2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4550619 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Abi yapma, Franco 22 yaşında olmasına rağmen bu ligin en iyi stoperi  :tabe:

Naptın Anıl ya

Bizim problemimiz malesef bu..

Her sene kendimizi kandırıyoruz. Sonra 3. 4.5. oluyoruz..

Pedro orta sınıf bir oyuncu. Oynar mı ? Oynar evet.. Lig için yeterli sayılır...

Defansa yüksek tecrübeli , yerden ve havadan iyi oyuncu hepsinden önemlisi Lider lazım..

Ben Fenerbahçenin son 10 senedeki başarısının temelindede savunması yattığını düşümnüyorum. Her sene ya 1 ya 2 oluyor. Ama sürekli savunmada ciddi iyi oyucnuları oluyor Lige göre. Şimdide alves var adamlarda mesela. Çok belirgin olmasada cidden çok iyi oyuncu..hatta ligin en iyi savunmacısı

biliçin savunma oyuncusu isteme nedenini özellikle lescott üzeinde durma nedenini bu görüyorum..

zatengeçen senede 4 hafta escude oynatmıştı. tecrübeli bir oyuncu arıyor oraya sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

şöylede bir gerçek var avrupanın büyük takımları kadrolarını şekillendirdikten sonra son bir kaç günde elinde fazla kalan oyuncuları elden çıkarmaya çalışıyor(demba ba gibi) (marko marin gibi).yakın zamanda bu tip bir fırsat çıkabilir.

Kesinlikle öyle ama fırsat çıkmaz ve Ruiz kaçarsa buralar hep buğday tarlası olur abi  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sağduyu

Sağ bek sorunu Hilbert varken de fazlasıyla vardı..

Hafızan yanıltıyor herhalde. Hilbert önerilen parayı beğenmeyip gittiğinden bu yana sağbek aranıyor takıma. Hilbert varken söz konusu olan tek sorun oynamadığı veya sağ bek oynamadığı maçlardaki sorundu. Senin zihnindekinin dışında bir sorun olsaydı, milyonların döküldüğü zamanlarda hocalar sağbek isterdi, yönetimde alırdı. O pozisyonda milli takıma kadar yükselen Ekremi kesen, Toromanı kendi yeri stopere gönderen, Fener'e, stok City'e e gol atan, derbilerde rakibin sağından atıp solundan geçen, birebirlerde şiirini olan o topçu, Hilbert ti. Haa, senin kafandaki sağ bek, rakibi biçten, sadece savunma yapan kereste kılıklı stoperler ise onlardan Anadolu'da bolca var.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimiçi murat

Hafızan yanıltıyor herhalde. Hilbert önerilen parayı beğenmeyip gittiğinden bu yana sağbek aranıyor takıma. Hilbert varken söz konusu olan tek sorun oynamadığı veya sağ bek oynamadığı maçlardaki sorundu. Senin zihnindekinin dışında bir sorun olsaydı, milyonların döküldüğü zamanlarda hocalar sağbek isterdi, yönetimde alırdı. O pozisyonda milli takıma kadar yükselen Ekremi kesen, Toromanı kendi yeri stopere gönderen, Fener'e, stok City'e e gol atan, derbilerde rakibin sağından atıp solundan geçen, birebirlerde şiirini olan o topçu, Hilbert ti. Haa, senin kafandaki sağ bek, rakibi biçten, sadece savunma yapan kereste kılıklı stoperler ise onlardan Anadolu'da bolca var.
karabükteki erdem hem defansif hem ofansif olarak hilbertten daha iyi.bence çok iyi bir yabancı gelmeyecekse sağ bekte bir yabancı gereksiz olur.

Çevrimdışı Çağrı

karabükteki erdem hem defansif hem ofansif olarak hilbertten daha iyi.bence çok iyi bir yabancı gelmeyecekse sağ bekte bir yabancı gereksiz olur.

Linnes'in potansiyeli çok yüksek Murat abi Erdem sanırım 30 yaşında eğer oyuncu alınmayacaksa evet denenebilir ama Linnes şu saatten sonra imzalar diye düşünüyorum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hocam Ekrem de sağ bek değildi ilk olarak. Sol kanat olarak geldi sağ bek oldu mecburen.

Hilbert de sağ kanattı mecburen bek oldu.

Marifet gol ise orayı messi yi koyarsın 15 tane atar senede önemli olan diğer özellikleri bek demek sadece hücum demek değildir ki.

Ters kademesi yok. Sürekli ofsaytı bozar. Sürekli hucum presi faul ile keser. Alanını kontrol edemez adam kaçırır ortaları kötü ama evet senede 4-5 tane gol atar Hilbert buydu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Linnes'in potansiyeli çok yüksek Murat abi Erdem sanırım 30 yaşında eğer oyuncu alınmayacaksa evet denenebilir ama Linnes şu saatten sonra imzalar diye düşünüyorum
linnes alınırsa büyük iş yapılmış olur çok büyük potansiyel var o çocukta çok faydalı olur o olmazsa kesin pereira gelir diye düşünüyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi istediğin olacak galiba :)

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Heyecanlanmıştım  :by2:

:akuma:
Çağrı hocam noboa diye diye inş getireceksin takıma :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı hocam noboa diye diye inş getireceksin takıma :evillol: :evillol:

Amin hocam kardeşim gibi bağlandım adama gelsin artık noboa  :uyucam:  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Amin hocam kardeşim gibi bağlandım adama gelsin artık noboa  :uyucam:  :biggrinking:
:lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Bryan Ruiz yav :kop::kop:
he tamam tamam linnes sandımdı bir an  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Bryan Ruiz yav :kop::kop:

Haa  o mu o iyidir ya ama Noboa  :uyucam:  :iscrewy: :sevinc
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Arsenalı elersek Belhanda, elenirsek Ruiz gelecek deniyor ne kadar doğru bilemiyorum ama malesef büyük ihtimal eleneceğimiz için öyle birşey söz konusuysa da Ruiz gelir, söz konusu değilse de Ruiz gelir  :by2:

Çevrimdışı Çağrı

Arsenalı elersek Belhanda, elenirsek Ruiz gelecek deniyor ne kadar doğru bilemiyorum ama malesef büyük ihtimal eleneceğimiz için öyle birşey söz konusuysa da Ruiz gelir, söz konusu değilse de Ruiz gelir  :by2:

Roni  :by2:  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ben şunu anlamıyorum oldu da eledik arsenali ondan sonra geriye 2-3 gün falan kalıyor ne zaman pazarlık yapıcaksın da belhandayı transfer edeceksin bu saatten sonra belhandayı falan beklenmek hata olur ruiz ile anlaşıldıysa hemen imza attırılmalı

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

ben şunu anlamıyorum oldu da eledik arsenali ondan sonra geriye 2-3 gün falan kalıyor ne zaman pazarlık yapıcaksın da belhandayı transfer edeceksin bu saatten sonra belhandayı falan beklenmek hata olur ruiz ile anlaşıldıysa hemen imza attırılmalı
Zaten eğer düşünce doğruysa pazarlıklar yapılmıştır, maç sonucuna göre en geç Perşembe günü açıklanır. Zaten son 1 hafta, bu 1 hafta içinde yapılması düşünülen transferler yapılır :ok:

Çevrimiçi murat

ben hilbert  ve ayarındaki oyuncular ile kıyasladım.linnes gördüğüm kadarıyla hücumda gökhan gönülden daha iyi gibi.

Çevrimdışı Çağrı

ben hilbert  ve ayarındaki oyuncular ile kıyasladım.linnes gördüğüm kadarıyla hücumda gökhan gönülden daha iyi gibi.

Şu halinden baya baya iyi Gökhan'ın. Frikik anlamında olmasa da diğer konularda sağa bir Caner alıyoruz gibi düşünün  :super:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli