2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548296 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer ANÇ nin anlaşmak üzereyiz diye bahsettiği Kagawa falan değilse, R10 a bi özür diletip sonra da hemen imzayı bastırsın.
''Bonservissiz'' R10 a hele de yarı fiyata indiyse hayır denmez. Gördüğüm kadarıyla kilo sorunu da yok. Biraz idman yerse sezonu çıkarmaması için sebep yok. Sakat olduğu dönemlerde bile şiştiğini görmedim. Allah ayağımıza gönderdi resmen. Özür dilesin, gelsin.

Takımımız çok koşuyor fakat tecrübesiz. Kritik anları oynayamıyoruz. Maç sonlarında elimiz ayağımıza dolaşıyor. 90 dakika çıkarmasa bile Oğuzhan yedekler onu.

En çok da çocukların parklarda R10 formasını giyerken, renklilerin gıptayla bakması. Pahabiçilmez olur, psikolojik üstünlüğü de ele geçiririz. Bi daha düşünmeliler.
Roni sistemin içine s.çar. Bize hem mücadele eden (belli bölümlerde de olsa) hem de lider bir oyuncu lazım. Roni koşmaz mücadele etmez sadece bir iki artistlik hareketle taraftarın gözüne boyar bu da bize fayda değil zarar verir.

Çevrimdışı capo di capi

Linnesin attığı golleri ve asisti burada

http://www.altomfotball...&useFullUrl=false#video
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Tolga

linnesi şu formuyla ucuza kapatırsak gerçekten çok iyi olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı capo di capi

linnesi şu formuyla ucuza kapatırsak gerçekten çok iyi olur :)

Keşke ama hiç sanmıyorum :(
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı karakartalım

@Kemal abi GS Linnes'e ne zaman yeşillenicek merak ediyorum demişte bende yeşillenemiceklerini söyledim :tabe:
saol @anilt :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

Yalnız Linnes inanılmaz oynamış tek kelimeyle! 2 gol 1 asist 7 bindirme!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu adamın transferini 10 numaradan çok istiyorum şu performansından sonra golünde bindiriyor çalımlıyor köşeyi buluyor süper gol bek için
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı capo di capi

Bu adamın transferini 10 numaradan çok istiyorum şu performansından sonra golünde bindiriyor çalımlıyor köşeyi buluyor süper gol bek için

İçimize çok sindi. İnşaallah alınır.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı FARUK

İçimize çok sindi. İnşaallah alınır.

inş. adam hazır bir de 20. lig maçlarıymış bugünkü

Çevrimdışı Çağrı

Gelsin şak diye oynayacak bakın görün çok çok seveceğiz bu çocuğu hucumun bütün şekli değişecek bu çocukla çok ümitliyim
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bunun üzerine Pereira olursa büyük hayal kırıklığı yaşarım çocuk tutkulu tam bizlik
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yalçın

Ruiz'e twitter'dan mesaj attim, turkiye'ye geliyormussun diye. Cevaplamadi lavuk  :bandit:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Ruiz'e twitter'dan mesaj attim, turkiye'ye geliyormussun diye. Cevaplamadi lavuk  :bandit:
linnes e de atsaydın :D

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı yatoraya

Jones başka takımla anlaşmış. orta sahaya iki yönlü orta saha muhabbeti umutlarım iyice azaldı.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı ozan062

Ruben Butta'ya buradan bakabiliriz. Genc. Ayagina cok hakim. Calim atmayi seviyor. Ama beceriyorda. Asistlerini inceliyorum.

cok iyide bizim takımın o kadar cok calım atmaya calısan oyuncusu varki bir tane daha boyle gelmesi duyrumunda bence buyuk bir sıkıntı olur,,, ha ne var bu beceriyor bizimkiler yapamıyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

Norveç basını linnes'in son maçıydı demiş.

Ruiz içinse geçen hafta içi avukat olan eşi gelip imzalamış demişler.

Umarım 2 haberde doğrudur. Bu sabah başkan jolly tur anlaşmasında 2 isimde olmayabilir dedi. tıpkı diğer aldığımız ama olmayacak/olmayabilir dediği isimler gibi bir haber bekliyoruz artık.  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer döneminin bitmesine 6 gün kaldı yanlış bilmiyorsam. İnşallah bitirirler transferleri.

Çevrimdışı ozan062

Transfer döneminin bitmesine 6 gün kaldı yanlış bilmiyorsam. İnşallah bitirirler transferleri.
deniyorki cl gecilmesi durumunda daha fazla para harcanacak peki kalan persembe ve cuma gunu hatta pazartesi gunune kladar nasıl halledicekler merak konusu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

deniyorki cl gecilmesi durumunda daha fazla para harcanacak peki kalan persembe ve cuma gunu hatta pazartesi gunune kladar nasıl halledicekler merak konusu
Aynen hocam geçersek büyük para gelecek ama nasıl halledilecek 4 gün içinde muamma belki hazır tuttukları birleri vardır.

Çevrimdışı Çağrı

Benim anlamadığım turu geçsek bile kimi alacağız Di Maria'yı mı? Hayır ne kadar fark edecek yani sağ beke dani alves mi gelecek. Tur olayları yalan isimler belli sadece pazarlık yapıyoruz demiyorlar da böyle diyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Benim anlamadığım turu geçsek bile kimi alacağız Di Maria'yı mı? Hayır ne kadar fark edecek yani sağ beke dani alves mi gelecek. Tur olayları yalan isimler belli sadece pazarlık yapıyoruz demiyorlar da böyle diyorlar.

aynen hocam ahmet nur çebi yi dinledim 2 isim bende saklı diyor.2 side taraftarın beğeneceği zevkle izleyeceği oyuncular dedi. yani anlaşılmış bence arsenal maçı sonrası bekleniyor. turu geçsekte geçmesekte isimler değişmez bence

Çevrimdışı Çağrı

aynen hocam ahmet nur çebi yi dinledim 2 isim bende saklı diyor.2 side taraftarın beğeneceği zevkle izleyeceği oyuncular dedi. yani anlaşılmış bence arsenal maçı sonrası bekleniyor. turu geçsekte geçmesekte isimler değişmez bence

Benim tahminim tur geçilirse peşin alacaklar ve daha ucuza gelecek geçilmez taksitli alınacak tek bekleme sebebimiz bu @FARUK
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cinque

Forumda gerçek veya tüzel kişilerin haklarını zedeleyecek, aşağılama, hakaret, küfür vs. içeren mesajları yazmak kesinlikle yasaktır.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2014, 16:27:05 Necmi ]