2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553441 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Biraz yumuşak karınlı oluruz sanki :D
sonuçta bir dönem b.dortmund gibi bir takımın beyni görevini görmüş bir oyuncudan bahsediyoruz oyun zekası bile bize çağ atlatır keşke gelebilse  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kesh

sonuçta bir dönem b.dortmund gibi bir takımın beyni görevini görmüş bir oyuncudan bahsediyoruz oyun zekası bile bize çağ atlatır keşke gelebilse  :)

Bozma daha havamı. Ingiliz takımlarinin taraftarlari gibi yorum yapmak istiyorum artik. :D Acin okuyun sunlarin forumlarini goreceksiniz taraftarlik onlara guzel :)

Çevrimdışı Tolga

Bozma daha havamı. Ingiliz takımlarinin taraftarlari gibi yorum yapmak istiyorum artik. :D Acin okuyun sunlarin forumlarini goreceksiniz taraftarlik onlara guzel :)
o konuda haklısın tabi  :D

Çevrimdışı karakartalım

evet haklısın transferlerle ilgili son gelişmeleri söyleyecek arkadaşları bekliyoruz  :D bu arada yukarıda da yazdım gene yazayım transfer dönemi tam olarak ne zaman bitiyor :alala:
1 eylül olması lazım tam emin olmamakla birlikte  :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Anıl

1 eylül olması lazım tam emin olmamakla birlikte  :icool:
5 eylül :ok:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı manyak1903

evet haklısın transferlerle ilgili son gelişmeleri söyleyecek arkadaşları bekliyoruz  :D bu arada yukarıda da yazdım gene yazayım transfer dönemi tam olarak ne zaman bitiyor :alala:

TFF'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, futbolda 2014-2015 sezonu birinci transfer dönemi 10 Haziran'da başlayıp 1 Eylül 2014'te sona erecek. İkinci transfer dönemi ise 6 Ocak 2015'te başlayıp 2 Şubat 2015'te tamamlanacak.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=20779

anilt , 5 eylül olanlar 2011 haberleri.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş atağa kalktı! İki resmi teklif...

Ruiz için çalışmalarını sürdüren Kartal, adı açıklanmayan 2 isme teklif götürdü.

Beşiktaş'ın Brayn Ruiz transferinde Werder Bremen'in önüne geçtiği iddia edilirken; siyah-beyazlıların adını hiç açıklamadıkları iki futbolcuya daha resmi teklifte bulundukları öğrenildi.

Ruiz transferinde avantaj Beşiktaş'ta

DHA'nın haberine göre Beşiktaş, orta saha transferi için arayışlarını ve temaslarını sürdürüyor. 1.5 aydır Beşiktaş'ın gündeminde olan Bryan Ruiz transferinde Fulham, Beşiktaş ve Werder Bremen üçgeninde ilginç olaylar yaşanıyor.

Bryan Ruiz için Werder Bremen yetkilileri bu transferi bitirmeye yakın olduklarını iddia etmelerine rağmen Beşiktaş yönetimi de bu konuda kendisini gayet rahat hissediyor.

Beşiktaş Werder Bremen'in 4 milyon Avro'luk teklifine karşı Fulham'a 6 milyon Avro teklif etmiş durumda. Siyah beyazlılar hem oyuncu hem takım bazında kendini Werder Bremen'e karşı avantajlı durumda gördüğü için bu transferde son ana kadar bekleme kararında.

Bryan Ruiz'in 2 milyon Avro'ya Alman ekibi ile anlaştığını açıklamasına rağmen bu ücretin büyük bir bölümünün vergiye gideceğini bilen siyah beyazlılar, oyuncuya teklif edilen ücret konusunda da kendisini Werder Bremen'e karşı avantajlı görüyor.

Fulham ise sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ruiz'den en yüksek parayı kazanabilmek için her iki kulüple de görüşmelerini sürdürüyor.

Adı açıklanmayan iki isme resmi teklif götürüldü

Bryan Ruiz için temaslarını açık bir şekilde sürdüren siyah-beyazlıların adını hiç açıklamadıkları iki futbolcuya daha resmi teklifte bulundukları öğrenildi.

Beşiktaş'ın bu üç tekliften gelecek cevapları beklediği ve gerekirse transfer döneminin sonuna kadar görüşmelerini sürdüreceği gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş için Ernesto Sosa iddiası

Bu arada Ukrayna ve İtalya basınında Beşiktaş'ın Metalist Kharkiv'in orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa için Ukrayna ekibine transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Arjantin'li futbolcu geçtiğimiz sezonu Atletico Madrid'de kiralık olarak geçirmişti. 28 yaşındaki oyuncunun Metalist Kharkiv ile olan sözleşmesinin 2015 yılında bittiği ve Beşiktaş'ın bu transferi oldukça uygun bir rakamla bitirme şansının olduğu ileri sürüldü. (DHA)

Çevrimdışı manyak1903

bu arada arkadaşlar şu da aklınızda bulunsun.

franco , sivok , motta , atiba , demba ba , holosko ile birlikte 6 yabancımız var.Yani 2 transfer yeri kalıyor.

