2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4547858 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı saricasi

Bu taraftar arkanızda gelsin artık bir On Numara :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ozan062

dembaba etkisi yaratmaz forma sattırmaz bence alınmasın heleki 4*5*6 milyon bonservise ruiz valla bu senenin en kotu transferi olacagını dusunuyorum yahu benim dusuncem tabiki adam o kadar mac oynuyor (40) bir tane kart almıyor boyle birsey nasıl olur aklım almıyor:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Valla arkadaşlar Ruiz kaliteli bir oyuncu ama benim isteğim içimden geçen oynama arzusu yüksek, patlama potansiyeli olan bir genç yıldız adayı alınmasını daha çok istiyorum .Bugün gazetelerde Ricardo Goulart haberleri çıkıyor keşke doğruluk payı olsa ama çok zor çünkü bu arkadaş Brezilyanın yeni yıldız adayı bu bütçelerle onu alamayız. Ama onun ayarında 5-7 milyon euro arası çok potansiyelli oyuncular alabiliriz diye düşünüyorum. Zamanda kalmadı ama yaşlı oyuncu istemiyorum artık takımda bizde miladını doldurup katar'a falan giden olmasın. Bizden sonra avrupanın başlıca liglerine transfer olsun öyle oyuncular olsun istiyorum.
En büyük Aşk BeşiktAŞK.

Çevrimiçi Samet Ç

dembaba etkisi yaratmaz forma sattırmaz bence alınmasın heleki 4*5*6 milyon bonservise ruiz valla bu senenin en kotu transferi olacagını dusunuyorum yahu benim dusuncem tabiki adam o kadar mac oynuyor (40) bir tane kart almıyor boyle birsey nasıl olur aklım almıyor:(((
Hocam illa kart görmesi mi gerekiyor. Bu açıdan değerlendirirsen git bak Modric kart görüyor mu , Kagawa kart görüyor mu? Daha da örnekler verebilirim. Bu tür adamların işleri genellikle hücumda o yüzden fazla kart görmezler defansa çok az gelip yardımda bulunurlar.

Çevrimiçi Necmi

merak etme bize geldiğinde bol bol alır hatta kart koloksiyonu bile yapabilir mesela her derbi öncesi kırmızıyı yapıştırırlar.
hiç canını sıkma istatiklere girer

Çevrimdışı yatoraya

bence Torunoğulları Ruiz ve Linnes isimlerini bilerek kullanıyor. ikisinin yerine de başka oyuncular alınabilir.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Çağrı

Forvet adama da neden kart görmüyor diye eleştirdin ya pes yahu ön libero mu  :) Bırak görmesin tabi ki görmeyecek kart bardağın boş tarafına bakıyorsun dolu tarafında adam hiç kart görmüyor sakatlanmıyor her maçta 11 çıkıyor sezonda 45 maça çıkıyor müthiş istikrar vaadediyor
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yatoraya

sanırım Biliç daha dinamik bir 10 numara istiyor. Daha hızlı, kontra atağa iyi çıkan, hızlı ataklarda etkili olan vs.
BeşiktAŞK!

Çevrimiçi Samet Ç

sanırım Biliç daha dinamik bir 10 numara istiyor. Daha hızlı, kontra atağa iyi çıkan, hızlı ataklarda etkili olan vs.
Hocam zaten ben Bilic'in ne istediğini çözemedim daha. :bandit:

Çevrimdışı Tolga

linnes ve ruiz isimleri ciddi olarak dillendirilmeye başladıysa bence ikisi de olmyacak çünkü biz ne zaman alacağımız oyuncuyu açık açık söyledik o oyuncular bize gelmedi nene,ospina,diego vs. gibi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

linnes ve ruiz isimleri ciddi olarak dillendirilmeye başladıysa bence ikisi de olmyacak çünkü biz ne zaman alacağımız oyuncuyu açık açık söyledik o oyuncular bize gelmedi nene,ospina,diego vs. gibi
Valla hocam ben artık Arsenal maçı sonrasını bekliyorum. O süreye kadar  daha az yazacağım bundan sonra buraya sıkıldım artık o gelmek üzere bu olmadı vb. gibi olaylardan. Arsenal maçını oynayalım ondan sonra ne olacaksa olsun.  :bandit:

Çevrimdışı mgncr

umarım sosa olur. beşiktaş için uygun bir oyuncu fizik gücüde çok iyi

Çevrimdışı Tolga

Valla hocam ben artık Arsenal maçı sonrasını bekliyorum. O süreye kadar  daha az yazacağım bundan sonra buraya sıkıldım artık o gelmek üzere bu olmadı vb. gibi olaylardan. Arsenal maçını oynayalım ondan sonra ne olacaksa olsun.  :bandit:
hocam bilmiyorum da arsenal maçı sonrasına kalırsa zaten boşa birşeyler beklemeyelim arsenal maçından sonra az bir zaman kalıyor transferleri yetiştiremeyiz gibime geliyor neyse bakacaz artık.

Çevrimdışı TURKahvesi

bu portekizli sağ beki istemiyorum hiç beğenmiyorum bunu inşallah almazlar

ilk tercihim Allan Nyom ikinci tercih Martin Linnes bu ikisinden biri mutlaka alınmalıdır

gerçi Musa Muhammed'de var ama onu sonra değerlendirirler nasıl değerlendirirlerse artık

10 numara transferi çok karmaşık bir durum

Ruiz konusu kendi açımdan bakacak olursak olsa da olur olmasa da olur

yalnız bir şeyi anlamakta güçlük çekiyorum

box to box oyuncu mu istiyorlar yoksa forvet arkası mı  :alala:

şu 10 numara lafından tiksinderecek derecede gına geldi artık  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

Nene ile Ospina'yı dışarıda bırakabiliriz burada çnkü mali durum o sene berbat ötesiydi hocam
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kesh

7? 6? 5?

Gözünüzü seveyim luiz'e bu paralar verilir mi ?? taransfer yapmayın daha iyi. Bu ne ya tepemin tası attı durup dururken

Çevrimdışı Tolga

7? 6? 5?

Gözünüzü seveyim luiz'e bu paralar verilir mi ?? taransfer yapmayın daha iyi. Bu ne ya tepemin tası attı durup dururken

zaten en fazla 4-5 civarı birşey veririz 7 m euro ona vereceğine zaten 3-4 m euro daha eklersin belhandayı alırsın bana mantıklı gelmiyor o yüzden biz o paraları veremeyiz

Çevrimdışı Çağrı

Jose Sosa'yı inceledim iyice fikrim  değişti Sosa tamamdır benim gözümde.

Geçen sene Metalistte 7 golü var yarı dönemde Ukrayna Ligi ile Türkiye'yi bir tutabiliriz performans anlamında. İkinci yarı ise Atletikte 15 maç 5 asist.

Geçen sene Ukrayna'da 28 maç 14 asist.

Ondan önceki sene yine 28 maç 14 asist adam 2 maçta 1 asist ortalaması tutturmuş. Asistler duran toplardan mı geliyor bilmiyorum ama farketmez biz de 15 asist yapsa BA Kral olur biz de şampiyon oluruz zaten. 2 sezoın boyunca bu 14'er asistin yanına 7'şer de gol koymuş ki duran toplardan da goller var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Jose Sosa'yı inceledim iyice fikrim  değişti Sosa tamamdır benim gözümde.

Geçen sene Metalistte 7 golü var yarı dönemde Ukrayna Ligi ile Türkiye'yi bir tutabiliriz performans anlamında. İkinci yarı ise Atletikte 15 maç 5 asist.

Geçen sene Ukrayna'da 28 maç 14 asist.

Ondan önceki sene yine 28 maç 14 asist adam 2 maçta 1 asist ortalaması tutturmuş. Asistler duran toplardan mı geliyor bilmiyorum ama farketmez biz de 15 asist yapsa BA Kral olur biz de şampiyon oluruz zaten. 2 sezoın boyunca bu 14'er asistin yanına 7'şer de gol koymuş ki duran toplardan da goller var.
Bence de Sosa Ruizden daha iyi olur gibi Çağrı abi :ok:

Çevrimdışı Tolga

aydın karabulut kadro dışı mı kaldı bursada vay arkadaş o kadar dedim şu aydın boştayken alacaktık holoskoyu da gönderdik mi çok iyi olacaktı.sağ kanatta kerim ve töre sol kanatta olcay ve aydın mis gibi olurdu valla

Çevrimdışı ozan062

aydın karabulut kadro dışı mı kaldı bursada vay arkadaş o kadar dedim şu aydın boştayken alacaktık holoskoyu da gönderdik mi çok iyi olacaktı.sağ kanatta kerim ve töre sol kanatta olcay ve aydın mis gibi olurdu valla

bonservissiz olsa alınırda valla:D

Çevrimdışı Tolga

bonservissiz olsa alınırda valla:D
sezon bittiğinde bonservisi elindeydi niye düşünülmedi anlamış değilim

Çevrimdışı AvrupaKartalı

martin linnes gercekden gelecek vaad eden bir topcu. istatistikleri gayet iyi, marka degeri giddikce yükselmekte. videolarda gördügm kadar ikili mücadelerde cok basarili, topla birlikte cok hizli cikiyor, bir sagbek icin gayet teknik, ortalarida isabetli. bence kesinlikle alinmali.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Tolga

martin linnes gercekden gelecek vaad eden bir topcu. istatistikleri gayet iyi, marka degeri giddikce yükselmekte. videolarda gördügm kadar ikili mücadelerde cok basarili, topla birlikte cok hizli cikiyor, bir sagbek icin gayet teknik, ortalarida isabetli. bence kesinlikle alinmali.
ilk gördüğüm an tamam bu adam bizim aradığımız sağ bek dedim ne yapılıp yapılıp mutlaka alınmalı ve iddia ediyorum ki gelirse bu sezon adından çok söz ettirecek.

Çevrimdışı ozan062

ilk gördüğüm an tamam bu adam bizim aradığımız sağ bek dedim ne yapılıp yapılıp mutlaka alınmalı ve iddia ediyorum ki gelirse bu sezon adından çok söz ettirecek.

kesinlikle zaten gelicektir,,