2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547517 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Dostum bunlar profesyonel bir adam için çok ağır ifadeler bence. Ne yaparsa yapsın adamı bu kadar basite indirgeyemeyiz hele biz gibi bu işten profesyonellik anlamında hiçbir şey bilmeyen kişiler.

Transfer görüşmesi mi yaptık , menajerle mi konuştuk takım mı çalıştırdık hepsini geçtim bilic ile bile konuşabildik mi daha hayır. O yüzden bu şekilde ağır kimse eleştiremez eleştirirsek türk basınından farkı kalmaz kimsenin.

tabiki ama simdi birde bu işin içinde olanlar ve bazı ithamlar bizi buna goturuyor,, boylesin buyuk bir kariyeri olan bir adamın boyle seyler yapması saçmalık diyebiliyoruz dimi ama işte oyle değil,, çnk bir gercek var,, istediği onerdiği butun oyuncular bu torbalardan çekiliyor,, bak ben komisyon alıyor demiyorum ben diyorumki alanı daraltıp oralardan oyuncu seciyor,, belki dogrusunu yapıyor yani bildiği tanıdıgı hayatına daha cok ulasabiliceği topculara bakıyor yani işin iyi tarafınada bakabilirsin,, amaa

onder ozenin onerdiği topcuara sen kesin ve net sorup sorusturmadan pat diye hayır desrsen bunda inatlasırsan bundada ben art niyet ararım,,  yani sonuclar beni buraya goturuyor,,

ornekmi,, dany terimin onerisi,, ornekmi eneramo onceki takımından istediği birisi,, ornekmi pedroyu kendisi aldırmadı diye veya istediği profilde değil diye veya baska bir sebeble surekli kenara itti aynı seyi frei içinde yaptı,, ornekmi tutturdu rusyadan danny diye birini,, ornekmi ruiz,mitroglu ve dahası hep o torbadan cıkan urunler,, veee esas ilgincide bu adamlar ayrı teklif yapıyor bizim yonetim ayrı bizimkiler 4milyona anlasıyorlar bu bilicn tanıdıkları onceden 7milyona konusup anlasıyorlar sizce bu plansızlık bu sacmalıkda nedir?
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 12:34:58 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

Biz Dortmund'u rol model alamayız bence ona müsait bir yapı yok. Bir kere taraftar o kadar sadık değil kulübe. 500.000 nufüslu Ruhr bölgeside 80.000 kombine satıyor adamlar.

Bizim rol modelimiz  Shakhtar olmalı en uygun onlar duruyor bize.

biz shaktar desekte , dortmund desekte , a.madrid desekte ilk göze batan bunlarda yıllardır (a.madrid için zaman kısa olsa da) hocalarına bağlı olmaları. birde kimse seba dönemi gibi alt yapıdan metin , ali , feyyaz beklemesin artık alt yapılardan batuhan , serdar özkan gibi isimler çıkıyor ne yazık ki. yıllardır mami mami diyoruz ben bu adamı ingiltere kampına gitmeden 2 gün önce sultangazi de halı saha maçında saat 01:00-02:30 arası görüyorum. bir futbolcu bilmiyor mu halı saha kesinlikle yasak ve o saatte ne işin var arkadaşlarınla orada.

sadece 2 isimi bekliyorum ümit karaal ve furkan yaman. ümit karaal ayrıca giresunlu toprağım olmasından ayrı bir sempatim var   :D onlarda tutmazsa gitsin yine milyon eurolar :s20: :s20: :s20:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALDENYX

bilic çeşki tanidiği bildiği oyunculardan alsa...sadece atiba... onuda çok iyi tanımıyordu.. şöğle hırvatistan dan kalburu üstü iki oyuncuya ben hayır demem..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

kaldı 8 gün , koca transfer sezonu geçti eksikler belli .
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Yakup

kaldı 8 gün , koca transfer sezonu geçti eksikler belli .

@ALDENYX  eksikler neresi ? sağ bek ve 10 numara mı ? konuşulan adaylar için konuşalım mesela linnes ve ruiz..

linnes gelse arsenal maçında oynayamayacak. Ruizde keza öyle. ilk hafta mersin maçında oğuzhan olmayacak! ama mersin maçı için 10 numara herkes oynayabilir sorun değil. Sonra milli maç arası var zaten. 2. hafta rakip olimpiyatta rize ona da seyirci yeter değil mi? Peki şuan acele etmeme sebebi yönetimin acele edilecek sebepleri olmaması olabilir mi? şimdi ye kadar neden yapılmadı sorgulanması gereken bu kısım galiba ama ya bir sürü görüşme var ve en iyileri bekleniyorsa. Belki de bu isimler cepte prensipte imzalar bile atıldı ama şuan aceleye gerek yok. Gruplara kalmak bekleniyor olabilir bana göre dün yazdığım gibi 8.600.000 euro gruplara kaldığımız an alacağımız para. o zaman bu isim ruiz değil de belhanda olabilir belki de bundan bekliyor yönetim.

haksızsın demiyorum haklısın ama belki de beklemenin sebebi bunlardır diye yazıyorum.  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ozan062

bilic çeşki tanidiği bildiği oyunculardan alsa...sadece atiba... onuda çok iyi tanımıyordu.. şöğle hırvatistan dan kalburu üstü iki oyuncuya ben hayır demem..

yani heleki o 16-17 yasındaki messiye benzetilen bir hırvat vardı sarı kucuk boylu ismini unuttum,, onu bile 1-2 milyona aldılar yani bunlarda bile hiç gozu olmadı,, hadi perisici al ge. yada senin ulkenin kaynaklarını kulalranarak al bir tane,, acaba tutmadıgında yasanacak durumumu dusunuyor oda olabilir ama bari net birini alaydın(( corlukayı bi ara tutturmustu iyiki o olmadı

Çevrimdışı Tolga

@DerinBesiktasJK

Metin Albayrak : Transfer ile ilgili şunları söyleyebilirim ki, şartlarımıza uygun olursa transfer yapabiliriz,aksi taktirde yapmayacağız.

dediğim olacak geçmiş olsun şimdiden
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

@DerinBesiktasJK

Metin Albayrak : Transfer ile ilgili şunları söyleyebilirim ki, şartlarımıza uygun olursa transfer yapabiliriz,aksi taktirde yapmayacağız.

dediğim olacak geçmiş olsun şimdiden

inanmak istemiyorum butür konusmaları genellikle yapğıyorlar ama yine bozuyorlar,, veya bu yoneticiler ayrı teldenmi calıyorlar cozemedim hepsi ayrı bir kafada,, valla kafa yormayın yoksa işin içinden cıkılmıyor bosverin bu arada 1eylülmüş son tarih transfer için gecenlerde 5ine kadar vs diye birseyler okudum yalanmıs o haber

Çevrimdışı Tolga

inanmak istemiyorum butür konusmaları genellikle yapğıyorlar ama yine bozuyorlar,, veya bu yoneticiler ayrı teldenmi calıyorlar cozemedim hepsi ayrı bir kafada,, valla kafa yormayın yoksa işin içinden cıkılmıyor bosverin bu arada 1eylülmüş son tarih transfer için gecenlerde 5ine kadar vs diye birseyler okudum yalanmıs o haber
şu saate kadar transferleri yapamayanlar arsenal maçından sonra kalan 2-3 günde mi yapacaklar orası ayrı da bir de yöneticiler kulübü bakkal gibi yönetiyorlar şuraya bak birinin diğerinden haberi yok her çıkan farklı birşey söylüyorlar şaka gibi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Almasınlar ..

3 .oluruz en iyi.

4 yıldızı kim takacak şubat sonrası onu izleriz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Almasınlar ..

3 .oluruz en iyi.

4 yıldızı kim takacak şubat sonrası onu izleriz.
bu yönetimin bu kulübü şampiyon yapmak gibi dertleri yok ondan sonra f.orman çıkıp bizi çeşitli nedenlerle 3. büyük yapmaya çalışıyorlar falan demesin boşuna şu şartları bile değerlendiremiyoruz arkadaş ben ona kızıyorum gs ve fb o kadar sorunla uğraşırken aradan sıyrılabileceğimiz yerde hala daha bunu göremiyorlar

Çevrimdışı cinque

Asgari ücretle çalışacak futbolcu arıyor bunlar ya. Böyle başarı edilmez kimse kusura bakmasın.

Çevrimdışı ozan062

bu yönetimin bu kulübü şampiyon yapmak gibi dertleri yok ondan sonra f.orman çıkıp bizi çeşitli nedenlerle 3. büyük yapmaya çalışıyorlar falan demesin boşuna şu şartları bile değerlendiremiyoruz arkadaş ben ona kızıyorum gs ve fb o kadar sorunla uğraşırken aradan sıyrılabileceğimiz yerde hala daha bunu göremiyorlar

yani rakiplerin soylediği ornek umit ozat,, hep soyler besiktas son senesinde sivassporla çekişti,, fb ve gs oynasaydı o sezon  yien 3cüydü,, bu sene onlar duserse anca sampiyon oluruz yani nasıl bir duzendir bu arkadas,,, yani yarısta her zaman yenilen biz oluruz,, bu acıklamalarla bunu goruyoruz,, bak sidmdie demişki derin bilic istmeiyor oyuncu diye,, bende surdan bunu cıkarıyorum bilic aslında hoca moca değil:D tabiki fazla fazla agır oldu ama boylede cahillik olamaz,, alternatifsiz bir takım heleki avrupadada oynucaksak bilmiyorum bu senede onun kurallarıyla gidelim gorucez zaten herseyi,, sene sonunu gorurmu gormezmi diye simdiden iddaları hazırlayın

Açıklama belki gerçek dışıdırı..

Bekleyelim bakalım..

Ama dediğim gibi mevcut kadronun rakiplerle yarışacağını düşünenlerin aşağıdaki resimdekinden bir farkı olmadığını düşünenlerdenim..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Metin Albayrak : Slaven Bilicin transfer istediği mevkiler var. Ama fazlada israrcı değil. İyi bir kadromuz var.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kemal

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK 20 dk.

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK 5 dk.

Metin Albayrak : Slaven Bilicin transfer istediği mevkiler var. Ama fazlada israrcı değil. İyi bir kadromuz var.

-----------

Daha öncede konuşuldu , belki Linnes alınacak oda belki, çünkü Köybaşıyı oraya monte edip Motta-Boral sol bek yapacaklar, 4-4-2 sistemiylede Pektemek Ba oynayacak , orta sahayada Olcay-Oguzhan-Veli-Atiba-Necip-Töre  bu 6 kişiden değişimle yedekleyerek oynayacaklar. Kısaca transfer yok , olursa belki Linnes.

Sonra 3 kulvarda elimizde patlayacak bu sezon, ama bişey olmayacak çünkü seneye görkemli açılış kamufle edecek herşeyi ve yine şimdi olduğu gibi '' Mabedimizi yaptı - Tabatayı 8 e aldığı gıbı oyuncumu alsaydı - Yapılamaz deneni yaptı bize çağ atlattı '' şeklinde destekleyicileri çıkıp bizi susturacaklar , millet 4. yıldızını takıp cayır cayır Cl de Ligde para kazanırken , bizde bakacaz.

Desteklemeye, laf söyletmemeye devam edin kardeşler, abiler.

Çevrimdışı scape_bjk

Metin Albayrak'ın yaptığı açıklamalar'ın kaynağı var mı?

Çevrimdışı Tolga

çok iyi kadromuz var valla arsenal maçı bunların düşüncesini değiştirmiş demekki

Çevrimdışı ozan062

bu arada baskan yurt dısında,, dun italyadaydı bugun yarın donecekmiş,, metin albayraka gore bu gidişler bosaymıs,, bakalım  ben yinede sagbek 10 numarayla değil birde ortasahaya bizim veli ve atibaya yedek olabilicek biriyle bu işin tamam moduna geciliceğini dusunuyorum

Çevrimdışı scape_bjk

çok iyi kadromuz var valla arsenal maçı bunların düşüncesini değiştirmiş demekki
Kadromuz iyi zaten fakat eksiklerimiz olduğunu bizde söylüyoruz. Fakat kaynak belirtmeden ki belirtsen bile yalan haber olduğunu yönetim birçok defa resmi açıklamayla yalanladı, neye göre eleştiriyorsunuz anlamadım.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam valla iyi kadro varda gitmez 3 kulvarda bunların aklını başına getirecek tek olay Arsenal'den fark yemek maalesef. :s20:

Çevrimdışı ozan062

kendisine guvendiğim birisidir

Bayram Tilci @BayramTilci  ·  17 sa.

Bence Sosa tam yerinde transfer olur. 10 numara için ideal. Soğuk kanlı ve bileklerine çok hakim

Bayram Tilci @BayramTilci  · 17 sa.

İcra kurulu üyesinden aldığım bilgiye göre Besiktasin 10 numaraya adayi Sosa bitmis

Çevrimdışı Tolga

Kadromuz iyi zaten fakat eksiklerimiz olduğunu bizde söylüyoruz. Fakat kaynak belirtmeden ki belirtsen bile yalan haber olduğunu yönetim birçok defa resmi açıklamayla yalanladı, neye göre eleştiriyorsunuz anlamadım.
kardeşim ben doğruysa diyorum zaten kadromuz kötü değil ama uzun mücadelede yetersiz fb ve gsye göre bunu söyleyince mi biz kötü oluyoruz ben bunu anlamıyorum transfer yapmayalım bu takım şampiyon falan olamaz kimse ümitlenmesin boşu boşuna göz var nizam var.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

taraftar sustukca bunlar b.kunu cikartiyor. demba ba transferide sadece önder özenin istifasi nedeniyle yapildi, biliyorlardiki cok kötü elestireceklerdi, istifa sesleri yükselecekdi. adim gibi eminim, bugün bilic istifa etse, hemen gidip belhandayi alirlar korkudan. ama bilmiyorlarki, bu senede bu takim bir kac hafta sonra düsüs yasarsa cok daha kötü protestolar olacak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

Hemen yüklenmişsiniz bir durun bakalım sakin fiyat politikası da olabilir bu söylemler transferin kesinlike olacağına inanıyorum ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli