2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548220 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gelsin artık Linnes ...
Hocam sana bir soru soracağım. Td olsan önüne sağ bek için iki aday koysalar. Bunlar Linnes ve Perreria olsa hangisini tercih edersin?

Çevrimdışı Kemal

Bu GS ne zaman Linnese salça olacak çok merak ediyorum, buana kadar beklediler.

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş, Bryan Ruiz ile 4 yıllığına anlaştı, kulübüyle görüşmeler sürüyor. (Lig TV)

Çevrimdışı Anıl

Bu GS ne zaman Linnese salça olacak çok merak ediyorum, buana kadar beklediler.
Galatasaray yabancı forvet alamıyor daha ne yabancı beki :evillol: Beter olsunlar

Çevrimdışı Anıl

Gelsin artık Linnes ...
Biz alıcaz ya fiyatını artırmak için herşeyi yapıyor :by2:

Çevrimdışı Kemal

Galatasaray yabancı forvet alamıyor daha ne yabancı beki :evillol: Beter olsunlar

onlar için almak onemli değilki, adamın piyasasını yükseltip bıze 1m euro fazla kaçırsalar rahat ederler. Yada paf takımları TS yı devreye sokarlar, orda adamı pişirip seneye kadroya alırlar GS de.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam sana bir soru soracağım. Td olsan önüne sağ bek için iki aday koysalar. Bunlar Linnes ve Perreria olsa hangisini tercih edersin?

Hocam zor soru. Biri dengeli bek diğerinin savunması kötü ama hücum mükemmel ben şöyle düşünürdüm.

Benim ortasahadaki 2 ön liberom zaten defansif bunlar sol ve sağ beke yardıma geliyorlar hep ama hucum zengin değil o yüzden hucumcu olanı alırdım. Ama ortasahanın biri bile hucumcu olsa Noboa tarzı o zaman Pereirayı alırdım çünkü sağ bek çok fena aksardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı matias

Çevrimdışı karakartalım

gs linnes ne alaka ya @anilt onlar daha forvet alamadı koskoca dünya futbolunda bizim bekimizemi bileniyo şerefler.
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı capo di capi

Ruiz Sosa'dan iyidir en azından. Uçuk bonservis verilmez umarım.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Anıl

gs linnes ne alaka ya @anilt onlar daha forvet alamadı koskoca dünya futbolunda bizim bekimizemi bileniyo şerefler.
@Kemal abi GS Linnes'e ne zaman yeşillenicek merak ediyorum demişte bende yeşillenemiceklerini söyledim :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam zor soru. Biri dengeli bek diğerinin savunması kötü ama hücum mükemmel ben şöyle düşünürdüm.

Benim ortasahadaki 2 ön liberom zaten defansif bunlar sol ve sağ beke yardıma geliyorlar hep ama hucum zengin değil o yüzden hucumcu olanı alırdım. Ama ortasahanın biri bile hucumcu olsa Noboa tarzı o zaman Pereirayı alırdım çünkü sağ bek çok fena aksardı.
Tamamdır hocam. Düşünceni merak ediyordum.

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle bir hayal edecek olursak Linnes Töre hattının taşıdığı toplara göbekten Kobra sol açıktan Olcay ortadan Ruiz dalarsa hücum anlamında müthiş bir sene geçirebiliriz müthiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ben herşeye rağmen linnes derim bakın belki kendi dengimizde ya da bizden daha güçlü takımlar karşısında doğru oynayarak pozisyon vermiyoruz fakat geçen sezonda o sıkıntıyı yaşadık kapalı savunmaları aşamadığımız çok maç oldu bence linnes özellikle bize o anlamda katkı sağlayacaktır sonuçta kapalı savunmaları açamadığın zaman kanat beklerini oyuna sokman gerekir ki solda motta ya da ismail sağda da linnes olursa hücum gücümüz daha da artacaktır ben normalde dengeli bekleri severim fakat az önce söylediğim temel sıkıntımız olduğu için bize hücuma çok çıkan ve skora katkı da sağlayacak bir bek lazım ve linnesi ilk gördüğümden beri bizde tutacağına inanıyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yalçın

Ruiz bizim ihtiyacimiz olan bir orta saha yoneticisi degil. Umarim olmaz, ve umarim olursa da beni yazdigima pisman eder.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi murat

Siyah-beyazlı yönetimin bir yandan Bryan Ruiz ve Martin Linnes'in transferlerini bitirmeye çok yaklaşırken, diğer yandan Başkan Fikret Orman'ın ise apar topar Milano'ya gitmesi akılları bir hayli karıştırdı. Daha önce Erdal Torunoğulları'nın görüşme gerçekleştirdiği, fakat bir türlü ikna etmeyi başaramadığı Inter genel menajeri Piero Ausilio ile bir araya geleceği iddia edilen başkan Orman'ın, Matias Silvestre ve Ruben Botta'yı isteyeceği iddia edildi. Botta ile Silvestre ikilisi için toplam 4.5 milyon euro'yu gözden çıkaran Beşiktaş, bu transferi bitirebilmek için şansını sonuna dek zorlayacak. İtalyan devi İnter ise iki oyuncusu için daha önce siyah-beyazlı yönetimden 6 milyon euro, sonra da 5.5 milyon euro bonservis ücreti talebinde bulunmuştu.

'İSTEDİĞİNİZ RAKAMA ÇIKARIZ AMA!'
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Inter genel menajeri Piero Ausilio ile gerçekleştireceği ton görüşmede, İtalyan temsilcisinin istediği 5.5 milyon euro'luk bu rakama çıkabileceklerini, ancak ücretin 2 veya 3 yıl içine yayılmış bir şekilde ödenmesini teklif edecek. Böylece Orman, İtalyan kulübünün yönetimini ikna ederek, teknik direktör Slaven Bilic tarafından da transferi çok istenen Matias Silvestre ve Ruben Botta'nın transferine son noktayı koymaya çalışacak.

bu oyuncular için yorumlarınız nedir?

