İşin kurdu olmak şart değil sebep ise şu. Eksikler yaklaşık 1 yıldır hatta 2 yıldır belliyken , siz de bunları biliyorken , yabancı kuralı da belliyken , bütçeniz de belliyken , isimler de belliyken yani her şey belliyken bir transfer iyi ya da kötü sonuçlanmıyorsa orada iş bilmezlik vardır. Bir transfer ( Diego ) tam 5 ayda sonuçlanamazsa , Bir transfer ( Lanzini ) tam 2 ayda sonuçlanamazsa , Belhanda 1.5 ayda sonuçlanamazsa , Linnes 1 ayda sonuçlanamazsa bakın alırlarsa demiyorum sonuçlanamıyorsa orada kesinlikle iş bilmezlik vardır.
Alma hocam alma çekildim de alma o zaman kaybettiğin zamanın bedelini kim ödeyecek sana? Oyuncu mu kalmadı Dünya'da ? Sen 10 numara ve sağ bekin olmadığını Fernandes'in oynamamaya başladığı Kasım ayından biliyorsun bu ne demek? 8 ay demek. 8 Aydır bir sağ bek ve 10 numara ile anlaşamayanlar çok profesyonel ben eleştirdiğim için mi hariçten gazel okuyan. Yapma..
tamam da bunlar hep dışardan gozlemler işin İçindekiler neler yaşadı ne taleplerle karşılaştı bilmiyoruz ki.
belki hoca çok istedi illaki dedi.
bonservissiz adam belki çok para istedi dengeleri gozettiler.
belki satıcı klüp tutarsız davrandı fiyat yükseltti devamli.
bir sonraki satıştan pay mi istendi?
menejeri birseyler kopartmaya mi çalıştı?
eşini mi ikna edemediler?
yaa daha sayamadigim o kadar çok faktör varki bir transferin gerçekleşmesi için
ayrıca Demba Ba ve Töre için de baya beklendi ugrasildi sonunda oldu bazısı oluyor bazısı olmuyor işte.
Ayrıca dünya kadar oyuncu var tezine katılmıyorum seçenekler sınırlı kalite-bonservis - maaş - tr ye gelme isteği olarak düşün.
O. özen bile sefa dan sağ bek devsirmeyi düşünüyordu şimdi Ö. Özen de iş bilmez mi yani adamın database inde bizim kafalardaki kıl kadar topcu vardır ama sınırlayıcı çok faktör var.