2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561254 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle gözüküyor. Alamıyorsak bari çöplerden kurtulalım bütçe sarsılmasın boşu boşuna.

Çöpleri temizleyelim ama yerine yeni çöpler almayalım Allah korusun  :iscrewy: Şu an iyi yodayız  :biggrinking:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

Molde tüm istediklerini yaptırmaya çalışıyor olay bundan ibaret. Biz bu adamı 1 aydır istiyoruz bu bahane şimdi sunulmaz. Yönetimin 500 lük pazarlığı yüzünden 2 milyonluk kazık yiyeceğiz son gün ya da yönetim Molde'ye atıp tutacak River da olduğu gibi. Yazık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Pazarlık olarak Demba Ba ile Chelsea için yaparsın evet çünkü adamlar satıyor ama sen Molde'nin en iyi oyuncusunu alırken de bunu yaparsan böyle şapa oturturlar. İşbilmezlik hat safhada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Anlamadığım şey de şu ayrıca. Norveç'te transfer dönemi kapandı daha geçen haber çıkmıştı şimdi mi aklına geldi Molde'nin adam bulamadığı? Çok feba oyunlar dönüyor bir yerlerde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ntvspor canlı yayında ısrarla Linnes transferinin bittiğini söylüyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Çağrı küfredecem çok zamanımız olacak dimi kardeşim  :)

Çevrimdışı yatoraya

Ntvspor canlı yayında ısrarla Linnes transferinin bittiğini söylüyor.

aynı şeyi yazacaktım ;]
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Tolga

evet bugünde transfer yok dimi dediğim gibi bu sezonda bu transfer dönemi ile bizim için bitmiştir geçmiş olsun herkese
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı berk_bjk

Linnesi bu sebepten alamazsak yönetimin iş bilmediği kanıtlanacaktır. 2 yerine 3 verip direk alamıyorlar 500 bin euronun hesabını haftalarca yapıyolar bravo. 22 yaşında adam alıyosun sonra satacaksın bunları hesap etceklerine 500 bin euro nasıl daha az veririm derdindeler yazık.

Çevrimdışı karakartalım

ya bu 10 numara neden alınmaz ne bekleniyo kardeşim bi 10 numara ve sağ beke en kötü 2 olur bu takım hatta şampiyon olur rahat rahat seneyede şampiyonlar ligine gider yönetim inanmıyomu anlamadım gitti
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Tolga

ya bu 10 numara neden alınmaz ne bekleniyo kardeşim bi 10 numara ve sağ beke en kötü 2 olur bu takım hatta şampiyon olur rahat rahat seneyede şampiyonlar ligine gider yönetim inanmıyomu anlamadım gitti
inanmıyor kardeşim inanmıyor ilk günden beri aynı şeyleri söylüyorum bu yönetim bjkın şampiyonluğa oynadığını her sezon şampiyonluk parolası ile çıktığını bilmiyor ve bunu da hem bazı bjklılara hem de kamoyuna sağolsunlar iyi kabul ettirdiler sonra da eleştirdik mi niye eleştiriyoruz oluyor bu kadro ile yine ilk 2 ye giremeyiz acı ama gerçek

Çevrimiçi Samet Ç

Daha transfer falan olmaz ümitlenmeyin.

Çevrimdışı karakartalım

inanmıyor kardeşim inanmıyor ilk günden beri aynı şeyleri söylüyorum bu yönetim bjkın şampiyonluğa oynadığını her sezon şampiyonluk parolası ile çıktığını bilmiyor ve bunu da hem bazı bjklılara hem de kamoyuna sağolsunlar iyi kabul ettirdiler sonra da eleştirdik mi niye eleştiriyoruz oluyor bu kadro ile yine ilk 2 ye giremeyiz acı ama gerçek
aynen arsenal karşısına çıkıyoruz yok beşiktaşın işi şöyle zor yok böyle zor geçen sene fener çıktında nasıl konuşuyodu basın allahından bulsunlar ama yönetimin böyle yapması çok yanlış umarım ben yanlış düşünüyorumdur yönetimimizin bi bildiği vardır ve güzzel bi transfer yapar

Çevrimdışı karakartalım

ya başkana msj falan atabileceğimiz bi adres yokmu yada anç

Çevrimdışı Tolga

aynen arsenal karşısına çıkıyoruz yok beşiktaşın işi şöyle zor yok böyle zor geçen sene fener çıktında nasıl konuşuyodu basın allahından bulsunlar ama yönetimin böyle yapması çok yanlış umarım ben yanlış düşünüyorumdur yönetimimizin bi bildiği vardır ve güzzel bi transfer yapar
ben zaten son 1 haftaya girince umudu iyice kesmeye başlamıştım ve bu geceye kadar en az 1 transfer açıklanmazsa daha da transfer beklemeyin derim ben

Çevrimiçi Samet Ç

ben zaten son 1 haftaya girince umudu iyice kesmeye başlamıştım ve bu geceye kadar en az 1 transfer açıklanmazsa daha da transfer beklemeyin derim ben
Bu gece ve transfer. Hocam gece KAP bildirimi yapılmıyor.

Çevrimdışı Tolga

Bu gece ve transfer. Hocam gece KAP bildirimi yapılmıyor.
hayır yani demba ba gibi anlaştığımız bir oyuncu olursa diye söylüyorum onunla da gece geç saatlerde anlaştığımız medyaya yansımıştı resmi açıklamayı zaten en erken p.tesi yaparlar öyle bile olsa zaten benim o kadar bile beklentim yok

Çevrimiçi Samet Ç

hayır yani demba ba gibi anlaştığımız bir oyuncu olursa diye söylüyorum onunla da gece geç saatlerde anlaştığımız medyaya yansımıştı resmi açıklamayı zaten en erken p.tesi yaparlar öyle bile olsa zaten benim o kadar bile beklentim yok
Ben Arfa gelir birde City'den kiralık Micah'ı alırlar. Pazartesi açıklarlar. İkisi de ağır sakatlık geçirmiş oyuncular. Olacağı bu.

Çevrimdışı Kemal

İşin acısı CL de Arsenali elesek şimdi Kagawa bize gelecekti.

Çevrimdışı Tolga

Ben Arfa gelir birde City'den kiralık Micah'ı alırlar. Pazartesi açıklarlar. İkisi de ağır sakatlık geçirmiş oyuncular. Olacağı bu.
ben arfa olsa ben ona da razıyım da beklemiyorum yani transfer falan hiç ümidim yok

Çevrimiçi Samet Ç

İşin acısı CL de Arsenali elesek şimdi Kagawa bize gelecekti.
Kagawa'yı CL'ye de gitsen alamazsın. Adam Dortmund'u seçerdi.

Çevrimdışı Çağrı

Şuan Ntvspor Futbol Mundial

Demba Ba.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

p.tesi linnes ve ben arfa açıklanır inşallah..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı altan0348

transferin bitmesine sayili saatler kaldi. cumleten gecmis olsun diyorum. dugunumde bile isi gucu birakip takip ettim besiktasi var mi bir gelisme diye. su anda yoldayim taaa vana gidiyorum yine takip etmeye calisiyorum var mi kap bildirimi falan diye. yazik vallahi yazik bu taraftara. kanser ediyorlar bizi. cik de ki transfer yapmayacagiz stadi bitirecegiz de kimse size laf etmez cekeriz sineye. ama yok su olacakti yok bu olacakti su cok para istedi falan filan diyip uyutuyorlar insanlari. ben bugune kadar fikret orman ve ekibini hep destekledim ama ne yazik ki taraftarlari aydinlatmiyorlar bilgi vermiyorlar. bu kadroyla maalesef sampiyonluk ruya. sag bek yokk hala. rakibinde gonul var. on orta sahan yok rakibinde sinayder ve alper diego var. on liberon yok.. hala vitaminsizlerden kurtulamadik ki bunlar gokhan suzen eneramo sezer ve serdar. bu kadar eksik bir kadroyla sampiyonluk ruya kardesim ruya. iddaa sirketi besiktas sampiyonluguna bosuna 5 oran vermiyor rakipleri 2 oranli..gercekler acitir...

Çevrimiçi Samet Ç

10 numara gelecekse Ben Arfa olur başkası olmaz. Ümidim kalmadı Ben Arfa ne kadar iyi performans gösterir muamma.