Kemal hocam inşallah iki iyi transfer yaparız da sen de biraz olsun rahatlarsın. Yine coştukça coşmuşsun maşallah. Hocam yazdığın o hatalı transferlerin hepsini toplasan bir tabata bile etmez. Kaldı ki bu yönetim o trabsferleri biraz da parasızlıktan yapmak zorunda kaldı neden anlamak istemiyorsun gerçekten şaşıyorum. Ayrıca pedro,motta,Gökhan,Oğuzhan,Olcay,atiba,demo
Ba ba gerçekten başarılı transferlerdir Kerim de başarılıdır ama sen kabul etmek istemiyorsun. Biraz daha üst düzey maç oynamaya ihtiyacı var hepsi bu. Önümüzdeki 5 yılın kadrosunu büyük oranda kurduk. Sadece derinlik sağlamak için 2 si acil 4 transfer yapacağız. Ayrıca şunu da rahatlıkla söyleyebilirim şu anda yerli futbolcularımozın neredeyse tamamı a milli takımda oynayacak düzeydedir
Hocam inşallah yaparızda hepimiz rahatlarız. Yav neden hep Demirörenden örek veriyosunuz anlamadım ki, ben ADALICI veya YD ci değilim, hiç sevmem bana göre takımın kulübün anasını ağlattılar, elimde seçeneğim olsa 3'ü arasında Fikret Ormanı başkan bırakırım,geçende yazdım Adalı ve YD bize yaptıklarından dolayı yargılanmalıdır. Ama hepte en kötüyle karşılaştırırsak ileri gidemeyiz (tabata olayı gibi), kötü yapılmış hatta batırmak için yapılmış transferleri örnek göstermemek lazım, öteki yargılık bir olay zaten .
Yönetim parasızlıktan mı ameliyat masasında Eneramoyla imzalayıp, 1.2m euro net maaş verdi hocam ?
2.lik için yarıştığı takımın (ki vukaatları belli) stoperını getirip, bizim ipimizi çektirdi.
Yine parasızlıktan mı bitmiş ve okeye dönen Uğur Borala bilmem kaç yıllık 750.000 euro net maaşla sözleşme imzaladı.
Yav çok çabuk unutuyosunuz geçen seneyi bu takımda sağbek sorununu mu çözdüler? Forvet sorununu mu çözdüler? Forvet sorununu mu çözdüler? Çözseler şimdi o transferler paralarını çıkarmış bizde grupları bekliyoduk.
Gece barlardan çıkmayan , bizimle sözleşme imzalamayan Fernandesten para mı kazandılar? Yav Rus Kulüp başkanı açıklama yaptı Fernandes imza atınca. ''İstedik 12m euroya Bjk vermedi, devre arası yine istedik bu sefer bizden 12m euro talep ettiler '' seklinde, bunlar para değil mi?
Yani statdır - kartal yuvalarıdır - sponsorlardır bakın en baştada söyledim , tamam arkasındayım ama olanıda söyleyecez. Uyanın arkadaşlar 1 hafta kaldı lige, ne zaman bu adamlar adapte olacak? Bu eneramo- holosko ne zaman gönderilecek ? yine vermediler eneramoyu karabüğe bedava. adamlar bizi 1.2 m eurodan kurtaracak ve yabancı kontenjanımızı açacaklardı.
Transfer Başarısızlığı vardır bu Net ve buda doğal olarak Başarıya yansıyor.