2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562760 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Sen at gözlüğü takmışsın hocam. Kendini yönetimin başarılı olduğuna inandırmışsın hep bu yönden bakıyorsun. Sana ne söylesem boş.
Sen at gözlüğü takmışsın hocam. Kendini yönetimin başarılı olduğuna inandırmışsın hep bu yönden bakıyorsun. Sana ne söylesem boş.
[/quote]

Seba zamanını değerlendirmeye almak için yaşım yeterli değil.
Bilgili ve yd yönetiminden kesinlikle daha başarılılar şimdilik.

Çevrimdışı Çağrı

Yönetim konusuna bu mesajla nokta koyuyorum sadece transfer açısından değerlendirecekseniz değerlendirin fazlası için ilgili bölümümüz var arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ntvspor Linnes haberini öne çekti iyice. Eskiden haber fos çıkınca itelerlerdi arkalara yokederlerdi yavaş yavaş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Böyle bir şey düşünmediğimi gayet iyi biliyorsun bence.

Şartlar önünde olsa da her şey açık olsa da yöneticiler ikiye ayrılır. İş bitiriciler ve diğlerleri. Kimsenin alamadığını gidip alan adamlar vardır. Yöneticilerin kendi ağzından istediğimiz fiyata çekmek istiyoruz deyimleri var. Linnes zaten kabul etmiş durumda. Yönetim pazarlık  yaptığı için  almıyor. Bunu başkanın '' verirsek alırız '' tabirinden de anlayabilirsin hala fiyat kırmaya çalışıyoruz ama son 3 güne son 8 aylık eksiği taşıdıysan bunun için ne inside bilgi ne başka şey gerekir.

Her şeyi unut şunu düşün bu takımın en temel iki eksiği biri 8 aydır biwi 2 yıldır 10 numara ve sağ bek ve sen bu iki transferin sopn 3 güne kalmasına rağmen yönetimin bu konuda eleştirilmemesi gerektiğini ve işbilmez tanımını haketmediğini mi düşünüyorsun?

Çağrı burda birisi sana yetersiz₁, is bilmez, vizyonsuz, beceriksiz derse bunu eleştiri olarak mı görürsün yoksa assagilama mi?

Transferin gecikmesini kimse istemez tamam da neden gecikiyor bilmiyorum ki?
Herhalde nakit sıkıntısı var yada para dönmüyor vb. kulübün muhasebecisi gelip bunlar varlık içinde yokluk cektiriyorlar dese bırak is bilmezi gerizekalı bu yönetim derim. Ama biz olayın çok dışından yorum yapıyoruz

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı burda birisi sana yetersiz₁, is bilmez, vizyonsuz, beceriksiz derse bunu eleştiri olarak mı görürsün yoksa assagilama mi?

Transferin gecikmesini kimse istemez tamam da neden gecikiyor bilmiyorum ki?
Herhalde nakit sıkıntısı var yada para dönmüyor vb. kulübün muhasebecisi gelip bunlar varlık içinde yokluk cektiriyorlar dese bırak is bilmezi gerizekalı bu yönetim derim. Ama biz olayın çok dışından yorum yapıyoruz

Ben anlatamıyorum sanırım hala sebebini bilmiyorum diyorsun. 8 ay be kardeşim insaf. AL o zaman Hunt'u neden almadın ? Burada neden beni ilgilendirmez bunu anlatamıyorum 8 ay olmuş 8 hafta değil bu. Bunun mazereti olmaz.

İngilizlerin nasıl eleştirdiğini görsen inan şu sözler çok hafif gelirdi bu kadar narin olmayın bunlar aşağılama değil buna en başta moderatör olarak ben izin vermem burada. İş bilmez : Kelime anlamı işi bceremeyen , yetisi olmayan.

