2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562593 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı hic2222

hayır şunu anlatmak istiyorum bu takımın kalitesi kötü diyen yokki benim ve birçok kişinin anlatmak istediği şey kadro derinliğinin olmaması bu yüzden transferde ısrarcıyız her bölgede kaliteli 2-3 oyuncumuz olsa transfere gerek yok deriz arsenal maçlarına bakıp değerlendirmeyin 2 ayaklı maçlarla 34 haftalık maraton aynı değildir sakatlık var cezalı olma durumu var sağ bek yok takıma zorunluluktan ismail oynuyor bundan memnun musunuz orta sahada ozzy oynuyor bir iyi bir kötü ne zaman ne vereceği belli değil onunda alternatifi yok bir sakatlansa yandık yani bu yüzden transfer şart diyoruz eldeki genç ve sınırlı kadro ile 3 kulvarda yol alamayız bir yerde lastik patlar geçen sene bunun örneğini yaşadık zaten geçen seneden farklı olarak demba ba ve cenk geldi geri kalan kadro aynı zaten.geçen senekine benzer sorunları gene yaşarsak ne olacak peki bunun önüne geçen sezon geçilmedi 3. bitirdik bari bu sezon hatalardan ders alıp bu durumlara düşmemeliler diyoruz kötü birşey söylemiyoruz yani

Üstad söylediklerinde sonuna katar katılıyorum.
Ben tartışmalardaki itirazım hemen yönetim beceriksiz, iş bilmez söylemlerine.
Bu gereksinimlerin biz dışarıdan farkındayız işin içinde olanlar mevcut oyuncularla ilgili vesair daha detaylı şikayetleri dahi olabilir.
Ve Bunu da yönetime iletmişlerdir. Yönetim de çare arıyordur illaki. Yani onlar keyfekeder veyahutta yok böyle olacak diyerek beklemiyorlardır.
Yaptıkları icraatleri görünce bu konuya uğraştıkları noktasında şüphemiz olmamalı diye düşünüyorum.
Tabiki hataları da olabilir ama iş bilmez, beceriksiz, kabiliyetsiz gibi söylemler bugün takımı arsenali elebileyecekmiyiz aceba noktasına getirenlere karşı söylenmesi yanlış diyorum.
Tabiki hem maraton uzun hem 3 kulvar, velevki hiç sakat ve cezalı olmasın hepsi de 60 maça çıkabilsin. Bu kadro yine yetmez. Çünkü arsenale karşı kontrollü oynayan beşiktaş mersine karşı hücum etmek zorunda. Yoksa o maç arsenal stratejisiyle 50 gün oynansa gol filan olmaz. Bu ligde hemen hemen birkaç maç dışında arsenala karşı oynanan futbolla pozisyon dahi üretilmez.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Samet Ç

TRANSFER | Beşiktaş, Altay'ın genç orta saha oyuncusu Gökhan Artun(19) ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Böyle bir haber var bilgisi olan?
Böyle bir şey yok diye biliyorum. Kaynak nedir?

Çevrimdışı forzatunga

bu günden baktigin zaman öyle ama o günün şartlarıyla çok saçma transferler değillerdi.

bu işler böyle belkide seneye nerden aldık bu tolgayi, Ba yi, Töre yi diyeceğiz kimse garantisini veremez bu oyuncuların tutacağını.

onun haricinde hatasız yönetim olmaz elbette eleştiri de yapılır yapılmaz değil ama finans uzmanı olsam filan para var ama bunlar harcamiyor iddiasında bulunurdum.

sezer, denthino, gökhan süzen, serdar, ugur, dany, eneramo, samet aybaba...............      bunlari yaparken cok paramiz vardi degilmi. birakin artik yok kulüp kapanacakti falan filan. burasi BESiKTAS, hicbirsey olmaz. Sampiyon olmus Besket takimini ne hale getirdiler yazmak istemiyorum bile. bardagin hangi tarafinda bakarsan onu görürsün. dogrularin yaninda bir okadarda yanlis yapdi yönetim, va yapilan yanlislari elestirmezsek daha cok bekleriz basariyi, basari olmazsa parada gelmez.

