Hunt'u neden almadın ? Burada neden beni ilgilendirmez bunu anlatamıyorum 8 ay olmuş 8 hafta değil bu. Bunun mazereti olmaz.
İngilizlerin nasıl eleştirdiğini görsen inan şu sözler çok hafif gelirdi bu kadar narin olmayın bunlar aşağılama değil buna en başta moderatör olarak ben izin vermem burada. İş bilmez : Kelime anlamı işi bceremeyen , yetisi olmayan.
Ayıp değil bu. Ahmet Kavalcı , Deniz Atalay bunların hepsi iş bilmez. Ahmet Nur Çebi Ronaldinho olayı işbilmezlik örneği iki. Herkes her işi bilecek diye bir durum yok bu işi bilmiyorlar tecrübesizler yapamadılar bu kadar basit. Diğer işler için tebrikler ama bu işleri profesyonele bırakacaklar demek ki.