Ayıp değil bu. Ahmet Kavalcı , Deniz Atalay bunların hepsi iş bilmez. Ahmet Nur Çebi Ronaldinho olayı işbilmezlik örneği iki. Herkes her işi bilecek diye bir durum yok bu işi bilmiyorlar tecrübesizler yapamadılar bu kadar basit. Diğer işler için tebrikler ama bu işleri profesyonele bırakacaklar demek ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Afedersin ama Otobüs işi yapan adamı futbol şubesinin başına getririsen benim iş bilmez tanımımın fazlasını hakeder hafif kalıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

L'Quipe işi abartmış Sosa'nın takımı Beşiktaş gözüküyor. Hayırdır ?

http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur27251.html

Çevrimdışı Çağrı

L'Quipe işi abartmış Sosa'nın takımı Beşiktaş gözüküyor. Hayırdır ?

http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur27251.html

Bu fazla olmuş gerçekten. Olmuşsa değerlendirelim iyi transfer ortasahayı toparlar ama tabela konusu soru işareti. Duran topları iyidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Afedersin ama Otobüs işi yapan adamı futbol şubesinin başına getririsen benim iş bilmez tanımımın fazlasını hakeder hafif kalıyor.
zaten bu ülkede kulüpleri yönetenler biraz futbolun içinden gelenler olsa bugün türk futbolu çok başka yerlerdeydi bizde nerede futbolla alakası olmayan insanlar onları futbola sokuyoruz sürekli
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ukrayna'da 64 maç 17 gol 21 asist biz bunu ölçü alacağız.

Yani bu ne demek?

4 maçta 1 gol 3 maçta bir asist.

Ortalama 8-9 gol 13-14 asist demek. Oğuzhan da bir bu kadar yaparsa birbirlerini tamamlarlar. Bu transfer olursa bir önemi daha var.

Bu adam box to box da oynar. Seneye ortasaha almayıp Sosa'yı oraya kaydırıp ( Belluschi gibi ) yine 10 numara bakabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu fazla olmuş gerçekten. Olmuşsa değerlendirelim iyi transfer ortasahayı toparlar ama tabela konusu soru işareti. Duran topları iyidir.
Hocam benim için bu saatten sonra farketmez transfer transferdir de L'Quipe'nin kendine güvenip bunu yaptığını görünce aman tanrım didim.  :bandit:

Çevrimdışı Kesh

Sosa katkı verir ama aradığımız oyuncu değil. Ben bu orta saha transferi işinden hiçbir şey anlamadım bu yıl.

Kafalarına göre takılıyorlar.

Çevrimdışı Tolga

KAP'ı görmeden umutlanmıyorum artık :)

Çevrimdışı Çağrı

Sosa katkı verir ama aradığımız oyuncu değil. Ben bu orta saha transferi işinden hiçbir şey anlamadım bu yıl.

Bizim kafamızdaki değil ama Bilic'in kafasındaki adam bu. 4-2-3-1 oynamak istemiyor 4-3-3 istiyor yani 10 numara değil ofansif ortashaa istiyor. Topu bir şekilde 3. bölgeye götüreyim orada ne olsa atarım zaten yemiyorum diye bakıyor. Israrla ön libero almamızın sebebi bu bence. Şimdi bakın Veli Atiba Ozi Necip Sosa 5 adam oluyor bu rotasyon çıkarır 3 kupayı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic Sosa'yı istiyor hocam da benim baya bir kafam karışık. Ben Ruiz'i istiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim kafamızdaki değil ama Bilic'in kafasındaki adam bu. 4-2-3-1 oynamak istemiyor 4-3-3 istiyor yani 10 numara değil ofansif ortashaa istiyor. Topu bir şekilde 3. bölgeye götüreyim orada ne olsa atarım zaten yemiyorum diye bakıyor.
Hocam 4-3-3 iyi olur da Olcay'dan nasıl kanat forveti olacak çözemiyorum.

Çevrimdışı forzatunga

uzatmak istemiyorum ama hadi bunlar is bilmez biz nerden biliyoruz bu işleri nerede öğrendik bu kadar ulemalik yapıcak kadar?

Rivayete göre Hunt imza parası ile birlikte 3.5 gibi bir rakam talep etmiş. transfer dönemi bitince yavaş yavaş neler olup bittiğini ortaya çıkar o zaman hak veririz ya da vermeyiz bakalım bekleyip görelim.

Ekstra dan şunu söyleyeyim sadece iki transfer yaparlarsa da çok mantıklı olmayacak necip atiba veli imkansız götürmez 3 kulvarda herhalde serdar kurtuluş dan da orada yararlaniriz diyorlar, orta saha alınmaz ise mesela elestirirm yönetimi en kötü yerli merli bir yedek almaları lazım

Çevrimiçi Samet Ç

uzatmak istemiyorum ama hadi bunlar is bilmez biz nerden biliyoruz bu işleri nerede öğrendik bu kadar ulemalik yapıcak kadar?

