2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4552923 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bilic'in ne düşündüğü burada çok önemli.

TİP 1 10 NUMARA ( Trequartista Diye Bilinir Pozisyon Olarak )

Çok teknik şutları ve bitiriciliği çok iyi zehir paslar salar skor yapar ama çok koşamaz ve çok adam eksiltemez. Bryan Ruiz.

TİP 2 10 NUMARA

Adam geçer hızlıdır çok tekniktir görsellik çok yüksektir kanatlara deplase olur alır verir ama tabelada yok denilecek kadar azdır savunması sıfıra yakındır.. Belhanda , Ben Arfa , Lanzini

OFANSİF ORTASAHA

Oyun kurar ortasahaya destek olur ceza sahasına değil orta yuvarlağa yakın oynar BTB  gibi oynayabilir duran topları kullanır. Bu normalde en idealidir ama bu tip adamdan yetenek ve zeka fışkırması gerekir. Çünkü bu bölgenin bizim baktığımız tipi Sosa Dünya üzerindeki Örneği RIQUELME.

Bunların hepsini yapan bir adam oldu tarihte ona da DIEGO ARMANDO MARADONA Diyoruz  :icool: Gazla çalışır faul yaparsan Atari oyunu Goal 3 tarzı motivasyonla rakibin sülalesini çalımlayıp topu içeri bırakır.

Not : Gol Gerçek Hayat Hikayesinin Ta Kendisidir.
:alala: Sosa nın esas mevkii sağ açık değilmi benmi yanlış biliyorum :bandit:
denbaba gibi golcün varsa Ruiz gibi bir on numaran olacak arsenal maçında olsaydı en az iki gol attırırdı :bandit:
İngilterede oynayan bizde rahat oynar

Çevrimdışı Çağrı

Maradona kim ya  :lol: :lol:

Oğuzhan'ın 2 gömlek altı bir oyuncuydu bir zamanlar :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

:alala: Sosa nın esas mevkii sağ açık değilmi benmi yanlış biliyorum :bandit:
denbaba gibi golcün varsa Ruiz gibi bir on numaran olacak arsenal maçında olsaydı en az iki gol attırırdı :bandit:
İngilterede oynayan bizde rahat oynar

Sosa ilk önce bu pozisyonda 10 numaraydı @Necmi abi Bayern'e geçerken sonra hiçbir yerde oynayamayınca sağ kanada doğru evrildi. Metalistte Marko Devic oynadığı için pozisyonda o da  ilah olduğu için o takım için tam sağ kanat oldu çıktı orada. Katılıyorum bence de kesinlikle Ruiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Formul belli yaparsak Şampiyon + Avrupa Ligi yarı final ve gelen takıma göre üstü - CL de gruplara kalırsak gruplardan çıkma, bunu yaşarız

Ruiz + Linnes - Devre arası Noboa alınıp ;  Eneramo - Holosko - Sezer Öztürk  başka takıma bonservisle gönderme.

bunu bu taraftar için yapmalılar, artık başarıyı hakediyoruz. Seneyede mabedimize 3. yıldız için çıkarız.

Çevrimdışı ozan062

acık birsey soyleyim size,, bizim boylesine cl veya uefa türkiye ligi ve kupasıyla hkaikaten birinci sınıfa en yakın bir forvete daha ihtiuacımız var fazla acımasızım çnk elimizdekiler dembabaya yaklasamazlar onun diz problemini bilmeyen yok her an gittiği vakit ayvaları yemeye hazır olun:((  :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kesh

Kemal abi tam forza ağzıyla yazmışsın ha  :evillol:

Kusura bakma da kimsenin öyle formülle şampiyon olduğu görülmemiştir. Sene başında sorsan kaş kişi o yazdıklarını yazardı kadroya. Maç sahada oynanır. Bir kaç iyi takviye ile şansımız artar ama şampiyonluk öyle kağıt üzerinde belli olmaz

Çevrimdışı Çağrı

acık birsey soyleyim size,, bizim boylesine cl veya uefa türkiye ligi ve kupasıyla hkaikaten birinci sınıfa en yakın bir forvete daha ihtiuacımız var fazla acımasızım çnk elimizdekiler dembabaya yaklasamazlar onun diz problemini bilmeyen yok her an gittiği vakit ayvaları yemeye hazır olun:((  :s20:

Demba Ba'nın diz problemi yok dostum transfer etmek isteyen takımın krınik göstermeye çalıştığı ( fiyat kırmak için ) bir durumdu o.