Çevrimdışı Tolga

İşin kurdu olmak şart değil sebep ise şu. Eksikler yaklaşık 1 yıldır hatta 2 yıldır belliyken  , siz de bunları biliyorken , yabancı kuralı da belliyken , bütçeniz de belliyken , isimler de belliyken yani her şey belliyken bir transfer iyi ya da kötü sonuçlanmıyorsa orada iş bilmezlik vardır. Bir transfer ( Diego ) tam 5 ayda sonuçlanamazsa , Bir transfer ( Lanzini ) tam 2 ayda sonuçlanamazsa , Belhanda 1.5 ayda sonuçlanamazsa , Linnes 1 ayda sonuçlanamazsa bakın alırlarsa demiyorum sonuçlanamıyorsa orada kesinlikle iş bilmezlik vardır.

Alma hocam alma çekildim de alma o zaman kaybettiğin zamanın bedelini kim ödeyecek sana? Oyuncu mu kalmadı Dünya'da ? Sen 10 numara ve sağ bekin olmadığını Fernandes'in oynamamaya başladığı Kasım ayından biliyorsun bu ne demek? 8 ay demek. 8 Aydır bir sağ bek ve 10 numara ile anlaşamayanlar çok profesyonel ben eleştirdiğim için mi hariçten gazel okuyan. Yapma..
aynen Çağrı hocam geçen gün ben de aynılarından bahsettim sağ bek sıkıntısı geçen sezonun başından beri belli olan bir sorun 10 numara dediğin gibi fernandesin oynamamaya başladığı günden beri belliyken sadece bu 2 bölgeye yapılacak transferler son dakikaya bırakılıyorsa bunun parayla falan alakası olamaz kendi bütçene göre doğru hamleleri zamanında yapabilirdin marin gibi bir oyuncuyu 10 numara ve kanat olarak en kötü kiralayıp oynatırdın lanzininin peşinden aylarca koşmazdın biz bunları söyleyince kötü oluyoruz neyse daha fazla tartışmaya gerek yok
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

aynen Çağrı hocam geçen gün ben de aynılarından bahsettim sağ bek sıkıntısı geçen sezonun başından beri belli olan bir sorun 10 numara dediğin gibi fernandesin oynamamaya başladığı günden beri belliyken sadece bu 2 bölgeye yapılacak transferler son dakikaya bırakılıyorsa bunun parayla falan alakası olamaz kendi bütçene göre doğru hamleleri zamanında yapabilirdin marin gibi bir oyuncuyu 10 numara ve kanat olarak en kötü kiralayıp oynatırdın lanzininin peşinden aylarca koşmazdın biz bunları söyleyince kötü oluyoruz neyse daha fazla tartışmaya gerek yok

Hocam çelişkiler çok fazla. Çelişkinin olduğu yerde de kusura bakmasın kimse iş bilmezlik çıakr ortaya.

Para ise söz konusu anlaştığın Hunt'u bedava alırdın , olmadı mı Marin'i alırdın bedava. Sonra Lanzini'ye 6 milyon euroya kadar çıktın o zaman Diego'ya istediği 4 milyon euroyu niye vermedin?

O da yetmedi Belhanda'ya 7 vermeye kalktın eğer o para varsa Ruiz'e neden imza attırmadın. Linnes'e neden 3 verip almadın 1 ay önce de şimdi Molde'nin nazınıu çekiyorsun.

Anlaşılmayan şu. Ba'nnın Motta'nın Töre'nin bonservisini almakla Linnes aynı şey değil. Töre'yi Rubin satmak istiyordu adam da bize gelmek istiyordu. Ba'yı Chelsea satmak istiyordu Motta'yı zaten bizden başka alaak takım yoktu. Yani bunları zaten alacaktın pazarlkık kabul edilebilir ama Linnes için nasıl kalkışırsın buna 1 ay. Adam takımın en önemli oyuncusu yahu vermiyorlarsa vermiyorlardır işte vereceksin o zaman istediği parayı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

hayır şunu anlatmak istiyorum bu takımın kalitesi kötü diyen yokki benim ve birçok kişinin anlatmak istediği şey kadro derinliğinin olmaması bu yüzden transferde ısrarcıyız her bölgede kaliteli 2-3 oyuncumuz olsa transfere gerek yok deriz arsenal maçlarına bakıp değerlendirmeyin 2 ayaklı maçlarla 34 haftalık maraton aynı değildir sakatlık var cezalı olma durumu var sağ bek yok takıma zorunluluktan ismail oynuyor bundan memnun musunuz orta sahada ozzy oynuyor bir iyi bir kötü ne zaman ne vereceği belli değil onunda alternatifi yok bir sakatlansa yandık yani bu yüzden transfer şart diyoruz eldeki genç ve sınırlı kadro ile 3 kulvarda yol alamayız bir yerde lastik patlar geçen sene bunun örneğini yaşadık zaten geçen seneden farklı olarak demba ba ve cenk geldi geri kalan kadro aynı zaten.geçen senekine benzer sorunları gene yaşarsak ne olacak peki bunun önüne geçen sezon geçilmedi 3. bitirdik bari bu sezon hatalardan ders alıp bu durumlara düşmemeliler diyoruz kötü birşey söylemiyoruz yani
haklısın ama her transferin ya da yabancı oyuncunun Ba kalitesinde yada top Class seviyede olmasına daha bi 3-4 sene var gibi duruyor şu borç durumuyla . başka bir seçenek gs gibi har vurup harman savurmak, sonları ne olacak gorecez

Çevrimdışı Çağrı

Linnes için aradaki farkın 500.000 euro ve nakit ödeme olduğu konuşuluyor mesela. Biz gerçekten 500.000 euro'nun hesabını yapmıyor muyuz? Eğer yapıyorsak her şeyde mi yapıyoruz?

Eneramo ayda 100.000 euro alıyor bu takımdan. Mayısta Karabük istedi bonservisini vermedin. Vermediğin 4 ayda ödediğin para 400.000 euro.

Sezer'i isteyenler oldu vermedin bu 4 ayda aldığı para 400.000 euro.

Holosko daha yeni gitti oradan da 300.000 euro. Ki 550.000 euro daha ödeyeceğiz bu sene. İnsan buna sinirleniyor kısacakları yeri doğru seçsinler.

Tuğrul'un ve Tuğrul'un 2 asistanının kulübe yükü ayda 20.000 euro mesela. Yılda 300.000 euro furbolcu maaşı gibi. Benin kızdığım pazarlık yapıp Dünya'ları kurtarıyor gibi göstermeleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

İşin kurdu olmak şart değil sebep ise şu. Eksikler yaklaşık 1 yıldır hatta 2 yıldır belliyken  , siz de bunları biliyorken , yabancı kuralı da belliyken , bütçeniz de belliyken , isimler de belliyken yani her şey belliyken bir transfer iyi ya da kötü sonuçlanmıyorsa orada iş bilmezlik vardır. Bir transfer ( Diego ) tam 5 ayda sonuçlanamazsa , Bir transfer ( Lanzini ) tam 2 ayda sonuçlanamazsa , Belhanda 1.5 ayda sonuçlanamazsa , Linnes 1 ayda sonuçlanamazsa bakın alırlarsa demiyorum sonuçlanamıyorsa orada kesinlikle iş bilmezlik vardır.

Alma hocam alma çekildim de alma o zaman kaybettiğin zamanın bedelini kim ödeyecek sana? Oyuncu mu kalmadı Dünya'da ? Sen 10 numara ve sağ bekin olmadığını Fernandes'in oynamamaya başladığı Kasım ayından biliyorsun bu ne demek? 8 ay demek. 8 Aydır bir sağ bek ve 10 numara ile anlaşamayanlar çok profesyonel ben eleştirdiğim için mi hariçten gazel okuyan. Yapma..

tamam da bunlar hep dışardan gozlemler işin İçindekiler neler yaşadı ne taleplerle karşılaştı bilmiyoruz ki.

belki hoca çok istedi illaki dedi.
bonservissiz adam belki çok para istedi dengeleri gozettiler.
belki satıcı klüp tutarsız davrandı fiyat yükseltti devamli.
bir sonraki satıştan pay mi istendi?
menejeri birseyler kopartmaya mi çalıştı?
eşini mi ikna edemediler?
yaa daha sayamadigim o kadar çok faktör varki bir transferin gerçekleşmesi için

ayrıca Demba Ba ve Töre için de baya beklendi ugrasildi sonunda oldu bazısı oluyor bazısı olmuyor işte.

Ayrıca dünya kadar oyuncu var tezine katılmıyorum seçenekler sınırlı kalite-bonservis - maaş - tr ye gelme isteği olarak düşün.

O. özen bile sefa dan sağ bek devsirmeyi düşünüyordu şimdi Ö. Özen de iş bilmez mi yani adamın database inde bizim kafalardaki kıl kadar topcu vardır ama sınırlayıcı çok faktör var.

Çevrimiçi Samet Ç

tamam da bunlar hep dışardan gozlemler işin İçindekiler neler yaşadı ne taleplerle karşılaştı bilmiyoruz ki.

ayrıca Demba Ba ve Töre için de baya beklendi ugrasildi sonunda oldu bazısı oluyor bazısı olmuyor işte.

Ayrıca dünya kadar oyuncu var tezine katılmıyorum seçenekler sınırlı kalite-bonservis - maaş - tr ye gelme isteği olarak düşün.

O. özen bile sefa dan sağ bek devsirmeyi düşünüyordu şimdi Ö. Özen de iş bilmez mi yani adamın database inde bizim kafalardaki kıl kadar topcu vardır ama sınırlayıcı çok faktör var.
Bazısı oluyor bazısı olmuyor diye bir transfer politikası varsa kafamız da vay halimize şampiyonluk çok uzak böyle bir düşünce varsa. Bir de sen yönetimin beceriksizliğini ne zaman kabulleneceksin. He kabullenmek istemiyorsan da insanların eleştirilerine yönetimi savunmak için karşılık vermeyebilirsin.

Çevrimdışı Çağrı

O belkiler var ya işte dostum o belkiler senin eksi hanene geçer olduğu gibi. Çünkü tüm bunları çok çok önceden hesaplaman gerekir. He son dakika mı oldu? O zaman da uzatmazsın vazgeçersin koca kulüp 2 ay Lanzini 5 ay Diego peşinde koşmaz.

Hele Belhanda tam fiyasko. Önder Özen'in en güzel açıklamasıdır artılar Beşiktaş'ın eksiler benim diye. Egosu olmayan adam söyler bunu sadece. Bunu söyleyebilecek adam yok yönetimde malesef.

Ba ve Töre çok farklı transferler onları ayırman gerekir. Biri Beşiktaş diye tutturdu o yüzden Gs'ye iteleyemedi Kazan.

Öbürü müslüman ülke istiyorum dedi Everton alamadı bize verdiler. Bunlar çok önemli farklar. Ama kaş yaparken göz çıkarmıyım bunlar yönetim başarısıdır asla eleştirmem zaten doğru  zamanda geldi ikisi de.

Ama bunlar ne kadar doğruysa Linnes ve 10 numara bunlardan 2 kat daha yanlıştır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Bazısı oluyor bazısı olmuyor diye bir transfer politikası varsa kafamız da vay halimize şampiyonluk çok uzak böyle bir düşünce varsa. Bir de sen yönetimin beceriksizliğini ne zaman kabulleneceksin. He kabullenmek istemiyorsan da insanların eleştirilerine yönetimi savunmak için karşılık vermeyebilirsin.

herkesin kendince bir fikri var ve bunu ifade etmekte özgür bence aksi bir durum var ise üyeliği iptal ediverin bi zahmet.

birde burası forum değil mi yav? amaç bu değil mi yanlış mı geldik? :)

bana göre artısı eksisi topla carp gördüğüm en becerikli ve başarılı yönetim. bak mükemmel demiyorum

kendi goruslerinize eleştiri kabul etmezken salt tv den medyadan olayları takip edip babanız yaşındaki onlarca yıllık iş tecrübesine  sahip yıllardır camia içinde olan adamları nasıl bu kadar rahat assagliyorsunuz vallaha komik

Çevrimiçi Samet Ç

herkesin kendince bir fikri var ve bunu ifade etmekte özgür bence aksi bir durum var ise üyeliği iptal ediverin bi zahmet.

bana göre artısı eksisi topla carp gördüğüm en becerikli ve başarılı yönetim. bak mükemmel demiyorum

kendi goruslerinize eleştiri kabul etmezken salt tv den medyadan olayları takip edip babanız yaşındaki onlarca yıllık iş tecrübesine  sahip yıllardır camia içinde olan adamları nasıl bu kadar rahat assagliyorsunuz vallaha komik
Sen at gözlüğü takmışsın hocam. Kendini yönetimin başarılı olduğuna inandırmışsın hep bu yönden bakıyorsun. Sana ne söylesem boş.

Çevrimdışı CanEmre

konu dağılsın biraz.
Sosa'yla 4 yıllık imzalanmış  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

konu dağılsın biraz.
Sosa'yla 4 yıllık imzalanmış  :ebebe:
Kaynak ?  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

İlk olarak kimse kimseyi aşağılamıyor eleştiriyor.

Yaş konusu şu forumlarda en sevmediğim konudur ama konu buysa yeri gelince 18 yaşında çocuk 45 yaşında adamı çok rahat eleştirebilir bunun yaşla da başka bir şeyle hiçbir ilgisi yoktur.

Yönetim bence de başarılı ama başarılı olanın bir de babm yaşında olunca eleştirilemeyeceği algısını oluşturmak son derece yanlış bu o başarılı olan yönetimin altına farkında olmadna dinamit koymaktır en büyük örneği Aysal'ın yaptığı transfer hatalarına rağmen şımartılıp kulübü bu hale sokmasıdır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı forzatunga

O belkiler var ya işte dostum o belkiler senin eksi hanene geçer olduğu gibi. Çünkü tüm bunları çok çok önceden hesaplaman gerekir. He son dakika mı oldu? O zaman da uzatmazsın vazgeçersin koca kulüp 2 ay Lanzini 5 ay Diego peşinde koşmaz.

Hele Belhanda tam fiyasko. Önder Özen'in en güzel açıklamasıdır artılar Beşiktaş'ın eksiler benim diye. Egosu olmayan adam söyler bunu sadece. Bunu söyleyebilecek adam yok yönetimde malesef.

Ba ve Töre çok farklı transferler onları ayırman gerekir. Biri Beşiktaş diye tutturdu o yüzden Gs'ye iteleyemedi Kazan.

Öbürü müslüman ülke istiyorum dedi Everton alamadı bize verdiler. Bunlar çok önemli farklar. Ama kaş yaparken göz çıkarmıyım bunlar yönetim başarısıdır asla eleştirmem zaten doğru  zamanda geldi ikisi de.

Ama bunlar ne kadar doğruysa Linnes ve 10 numara bunlardan 2 kat daha yanlıştır.

bak belki yanlıştır haklisindir ama bunu bilemeyiz diyorum sende bilemezsin neden olmadı veya hala olmuyor.
he biliyorsan inside bilgin varsa paylaş bizde öğrenelim eyvallah diyelim.

dünyanın en büyük kulüplerinde dahi transferler aylarca uzuyor hatta bazen bir sezon sarkiyor her transferin kendine özgü koşulları var.

De ki Linnes imzaya oturdu bizim is bilmez amatör yönetici kalem getirmeyi unutmuş adam kızdı vazgeçti, hak veririm sana.

para var uygun oyuncu var hersey tamam bunlar bilerek mi almıyor ya da geciktiriyor bunu mu demek istiyorsunuz madem açık açık yazın

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  22 sn.
ÖNEMLİ BİLGİ !
Jose Sosa Beşiktaş'ta haberleri an itibariyle YALAN!
Yarın ne olur bilinmez ama,şu an bu haberler KESİNLİKLE YALAN.

Buyur bu da böyle diyor. Kafayı yemek üzereyim. Bu adamın yarından bir beklentisi var herhalde durmadan yarın ne olur bilmem diyor.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

bak belki yanlıştır haklisindir ama bunu bilemeyiz diyorum sende bilemezsin neden olmadı veya hala olmuyor.
he biliyorsan inside bilgin varsa paylaş bizde öğrenelim eyvallah diyelim.

dünyanın en büyük kulüplerinde dahi transferler aylarca uzuyor hatta bazen bir sezon sarkiyor her transferin kendine özgü koşulları var.

De ki Linnes imzaya oturdu bizim is bilmez amatör yönetici kalem getirmeyi unutmuş adam kızdı vazgeçti, hak veririm sana.

para var uygun oyuncu var hersey tamam bunlar bilerek mi almıyor ya da geciktiriyor bunu mu demek istiyorsunuz madem açık açık yazın

Böyle bir şey düşünmediğimi gayet iyi biliyorsun bence.

Şartlar önünde olsa da her şey açık olsa da yöneticiler ikiye ayrılır. İş bitiriciler ve diğlerleri. Kimsenin alamadığını gidip alan adamlar vardır. Yöneticilerin kendi ağzından istediğimiz fiyata çekmek istiyoruz deyimleri var. Linnes zaten kabul etmiş durumda. Yönetim pazarlık  yaptığı için  almıyor. Bunu başkanın '' verirsek alırız '' tabirinden de anlayabilirsin hala fiyat kırmaya çalışıyoruz ama son 3 güne son 8 aylık eksiği taşıdıysan bunun için ne inside bilgi ne başka şey gerekir.

Her şeyi unut şunu düşün bu takımın en temel iki eksiği biri 8 aydır biwi 2 yıldır 10 numara ve sağ bek ve sen bu iki transferin sopn 3 güne kalmasına rağmen yönetimin bu konuda eleştirilmemesi gerektiğini ve işbilmez tanımını haketmediğini mi düşünüyorsun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  22 sn.
ÖNEMLİ BİLGİ .
Jose Sosa Beşiktaş'ta haberleri an itibariyle YALAN.
Yarın ne olur bilinmez ama,şu an bu haberler KESİNLİKLE YALAN.

Buyur bu da böyle diyor. Kafayı yemek üzereyim. Bu adamın yarından bir beklentisi var herhalde durmadan yarın ne olur bilmem diyor.  :bandit:
bizi delirtmek istiyorlar. Bu arada Fikret Başkan da transferler haberleriyle ilgili "çıkan haberler biraz(???) doğru değil" gibi bir laf etmiş. yazım hatası değilse manidar bir açıklama  :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

bizi delirtmek istiyorlar. Bu arada Fikret Başkan da transferler haberleriyle ilgili "çıkan haberler biraz(???) doğru değil" gibi bir laf etmiş. yazım hatası değilse manidar bir açıklama  :busted_cop:
Valla hocam şu transferleri yapsınlar artık ya da pazartesi olsun bitsin şu transfer dönemi. Yemin ederim kafayı yiyeceğim artık.