2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547829 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

bence şu anki kadro bile bundan iyi, çok ciddiyim
bunu ben yazacaktım :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Ahmed Hassan kraldır kral. Sisteme uymamasına rağmen sonradan girip kaç puan getirdi bize sayısızdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret Orman, tamam iyidir hoştur, sponsorlukları geliştiriyor, stadı bir yandan yapıyor tabii ki Başkanımız seviyorum ben şahsen AMA Fikret Orman gerçekten Sanayiciymiş-İnşaatçıymış, futboldan transferden çok çok anladığını söyleyemem, takımda 7-8 Aydır sağbek-ortasaha açığı varsa ve sen bunu Lige 1 hafta kalaya kadar çözmüyorsan bu işten anlamıyorsun arkadaş, bu adamlar ne zaman adapte olacak takıma , ayrıca şu Arsenale çok farklı skorlarlada gidebilirdik, transfer konumuz hep keşkelerle dolu.

Eneramo- Sezer - Serdar-Uğur Boral-Gökhan Süzen-Danny bu transferleri rahmetli babam mezardan çıkıp yapmadı , resmen rezalet. İlk yazdığım 5 kişinin aldıkları maaşları üst üste koysak (şuana kadar aldıkları-alacakları ) gerçekten Costayı veya Belhandayı bu akşam uçağa bindirip getirirsiniz, o yüzden kimse para yok demesin.Demek ki transferde resmen sıvamışlar buda gerçek ve bu performanslarına devam ediyolar. ( tek başarı Demba Ba=onada kronik sakat demişti.)

Kemal hocam inşallah iki iyi transfer yaparız da sen de biraz olsun rahatlarsın. Yine coştukça coşmuşsun maşallah. Hocam yazdığın o hatalı transferlerin hepsini toplasan bir tabata bile etmez. Kaldı ki bu yönetim o trabsferleri biraz da parasızlıktan yapmak zorunda kaldı neden anlamak istemiyorsun gerçekten şaşıyorum. Ayrıca pedro,motta,Gökhan,Oğuzhan,Olcay,atiba,demo
Ba ba gerçekten başarılı transferlerdir Kerim de başarılıdır ama sen kabul etmek istemiyorsun. Biraz daha üst düzey maç oynamaya ihtiyacı var hepsi bu. Önümüzdeki 5 yılın kadrosunu büyük oranda kurduk. Sadece derinlik sağlamak için 2 si acil 4 transfer yapacağız. Ayrıca şunu da rahatlıkla söyleyebilirim şu anda yerli futbolcularımozın neredeyse tamamı a milli takımda oynayacak düzeydedir

Çevrimdışı Anıl

+1903
Basarili transferleri onder ozen yapacak, ibrahim altinsay yapacak, basarisiz transferler baskanin hanesine yazilacak...Demba Ba 'yi da onder ozen getirdi dimi danny i de baskan..
Yanlız Demba Ba Önder Özen zamanında istenmiş bir oyuncu. Şimdi Demba Ba dediniz de çok harika bir forvet değil mi ya  :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

bunu ben yazacaktım :evillol:
valla iki takım maç yapsa şu anki takım bence kesin kazanır. Ben açıkçası şu anki takımın çok üst düzey bir oyun anlayışı olduğunu düşünüyorum. Bence kadro derinliği ve tecrübe eksikliği var sadece tecrübeli 2-3 oyuncu bizi çok büyük hayallere ulaştırabilir.

Uyumakta uykuya dalmakta ya da uykuyu sürdürmekte sorunlar yaşayanlar aktar bölümünde sizlere bir önerim olacak;

http://besiktasarena.com/index.php?topic=537.0

Çevrimdışı okansosa

bu derinbeşiktaş kendisiyle çelişiyor demiş ki erdal torunoğulları gerçekten radyospora konuştu ,erdal torunoğulları fulham 7m € istiyor orta yolu bulacağız demiş. derinbeşiktaş ta dün 5.5 e anlaşıldı dedi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı scape_bjk

Arkadaşlar Erkan Kaş'ı biz niye sattık ben bu çocuğu çok beğeniyordum ki dün karabük'ün maçında izledim gerçekten çok iyi. Bu sene lige damga vurabilir başımızı taşlara çok vuracağız gibi geliyor bana.

belçika takımıyla yaptığımız pilot anlaşma iptal olmuş :s20:

Çevrimdışı Anıl

belçika takımıyla yaptığımız pilot anlaşma iptal olmuş :s20:
40 yılın başında başarılı bir proje gerçekleştirecektik, önce gerçekleştirecek kişiyi istifa ettirdiler sonra da projeyi iptal ettiler. Hatta Brezilyada futbolcu fabrikası olan bir kulüplede bu tarz bir anlaşma yapılacaktı o da yalan oldu. Bu projelerin iptalinde emeği geçenlere kimse hakkını helal etmesin, şahsen ben etmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

40 yılın başında başarılı bir proje gerçekleştirecektik, önce gerçekleştirecek kişiyi istifa ettirdiler sonra da projeyi iptal ettiler. Hatta Brezilyada futbolcu fabrikası olan bir kulüplede bu tarz bir anlaşma yapılacaktı o da yalan oldu. Bu projelerin iptalinde emeği geçenlere kimse hakkını helal etmesin, şahsen ben etmiyorum.
ben daha ağır konuşacam da neyse birşey demek istemiyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

işin iç yüzünü bilmiyoruz dany transferinden beri ben önder özene takığım zaten artı eneramoda onun eseri tv ye çıkıp sorumluluk benim demekle olmuyor
gsye ikincilik verdi o transfer sorumluluk seninse o zaman gereğini yapacaktın danyi Başkanın kesinlikle almak istemediğini biliyoruz franko önder özen söyledi uzun
zamandır Beşiktaş tarafından takip edilen bir oyuncuymuş yani Önder beyin kararı değil Motto onun kararı Önder Özen işin özeti başarılı değildi sanırım Biliçlede
ters düştü buda büyük ihtimal transfer konusunda olmuştur çok ciddi bir kusuru olmasa bu kadar net gönderilmezdi Şimdi yetki Biliçte bu sene göreceğiz ne olduğunu

Çevrimdışı Kemal

Kemal hocam inşallah iki iyi transfer yaparız da sen de biraz olsun rahatlarsın. Yine coştukça coşmuşsun maşallah. Hocam yazdığın o hatalı transferlerin hepsini toplasan bir tabata bile etmez. Kaldı ki bu yönetim o trabsferleri biraz da parasızlıktan yapmak zorunda kaldı neden anlamak istemiyorsun gerçekten şaşıyorum. Ayrıca pedro,motta,Gökhan,Oğuzhan,Olcay,atiba,demo
Ba ba gerçekten başarılı transferlerdir Kerim de başarılıdır ama sen kabul etmek istemiyorsun. Biraz daha üst düzey maç oynamaya ihtiyacı var hepsi bu. Önümüzdeki 5 yılın kadrosunu büyük oranda kurduk. Sadece derinlik sağlamak için 2 si acil 4 transfer yapacağız. Ayrıca şunu da rahatlıkla söyleyebilirim şu anda yerli futbolcularımozın neredeyse tamamı a milli takımda oynayacak düzeydedir

Hocam inşallah yaparızda hepimiz rahatlarız. Yav neden hep Demirörenden örek veriyosunuz anlamadım ki, ben ADALICI veya YD ci değilim, hiç sevmem bana göre takımın kulübün anasını ağlattılar, elimde seçeneğim olsa 3'ü arasında Fikret Ormanı başkan bırakırım,geçende yazdım Adalı ve YD bize yaptıklarından dolayı yargılanmalıdır. Ama hepte en kötüyle karşılaştırırsak ileri gidemeyiz (tabata olayı gibi), kötü yapılmış hatta batırmak için yapılmış transferleri örnek göstermemek lazım, öteki yargılık bir olay zaten .

Yönetim parasızlıktan mı ameliyat masasında Eneramoyla imzalayıp, 1.2m euro net maaş verdi hocam ?
2.lik için yarıştığı takımın (ki vukaatları belli) stoperını getirip, bizim ipimizi çektirdi.
Yine parasızlıktan mı bitmiş ve okeye dönen Uğur Borala bilmem kaç yıllık 750.000 euro net maaşla sözleşme imzaladı.

Yav çok çabuk unutuyosunuz geçen seneyi bu takımda sağbek sorununu mu çözdüler? Forvet sorununu mu çözdüler? Forvet sorununu mu çözdüler? Çözseler şimdi o transferler paralarını çıkarmış bizde grupları bekliyoduk.

Gece barlardan çıkmayan , bizimle sözleşme imzalamayan Fernandesten para mı kazandılar? Yav Rus Kulüp başkanı açıklama yaptı Fernandes imza atınca. ''İstedik 12m euroya Bjk vermedi, devre arası yine istedik bu sefer bizden 12m euro talep ettiler '' seklinde, bunlar para değil mi?

Yani statdır - kartal yuvalarıdır - sponsorlardır bakın en baştada söyledim , tamam arkasındayım ama olanıda söyleyecez. Uyanın arkadaşlar 1 hafta kaldı lige, ne zaman bu adamlar adapte olacak? Bu eneramo- holosko ne zaman gönderilecek ? yine vermediler eneramoyu karabüğe bedava. adamlar bizi 1.2 m eurodan kurtaracak ve yabancı kontenjanımızı açacaklardı.

Transfer Başarısızlığı vardır bu Net ve buda doğal olarak Başarıya yansıyor.

Çevrimdışı Kemal

Bide şuna hastayım ''Önder Özen yaptı '' , yav yaptırma o zaman sen 15 milyonun Başkanısın hakkımızın savunucususun , ama yok çok Beyefendi, sanki afedersiniz Avusturya Arşidükü , güzel güzel giyinip bacak bacak üstüne atıp ılımlı ılımlı anlatıyo, yok arkadaş bu ülkede bu gitmiyo işte , dibimiz ortadoğu millet kafa kesiyo  e bizede havası suyu sirayet etmiş eli maşalı olacaksın , almaya mı çalışıyo Dannyi vuracaksın masaya yumruğunu, bak kardeşim işine almıyoruz deyip kestirip atacaksın, teklif bile edemeyecek bidaha, bu ülkede bunun gideri var işte,kuralına göre oynayacan,o zaman başarı geliyo, anlatıyolar işte Süleyman Sebayı , binadan içeri girdiğinde millet girecek delik arardı diye.

Çevrimiçi Necmi

Bide şuna hastayım ''Önder Özen yaptı '' , yav yaptırma o zaman sen 15 milyonun Başkanısın hakkımızın savunucususun , ama yok çok Beyefendi, sanki afedersiniz Avusturya Arşidükü , güzel güzel giyinip bacak bacak üstüne atıp ılımlı ılımlı anlatıyo, yok arkadaş bu ülkede bu gitmiyo işte , dibimiz ortadoğu millet kafa kesiyo  e bizede havası suyu sirayet etmiş eli maşalı olacaksın , almaya mı çalışıyo Dannyi vuracaksın masaya yumruğunu, bak kardeşim işine almıyoruz deyip kestirip atacaksın, teklif bile edemeyecek bidaha, bu ülkede bunun gideri var işte,kuralına göre oynayacan,o zaman başarı geliyo, anlatıyolar işte Süleyman Sebayı , binadan içeri girdiğinde millet girecek delik arardı diye.
sanırım bu konuda aralarında bayağı tartışma çıkmış zaten o iş sonunu hazırladı ama birine yetki veriyorsan karışamazsın o zaman verdiğin yetki olmaz
büyük ihtimal gene saçmalamıştır transferde biliçle ters düşmüş olma ihtimalleri var son zamanlarda konuşmuyorlarmış diye duydum sende bir yetki varken altındaki adama küsemezsin çocuk oyunumu oynuyoruz burada bence istifa etmedi ettirildi bunun altındada geçerli sebepler vardır çıkar kokusu

Çevrimdışı pascal26

Yanlış biliyosunuz arkadaşlar. Dany de Eneramo da hocanın talebiydi.
Özen'in hatası Teknik Direktöre yöneticilik yap-a-maması, arkadaş pozisyonunda kalması ve bir B planı yani Back up planının olmamasıydı. Yalçın krizinde bence Özen'in başka hazır bir TD adayı olmadığı ve transfer döneminin ortasına gelindiği için Başkan TD siz kalma riskini alamadı ve Özeni yolladı. (Hatırlayın Başkan bikaç kez SD nin TD yi görevden alma yetkisinin olduğunu söylemişti. Zaten böyle bi kriz normalde TD nin görevden alınmasıyla sonlanır.)
Ayrıca Özen menajerlere yüz vermemesiyle ünlüdür! Böyle adamlar bu işlerin içinde pek sevilmez. 

Çevrimdışı Anıl

Özen'in hatası Teknik Direktöre yöneticilik yap-a-maması, arkadaş pozisyonunda kalması ve bir B planı yani Back up planının olmamasıydı. Yalçın krizinde bence Özen'in başka hazır bir TD adayı olmadığı ve transfer döneminin ortasına gelindiği için Başkan TD siz kalma riskini alamadı ve Özeni yolladı. (Hatırlayın Başkan bikaç kez SD nin TD yi görevden alma yetkisinin olduğunu söylemişti. Zaten böyle bi kriz normalde TD nin görevden alınmasıyla sonlanır.)
Ayrıca Özen menajerlere yüz vermemesiyle ünlüdür. Böyle adamlar bu işlerin içinde pek sevilmez. 
Aynen öyle, Dany'i de Eneramo'yu da Bilic istedi ısrarla. Önder Özende Bilici kendisi getirdiği için hep sorumluluğu üstüne aldı. Ayrıca @Necmi abi ben transfer yönünden eleştirmedim kimseyi pilot takım olayı bir projeydi. Ve Türkiyede olmayan büyük bir projeydi. Bunun mimarı da Önder Özen'di. Ve birileri o projenin çökmesini sağladı. Tesislere laboratuvar kurulacaktı oyuncular daha çabuk rejenere olucaktı oda çöktü gibi görünüyor. Önder Özen Memphis Depayı istedi ilk geldiğinde bonservisi 2-3 milyon euroydu. Yönetim kabul etmedi şimdi bonservisi 10-15 milyon euro. Önder Özen Halkan Çalhanoğlu için kulübüyle 2 milyon euroya anlaştı. Yönetim kabul etmedi bu yaz başında 10 milyon euroya Leverkusen'e gitti. Fikret Orman ilk geldiği sene, İbrahim Altınsay Louis van Gaal le yıllık 2.5 milyon euroya anlaştı. Yönetim kabul etmedi şimdi Manchester United'ın hocası. Biz şuanda çok daha iyi bir durumda olabilirdik ama malesef yönetimin vizyonsuzluğu sebebiyle bu haldeyiz. He kötü halde miyiz ? Hayır, yapılacak 3 transferle şampiyon olma ihtimalimiz yüksek ama yapacaklar mı, şampiyonluk düşünücek vizyonları var mı bilmiyorum, hep beraber görücez :)

Konu dışı:

Diş ağrısı çekenlere bitkisel önerilerim aktar bölümde

http://besiktasarena.com/index.php?topic=597

Çevrimdışı Çağrı

Ben hepimizin bildiğini söyleyeyim de bana küfür edin  :biggrinking:

Türkiye'de pilot takımdır orjinal işlerdir altyapı sistemidir filan böyle işler yapılamaz arkadaşlar. Ha yapılır yapılır ama sadece bu iş için bir adam getirip yaptırmanız gerek bu da yabancı olmalı ama o adamı bile canından bezdirir yöneticiledr çünkü inanın bana ona bile karışmaya başlarlar. Niye onu kiralıyoruz , niye oraya oyuncu alıyoruz 2 sene oldu hala oyuncu çıkmadı boşuna para ödüyoruz vs.

Porto'nun 14 tane pilot takımı var. Bunlara yılda 5 milyon euro ödüyor bu iş içinde profesyonelleri var.

Biz rooselare ile anlaşsaydık olsaydı bile inanın adamları küme düşürürdük olan onlara olurdu adamlar  hiç olmazsa 2. ligdeler.

Düşünebiliyor musunuz Muhammed'in , Atınç'ın , Ümit Karaal'in Rooeselare'ye gidip 1 sezon oynayıp geri döndüğünü ya da göze batıp transfer teklifi aldığını. Olmayan altyapımızı orada kullanabilirdik ama şimdi güven de kaybettik artık sittin sene hiçbir Belçika kulübü bize yaklaşmaz. Zaten yöneticiler de bunu gereksiz görüyoruz. Adam mı lazım bas parasını al canım ne gerek var pilot takımdan ucuz oyuncuya. Beyinsizler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Alıntı
Beyinsizler.
NET !

Çevrimdışı Yakup

peki biliyor musunuz ?

porto ea sports'a spor yamaları için dünyanın parasını veriyor. neden peki oradan oyuncu değişimi takip ediyor. zamanında ersun yanalın milli takıma denediği sistemi. yani 14 tane pilot takımdan önce böyle sistemleri var.

dortmund için ise st. pauli , mönc vs.. gibi takımlar var bir nevi pilot takımları bunlar  :lol: :lol:

bizim rol modelimiz dortmund diyorsak iyi izleme komitesi iyi bir scout sistemi kurmalıyız. ülkemizde ki pauliyi mönc gibi takımları biz bulalım.  :lol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ozan062

bence şu anki kadro bile bundan iyi, çok ciddiyim

ciddimisin yoksa basına gunesmi gecti??

bizim kadrodaki eksikliklerin sayısı az ama bunlarda kalite isteyen seyler dolayısıyla oıyuncu kalitesinin değişmesi oyun anlayısının aynı kalmasıyla madrid maclarından bile galibiyetle ayrılabiliceğimizi soyleyebilirim
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2014, 12:10:36 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

peki biliyor musunuz ?

porto ea sports'a spor yamaları için dünyanın parasını veriyor. neden peki oradan oyuncu değişimi takip ediyor. zamanında ersun yanalın milli takıma denediği sistemi. yani 14 tane pilot takımdan önce böyle sistemleri var.

dortmund için ise st. pauli , mönc vs.. gibi takımlar var bir nevi pilot takımları bunlar  :lol: :lol:

bizim rol modelimiz dortmund diyorsak iyi izleme komitesi iyi bir scout sistemi kurmalıyız. ülkemizde ki pauliyi mönc gibi takımları biz bulalım.  :lol: :evillol:

Biz Dortmund'u rol model alamayız bence ona müsait bir yapı yok. Bir kere taraftar o kadar sadık değil kulübe. 500.000 nufüslu Ruhr bölgeside 80.000 kombine satıyor adamlar.

Bizim rol modelimiz  Shakhtar olmalı en uygun onlar duruyor bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ayrıca Özen menajerlere yüz vermemesiyle ünlüdür. Böyle adamlar bu işlerin içinde pek sevilmez.

yok yok ben farkındayım gittiğinden beri bilicin yüzündeki gülümseme ve tavırlarında baya değişiklik oldu,,, onder ozenin en buyuk handicapı kendide soyluyor ve ben bunu hakikatende dogru olduguna inanıoyorum oda suydu,, kararı verirken cok arastırıyor ve kararverme sureci uzuyor ve işin cılkı cıkıyor,, bundan dolayıda risk alma olayında zayıf kalıyor,, bu zaten suan hala var ama yoneticiler tabiki istifa etmezler burası nettir,,bilic zaten kendi cevresinin oyuncularını onermekten baska iş yapmıyor bunuda inkar eden olamaz,, dolayısıyla aslında bu maçlar bu iyi sürec goz boyoma zamanı gelsin yine bizler karamsarlıga gomulucez zaman inş bunun tersine işlerki olagan ustu bir sezonla sampiyon oluruz ve yonetimde bilicte soyle rahatbir nefes alır ve alır yürürler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

bilic zaten kendi cevresinin oyuncularını onermekten baska iş yapmıyor bunuda inkar eden olamaz

Dostum bunlar profesyonel bir adam için çok ağır ifadeler bence. Ne yaparsa yapsın adamı bu kadar basite indirgeyemeyiz hele biz gibi bu işten profesyonellik anlamında hiçbir şey bilmeyen kişiler.

Transfer görüşmesi mi yaptık , menajerle mi konuştuk takım mı çalıştırdık hepsini geçtim bilic ile bile konuşabildik mi daha hayır. O yüzden bu şekilde ağır kimse eleştiremez eleştirirsek türk basınından farkı kalmaz kimsenin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli