2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547791 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş bonservis için bu sene 15 milyon euro demişti şimdi hesap yapalım. Ama hesap yaparken taksitlileri sadece taksitlerini katarak hesaplayalım. Çünkü bu listede bu sene ibaresi kullanılmıştı.

Motta 1.100.000 euro

Demba ba 1.500.000 euro ilk peşinat ilk taksit aralıkta 1.500.000 euro.

Töre 4.500.000 euro ama geçen gün konuşmuştu başkan 500.000 euro peşin kalanı 800.000 euro 5 taksite böldüm demişti.

Cenk tosun bonservisi yok.

Şimdi hepsini alt altta koyduğumuz vakit 3.100.000 euro peşin verilmiş. diğer kısımları bilmiyoruz yani 11.900.000 euro hala harcanabilir limit var  :D yani ortalıkta dolaşan belhanda 8-10 milyon arası fiyat verilip linnes çok rahat alınabilir. Başkanın açıklamalarıyla matematik çakışınca bu sonuç çıkıyor. Şapkadan belhanda çıkar diye kendimi kandırıyorum belki de  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı karakartalım

Fer çoktan getti  :iblush:

http://www.transfermarkt.com.tr/leroy-fer/profil/spieler/63342
aaa şimdi hatırladım haberlerde gçensenei kodrosundan fer yok falan diyodu sağlık olsun ama çok sağlammış harbiden o bölgede eşdeğer oyuncuların çoğundan iyi ve hırslı nese güntekin onayın önerdiği DOUGLAS COSTA ya bakıyorum o adamda baya başarılı ne yetenekler varmış günümüz futbolunda gençken kapıcan diğer takımlardan erken davranıp iyi bi eğitim takım kültürü takım oyunu aşılayıp getir olum kupayı hadi bakalım dicen  :kop: :kop:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı AvrupaKartalı

güntekin abimizde artik kalitesinden baya düsüyor. douglas costa asla okadar para etmez, ve kesinlikle bizi fazla ileriye tasimaz. avrupa icin bence cok yetersiz bir topcu, bu kötü oldugu anlama gelmez ama o paraya cat diye belhandayi alirim, onda en az 10 gömlek üstün.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AŞO

Yakında bir transfer gelmicek yönetim Arsenal maçı sonucunu bekliyor sanırım.

Çevrimdışı karakartalım

çok para bu paraya almaz DOUGLAS COSTA beşiktaş bu adamı ama bu adam maximum 1-2 sene sonra 20 ye  avrupaada sağlam bi klübe gider

Çevrimdışı karakartalım

shaktar doneks ne brezilyalı futbolcular bulmuş böyle helal olsun adamlara  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

shaktar doneks ne brezilyalı futbolcular bulmuş böyle helal olsun adamlara  :icool:
Zago sayesinde bu oyuncuların bulunması

Çevrimdışı karakartalım

Zago sayesinde bu oyuncuların bulunması
shaktarda ne görevi yapıyo hocam zago

Çevrimiçi Samet Ç

shaktarda ne görevi yapıyo hocam zago
Sportif direktör hocam

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı karakartalım

Sportif direktör hocam
lucecu  nun sportif drekterö yani vay be

Çevrimdışı ozan062

Güntekin Onay yönetime Douglas Costa'yı önermiş. Eğer basında geçen paraları verecekseniz bu oyuncuya verin demiş. Bana anlamsız geldi adamın piyasa değeri 17 milyon Euro.  :alala:

hatırlayın devre arasında ömerinde gol attıgı bir hazırlık macı yapmıstık ilk yarı dengeliydide ikinci ayrıda 4-5 atıyorlardı dahada atıcaklardıda adamlar savunmaya çekilmişlerdi,, yani aslında o tip bir hızlı cıkıslarda bizim takım agır cuvallar ama bu tip çelik ve hızlı adamlar baya kapalı savunmalara karsı faydalı olur zaten bizim bir diğer takımntımızda bu tip kapalılara karsı acıcı cozuculerimiz yok o hızlı ve akıllı eksiğimiz bariz belli bunu ruizlede cozemeyiz o ama o ilgilendiğimizi bitirirsek oda olur bak:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

Elche, Cristian Sapunaru'nun sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Porto'un zarar ettiği ender futbolculardan biridir kendisi. Aynı zamanda sağ bek yarın gazeteler bize yazarsa diye buraya koyayım dedim  :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

salla hocam beş para etmez oynamaz bizde o adam sivastan antepten yerli bi topçu alalım onu alacağımıza daha iyi.
o kadar da abartmayın yav tamam jones schalkede ki jones değil belki ama dünya kupasında baya iş yaptı bende normalde istemem ama oraya transfer yapmamız şart 3 tane ön libero ile 3 kulvarda nereye kadar gidebiliriz.yönetimin o bölge için oyuncu aradığını falan da düşünmüyorum şimdilik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Porto'un zarar ettiği ender futbolculardan biridir kendisi. Aynı zamanda sağ bek yarın gazeteler bize yazarsa diye buraya koyayım dedim  :evillol: :evillol:
portodayken beğendiğim oyunculardan biriydi ama nedense beklenen çıkışı yapamadı :)

Çevrimdışı forzatunga

galiba Porto'nun sağbekten yana şansı yok zamanında Fatih Sonkaya'yı almışlardı  :lol: :lol:

Çevrimdışı karakartalım

o kadar da abartmayın yav tamam jones schalkede ki jones değil belki ama dünya kupasında baya iş yaptı bende normalde istemem ama oraya transfer yapmamız şart 3 tane ön libero ile 3 kulvarda nereye kadar gidebiliriz.yönetimin o bölge için oyuncu aradığını falan da düşünmüyorum şimdilik.
şartta 3 tane iyi orta sahada jones gelene kadar daha iyilerini bulur yönetim hocam şimdi alsak tükürdünü yalamak olur

Çevrimdışı Tolga

şartta 3 tane iyi orta sahada jones gelene kadar daha iyilerini bulur yönetim hocam şimdi alsak tükürdünü yalamak olur
ben de bulamayacaklarını düşündüğüm için zaten onu önerdim devre arasına kadar idare edebilirsek sorun yokta gördük işte atiba sakatlandı necip kolay kart gören bir oyuncu veli de zaman zaman bizi eksik bırakıyor sakatlık olsun kart cezalısı olsun o açıdan dedim

Bizim yöneticilerin futbol lügatında sezon öncesi hazırlık diye bir kavram yok.
500 bin euro ucuza alacağız diye 2 ay geç alıyorlar oyuncuyu fakat bu oyuncu sezon hazırlığı yapmadan nasıl başarılı olacak onu akıl edemiyorlar.
Şimdi alacağına 1 ay öncesinden al gerekirse 1 milyon euro fazla para ver.

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  · 8 dk. 
Ö.Özen sonrasında pilot takımı projesi böylelikle son buldu.  Artık SD projeside çöktü bence.
Tebrikler FO yine bir işi başaramadın.

Çevrimdışı saricasi

Ö.Özen sonrasında pilot takımı projesi böylelikle son buldu.  Artık SD projeside çöktü bence.

Derin bjk acaba kendisi ufak bir külübe yapmışmı hayatında f.o kocaman stad yapıyo eleştirde çoğul kullanma.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

şaşırmadım çnk bu projeyle ilgilenecek adam lazım,, dogru duzgun bir yapı yok turkiyede herkes paraya verene baglı oldugu  için bu sistemler yurumyor cok uzuluyorum bu işlere,,
bu sebeblede musa gitmicektir bizde kalacaktır o zaman
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Demirören kulüpler finansal yapılarına dikkat etsin demiş biz sınanıyoruz gerçekten  :pes
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Önder Özen tepeden tırnağa bir değerdir. Gerikafalı bir camia olarak bizi 2 adım öne götürecek adama 1.5 sene katlanamadığımız için biz ve diğer takımların tüm başarıları her zaman tesadüften ibaret geçici başarılar olacaktır. Türkiye'de bir yapı kurmak mümkün olmadı olmayacak.

Altınorduspor bu yolda ilerliyor onlar da süper lige çıkınca bozarlar mı bozmazlar mı merakla bekliyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 19:25:28 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli