transferin bitmesine sayili saatler kaldi. cumleten gecmis olsun diyorum. dugunumde bile isi gucu birakip takip ettim besiktasi var mi bir gelisme diye. su anda yoldayim taaa vana gidiyorum yine takip etmeye calisiyorum var mi kap bildirimi falan diye. yazik vallahi yazik bu taraftara. kanser ediyorlar bizi. cik de ki transfer yapmayacagiz stadi bitirecegiz de kimse size laf etmez cekeriz sineye. ama yok su olacakti yok bu olacakti su cok para istedi falan filan diyip uyutuyorlar insanlari. ben bugune kadar fikret orman ve ekibini hep destekledim ama ne yazik ki taraftarlari aydinlatmiyorlar bilgi vermiyorlar. bu kadroyla maalesef sampiyonluk ruya. sag bek yokk hala. rakibinde gonul var. on orta sahan yok rakibinde sinayder ve alper diego var. on liberon yok.. hala vitaminsizlerden kurtulamadik ki bunlar gokhan suzen eneramo sezer ve serdar. bu kadar eksik bir kadroyla sampiyonluk ruya kardesim ruya. iddaa sirketi besiktas sampiyonluguna bosuna 5 oran vermiyor rakipleri 2 oranli..gercekler acitir...