Rivayete göre Hunt imza parası ile birlikte 3.5 gibi bir rakam talep etmiş. transfer dönemi bitince yavaş yavaş neler olup bittiğini ortaya çıkar o zaman hak veririz ya da vermeyiz bakalım bekleyip görelim.

Ekstra dan şunu söyleyeyim sadece iki transfer yaparlarsa da çok mantıklı olmayacak necip atiba veli imkansız götürmez 3 kulvarda herhalde serdar kurtuluş dan da orada yararlaniriz diyorlar, orta saha alınmaz ise mesela elestirirm yönetimi en kötü yerli merli bir yedek almaları lazım
Hocam konuyu kapasak artık bu konu hakkında sabaha kadar tartışırız ?

Çevrimdışı Çağrı

Hocam 4-3-3 iyi olur da Olcay'dan nasıl kanat forveti olacak çözemiyorum.

Asıl Töre nasıl olacak hocam hadi Olcay gol atıyor hiç olmazsa  :ebebe: Töre 10 tane bırakmazsa 4-3-3 olur sana 4-3-2,5
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

Bu kadrodan 4-3-3 çıkmaz. Kanat oyuncuları buna müsait değil. Yok müsaittir diyorsa bilic neye güveniyor çok merak ediyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Asıl Töre nasıl olacak hocam hadi Olcay gol atıyor hiç olmazsa  :ebebe: Töre 10 tane bırakmazsa 4-3-3 olur sana 4-3-2,5
Olcay atıyor da hocam hep tek vuruşla atıyor yani topu alıp gidemiyor bana sıkıntı olur gibi geliyor.

Çevrimdışı Tolga

bizim kadro ya klasik 4-4-2 oynayabilir normalde ama veli-atiba hücumsal yönden katkısı belli olan oyuncular o yüzden şuan için olmaz ya da 4-2-3-1 ki bize en uygun olan şuan için bu bence

Çevrimdışı Çağrı

Olaya böyle bakarsak bu ülkede kimse kimseyi eleştiremez o zaman zaten hep birlikte topu atarız. Yani bir kişiyi eleştirmek için , pardon baya sıkı eleştirmek için illa o işi çok iyi bilmek çok deneyim sahibi olmak mı gerekir? Ben millet olarak 2 hatamızı söyleyeyim bu transfere de her şeye de yansıyor.

Yeterince sabırlı değiliz. İstikrar hak getire kafa keseriz hemen o yüzden başarılar hep tesadüf olur.

Çok sabırlıyızdır. Kraldan çok kralcı oluruz adamda aslında sirkeye sürülecek akıl yoktur ama bekleriz bir umut. Dengeyi bulduğumuzda bir şeyler değişir belki. Görüşlerimiz farklı denedik olmadı ama zaten olmayacak ki anlamı olsun biraz ben senden biraz sen benden  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Olcay atıyor da hocam hep tek vuruşla atıyor yani topu alıp gidemiyor bana sıkıntı olur gibi geliyor.

Bir yolu var hocam 4-3-3 oynanır ama solda Pektemek oynar sağda töre. Sağdan töre içeri girmeyeceği içi Sosa sağa yakın oynar ( zaten sağ kanat oynadı 5 yıl ) soldan Pektemek forvete yakın oynar. İşte burada bekler öne çıkıyor. İyi bir sağ bek Töre'nin tüm açıklarını kapatır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bir yolu var hocam 4-3-3 oynanır ama solda Pektemek oynar sağda töre. Sağdan töre içeri girmeyeceği içi Sosa sağa yakın oynar ( zaten sağ kanat oynadı 5 yıl ) soldan Pektemek forvete yakın oynar. İşte burada bekler öne çıkıyor. İyi bir sağ bek Töre'nin tüm açıklarını kapatır.
Hocam aslında 4-3-3'te orta sahada kesici olarak Veli oynasa geriden top dağıtıcı olarak Atiba oynasa önlerinde Ozi oynasa sağda Sosa olursa oynar solda Töre, Kerim, Olcay üçlüsünden biri oynasa daha mantıklı olur gibi düşünüyorum.