Çevrimdışı capo di capi

Siyah-beyazlı yönetimin bir yandan Bryan Ruiz ve Martin Linnes'in transferlerini bitirmeye çok yaklaşırken, diğer yandan Başkan Fikret Orman'ın ise apar topar Milano'ya gitmesi akılları bir hayli karıştırdı. Daha önce Erdal Torunoğulları'nın görüşme gerçekleştirdiği, fakat bir türlü ikna etmeyi başaramadığı Inter genel menajeri Piero Ausilio ile bir araya geleceği iddia edilen başkan Orman'ın, Matias Ruben Botta ve Ruben Botta'yı isteyeceği iddia edildi. Botta ile Silvestre ikilisi için toplam 4.5 milyon euro'yu gözden çıkaran Beşiktaş, bu transferi bitirebilmek için şansını sonuna dek zorlayacak. İtalyan devi İnter ise iki oyuncusu için daha önce siyah-beyazlı yönetimden 6 milyon euro, sonra da 5.5 milyon euro bonservis ücreti talebinde bulunmuştu.

'İSTEDİĞİNİZ RAKAMA ÇIKARIZ AMA.'
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Inter genel menajeri Piero Ausilio ile gerçekleştireceği ton görüşmede, İtalyan temsilcisinin istediği 5.5 milyon euro'luk bu rakama çıkabileceklerini, ancak ücretin 2 veya 3 yıl içine yayılmış bir şekilde ödenmesini teklif edecek. Böylece Orman, İtalyan kulübünün yönetimini ikna ederek, teknik direktör Slaven Bilic tarafından da transferi çok istenen Matias Silvestre ve Ruben Botta'nın transferine son noktayı koymaya çalışacak.

Bence hedef saptırma. Silvestre bek değil zaten. Stoper şu an çok lüks olur.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Yalçın

Ruben Butta'ya buradan bakabiliriz. Genc. Ayagina cok hakim. Calim atmayi seviyor. Ama beceriyorda. Asistlerini inceliyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bizimkiler pazarligin b.kunu cikartiyorlar, aylarca pazarlik yapip ucuza kapatalim derken adam, adam o sürecde degerini üce katlayacak  :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

Siyah-beyazlı yönetimin bir yandan Bryan Ruiz ve Martin Linnes'in transferlerini bitirmeye çok yaklaşırken, diğer yandan Başkan Fikret Orman'ın ise apar topar Milano'ya gitmesi akılları bir hayli karıştırdı. Daha önce Erdal Torunoğulları'nın görüşme gerçekleştirdiği, fakat bir türlü ikna etmeyi başaramadığı Inter genel menajeri Piero Ausilio ile bir araya geleceği iddia edilen başkan Orman'ın, Matias Silvestre ve Ruben Botta'yı isteyeceği iddia edildi. Botta ile Silvestre ikilisi için toplam 4.5 milyon euro'yu gözden çıkaran Beşiktaş, bu transferi bitirebilmek için şansını sonuna dek zorlayacak. İtalyan devi İnter ise iki oyuncusu için daha önce siyah-beyazlı yönetimden 6 milyon euro, sonra da 5.5 milyon euro bonservis ücreti talebinde bulunmuştu.

'İSTEDİĞİNİZ RAKAMA ÇIKARIZ AMA.'

İkisi de çöp Murat abi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı capo di capi

Bence iş bitti hem 10 numara hemde bek. Ama açıklamıyorlar rövanş maçı varya konsantrasyon bozulmasın diye.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi murat

Bence iş bitti hem 10 numara hemde bek. Ama açıklamıyorlar rövanş maçı varya konsantrasyon bozulmasın diye.
iş bu şekildeyse ve linnes alındıysa bol bol gol atabilir sorun değil. :D

Çevrimdışı Yalçın

Youtube'a adamlarin yaptiklarini koyuyorlar sadece. Bu da objektif bir yorum veremiyor. Hic bir futbolcunun topsuz alanda ne yaptigini goremiyoruz. Mesela su Botta. Adam hizli, ayagina hakim, cabuk adam geciyor. Fakat mucadelesi nasil, orta sahada nasil oynar, nasil organize olmaya katkisi var; bunlar muamma. Adamin sadece kontralarda olan hareketleriyle frikiklerini koymuslar.

Suleyman Seba

Çevrimdışı pascal26

Eğer ANÇ nin anlaşmak üzereyiz diye bahsettiği Kagawa falan değilse, R10 a bi özür diletip sonra da hemen imzayı bastırsın.
''Bonservissiz'' R10 a hele de yarı fiyata indiyse hayır denmez. Gördüğüm kadarıyla kilo sorunu da yok. Biraz idman yerse sezonu çıkarmaması için sebep yok. Sakat olduğu dönemlerde bile şiştiğini görmedim. Allah ayağımıza gönderdi resmen. Özür dilesin, gelsin.

Takımımız çok koşuyor fakat tecrübesiz. Kritik anları oynayamıyoruz. Maç sonlarında elimiz ayağımıza dolaşıyor. 90 dakika çıkarmasa bile Oğuzhan yedekler onu.

En çok da çocukların parklarda R10 formasını giyerken, renklilerin gıptayla bakması. Pahabiçilmez olur, psikolojik üstünlüğü de ele geçiririz. Bi daha düşünmeliler.

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes gelirse sezonda 5-6 gol bekliyorum bir bek için iyi rakam bunun yanında da 8-10 arası asist yapacağını düşünüyorum. Geleceği çok parlak bir oyuncu bence.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2014, 23:43:56 Samo1903 ]