KAP a baktım eneramo da duruyor gibi.yoksa gözümden mi kaçtı.

holosko(yerli statüsünde oynatmak için girişimler olmalı artık,kaç sene oldu) ve eneramo da kiralanır sanırım.

bu yerleri sağ bek , 10 numara , güzel bir orta saha ,

ve sivokla da gelecekte ayrılınca stoper ile doldurmak lazım.

eneramo ve holosko durduğu takdirde 1 transfer yeri var.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Kesh

Lan şaka maka kagava olmasın mı bi de o yabancı :D

Çevrimiçi Samet Ç

Kagawa yı kiralayabilsek süper olur ama hiç ümidim yok. Keşke olsa dehşet oyuncu bizim ligi kasıp kavurur.  :super:

Çevrimdışı Kesh

9-10 'a bırakmazlar mı ? Kadroda düsünmüyor bildiğim kadarıyla  van gaal

Çevrimdışı FARUK

9-10 'a bırakmazlar mı ? Kadroda düsünmüyor bildiğim kadarıyla  van gaal

bizden daha yüksek teklif veren çıkar ona sanırım:D
hiç inanasım gelmiyor ama belki bir ihtimal kiralık

Çevrimdışı Çağrı

Kagawa gibi adamın 21 ağustosa kadar hala alınmaması çok enteresan asıl bakarsınız bize kalabilir  :iblush: 2 yıl kiralama bedeli 5 milyon euro 10 milyon euro da opsiyon  :sevinc
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

10 numara + sağ bek =şampiyonluk
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

10 numara + sağ bek =şampiyonluk
bence bizim 10 numaraya ihtiyacımız yok iyi bir 8 numara lazım.ilk topla çıkışta yavaş kalıyoruz.hele necip ve veli birlikte oynadığımızda bu daha çok ortaya çıkyor.

Çevrimdışı Yakup

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda İngiliz devi Arsenal’i elinden kaçıran Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Fikret Orman ile yönetimi, ‘10 numara’ transferinde son aşamaya geldi. Siyah-Beyazlılar, Porto’nun Kolombiyalı genç yeteneği Juan Quintero’yu gündemine aldı. Belhanda’dan yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçen Kartal, 21 yaşındaki genç yıldızı 1 yıllığına kiralamak için temaslara başladı.

bu elemanı u20 dünya kupasında çok beğenmiştim. lanzini gibi gen ve tecrübesiz denilebilir. franconun olması avantajıdır. portodan kiralanabilir ama oğuzhan varken boş transfer sayılır benim için.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi murat

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda İngiliz devi Arsenal’i elinden kaçıran Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Fikret Orman ile yönetimi, ‘10 numara’ transferinde son aşamaya geldi. Siyah-Beyazlılar, Porto’nun Kolombiyalı genç yeteneği Juan Quintero’yu gündemine aldı. Belhanda’dan yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçen Kartal, 21 yaşındaki genç yıldızı 1 yıllığına kiralamak için temaslara başladı.

bu elemanı u20 dünya kupasında çok beğenmiştim. lanzini gibi gen ve tecrübesiz denilebilir. franconun olması avantajıdır. portodan kiralanabilir ama oğuzhan varken boş transfer sayılır benim için.
iyi oyuncu.uzaktan şutları güzel.dkine gidebiliyor ama bizim aradığımız oyuncu değil diye düşünüyorum.bize daha dengeli bir oyuncu lazım.bu çocuk gs deki ontivero nun biraz iyisi.

Çevrimdışı Çağrı

Quintero sanmıyorum ama eğer satın alma opsiyonuyla alınırsa tek kelimeyle ''mest'' oluruz. Süper yetenek. Süper oyuncu ligin tozunu atttırır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı scape_bjk

sosa haberleri çıkıyor anlaşıldı diye nasıl bi oyuncu izleyen var mı? Ben Atletico da sonradan oyuna girdiğini falan biliyorumda öyle çok dikkatli izlemedim açıkcası

Çevrimdışı ozan062

mevcut kadro mükemmele yakın oynuyor. Neredeyse tam kapasite oynuyorlar. Önümüzdeki yıl biraz daha iyi olurlar yalnız inşallah bu yılı kaçırmayız ben hala iyi transfer yapacağımıza inanmak istiyorum

cok guzel soyluyorusunuz peki biraz mantıkla yaklasınca bu mukemmel 100de yuzluk performans sene içindeki 40 maca yayılabilirmi hangi dunya takımı bunu becerebilmiş?? yani onun için o eksiklikler tamamlanmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bu derin bjk midir nedir dün maç bitmiş yönetime sallıyor şunu alsaydın bunu alsaydın diye bu ayıptıur işte. Çocuklar kartallar gibi mücadele etmiş dün gece transfer konuşmak çok ayıptı. Çocukların alın terine ihanetti.

yalnız ona dun katıldım,, bilic cok bencil davrandı o oyundan atılmasıyla,,, aynı sekilde bu takımın oyuncuları iyi oynuyor diye oyuncu alınmaması gerektiği sonucu cıkmaz eger cıkıyorsa futbol subesini kapatın anlık durumlara gore hiçbir karar verilmez uzun maratondan bahsediyoruz bizim yedekler maca girdiğinde kalite sıfıra dustu bunu goremiyorlarmı?:))

yani biraz mantıkla hareket edilmeli o kişinin yorumlarına katılıyorum yani ben:) ama uslubu ve yonetime soyledikleri agır ona karsıyım ama durum boyle

Çevrimdışı ozan062

kagawa,, quintero ve dusan tadic için hep cok guzel duygular beslemişimdir,, bu isimler basında cıkınca insan mest oluyor arkadasın dediği gibi hakikaten buyuk topcular ama işte bir o kadarda imkansız :by2: :bawling:

Çevrimdışı ALDENYX

şuanakadar hep açik oynayan takımlara karşi oynadık mücadele ederek savaşarak , kapanan takıma karşi nasıl oynayacağiz merak ediyorum sağlam bir hazırlık maçida yapamadık kapanan bir takıma karşi..işte ozaman bileğine hükmeden 10 numara için ağlarız... sağdan bindirme yapip son çizgiden orta açacak sağ bek arariz....bir anda ARSENALA karşi oynayan takım MERSİN de değişmesin...benimde korkum bu.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Quintero'yu zamanında istemiştik çok iyi bir oyuncu ama porto satmaz anca kiralayabiliriz.