Kimsenin elinde 2 tane aynı tip forvet yok. Real Madrid Benzema sakatlanırsa yerine oynatacağı adam yok. ChelseA Diego Costa Atletico Mandzukic Açıkçası Cenk ve Pektemek varken , bu kadar başka mevkilerde eksik varken yabancı kuralı da varken 2. forveti istemek nasıl mantıok çözemedim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

yani ne diyeyim bilemedim :alala:
buna dense dense şom ağızlılık denir şimdi durup dururken adamı niye sakatlıyorsun :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Demba Ba'nın diz problemi yok dostum transfer etmek isteyen takımın krınik göstermeye çalıştığı ( fiyat kırmak için ) bir durumdu o.

Kimsenin elinde 2 tane aynı tip forvet yok. Real Madrid Benzema sakatlanırsa yerine oynatacağı adam yok. ChelseA Diego Costa Atletico Mandzukic Açıkçası Cenk ve Pektemek varken , bu kadar başka mevkilerde eksik varken yabancı kuralı da varken 2. forveti istemek nasıl mantıok çözemedim.
zaten ona en yakın diyorum yani bobo ayarı olabilir mesela,, beni hiçbir zaman pektemek ve cenk doyuramaz,, hiçbir zaman 3 maç üst üste sana mac kazandıramaz,, ama gsde burak yapar umut yapar bir donem drogbayla bircok avantajı vardı,, aynı sekilde fenerde 3 forvet vardı ileride bunlar dan biri sakatlansa ikisi var,, anlatabilyormuyu elimizdekileri ben hiçbir zaman skorer olarak gormedim gormemi saglıcak birseyde yapmadılar simdiye kadar,, formdayız allaha sukur belki bu tezimi çürütürler ama koca sezonda bilmiyorum guvenemiyorum,,, yani illaki ikinci bir a klasa ihtiyac yok

yani ne diyeyim bilemedim :alala:
buna dense dense şom ağızlılık denir şimdi durup dururken adamı niye sakatlıyorsun :bandit:

:D:D abi ben her zaman dusunulmeyen soylerim hep suna inanırım,, bir olay gerceklesemeden onu soyler isem o gerceklesmiyor ama dusunursem işte o oluyor yani bundan dolayyı illaki dillendirmem lazım o zaman ben rahatlıyorum:D  ne zaman sevinsek pat kotu haberler geliyor paranoyak olduk mecburen:(((

Çevrimdışı Çağrı

ama gsde burak yapar umut yapar bir donem drogbayla bircok avantajı vardı

Komşunu tavuğu kaz görünür vakası 2  :)

Umut kime arka arkaya 3 maç kazandıracak dostum? Umut kaç gol atmış mesela Cenk'ten fazla mıdır geçen sene? Umut kaç yaşında ya da farkında mısın?

Şuanda Umutu al Pektemek'i ver deseler verir misin? Hatta Cenk'i ? Ben ikisini de asla ama asla vermem. Burak'a da aynı şekilde asla vermem bizim takım yapımız farklı.

Fenerde de Emenike sakatlanırsa sow var evet ama sowu oraya çekersen onların da sol açığı kalmıyor sow kadar iyi oynayan.

Şuan forvetler açısından en kaliteli rotasyona biz sahibiz rahat ol sen  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

2009/2010 sezonunda 18 maçta 5 gol, 2010/2011 sezonunda 33 maçta 16 gol 3 asist, 2011/2012 sezonunda 36 maçta 16 gol 4 asist, 2012/2013 sezonunda 44 maçta 19 gol 5 asist, 2013/2014 sezonunda 29 maçta 8 gol 3 asist yapmış ve bu sezonda şuana kadar ki 3 resmi maçta da forma giyip 3 gol atmış Demba Ba.  5 yılda toplam 163 maçta forma giyip 67 gol, 15 asist yapmış. 5 yılda ortalama 33 maçta forma giyip 13 gol atıp 3 asist yapmış. Nasıl bir diz sakatlığı varmış anlayamadım :alala:

Çevrimdışı Çağrı

2009/2010 sezonunda 18 maçta 5 gol, 2010/2011 sezonunda 33 maçta 16 gol 3 asist, 2011/2012 sezonunda 36 maçta 16 gol 4 asist, 2012/2013 sezonunda 44 maçta 19 gol 5 asist, 2013/2014 sezonunda 29 maçta 8 gol 3 asist yapmış ve bu sezonda şuana kadar ki 3 resmi maçta da forma giyip 3 gol atmış Demba Ba.  5 yılda toplam 163 maçta forma giyip 67 gol, 15 asist yapmış. 5 yılda ortalama 33 maçta forma giyip 13 gol atıp 3 asist yapmış. Nasıl bir diz sakatlığı varmış anlayamadım :alala:

Yahu yok zaten Stoke city istiyordu Ba'yı 15 milyon fiyat çektiler o sıra sakattı Ba. Dediler ki bu adam Hoffenheimda da dizindan sakatlandı kronik risk alıyoruz fiyat kırın biraz ( Fikret orman da yaptı aynı açıklamayı )

Adam taş gibi imaşallah  :boxin:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Ba 16-19 gol attığı performansı yakalarsa ki yakalayacak burada 25 ten aşağı atmaz çok iddalıyım bu konuda.

Sert oynayamaz stoperler çünkü Ba onlardan daha sert oynar o zaman. Hava topu vermeyecek. Yerden türk stoperlere göre çok hızlı ve teknik. Başları çok belada bu sene Ba ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Komşunu tavuğu kaz görünür vakası 2  :)

Umut kime arka arkaya 3 maç kazandıracak dostum? Umut kaç gol atmış mesela Cenk'ten fazla mıdır geçen sene? Umut kaç yaşında ya da farkında mısın?

Şuanda Umutu al Pektemek'i ver deseler verir misin? Hatta Cenk'i ? Ben ikisini de asla ama asla vermem. Burak'a da aynı şekilde asla vermem bizim takım yapımız farklı.

Fenerde de Emenike sakatlanırsa sow var evet ama sowu oraya çekersen onların da sol açığı kalmıyor sow kadar iyi oynayan.

Şuan forvetler açısından en kaliteli rotasyona biz sahibiz rahat ol sen  :bandit:

ligimizde kesinlikle katılıyorumda bunu dısarıda boyle gormuyorum,,  dediklerin dogru ama ben öyle dusunmuyorum cok gzl dedin takım yapımız farklı evet bizde kahraman oyuncu eksiğimiz var buda zaten gecen senelerde bolca gorunen birseydi bence hala var bu ba dısında,,,

umut yedek zaten geriden geldiğinde atar,, burak ve drogbayı sayıyourm mecburen gecen seneden doalyı,, adamların iki tane skoreri ben hiç begenmesemde ama atıyor adam,, sende bu yok yine baya bagımlıyız  pektemegi kanat oynatıyoruz  cenkide hatta oyle deniyoruz bu taktikle bence bu cocuklarda ozelliklerini gosteremiyorlar yani baya baya zincirleme sorular cıkıyor kısacası sen de haklısın bende oyle  yeterki bizimkiler formda olmaya devam etsin yoksa yine sene sonunnda onları konusruz:((

rotasyona gelirsek cok dogru diyorsun,, onlar ilk 11de değerlendiriyorlar biri sakatlandımı yine biraz tokezlerler bizde biri cıktımı diğeri girer  ,işte yukardaki sebebler var ama fforvet eksiğimiz olmaz en azından
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 20:16:14 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Yahu yok zaten Stoke city istiyordu Ba'yı 15 milyon fiyat çektiler o sıra sakattı Ba. Dediler ki bu adam Hoffenheimda da dizindan sakatlandı kronik risk alıyoruz fiyat kırın biraz ( Fikret orman da yaptı aynı açıklamayı )

Adam taş gibi imaşallah  :boxin:

illakide neden bilmem kac mactan sonra maasında yukselme oluyor buradaki mantıgı cozemedim demekki korkulan birsey var bu herseyi acıklıyor,,,

chelseda antrenmanlarda kendisine ozel bir kondisyonerle calısıyor mesela buda ayrı bir nottur demekki bu risk var birkaç sendir olmamıs olmucagı anlamına gelmiyor,, onlemin kralını alıyor o konuda ona bayılıyorum cok iyi yasıyor
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2014, 20:19:56 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

illakide neden bilmem kac mactan sonra maasında yukselme oluyor buradaki mantıgı cozemedim demekki korkulan birsey var bu herseyi acıklıyor,,,

chelseda antrenmanlarda kendisine ozel bir kondisyonerle calısıyor mesela buda ayrı bir nottur demekki bu risk var birkaç sendir olmamıs olmucagı anlamına gelmiyor,, onlemin kralını alıyor o konuda ona bayılıyorum cok iyi yasıyor

Maaşta yükselmenin sebebi sakatlık değil zaten peşin 2.750 bayılıyoruyz 800 versek ne olur vermesek ne olur :) Onun amacı adamın aldığı net ücreti tepki toplamasın diye düşük göstermekti  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ligimizde kesinlikle katılıyorumda bunu dısarıda boyle gormuyorum,,  dediklerin dogru ama ben öyle dusunmuyorum cok gzl dedin takım yapımız farklı evet bizde kahraman oyuncu eksiğimiz var buda zaten gecen senelerde bolca gorunen birseydi bence hala var bu ba dısında,,,

umut yedek zaten geriden geldiğinde atar,, burak ve drogbayı sayıyourm mecburen gecen seneden doalyı,, adamların iki tane skoreri ben hiç begenmesemde ama atıyor adam,, sende bu yok yine baya bagımlıyız  pektemegi kanat oynatıyoruz  cenkide hatta oyle deniyoruz bu taktikle bence bu cocuklarda ozelliklerini gosteremiyorlar yani baya baya zincirleme sorular cıkıyor kısacası sen de haklısın bende oyle  yeterki bizimkiler formda olmaya devam etsin yoksa yine sene sonunnda onları konusruz:((

rotasyona gelirsek cok dogru diyorsun,, onlar ilk 11de değerlendiriyorlar biri sakatlandımı yine biraz tokezlerler bizde biri cıktımı diğeri girer  ,işte yukardaki sebebler var ama fforvet eksiğimiz olmaz en azından

Dediğini ancak 2018 sezonunda yaparız  :D Çünkü bir Ba almaya daha elvermez bütçe ama şu var RUİZ Gelirse onun da forvet özelliği var ba sakatlanırsa Ruiz'i oraya koyup arkasına Oğuzhan'ı yaslayabilirsin  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Dediğini ancak 2018 sezonunda yaparız  :D Çünkü bir Ba almaya daha elvermez bütçe ama şu var RUİZ Gelirse onun da forvet özelliği var ba sakatlanırsa Ruiz'i oraya koyup arkasına Oğuzhan'ı yaslayabilirsin  :ok:
2018 :evillol: :evillol:  :uyucam:

Maaşta yükselmenin sebebi sakatlık değil zaten peşin 2.750 bayılıyoruyz 800 versek ne olur vermesek ne olur :) Onun amacı adamın aldığı net ücreti tepki toplamasın diye düşük göstermekti  :)

belkide fair play muhabbettide olabilir,, mesela lampardı new york uzerinden kiralamıstı city çnk bu mali konuda sııntı ortaya cıkıyordu bizimkiler belli bir maas kotası koyup bununla sınırı asıyorlar o zaman mantıklı,,

Çevrimdışı manyak1903

sağ bek demek,en 2 tane 11 oynayacak kapasiteli rotasyon demek.takımı da yormayız.(ismail motta necip) .10 numara demek sadece oğuzhan vs keser.şu linnes alınır ve umduğumuz gibi çıkar inşallah.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Efe

Şampiyonlar ligine kaldigimiz an 2 transferde aciklanir yoksa bi muddet daha bekleriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Birkaç senedir olmamış derken 5 senede ortalama 33 maç oynamış, gidipte kariyerine ilk başladığı yıllardaki sakatlığına mı takılalım yani :alala:

Çevrimdışı Anıl

Filip Holosko Rize'ye gitti haberi doğru mu :alala:

Çevrimdışı okansosa

kaynak ntvspor ne kadar doğrudur bilemem
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı TURKahvesi

doğru bir haber gibi geliyor umarım doğrudur

alacaklarına karşı bonservisini aldığı ve bedelsiz olarak imza atacağı belirtilmekte.

Çevrimdışı okansosa

eneramo da gitse de kurtulsak
O gemi bir gün gelecek