2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550426 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Zaten eğer düşünce doğruysa pazarlıklar yapılmıştır, maç sonucuna göre en geç Perşembe günü açıklanır. Zaten son 1 hafta, bu 1 hafta içinde yapılması düşünülen transferler yapılır :ok:
yapıldıysa bile en son fiyat nedir acaba son anda yine d.kiev fiyat arttırımına falan giderse sıkıntılı olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Hadi biz istedik adam son gün verir mi Belhanda'yı ? Yerine adam almamış bunlar da takım sonuşta kiev bu  :biggrinking: Belhanda çoktan kapandı bir daha açılmaz bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hadi biz istedik adam son gün verir mi Belhanda'yı ? Yerine adam almamış bunlar da takım sonuşta kiev bu  :biggrinking: Belhanda çoktan kapandı bir daha açılmaz bence.
bende aynı fikirdeyim ki son güne transfer bırakmamız lazım anlaştıysak ruiz ile hemen imza atılmalı daha fazla uzamadan

Çevrimdışı Çağrı

7 milyon euroya 1 yıllığına Di Maria'yı kiralayabiliriz  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Arsenalı elersek Belhanda, elenirsek Ruiz gelecek deniyor ne kadar doğru bilemiyorum ama malesef büyük ihtimal eleneceğimiz için öyle birşey söz konusuysa da Ruiz gelir, söz konusu değilse de Ruiz gelir  :by2:
feyenoord elemesi öncesi için kabul edilebilir bir mantık belki ama artık CL olmazsa UEFA'ya gideceksin? Hayır seneye CL'ye doğrudan katılırsan Ruiz'i satıp gene Belhanda'yı mı alacaksın?  :iscrewy: Hayır bu adamlar kiralancak olsa gene anlarım da bonservisiyle alınmaya çalışılmıyor mu 10 numara  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Tolga

7 milyon euroya 1 yıllığına Di Maria'yı kiralayabiliriz  :kop:
:D :D :D

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi hevesini kırmak gibi olmasında, sanırım Ruiz haberleri yalan. Sosa ismi ön planda demiştim daha önce büyük ihtimal Sosa olacak :by2:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bayern' den sakiri'ye bir kiralama teklifi yapsak olmazmi? adam oynayabilecek biryere gitmek istiyor, bunu acik acik söyledi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

aslında bizim elimizde çok iyi bir sağ bek var Gökhan Töre
çok iyi bir sağ bek olur önündede sağ açıkta kerim oynar gökhanın topa yapışması güzel
bana göre sağ açıkta iyi değil golcü özelliği yok tamam topu ilerde tutabiliyor ama final pasları iyi değil 
belkide Ba ile bu durum değişir geçen sene sıkıntıydı kerim bu konuda daha iyi
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 11:57:25 Necmi ]

Çevrimdışı Yakup

Arsenali elersek clden 8.600.000 euro geliyormuş  :evillol: :evillol: :evillol: o zaman di maria olabilir ya da belhanda bonservisiyle  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

@çağrı bir yerlerde gördüm noboa twitterda beşiktaşla ilgili birşeyler yazmış.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Adamın birisi Beşiktaşa gel demiş

Oda retweet etmiş 12 saat önce  :biggrinking:

@Çağrı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Bende yazdım bakalım seni Beşiktaşta görmek isiyoruz diye  :lol: :lol:

Tamam derse bu iş bitmiştir  :evillol: :evillol:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yakup

Bende yazdım bakalım seni Beşiktaşta görmek isiyoruz diye  :lol: :lol:

Tamam derse bu iş bitmiştir  :evillol: :evillol:

Bende pogba'yı istiyorum onada yazar mısın @NoPasaran . alabilir miyiz konusu değil gönül meselesi  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Totem yaptım imkansızı isteyip totemi bozmayalım  :biggrinking:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi murat

Arsenali elersek clden 8.600.000 euro geliyormuş  :evillol: :evillol: :evillol: o zaman di maria olabilir ya da belhanda bonservisiyle  :evillol: :evillol: :evillol:
arsenali eleyelim 8.6 dan çok daha fazlası olur(kombine+forma+sponsor vs)

Çevrimdışı ozan062

Biliç Franco yu beğenmiyor çok net..

Bu konuda haklıda bence.

Ama çok gerek varmı bilmiyorum..

Bizim transfer önceliklerimizden birisi stoperdi ama almadık neden onuda bilmiyorum..

Ama lider bir savunmacı olmadan ligte kritik maçları malesef bitiremiyıruz..

dimi bende sunu anlamıyorum zaten kısıtlı bir yabancı olayı var 5 artı 3 müydü neydi,, bunun 4ünü defansta kullanmak veya sagbekle 3ünü yani dunyanın en saçma işi,,, birde demezlermi cok iyi planladık herseyi diye:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Naptın Anıl ya

Bizim problemimiz malesef bu..

Her sene kendimizi kandırıyoruz. Sonra 3. 4.5. oluyoruz..

Pedro orta sınıf bir oyuncu. Oynar mı ? Oynar evet.. Lig için yeterli sayılır...

Defansa yüksek tecrübeli , yerden ve havadan iyi oyuncu hepsinden önemlisi Lider lazım..

Ben Fenerbahçenin son 10 senedeki başarısının temelindede savunması yattığını düşümnüyorum. Her sene ya 1 ya 2 oluyor. Ama sürekli savunmada ciddi iyi oyucnuları oluyor Lige göre. Şimdide alves var adamlarda mesela. Çok belirgin olmasada cidden çok iyi oyuncu..hatta ligin en iyi savunmacısı

biliçin savunma oyuncusu isteme nedenini özellikle lescott üzeinde durma nedenini bu görüyorum..

zatengeçen senede 4 hafta escude oynatmıştı. tecrübeli bir oyuncu arıyor oraya sanırım

hocam naptın sen aynı goruslerim umit ozat gibi:)) birkere herkes pedronun yanına o verdiğin ozellikli birini arıyor,, ersanlar sivoklar atınclar her zaman yedek dusunuluyordu ama bu performans süpriz olunca devam edilicek,, yoksa lescottlar pedronun yanına dusunuluyor neden çnk pedro gibi iyi top klullananı yok,,
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2014, 10:29:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

ŞU ANDA RUIZ’İ DÜŞÜNÜYORUZ. FULHAM’LA ARADA FİYAT FARKI VAR; AMA ANLAŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Yaratıcı orta saha transferinde şu an gündemdeki oyuncunun Bryan Ruiz olduğunu belirten Torunoğulları, “Şu anda gündemimizde Bryan Ruiz var. Ruiz’deyiz. Amacımız bu işi bitirmektir. Ay sonuna kadar da zamanımız var. Karşı kulübün beklentileri bizi ay sonuna kadar uğraştıracak gibi gözüküyor. Futbolcunun menajeriyle biz anlaştık. Ancak Fulham kulübünde sorun var. Onların dediği de olmayacak, bizim dediğimiz de; ortada bir yerde anlaşacağız. Fulham 7 milyon euro istiyor. Bizim önerdiğimiz fiyatla onların istediği arasında fark var. Ama bir orta yol bulacağız. Muhtemelen anlaşacağız. Ruiz, Geçen sezon PSV’de kiralık oynadı. Önemli bir oyuncu. Hocamızın istediği bir oyuncu. Arsenal maçına yetiştiremeyeceğimize göre, ay sonuna kadar bu transferi bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

RUIZ’LE 4 YILLIK ANLAŞMA

Erdal Torunoğulları, Bryan Ruiz’ye 4 yıllık anlaşma yapmayı amaçladıklarını söyledi.   

BÜYÜK İHTİMALLE LINNES’İN TRANSFERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Molde takımında forma giyen Norveçli sağ bek Martin Linnes için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Torunoğulları,”Kulübü ve kendisiyle temaslarımız devam ediyor. Büyük ihtimalle, Linnes transferini gerçekleştireceğiz. Kulübüyle belli bir noktaya kadar geldik. Bu transfer biraz daha avantajlı hale geldi. Linnes ve Ruiz, kamuoyunda bilindiği için artık bunları inkâr etmenin anlamı yok. Transferleri için çalışıyoruz” dedi.

BARONI’YI HİÇ DÜŞÜNMEDİK

Fenerbahçe Cristian Baroni’nin Beşiktaş’a önerildiği iddiasıyla ilgili olarak ise Erdal Torunoğulları, “Bizim Baroni’yle ilgili her hangi bir düşüncemiz olmamıştır. Olması da söz konusu değildir” şeklinde konuştu.

Radyospor

Çevrimiçi Samet Ç

SON DAKİKA! Bryan Ruiz transferinde flaş gelişme

Uzun süredir Beşiktaş'ın 10 numara transferi listesinde bulunan Bryan Ruiz'in transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş'a Bryan Ruiz transferinde müjdeli haber! Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın hedefindeki Kosta Rikalı oyuncunun Werder Bremen ile anlaştığı ve imzaların atılmak üzere olduğu iddia ediliyordu. Fakat bugün Almanya'nın önemli basın kuruluşlarından Bild'in haberine göre Werder Bremen bu transferden çekildi.

Werder Bremen'in sportif direktörü Thomas Gauge'ın açıklamalarının paylaşıldığı haberde, "Artık başka oyuncu transfer etmeyeceğiz" sözlerinin altı çizilirken, Werder Bremen'in mali açıdan çok zor durumda olduğu belirtildi.

"Werder Bremen taraftarlarına kötü haber" şeklinde paylaşılan haberde Bremen ekibinin bir diğer direktörü Robin Dutt'un "Dün paramız yoktu, bugün paramız yok ve muhtemelen yarın da paramız olmayacak." sözleri de dikkat çeken bir diğer noktaydı.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu gelişmelerden sonra Ruiz garanti.  :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı abi hevesini kırmak gibi olmasında, sanırım Ruiz haberleri yalan. Sosa ismi ön planda demiştim daha önce büyük ihtimal Sosa olacak :by2:

Derin şimdiye dek yanılmadı bunda yanılırsa fizana kadar kovalarım onu  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

aslında bizim elimizde çok iyi bir sağ bek var Gökhan Töre ben onu çıplak gözle izledim
çok iyi bir sağ bek olur önündede sağ açıkta kerim oynar gökhanın topa yapışması güzel
bana göre sağ açıkta iyi değil golcü özelliği yok tamam topu ilerde tutabiliyor ama final pasları iyi değil 
belkide Ba ile bu durum değişir geçen sene sıkıntıydı kerim bu konuda daha iyi

Necmi abi sen taşları yrinden oynatmaya baya kararlısın  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Adamın birisi Beşiktaşa gel demiş

Oda retweet etmiş 12 saat önce  :biggrinking:

@Çağrı

Heyecanlandırmayın beni  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Heyecanlandırmayın beni  :icool:
Hocam bende attım mesaj cevap gelirse veya rt lerse bitmiştir bu iş kulübün kapısına gidip Noboa'yı alın diye bağırırım. :D