Dostum bunlar profesyonel bir adam için çok ağır ifadeler bence. Ne yaparsa yapsın adamı bu kadar basite indirgeyemeyiz hele biz gibi bu işten profesyonellik anlamında hiçbir şey bilmeyen kişiler.
Transfer görüşmesi mi yaptık , menajerle mi konuştuk takım mı çalıştırdık hepsini geçtim bilic ile bile konuşabildik mi daha hayır. O yüzden bu şekilde ağır kimse eleştiremez eleştirirsek türk basınından farkı kalmaz kimsenin.
tabiki ama simdi birde bu işin içinde olanlar ve bazı ithamlar bizi buna goturuyor,, boylesin buyuk bir kariyeri olan bir adamın boyle seyler yapması saçmalık diyebiliyoruz dimi ama işte oyle değil,, çnk bir gercek var,, istediği onerdiği butun oyuncular bu torbalardan çekiliyor,, bak ben komisyon alıyor demiyorum ben diyorumki alanı daraltıp oralardan oyuncu seciyor,, belki dogrusunu yapıyor yani bildiği tanıdıgı hayatına daha cok ulasabiliceği topculara bakıyor yani işin iyi tarafınada bakabilirsin,, amaa
onder ozenin onerdiği topcuara sen kesin ve net sorup sorusturmadan pat diye hayır desrsen bunda inatlasırsan bundada ben art niyet ararım,, yani sonuclar beni buraya goturuyor,,
ornekmi,, dany terimin onerisi,, ornekmi eneramo onceki takımından istediği birisi,, ornekmi pedroyu kendisi aldırmadı diye veya istediği profilde değil diye veya baska bir sebeble surekli kenara itti aynı seyi frei içinde yaptı,, ornekmi tutturdu rusyadan danny diye birini,, ornekmi ruiz,mitroglu ve dahası hep o torbadan cıkan urunler,, veee esas ilgincide bu adamlar ayrı teklif yapıyor bizim yonetim ayrı bizimkiler 4milyona anlasıyorlar bu bilicn tanıdıkları onceden 7milyona konusup anlasıyorlar sizce bu plansızlık bu sacmalıkda nedir?